Komentari na vest

Zvezdina deca na pripremama: Biseri klase 07 i levi bek iz Grafičara kod Milojevića na prozivci

K

Konacno

pre 4 meseca

ovaj mali Radojevic,neka ide istom stazom kao mali Kosta ......
P

Pst@Nenad1246

pre 5 meseci

Nenad1246 - Miris stvarnosti prodire do svih nas, zahvaljujući tvojoj izvanrednoj percepciji modernog fudbala! Interesantno, drugi tim Mančester Sitija, sa primesama nekih trećepozivaca u timu, je nažalost održao čas iz modernog fudbala Zvezdi, odnosno prikazao je kratki kurs opismenjavanja iz igre na sredini terena (kratki pasovi, sa jednim ili dva dodira) čuvenim galaktikosima iz Afrike, koji su dominantni po broju, u timu Zvezde, a naši mladi talentovani igrači im služe samo kao fikusi na rezervnoj klupi! Vidim po tvom komentaru da si sklon negativnoj percepciji događaja, pa si zato ponekad ciničan i zajedljiv! U svakom slučaju, uživaj i dalje u vanmvremenskim partijama tvojih strip-junaka iz Afrike!
M

Modern boy@Xao

pre 5 meseci

@Xao – pa, da ti pravo kažem smetale su mi samo dve sitnice: 1) parkirani autobus sa izduvanim gumama, u svom šesnaestercu i čuvena Milojevićeva taktika “6+4+0” i 2) smetale su mi “petarde” i “šestarde” u Zvezdinoj mreži! Ja mislim da si ti bio oduševljen sa ovakvim ostvarenjima Milojevića!
D

Don Vito Corleone.

pre 5 meseci

Ovo što piše u naslovu teksta je u suprotnosti sa filozofijom i poimanjem fudbala ovog Milojevića, trenera-diletanta, koji je dobio pet otkaza u poslednjih pet klubova! Koga menadžment Zvezde zamajava angažovanjem ovog Milojevića! Radojević, Milosavljević i Maksimović će odraditi pripreme i na tome se završava njihova epopeja u prvom timu! Ovo je samo da se Vlasi ne dosete! Na kraju priprema biće naglašeno da oni još nisu zreli za prvi tim i svi će biti vraćeni u Grafičar! Tako se radi svake godine, evo već devet dugih godina! Za to vreme, šanse će se neštedimice davati trećerazrednim Afrikancima, koji su u grupnoj fazi LE dokazali da su potpuno beskorisni, čime su dokazali svu uzaludnost svog postojanja u Zvezdi! Onaj ko veruje ovom treneru, taj ne razmišlja svojom glavom!
L

Last

pre 5 meseci

Znaci ucenjuju se Advic,Miladinovic,Pwtrovic,Bubanj Pre toga Sljivic,Nikolasevic Objavite komentar
г

гост 1312

pre 5 meseci

Не да ови клинци неће ни прићи првом тиму него се бојим да ће Мијтовић и Недељковић ако их не увале неком у јануару, остатк на клупи како би играли Дегенек, Милун, Шериф и остале искусне ведете. Милојевић и млади играчи, то може само ако се уведе правило да 5 “бонуса” мора да игра…
L

Lazeta

pre 5 meseci

Ko gura ovog Milosavljevica.. drvo obicno
3

3332

pre 5 meseci

Menadžer mu je MILIJASEV KUM
L

Lazeta

pre 5 meseci

Najgora skola fudbala u Evropi!
P

Prijatelj

pre 5 meseci

Viktor majstor, poceo u Filkosu, skoli fudbala u Mladenovcu, bili smo svi klinci tad, nenormalno je odskakao jos sa 9-10 godina, secam se fudbala na treningu, obilazio nas kao majmune :), zato ga je zvezda i pokupila tako brzo. Naravno to je sve jos deciji uzrast, nisam ga gledao skoro, al nadam se da ce napokon da ispliva taj levi bek, treba i zvezdi i reprezentaciji.
g

gosttttt

pre 5 meseci

Ti što najviše odskaču u školi fudbala obično igraju u drugim ligama ili premier ligi Vijetnama, Afrike, Zambije itd
P

Prijatelj

pre 5 meseci

Viktor majstor, poceo u Filkosu, skoli fudbala u Mladenovcu, bili smo svi klinci tad, nenormalno je odskakao jos sa 9-10 godina, secam se fudbala na treningu, obilazio nas kao majmune :), zato ga je zvezda i pokupila tako brzo. Naravno to je sve jos deciji uzrast, nisam ga gledao skoro, al nadam se da ce napokon da ispliva taj levi bek, treba i zvezdi i reprezentaciji.
M

Modern boy

pre 5 meseci

Sad ce Milojevic šatro da forsira decu zbog toga sto je Bahar izbacio Mijatovica, Nedeljkovica i Lučića, a gde je bio u prvom mandatu? Igrali mu starci.
X

Xao

pre 5 meseci

Smetali su ti tad rezultati?
V

Velika glava

pre 5 meseci

Ovaj iz Graficara je jako perspektivan igrac. Puno se od njega ocekuje. Nadamo se da je konacno prava Rodina zamena. Napred decaci!
I

Inspektor Radiša@Velika glava

pre 5 meseci

@Velika glava – ti koji si poznat kao Velika glava imaš problema sa pamćenjem! Ne znam da li su te obavestili da nazovi trener Milojević ne gotivi mlade srpske igrače, on samo “veruje” gardistima i naravno ima ogromno poverenje u drugorazredne Afrikance! Dok je ovaj nazovi trener u Zvezdi ni jedan mladi igrač Zvezde neće videti prvog tima! Tu mislim i na Mijatovića i na Nedeljkovića! Dobronameran savet za sve mlade igrače u Zvezdi je da što pre zatraže raskid ugovora i odu glavom bez obzira, što dalje od Zvezdinog bermudskog trougla!
S

Strucni komentator

pre 5 meseci

Viktor je jedno divno dete i jos bolji igrac, koji ce nam konacno resiti problem na levom beku. Predvidja mu se svetla karijera. Zivi bili pa videli.
P

Pst

pre 5 meseci

To je upravo ono o cemu sam pisao. Umesto da gurnemo nasu decu mi mozemo da trpimo kiksaru Djigu jer je stranac. Bio je isti problem kao Ndiae. Pozicija levi bek. Primali smo golove jer su privilegovanog svi pretrcavali. Covek glumio krilo. Bunario u 16 a rupa iza njegs jer Bahar igra jalovi napadacki fudbal. Paker toga nije bilo. Bekovi prenose. Guraju krilu. Ovaj jadnik sprinta zavrce. Niko ne sutira i gol sme da da samo centarfor. Mi smo zaboravili ono po cemu smo bili Evropski Brazilci. Pas igru. Praktiku pokazao Siti. Kako osvajate prostor ako ne igrate pasove na kratko da niko ne moze da vam uzme loptu. Zatim polutka ili plej treba li filozofirati. Sta su bili Seki, Acimovic, Piksi, Pizon. Kome dajemo pravo da napravi napad bekovima. Noge bih polomio filozofima da sa desne strane napadaju levaci i obrnuto. Sta ce pretalentovani Mitrovic, Lucic takodje levo. Ajde nemas levaka ali desno. Smejurija. Ja sam za postavku 4 2 1 3 i na strani 4 2 2 2. Ej jedan trener u pokusaju nas dobio pustajucu da jalovo napadamo odigravsi dve kontre. Pa Madjari dva puta Piksija na isti nacin.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Izvini Murinjo nismo te poznali. Kad bi mogao fudbal sad da se igra u mestu kao pre 40 godina kad su nas tako prozvali naši novinari. I da bi igrao kratke pasove i na dodavnja moraš da se krećeš e tu naši igrači nemaju šta da traže.
@

@nenad

pre 5 meseci

Ja nisam potencirao kratke pasove. Oni bre ljudi ne igraju nista kroz sredinu. Ovo Murinjo batali. Dobronamerna sugestija. Bavim se nekim drugim sportom a fudbalske filozofije me nerviraju. Postoje pravila u igri mi bi da ih zaobidjemo jer smo veliki treneri sta li.
h

hulkdelija

pre 5 meseci

Tesko da ce Milojevic forsirati mlade igrace, setimo se prvog mandata.
H

Hoće

pre 5 meseci

Tako mu je rečeno.
M

MILAN GALIĆ

pre 5 meseci

Buvlja pijaca ima veliku zaradu.Odakle im biseri