Komentari na vest

Zvezdina pozlata sezone: Juriš na Benfiku, Muslinov rekord i trocifren broj golova

K

Kemp

pre oko 3 godine

Meni je važno da osvojimo 100 bodova, a da li ćemo toliko i golova to mi je manje bitno :) Zaista sezona iz snova, hvala ti Miloje na temeljima koje si ostavio :)
a

as

pre oko 3 godine

Jedini klub na svetu koji ne sme izgubiti ni jednu utakmicu.Stvarno tuzno sta se radi vec.
N

NoName1

pre oko 3 godine

Nemoj tako, izgubili smo od Hofenhajma. Jbg, dešava se i najboljima. Pozdrav
M

Messijesta

pre oko 3 godine

Pa mogli ste juce da nas pobedite pa da ne bude tako...a niste mogli ? ok poyy
д

дд

pre oko 3 godine

Зебрице имали сте шансу неки дан..пссст
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

Posle pobede nad partizanom imam vise zadovoljstva zbog ovih grobara sto vise po zvezdinim vestima nego jer smo dobili u derbiju...jednostavno su bitni koliko i javor sledeca utakmica.Nadam se samo da se falcineli brzo vraca
h

hm

pre oko 3 godine

Jel to za ponos ili zatvor?
F

Figueroa

pre oko 3 godine

Pametnije bi bilo da se razjuri kompletan trenerski staf na celu sa direktorom omladinskog pogona, nisu sposobni za sve ove godine Terzine vladavine izbaciti krstenog igraca iz svoje skole...cime li se oni hvale..Nama su sve ove godine pa skoro svaki derbi golove uvaljivali Partizanovi poletarci,Markovic,Milenkovic,Stevanovic,malo je falilo da nam ga ubode i ovaj mali Jovic sinoc... a gdje su nasa djeca???Od generacije Jankovics,Baste,Perovica,Milovanovica nismo krstenu i pismenu djecu izveli na derbi...svidjelo se to nekom ili ne...a ti su momci vec pozavrsavali karijere...tragicno...
G

Gost13

pre oko 3 godine

E pa rođače ti bi titule, Ligu šampiona i da ti igraju Njegoš i Velja čiji smo "kvalitet" sinoć videli. E pa ne može. Uvek su mi draže titule nego guranje nečijih tatinih sinova.
F

Figueroa

pre oko 3 godine

Pa "rodjace" ko je spomenuo "tatinu djecu",tu i jeste problem...ako Deki ima imalo slobode i suvereniteta u odabiru igrackog kadra,trebao bi se licno uvjeriti u kvalitete igraca iz omladinskog pogona,covjeku kao sto je on koji zna da "gleda" fudbal bilo bi potrebno da odgleda par utakmica juniorskog pogona i da licno vidi ko je za a ko nije za veliku scenu.Ovaj menadzerski krs od "bonusa" sto ga trenutno forsiramo nikom ne mozemo da utopimo ni za "milku"....I nemoj da mi molimte pricas kako se ne moze sa par mladih uci i igrati velika takmicenja,imamo mi dobar primjer u komsiliuku clana nekadasnje velike "cetvorke",konstantno je tu 6-7 iskusnih i 4-5 mladih i talentovanih u prvih 11,pa onda uvijek iskoce dvojica-trojica za njih se uzme par desetina miliona pa se opet ubacuju novi i tako u krug...I nemoj mi samo reci da Hrvati imaju talentovaniju djecu...ja samo ne znam od cega ce don Terzinjo namac 30 milki za budzet...ajde nak bude pola od Evrope ove godine i od Gasproma,a gdje je jos 15 "kukavce sinji"...
m

mr.wolf

pre oko 3 godine

Sada li je to problem. Ne mozemo da izbacimo omladinca ? Partizanovi omladinci nam daju golove, a nasi ne mogu Partizanu. Pa dal je moguce ? Pa nista, najurimo sve, i vratimo Vladan Lukica, tada je bilo odlicno.... mozda i Prosineckog... igrali smo lepo, jel da ?
N

NoName1

pre oko 3 godine

Ajde Grobaru ne palamudi. Partizanovi poletarci igraju drugu ligu, kao onaj Pavlović. Toliko su kvalitetni.
Д

Дд

pre oko 3 godine

Зебрице шта има?
k

koler

pre oko 3 godine

Juuuuriiiiiiiiiš
B

Beogradjanin

pre oko 3 godine

Zvezdas sam ali sem 3 boda i pobede sve ostalo juce za zaborav i jedni i drugi sramota od igre ,
Л

Ложач

pre oko 3 godine

НИКАД ВИШЕ 2017та! Џаба вам и Кокији, Ребићи и Невоље, Толова карма руши све пред собом!
K

Krcuni

pre oko 3 godine

Prodje sezona lozenja. Ne treba vise drva.
7

777

pre oko 3 godine

Poslednja 10 derbija u prvenstvu 6 remija, 3 pobede Zvezde, 1 pobeda Partizana. Toliko o dominaciji istih...
N

NoName1

pre oko 3 godine

Ne razumem ovo da je Partizan izgubio 4-1 na Marakani a osvojio titulu??? Grobari su nam pričali da je to nemoguće? Znači li to da je ta njihova titula nameštena? Pitam za komšiju malog
Д

Добро питање

pre oko 3 godine

Рекао бих да та титула и јесте била намештена. У току сезоне је Караџић са места преддседника Партизана прешао у фотељу председника ФСС. Такође су нас покрали и у купу (непостојећи офсајд на 2:2, ако сећате).
B

Borky

pre oko 3 godine

Partizan je 8 puta bio prvak a da nije pobedio u derbiju. Zvezda 4 puta.
g

gost za no name i dobro pitanje

pre oko 3 godine

Kada se samo setim tog aprila 2008 u kupu gde Zvezda pri rezultatu 2:2, postiže treći gol i sudija poništava gol na tako pokvaren i očigledan način da su nam se bukvalno u brk smejali i zezali nas. Tada se videlo da idu teška vremena za Zvezdu i da smo nagrabusili. Tada smo bili krivi što smo bili žrttve. Užasno užasno Toletovo vreme.
g

gosturina

pre oko 3 godine

Do juče, svi grobarski komentari u stilu razbijamo državnu mezimicu, duplo smo bolji, mi smo pravi šampioni, vi ste lažni šampioni. Danas komentari u stilu imali smo sreće, imali smo 5 šansi, imali smo mnogo dodavanja. Ma imate vi sreće, što nema nekog Čovića u fudbalu, da vas kao i u košarci ugasi za vek vekova.
g

gost koji se seća

pre oko 3 godine

Sezona 2001/2002, CZV - PAR 0:0, 3:0, sezona 2002/2003, CZC - PAR 2:2, 2:0; sezona 2007/2008, CZV - PAR 2:2, 4:1, 1:1. Sve tri sezone,Partizan je bio šampion. Tada nije važilo pravilo, onaj ko pobedi u derbiju, neka bude šampion.
P

Petka

pre oko 3 godine

@borky nije tačno , partizan 9 puta, Zvezda 3 puta
X

XD

pre oko 3 godine

Pa dobro bre društvo šta he sada ovo? Kada sam ja pisao da Zvezda nije klub da se kale deca da bi se prodala dobijao sam dtotine kritika. Pljuvali ste strance i vikali "gde su naša deca?". Da li su vam sada jasnije neke stvari? Kvalitetno dete, kakavo je bio Stanković će uvek isplivati forsirao ga ti ili ne a od ove "naše dece" možeš da napraviš forsiranjem igrače od 2-3 miliona a time žrtvuješ rezultate koji su daleko vredniji.
A

A sad...

pre oko 3 godine

...startujte opet seriju od 18 sklanjalica i onda ce u 19.utakmici ( ali pravoj,muškoj) opet Zvezda vas vrati na fabricka podesavanja...hehehe
M

M11

pre oko 3 godine

Nadam se da su ovo sve klinci u komentarima jer ako nisu mi smo u ozbiljnim problemima kao nacija
S

Sockerboy

pre oko 3 godine

IDEMOOOOO❤️
3

32 titula

pre oko 3 godine

Lep tekst ,svidja mi se. Muzej mu daje dusu a rekordi se postavljaju da bi se rusili. Zato Deki srusi sve sto mozes i postavi nove.
M

Mikri

pre oko 3 godine

Grobari, sto niste dali gol ako ste bili bolji? Pobedili smo, pokopali sve vase tvrdnje u derbiju i u eveopi. Trebalo bi da cutite narednih 2-3 godine i ne progovarate.
v

v1ad

pre oko 3 godine

Ali cekaj. Kad pogledam ove klubove sa kojima Zvezda treba da igra do kraja, osim Vojvodine ko tu moze da otkine bod Zvezdi, ali onako realno? Okej, cuda se desavaju, desi se da napadaci zataje ili da se golman razbrani, ali ni da je Partizan dobio i smanjio na -6 ne bi to mnogo promenilo stanje stvari.

Delija

pre oko 3 godine

Partizan je pregazen onako sa pola gasa, ako se sastanemo u Kupu e tu sledi gazenje, nema ogranicen broj stranaca, nema Bonus igraca, tako da sledi olalalaaa pa jedva cekam!!! Nepobediva Gromada je dokazala da se do sada bile skoro sve sklanjalice, OK sklonili se i oni nama ;) ZVEZDA ŠAMPION!!!
T

Tvrtko1

pre oko 3 godine

Hahaha sa pola gasa.nije tebi dobro sine.pa u prvom p.v ste trebali popiti 2 komada lagano.rumeni od prve minute se izvratio na sudiju.u drugom je vec morao da sjecka igru nije pustio prednost u kontri itd.sram vas bilo bagro sektaska sa parada ponosa.fuj

Fljamurtari Petah

pre oko 3 godine

@Tvrtko, hajde lepo priznaj da nisi gledao utakmicu. Ono juče je bila čista rutina.
U

U3ej

pre oko 3 godine

Nema sta tu mnogo da se prica, vrlo stabilno dobijamo ovakve utakmice. Partizan je protivnik u rangu evropskih s kakvim smo igrali ove godine. Jak protivnik, motivisan, čak su ovo I za nijansu teže utakmice nego evropske, zbog same težine derbija. Zvezda je pokazala da je iskusna. iskusna i stabilan aekipa igrama ove sezone
G

Gost1978

pre oko 3 godine

pripremite sledecu sezonu da osvoje bez izgubljenog boda, pa 2023e bez primljenog gola. Nek vam se ceo svet smeje

Delija

pre oko 3 godine

Samo neka se smeju, nema nista Sladje od vasih SUZA!!!
@

@Gost1978

pre oko 3 godine

PRODAJEM ANTIFRIZ!
J

Jaaaaa

pre oko 3 godine

Jel ima ijedna utakmica koju Dejan vodi da je nameštena? Daj bre balavče ne s*** majke ti!!!
9

951357

pre oko 3 godine

Misliš kao što je Partizan napravio gol razliku 57:3 u poslednjih 5 meseci?
9

951357

pre oko 3 godine

Ali najjače je to što Deki juri Grofov rekord u pobedama, a Grof koji je postavio rekord na kraju nije uzeo titulu jer je gromada "pobedila sistem, savez, državu, univerzum, sveeeeee" još jednim lažnim i još dužim nizom kao što je bio ovaj koji smo sinoć prekinuli. Nikad više 2017!
B

Borky

pre oko 3 godine

Grofov rekord je iz sezone prije kad je uzeo titulu.
b

bruka

pre oko 3 godine

91...vrlo glup komentar, pogledaj malo tabelu iz te sezone i sve ce ti biti jasno, mnogo vredjas Partizan na skoro svakoj mogucoj vesti
T

Tokyo

pre oko 3 godine

Nikad sladja i draza pobeda! Mnogo su se bili uzdigli: spustili smo ih na zemlju! Uzivam,ali pravo uzivam. I jedva cekam derbi u kupu:Pritisak koji je bio ogroman je pao,nema bonus pravila,igrace istovremeno Kanga,Katai,Ivanic,Ben,Falko...sve velemajstori.Crno se pise crno belima, bice mnogo vise crni nego beli!
N

Nenad1246

pre oko 3 godine

Derbiji su u prvenstvu. Kup utakmice nisu derbi.
J

Jeronimo034

pre oko 3 godine

Tacno je da smo bili slabiji u odnosu na pomenute meceve, ali zaboravljate da u evropi nema ogranicenja stranaca a ni bonus igraci nisu obavezni....
G

Goststststst

pre oko 3 godine

kod božovića i prva sezona kod milojevića nismo izgubili derbi.
C

Cinjenica

pre oko 3 godine

Nismo ni u drugoj sezoni sa Milojevicem, Kup se ne racuna u prvenstvo.
C

Crv

pre oko 3 godine

Nismo ni izgubili derbi u tri sezone od sest godina Toletove otimacine ali oni sektasi to brzo zaboravljaju jer je tada bila najjvaznija dominacija protiv njihovih filijala a derbi ko sisa,i i tada se desavalo da ih nas Robi tri puta dobije za sedam dana bez primljenog gola ali je bilo vaznije da se ugasi k,,,,
B

Bez poraza!

pre oko 3 godine

Zvezda je 1991.postala prvak Evrope bez poraza, sto je uspelo samo jos sest klubova! Zabole me zadomacu ligu. Isto tako,Zvezdaje 1991.osvojila triplu klunu (u maju prvak Evrope,u junu prvak drzave, u decembru prvak sveta) tako mebas zabole hocemo li uzeti 11.duplu krunu. Ova dva rekorda iz 1991.partizan moze samo da sanha.NIKAD
C

Cccc

pre oko 3 godine

Kako nas nije sramota pa i evropsku titulu da osvojimo bez poraza, pa ove sezone u evropi samo jedan poraz. Ej Zvezdo, zvezdo ako nameštas u LL ligi što to radiš i u evropskim takmičenja, nije nas sramota.
G

Gost9

pre oko 3 godine

Obaramo rekorde, postavljamo standarde, dominacija!
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Ma pusti silne rekorde. Hocemo duplu krunu!
1

110.pobeda!

pre oko 3 godine

Pravi derbi,cvrsta igra,velika borba,Zvezda konkretnija,pobeda nije nezasluzena.Reanije je bilo da Zvezda dobije prethodni derbi na Marakani koji je zavrsio 0:0(sto je i Savo priznao).Takav je fudbal,odlucuju detalji.Videlo se da je Zvezda zbog"bonus pravila"bila oslabljena u 1.poluvremenu.U 2. je to vec bila druga Zvezda.Mislim da ce u sledecim derbijima Zvezda igrati jos bolje jer je skinula imperativ pobede koji je stvoren u javnosti sto nije dobila nekoliko derbija.Kod igraca je bio prisutan i jako vidljiv strah i panika od greske.Pritisak je bio ogroman jer da su izgubili opet bi pocela osporavanja titule od strane komsija.Nekako je pola drzave zivelo za to da Zvezda izgubi da bi mogli da sire svoje price zavere.Ista takva atmosfera je bila i pred mec u Tirani,kad je takodje pola Srbije cekalo da se sladi ako Zvezda izgubi u Albaniji.I tada i sada su komsijski mediji stvarali ogroman pritisak na Zvezdine igrace. Izdrzali smo oba puta.Ovo mi je jedna od najsladjih pobeda u derbiju!
G

Gooxy

pre oko 3 godine

O cemu ti?zasluzena pobjeda hahha i vi bili bolji.mozak ti je ispran.jel vam jos derbi nije bitan???a slavite sve sa sampanjcem.lazni rumeni mister od prvog minuta vrsi presing na sudiju.a u poluvremenu sudija dobio instrukcije da sjecka igru
@

@gooxy

pre oko 3 godine

Napisao sam da nije nezasluzena! A kao drugo,nikad sladja i draza pobeda! Mnogo ste se bili uzdigli: spustili smo vas na zemlju. Uzivam brate,ali pravo uzivam. I jedva cekam derbi u kupu:Pritisak je pao,nema bonus pravila,igrace istovremeno Kanga,Katai,Ivanic,Ben,Falko...sve velemajstori.Crno vam se pise!
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

@Gooxy kada procitam vecinu vasih komentara sjetim se 149-og derbija. Ovo su vase godine i dani kada nasa setalica oslikava vasu realnost.
d

danman2_u

pre oko 3 godine

gooxy, nije bolest sve što boli. Ko je bio bolji, ko je ovo, ko je ono, to ti je nebitno. Na kraju se broje golovi i to ti je to. Derbi je uvek bio nepredvidiv, i niko nikad nije mogao predvideti pobednika, bez obzira ko je na kom mestu na tabeli.
S

Sve je laž, samo pusta laž...

pre oko 3 godine

Pola države?! Pa za to su živeli samo navijači gromadske institucije, a to je daleko od pola države... zvanično 60% ljudi u Srbiji navija za CZ, a 40% navija za SVE OSTALE klubove, što je i sam vaš Tegeltija priznao, što nije samo Partizan. U tih 40% su i navijači voše, pa Novog Pazara itd, tako da je odnos negde ccc 60% - 35% u korist CZ. Tako da mani momak pola države, suviše je to velik broj naroda, da bi navijao za tako mali klub...
G

Gooxy

pre oko 3 godine

Alo druze vec sam pisao isto to da se golovi samo broje i ok takva je igra i svaka cast pobjedili ste.ali govoriti da smo trebali dobiti pet komada da je sa pola gasa da smo pregazeni ko potok itd je van svake pameti.i da ste bili dominantni.
d

danman2_u

pre oko 3 godine

gooxy, vi ste toliko dobri u derbijima, da ste u teškom minusu naspram nas, kako u pobedama tako i u gol razlici. Kurčite se, a ovamo zaboravljate da ste u dubiozi i u prvenstvenim i u kup ogledima.
P

Pa hvala Bogu

pre oko 3 godine

Raskrinkao Deki lazne nizove i lazne petarde