Komentari na vest

Zvezdina omladinska škola okosnica Orlića - u tri selekcije čak 16 reprezentativaca

N

Nesica

pre preko 1 godinu

U cemu je fora pa treci put pisem, ne objavljujete? Gde je u U19 najbolji strelac EP ZA KADETE? Uopste. Gde je taj momak??? Zar nije sramota za Damljanovica sto ga nije pozvao? Obican pijun CZV..
V

VV

pre preko 1 godinu

Suspendovala ga Vojvodina; ne daju mu nigde da igra- teraju ga tako da potpise a minute ne pominju.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Kakav plac navijaca kluba sa drugom skolom po kvantitetu posle Ajaksove. Cekaj, je l vi navijate za reprezentaciju? Pa podrzite momke onda, kakva je ovo kuknjava? Ili ipak samo navijate za Partizanove igrace u reprrzentaciji? Mislim, jednostavno je. Ili ste licemeri nevidjeni, ili podrzavate sve reprezentativne selekcije bez obzira ko za njih igra. Vrlo jednostavno. Jos su ovde klinci u pitanju. Imate li srama?
@

@ Gos

pre preko 1 godinu

Iskreno, ne znam ko to gleda,..možemo da se priča samo na kraju o rezultatu. Cigani podržavaju Piksija sa reprezentacijom ili čekaju "Sanjoara"? Ko vas ne zna skupo bi vas platio. A opet vas plaćaju, ludilo breee i koji to plaćenici imaju srama? Ajde breeee
3

3333

pre preko 1 godinu

Jovan miladinovic koja je to kombinacija decko brani katastrofa a pozvali ga za 3 godina starije Velika bruka fss
G

Gost2234

pre preko 1 godinu

Malog guraju na silu i u zvezdi al nesto slabo mu ide
P

Pfs

pre preko 1 godinu

Kad pokusaju da drze mobing sa raspalom skolom,tako sto preskacu pozive za ep i sp igracima pratizana,od Milenkovica,pavlovica,Djurdjevica ,Milovanovica...
v

veseli87

pre preko 1 godinu

zato smo tu gde jesmo!
T

TrpAdzija

pre preko 1 godinu

Zato nam rezultati I jesu nikad gori
K

Kon

pre preko 1 godinu

Kako Terzini puleni čine okosnicu, tako i prolazimo. Treba da igraju najbolji, što u ovom slučaju očigledno nije. Teren je merilo i on sve pokaže,ili.jesi ili nisi.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

APSOLUTNA PODRSKA ZA UPRAVU I TERZU OD MENE U INAT DUSMANIMA!
d

delija 02

pre preko 1 godinu

U prvi tim ce kada napune 30 godina,jer nam je prvi tim 30+,dva golmana 70 godina to nema niko u evropi.
n

noleeeeeeeeee

pre preko 1 godinu

zato omladinske reprezentacije ne mogu ni da se plasiraju na neko prvenstvo
M

Maja-Bec

pre preko 1 godinu

Interesuje me samo,koliko nase dece iz inostranstva igra za reprezentaciju?Da li uopste neko skautira nasu decu iz Nemacke,Austrije,Svajcarske,,,. Pa ne moguce da su nase akademije bolje nego npr. Nemacke. Posle se pitamo zasto nemamo rezultate i zasto nam deca igraju za druge reprezentacije. Gospodo,lako je dobiti gotov proizvod,taj proizvod se treba i oblikovati. Posle se cudimo izjavama Samardzica zasto jos nije odlucio za koga ce igrati. Trebamo pokazati postovanje za nase talente koji igraju preko,organizovati neki kamp za najtalentovaniju decu iz Evrope,a ne samo da se cudimo zasto posle ne igraju za nas
m

milittao

pre preko 1 godinu

5 godina Rodić igra levog a razne kombinacije desnog beka. da ste pre 5 godina uzeli po 5 klinaca starosti 13-14 godina i regrutovali 5 na levog a 5 na desnog danas bi možda i imali kvalitetnog beka. Od odlaska Karadžića sa mesta predsednika FSS omladinski fudbal nam je na marginama što se najbolje oslikava u rezultatima reprezentivnih selekcija kao i o podatku da sve manje klinaca igra bilo kakvu ulogu u timu večitih.
R

Realno123

pre preko 1 godinu

Od odlaska Karadžić je u svakom smislu procveta fudbal. Reprezentacija igra ekstra i ponovo počinje neka pozitivna euforija, Zvezda se izdigla i diže standarde u evropi mnogi timovi su stabilniji nego pre samo je tvoj mali klub u rasulu jer karma je čudo. Sledeće godine imamo direktno ekipu u Ls. To su samo cinjenice
@

@ Realno

pre preko 1 godinu

@ Realno 123 Promena je dovela do to toga. Neka promena dovede boljitak neka ne. Možda će se nekad klinci secati kao "zlatnog doba fudbala". Nova promena je ulaganje u infranskturu, ali pitanje da li će moci. Pa opet ide pad. Jel pocinje gradnja nacionlanog nepotrbenog stadiona od 420 miliona evra? :)
@

@ Realno123

pre preko 1 godinu

Promena je dovela do to toga. Neka promena dovede boljitak neka ne. Možda će se nekad klinci secati kao "zlatnog doba fudbala". Nova promena je ulaganje u infrankstuturu, ali pitanje da li će moci. Pa opet ide pad. Jel pocinje gradnja nacionlanog nepotrbenog stadiona od 420 miliona evra? :)
n

nebo

pre preko 1 godinu

Ma kakvi da nema terze, mi ne bi imali nijednog igraca iz omladinskog pogna u prvom timu zvezde , Dzaja, Pizon, Dule, vujadin, Mirka....!
j

ja sam jaaa

pre preko 1 godinu

Zato nemamo nikakve rezultate godinama, ne moze pobedimo bugare, letonce, farska ostrva, estonce
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

Kad ce neki bek, napadac za prvi tim? Ili cemo non stop dovoditi gomilu upitnih stranaca koji dodju uzmu pare odu i ne urade nista.
T

Tubeki

pre preko 1 godinu

Doveo najtalentovanije iz Srbije, da ih upropasti, nisu cak ni na klupi, samo tribina jacaju ultra kop
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Ahahahahahahahaha pa pogledaj te nam rezultate pa onda ce vam sve biti jasno.. Nikad gori nismo bili u svim mladjim kategorijama... gubimo od Estomije i slićcnih, a nekad smo igrali polufinala, finala i osvajali Svecka i Evropska prvenstva... Samo tad nije vladala zvezda Srpskim fudbalom i nije moga Terzic da radi sta hoce.. Sad moze, i svi znaju da igraju menadžerski igraci, cak je i Piksi popustio i zvao Mitrovica u rep a lik ne igra ni u zvezdi.. Razumeo bih da je u prvoj postavi da kida pa ga zove, a ovako.. Terza madjija...
P

Pancevac92

pre preko 1 godinu

E ako smo igrali sveCka onda ok,ostalo si se takodje sve nalupetao.
M

Milojko Arsenic

pre preko 1 godinu

Takvi su nam i rezultati..
G

Gost78

pre preko 1 godinu

Prijateljske utakmice, turniri, provere...omiljeni momenti za zadovoljavanje menadžera, pumpanja statistike i kasnijeg reklamiranja igrača kao reprezentivaca zemlje.
0

0211

pre preko 1 godinu

A gde je najbolja škola fudbala posle Ajaksove?
G

Gost78

pre preko 1 godinu

U Novom Sadu
M

Mop

pre preko 1 godinu

A gde su rezultati u mladjim kategorijama? 🤔
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

U Donjem Ljubišu! U procesu preregistracije!
R

Real

pre preko 1 godinu

U prvom timu, ajd zdravo! Tu se ne može baš tako namestiti, a svi znamo ko sve igra u tim omladinskim selekcijama... Što manje protekcija u omladinskom selekcijama to bolji rezultati, što mora značiti ako dete igra u CZV ili Partizanu mora značiti da je najbolji??? Gde su ostali klubovi u Srbiji??? Pogledajte ko je u A timu? Meni se čini da nema nijednog iz Zvezdine škole ili se varam???
P

Painkiller

pre preko 1 godinu

Zato i nizemo uspehe sa mladim reprezentacijama na svim frontovima ;)
h

herakle

pre preko 1 godinu

Ja ne vidim da je iko iz omladinske skole u prvom timu i da igra, prema tome ovi natpisi je znace nista. Nikolic vise bije talenat, to je igrac koji je uveliko trebao da igra. Erakovic jedini koji igra, ostali nema ih nigde ni u nasoj ligi po 45 min da odigraju, o kom talentu tacno ovde pricamo?
m

molim&&&

pre preko 1 godinu

to je crna statistika vlasti terziceve jer bitno je gurati matore 35+ godina igrace jer imate car od toga i terzic se tali nego na se forsira mladost da bude oslonac tima. samo pogledajte dve mladja fudbalera su dosla ove sezona bukari i kangva i odma je pocelo njihovo busenje od raga matorih kataija, rodica , ivanica, borjana , kange i pesica. jer je ugrozena njihova velicina u zvezdi. dobijaju plate kao da igraju u timovima iz lige petice a tamo nebimogli ni na klupi da budu nekog osrednjeg tima , a na stranu sto ih niko nece i kada bi raskinuli ugovor sa zvezdom maksimum bi im bio druga portugalska liga. i jedno pitanje toliko mladih fudbalera ali mi moramo da se oslanjamo na rashodovanog kulibalija al ipak je on terzicev tal.
K

Kliss

pre preko 1 godinu

Tako je imao i OFK dok je Terzic bio direktor 🤣
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Omladinska škola je posebna priča. Koja u principu i ne treba mnogo da zanima navijače, jer uglavnom ti klinci i ne stignu do prvog tima. A onaj ko stigne do prvog tima i tamo pokaže kvalitet, vrlo brzo bude prodat. Pa Ja pitam šta mi navijači i ljubitelji sporta i fudbala imamo od tih mladih igrača kada ih nećemo gledati u prvom timu Zvezde, bar ne duži period. Ja bih prvi voleo da u startnih 11 budi svih 11 igrača iz omladinske škole, ali to je nemoguće. Bilo bi moguće kada bi ostali do 25te godine u Zvezdi, ali od toga nema ništa. Nekada sam baš dosta i uživo gledao omladince kada igraju kod nas. Pogotovo generaciju 84' gde su bili Basta, Janković, Milovanović, Mrdja. Mislim da nisam pomešao godišta, bilo je davno a i Ja sam odprilike njihovih godina. Ja stalno pričam da mi imamo talentovanu decu za sve sportove. Ali kada dodju do omladinaca onda ih upropaste menadžeri sa raznim pričama o Avionima, Kamionima, Milionima, itd. A i roditelji im nisu ništa bolji jer u njima vide izlaz iz bede. Ko od tih klinaca ima čistu glavu i normalne roditelje, taj klinac ima velike šanse da uspe. Ja ne vidim mogućnost da stvarno talentovani i kvalitetni klinci ostanu duže u Zvezdi. Jer se budžet popunjava prodajom mladih igrača, a i ljudi koji vode klub jedva čekaju da ih prodaju da i oni malo umoče kašiku u med. Jedini način da mladi igrači ostanu duže u Zvezdi, bar do 25te godine je da mnogo ozbiljne pare udju u klub, pa da klub može da im ponudi uslove kao klubovi preko. Ali i od toga u skorije vreme neće biti ništa.
W

Walt

pre preko 1 godinu

A gde su ta tolika talentovana deca? Gde su Željko Gavrić, Veljko Nikolić, Joveljić? Zar nisu dovoljno šansi dobili da se pokažu? Najbolju karijeru od njih ima Joveljić koji sa 23 godine igra mls ligu. Ne znam da li shvatate koliko su se vremena promenila. Nekada Perica Ognjenović pređe iz Zvezde direktno u Real Madrid a danas naši igrači idu u Fiorentinu i to preko veze. Samo u Francuskoj ima više afrikanaca koji treniraju fudbal nego što ima svih Srba zajedno verovatno. Danas preko interneta klubovi znaju da ima neki Kvaratskelija u Gruziji i da ga možeš dovesti, ni skaut im ne treba za to. Dakle vremena su se užasno promenila i konkurencija je mnogo, mnogo jača. Mi nismo više ono što smo nekad bili. Naši igrači su danas druga, treća liga evro fudbala. I to je čak dobro kad pogledaš koliko je propala jedna Rumunija sa 22 miliona stanovnika i sve bonus pravilom koje forsira mlade igrače.

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Питање: колико је од тих 16 играча играло бар минут за први тим звезде!? А,колико их је укупно од тих 16 на позајмницама? А,колико ће од тих 26 играча,сутра,добити шансу у звезди?! Нажалост одговори су 0-16-0! На велику жалост и Српског фудбала и саме обезглављење звезде.
G

Gost11

pre preko 1 godinu

I šta nam to vrijedi? Nijedan ne vidi prvi tim. A plata Gobeljića je jednaka zbirno svim njihovim. Nijednog desnog ni lijevog beka u posljednjih ne znam koliko godina nismo dobili iz te škole. Ne daje im se uopšte šansa.
G

Gost11

pre preko 1 godinu

I šta nam to vrijedi? Nijedan ne vidi prvi tim. A plata Gobeljića je jednaka zbirno svim njihovim. Nijednog desnog ni lijevog beka u posljednjih ne znam koliko godina nismo dobili iz te škole. Ne daje im se uopšte šansa.
M

Ma da...

pre preko 1 godinu

Eto dragi novinari kako buskate i povecavate tenziju i mrznju medju navijacima! Kakve veze ima da li igraju 16 ili njih 50 iz Zvezde? Ako imaju kvaliteta ako su najbolji neka igraju! Nije bitno iz kog su tima vazno je da igraju najbolji sto Srbija ima! Ako ima drugih boljih od njih a nisu pozvani onda napisite tekst ne igra taj i taj koji je bolji od tog i tog! Ako mislite da se neko gura samo zato sto ima vezu pare ili mocnog roditelja napisite to! Ovako cisto da bacite buvu kako se forsiraju igraci Zvezde, pa cekate da se fanovi peglaju je na nivou kurira... dovoljno je da covek ne moze da procita normalan komentar od peglanja fanova oba tabora i to na svaku boziju vest! Udjes na vest o bilo cemu a tamo peglanje, udjes na vest o bolivijskoj ligi i tamo vidis peglanje navijaca... dovoljno je, ne dolevajte ulje na vatru...
M

Ma da...

pre preko 1 godinu

Eto dragi novinari kako buskate i povecavate tenziju i mrznju medju navijacima! Kakve veze ima da li igraju 16 ili njih 50 iz Zvezde? Ako imaju kvaliteta ako su najbolji neka igraju! Nije bitno iz kog su tima vazno je da igraju najbolji sto Srbija ima! Ako ima drugih boljih od njih a nisu pozvani onda napisite tekst ne igra taj i taj koji je bolji od tog i tog! Ako mislite da se neko gura samo zato sto ima vezu pare ili mocnog roditelja napisite to! Ovako cisto da bacite buvu kako se forsiraju igraci Zvezde, pa cekate da se fanovi peglaju je na nivou kurira... dovoljno je da covek ne moze da procita normalan komentar od peglanja fanova oba tabora i to na svaku boziju vest! Udjes na vest o bilo cemu a tamo peglanje, udjes na vest o bolivijskoj ligi i tamo vidis peglanje navijaca... dovoljno je, ne dolevajte ulje na vatru...
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

TOLIKO O TOME TAKO TERZA TOBOZE "UNISTAVA" SKOLU A OVAMO CAK 16 REPREZENTATIVACA!
m

mesina

pre preko 1 godinu

Genije,ne igraju oni zato što zaslužuju,nego se gura prodaja kroz reprezentaciju.
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Zato se i raspadamo
S

StefanCar

pre preko 1 godinu

Svi su na pozajmicama, igraju vam neki starci, ali važno da se istalite oko kolača...
G

GOST SD

pre preko 1 godinu

Sve je to lepo, ali je žalosno što verovatno nijedan taj dečak neće da dobije šansu u prvom timu.