Komentari na vest

Zvezdina deca propuštala šanse i ostala bez evropskog proleća

u

uzas

pre 6 meseci

Milijaš sa ovakvom igrom može večeras da ide u Ilijaš u Sarajevo da njih trenira.
t

tgbffr

pre 6 meseci

Nije on kriv, nego ovi igraci su katastrofa.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Neviđeno bitno revijalno takmičenje klinaca.
G

GostGostuje

pre 6 meseci

Kakvih doktora nauka odje ima , sto je ovo ?! Izgubljeni neostvareni cudaci, napustite livadu. Klincima svaka cast, bice bolje sledece godine . Momcima nocas neka je srecno, pa da nam bude lijepa noc ako Bog da!
G

Gostivar

pre 6 meseci

Ma nije moguce
Z

Znao ali neradnik

pre 6 meseci

Kakav crni Milijas…
G

Grajkula

pre 6 meseci

Milijas mi deluje kao previse mlak za trenera..
p

prtkov

pre 6 meseci

Lupetate gluposti samo!Sa Mijatovićem i Nedeljkovićem nas ovaj Leipzig ne bi dobio ni tamo a ni ovde.To bi bilo 9 bodova i prolaz dalje ali nervira to što večito trebaju par igrača od klinaca da pojača tim pred LŠ,kao da nemamo brdo igrača koji su trenutno na višem nivou nego naša deca.
1

1122334455

pre 6 meseci

"uprkos disciplinovano defanzivnom izdanju tokom tri četvrtine meča" Utakmica se igra 90 minuta!!!!
P

Popsi

pre 6 meseci

Nisu oni krivi. Kriv je Milijaš koji dopušta sebičluk. To vam je situacija kao na primer da imaš loptu u stanu i treba da je dodaš nekom od članova porodice, a ti je baciš kroz prozor.
H

Holse

pre 6 meseci

Koliko su samo izgubljenih kad udju u 16,niko ne zna gol da pogodi...
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Onaj Eduardo će biti Svetska klasa. Kada on sada u tim godinama ima onakvu fizičku gradju, kada na petoparcu izbaci dva naša igrač i da gol iz situacije koja uopšte nije bila laka, preozbiljan potencijal. Dosta zaostajemo u omladinskoj konkurenciji za Evropom, mnogo su fizički jači, brži, tehnički bolji itd itd. Jednostavno nemamo Srpsku školu fudbala, zaostali smo dok drugi napreduju u tim mladjim kategorijama. Plus ona naša odvratna Srpska filozofija, bolje ne primiti gol, nego dati gol.
Z

ZoranRad

pre 6 meseci

Prijatelju, sve se slažem, ali da znaš za ubuduće srpska, srpsku.. se piše malim slovom. Pridev.
z

zaks

pre 6 meseci

Ovako mladi, a već kilavi.Pa jedan normalan šut prema golu ne mogu da pošalju. Šta li rade na treninzima ?
J

Jöle 39

pre 6 meseci

Pa ovi i sa mladima ne mogu da dobiju a toliko su uložili
v

velika sramota

pre 6 meseci

igrač broj 15 Zvezde (ne znam ime, nije za, zapamtiti) igra fudbal pred za ekipu čija je sledeća stepenica seniorski fudbal, a on ne ume da šutne ni desnom ni levom nogom?!?!? Koliko li su njegovi platili da igra ovaj meč?? Ako uzmemo da Zvezda ima 30 mlađih pionira, da ima 25 kadeta i 20 juniora i da sve to ima u Grafičaru, dođemo do cifre od 150 dece koja se svake godine takmiče!!!! Kakvi moraju biti dunsteri ti treneri kad od ovolikog broja dece koju imaju neposredno i još dva ili tri puta toliko prate u drugim ekipama kad ne možemo da skrpimo 11 igrača koji treba da budu juniori i krenu sutra svi za prvi tim??? Ovo što Zvezda radi je čista zajebavsncija za zdravom pameti svih nas.
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Bruka! Ostavke i promene u Omladinskoj školi! Zvezdi ovo takmičenje i Evropa treba da budu prioritet, a ne igranje po njivama Srbije! Krštenog igrača nema za prvi tim i ovo znači samo dodatni "uvoz" iz Afrike! Ovo ne vodi nikuda!
J

Janko344

pre 6 meseci

Prvo ostavka Nikole jelica koji sastavlja tim pa onda ostavka Milijas koji forsira igrace od svog kuma koji je menadžer mislim na vukojevica i milisavljevica
M

Miljanic miljan

pre 6 meseci

Najveće zlo u zvezdi nikola jelic
d

deki23

pre 6 meseci

Nikad losije klince nismo imali. Barak sa Sljivicem jurio rezultat protiv vozdovca pa nije ni cudo sto smo izgubili. Ovo je najlosija ekipa za poslednjih 6 godina sto govori da se lose radi u klubu na svim nivoima.
l

lol12

pre 6 meseci

Šta ti znaš,ovo nije cak ni najbolje sto imamo od klinaca.Koliko imamo samo po pozajmicama i plus u prvom timu?Drugo ovo je protiv kluba koji je ekstremno dobro organizovan i baza su im mladi igraci.I tebi strasan minimalni poraz.Bolje ti je kad se prethodnih sezona dobije neki tamo žnj klub u prvenstvu 7:0,kao da je Lajpcig i taj klub isto.
P

Popsi

pre 6 meseci

Nisu loši nego samoživi.
P

Plavi10

pre 6 meseci

Ovake klubove kao Lajpcig bi Zvezda trebala pobjedjivati bez problema. Ovaj klub godinama nije izbacijo dobrog igraca iz mladjih kategorija. Njihova politika je kupovina mladih talentovanih igraca a ne proizvodnja. Ako njih Zvezda ne moze, sta bi tek bilo kad bi igrali sa Benfikom, Sporting lisabonom, Salzburgom, Fajenordom, Portom.