©FK Crvena zvezda
©FK Crvena zvezda

Zvezdina deca na pripremama: Biseri klase 07 i levi bek iz Grafičara kod Milojevića na prozivci

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.01.24. | 07:33

Trojica perspektivnih igrača dobila poziv šefa stručnog štaba crveno-belih

Obaveze u 2024. godini Crvena zvezda će dočekati sa Vladanom Milojevićem na kromilu, a povratnik na mesto šefa stručnog štava crveno-belih uvid u raspoložive snage pred zvanične izazove će imati kroz zimske pripreme čiji će veći deo biti obavljen na Kipru.

Pre puta na čuveno ostrvo branilac duple krune održaće prozivku u Ljutice Bogdana gde će se, prema saznanjima Mozzart Sporta, aktuelnim prvotimcima priključiti trojica perspektivnih igrača Viktor Radojević, Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović.

Izabrane vesti

Tradiciju da nagrade najbolje pojedince iz škola čelnici Crvene zvezde i članovi stručnog štaba odlučili su da nastave posivom dvojice odbrambenih igrača i jednog ofanzivca.

Radojević, levi bek rođen 2004. godine, trebalo bi da zaoštri konkurenciju na deficitarnoj poziciji. Fudbaler koji je prethodni period proveo u Grafičaru već se pominjao kao opcija uz levu aut liniju s obzirom na to da za tu ulogu konkuriše samo Milan Rodić.

Uz 19-godišnjeg igrača koji je tokom jeseni upisao minute na 19 utakmica Zvezdine filijale, nagradu za rad u vidu poziva na pripreme prvog tima dobila su i najtalentovanija fudbalera iz generacije 2007. Na spisku Vladana Milojevića pred prvi trening naćiće se štoper Veljko Milosavljević i ofanzivni vezista Andrija Maksimović.

Pomenuti tandem je jesenas debitovao u utakmicama Kupa Srbije, te je Zvezda imala priliku da ih vidi na velikoj sceni. Milosavljević je prve minute u seniorskom timu Zvezde zabeležio u Kupu Srbije protiv Trajala, dok je Maksimović na debi čekao jedno kolo duže, odnosno do utakmice protiv Radničkog iz Niša.

Milosavljević je priliku da se predstavi zvezdašima imao u Kruševcu kada je postao treći najmlađi debitant u klubu, iza Ivana Ilića i Milka Đurovskog. Odabranom društvu ubrzo potom se priključio Maksimović koji je na debiju protiv Nišlija postao peti najmlađi na istoj listi. Dvojica talenata pažnju su privukla u mlađim kategorijama, pre svega u Ligi šampiona za mlade, a Maksimović je već izazvao interesovanje niza evropskih klubova pa se jesenas šuškalo da je Borusija Dortmund poslala skauta sa zadatkom da isprati upravo Zvezdinog Mesija.



tagovi

FK Crvena zvezdaAndrija MaksimovićViktor Radojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara