Komentari na vest

Zvezdina utakmica u rupi između vekova

k

k1b0q1

pre gotovo 2 godine

Cuj Sahtjar ili Dinamo K novog doba sto ne bismo samo se vratili na Zvezdu iz starog doba?
N

Nejbi

pre gotovo 2 godine

Ne bi trebalo veceras biti nekakvih problema. Ovo treba rutinski odigrati. Ne primiti gol u prvih 20ak minuta i to je to. Sretno Zvezdo !
o

oprem

pre gotovo 2 godine

Nije ti to lako cemo sklanjalica liga,da dajete golove u prvih 10 minuta iz kontri posle faula za protivnika,koje vase sudije "ne vide".
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Jeste Makabi pobedio Olimpijakos sa 4:0, ali to nije neko merilo. Isto tako su pukli od Kiprana sa 2:0. Makabi kod kuce sa Olimpijakosom igrao 1:1. Grci odavno nisu sto su bili, jos im to bilo prerano, ekipa uopste nije bila u formi. Zvezda upravo tempirala formu za ovo sad sto sledi. Samo neka navali Makabi, bice prilika za lepe kontre. Da su recimo moguci protivnici bili Salcbrurg, Benfika, PSV itd., pa svakako da bi Makabi bio najbolja opcija. Bolji smo i idemo u LS, a tamo sta bude, Zvezda je svaki put nekoga pobedila.
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Nisu nam bogzna kakve šanse s obzirom da nam je trener neuki Stankela. Teško da ćemo izbeći novu Omoniju ili Šerif.
v

vranac

pre gotovo 2 godine

Браћо делије ,ако изгубимо дерби свега 4 бода предности ,још довели Љајића,а би нисмо Радоњића.Кaда ће Адо и тај нападач и бек десни_?
S

Savatije

pre gotovo 2 godine

Ubedi me da je život lep! 🔴⚪️🔴
7

7200000e

pre gotovo 2 godine

Na transfere ove sez. Mora da se opravda to ljudi
C

Cupin

pre gotovo 2 godine

Dvojka u hendikepu, nemoj posle sto ne rece nama!!!!!
4

4545

pre gotovo 2 godine

U Olimpijakosu nije bajna priča, kako u upravi i unutrašnjosti kluba, tako i kod igračkog kadra. Vlasnik im se lepo okrenuo ka Premijer ligi i od kluba je manje-više ostalo ime, barem trenutno. Svakako ne umanjuje činjenicu da ih je Makabi nadigrao, kao i Apolon. Mada je Apolon imao svoje šanse u revanšu, da je bila malo ozbiljnija ekipa pri onih 2:0 svašta je moglo da se desi. Ove ne treba potcenjivati, nisu tu slučajno, ali po mom mišljenju ovakva prilika ne bi smela da se propusti. Pogotovo jer dolazi u bitnom momentu, imajući u vidu situaciju za sledeću sezonu i gotovo sigurnu LŠ. Bilo bi lepo da se nadovežemo, a imamo kvalitet za tako nešto.
G

Gospodin co'ek

pre gotovo 2 godine

U Izraelu večeras može biti svašta Jer Terza Mađija nikada ne prašta Na golu Borjan parade će da niže Jer liga šampiona nikad nije bliže Ispred njega Dragović i Milun Đed Nece poći napadač, a ni vezni red Rodić i Erak po bokovima cirkulišu I na svakog igrača ima da kidišu U veznom redu stoje Kangva i Kanga Ieteće bombe samo banga, banga Biće tu i Katai naš El Magiko stari Atmosferu u Izraelu on će da pokvari A na krilima Bukari i Ivanić Mića Kad oni polude, biće tu pornića Pa pretrče svakog i lepo asistiraju Kao sa snajperom oni igrače biraju Napadač je naš Aleksandar iz Niša Nateraće svakog igrača da propiša Najbolji je Šilja, i svi od njega lude Dovešće do suza sve te silne jude
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Bravo. Sa ovim su se složili...
G

Gospodin Co'ek

pre gotovo 2 godine

Nije prihvatilo razmake između redova, spojilo je tekst. Malo pozitivna sprdnjica. :D
M

Mu Idžicu

pre gotovo 2 godine

Dobar si haha. Srećno večeras, a od nas grobara nema ništa...
O

Oj pesnice

pre gotovo 2 godine

s' kratkom kosom....Kakve gluposti napisa lik,bez blama,ali bitno da se rimuje.
R

Realno batko

pre gotovo 2 godine

Ako tamo cak i izgubimo 2:0 , 2:1 , realno mozemo sve u BG...ali ako bude 4:0 tesko...mada msm da ovo nije olimpijakos i ta utakmica jer ce se oprezno krenuti...
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Ajmo momci dajte sve od sebe, ako ni zbog cega drugog onda zbog ovih podlih grobosa, sto likuju i navijaju za izraelce. S verom u boga do nove pobede, napred Zvezdo!
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Ko pobedi Olimpijakos 4 0 u gostima zaslizuje veliki respekt. Znaci ne na penale, ne pobeda iz kontre posle bunkera nego skolovanje. Zvezda ima cetiri vanserijska igrača Ivanica, Kataija, Dragovića i Borjana koji mogu da u igraju u ligama petice, ima odlicne mlade igrače visokog limita Bukarija, Mitrovica, Kangvu i Erakovicca, rutinere Rodica, Kangu i Milunovića ima fenomenalne navijace ima istoriju i mesto joj je u grupnoj fazi lige šampiona. Moze to da se nekom svidja ili ne, moze neko da prosipa svoje frustracije po komentarima ali to je tako. Sada su tu i mladi Gruzijac i Ado, prijatno sam iznenađen i Pesicevom igrom, tu je i Ohi koji ne znam iz kog razloga ne dobija sansu. Znaci kompletan paket. Prodje li se Makabi dovesce se desni bek i napadač i to ce biti definitivno najbolji tim u Srbiji od Barija i Tokija. Srecno za Zvezdo veceras. Sa ovim su se složili...
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Sudija je unistio Oli. u revanšu. Bukvalno ih je ubio u pojam

RARITET

pre gotovo 2 godine

Znaci i Hamrun zasluzuje respekt jer je izbacio Levski koji je u gostima izbacio PAOK?
H

Hamrune

pre gotovo 2 godine

Hamrune gde si bre Hamrune pumin
V

Vrela noć

pre gotovo 2 godine

U 21 č nestaje struja u Srbiji, vraća se u 22 č, rezultat 4-0 za domaće na početku drugog poluvremena, usled nerada klime i rezultatskog šoka biće mnogo posla za Hitnu pomoć ove noći u uzavrelom Beogradu i Srbiji.

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

Nestala je vama struja zadnjih 5 godina ..A ide i šesta...Na -7 bodova...Kako god opet Grupna faza Lige Evrope ne gine...A vi gde ste ??? 6 godina zaredom Evropa....
G

Gost441

pre gotovo 2 godine

Bilo bi dobro da ti odgledas u hitnoj, imaju tv... Da te ne vozaju kad se završi pobedom zvezde
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Оволико нисте писали ни за копенхаген ни за јанг бојс ни за, салзбург који су били изразити фаворити. Па направисте од ових малтене кода играмо против наполија. Видечемо вечерас, да одиграмо двомеч, па ком обојци ком опанци. Ако мистер неуспе против ових са дупло скупљим тимом, зна се, он и мрки карта у једном правцу!
f

fusbaler

pre gotovo 2 godine

ako protiv ovih treba da strepimo i dovodimo u pitanje prolaz stvarno bruka.Prolazili smo salzburg i bojse sa mnogo slabijom ekipom, još igramo samo dva kola kvalifikacija.Tacno znam sta sledi na ovoj utakmici će da igra sa sanogom ili srnicrm i biće defanzivo, samo da neki panj ne skrivi penal ili crveni karton ili promašen penal imamo mi doktore za tako nesto nazalost...
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Zasto bi bila bruka, jel Zvezda u rangu Bajerna ili Reala pa je bruka ispasti/izgubiti od Makabija koji vas redovno mlati u kosarci?
P

Puma

pre gotovo 2 godine

Najbolji je Puma, volim ga jer mi je isprao mozak.
n

nejbi

pre gotovo 2 godine

sretna vam liga evrope komsinicee
T

Tajcev

pre gotovo 2 godine

Sretna vam mozzart bet super liga grobarcine eventualno kup Slavice Cukteras.
G

Gost654

pre gotovo 2 godine

@Tajcev Jel to onaj kup sto osvajate od 2020. godine pa na ovamo, jel to onaj kup kojim se dicite da ste osvojili duplu krunu?
P

Pamet u glavu

pre gotovo 2 godine

POLAKO SA KOMENTARIMA,NE LETITE MNOGO NE VALJA TO,I NERESENO NAM ODGOVARA ZA REVANS!
@

@bezEU4ije

pre gotovo 2 godine

E veceras ce se gledati fudbal i ovo je idealan trenutak da se obe ekipe prikazu u najboljem svetlu...cak su trenutno izjednacene snage jer se igra na njihovim terenu uz domacu publiku...voleo bih da i revans bude priblizno dobar ali svi znamo da Makabi nema sta da trazi u Beogradu...🤣
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Ni Borac nije imao sta da trazi na Marakani u kupu 2015. godine, pa na kraju bilo 1:5. Bilo bi lepo da Makabi iduce sedmice na tom mestu pobedi i 2:1, necu se buniti, naprotiv.
K

Kula

pre gotovo 2 godine

Želim FK C.Zvezda i njenim navijacima sve sto oni žele Partizanu. P.S. voleo bih da mi neko, ali razumno objasni, kako jedan klub ima donacije vece od svih klubova zajedno prve i superlige. Hvala.
G

Gile78

pre gotovo 2 godine

Pitaj Džombu.
G

Gorstak

pre gotovo 2 godine

Da ti odgovorim, pa to je normalno, imamo najvise navijaca??? Pametniji odgovor od njih neces dobiti, a i ne postoji. Nigde na svetu to ne postoji niti je postojalo. Ne samo da je mnogo toga van zakona nego i van zdravog razuma.

milford

pre gotovo 2 godine

Zna čika Tole, možda ti kaže ako ga ljubazno pitaš
@

@kula

pre gotovo 2 godine

Kad dokazes da je tako dobices i odgovor. To ako je zeks reko, to nije dokaz. On prica puno ali dokaze nema. Prica bajke.
G

GostHakanala

pre gotovo 2 godine

ako ovonizgubite ne dolazite

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Al si zaeban ko kratko ćebe.
G

Gostddd

pre gotovo 2 godine

kako ce ih makabi resetovati veceras... bice prizemljenje
d

delije1991

pre gotovo 2 godine

Prva utakmica ništa ne donosi.Jednostavno smireno, borbeno ne dozvoliti im da na frku daju gol u početku kasnije biće lakše.Marakana i revanš odlučuju.Idemo..
M

Makabijevac

pre gotovo 2 godine

Haifa je ozbiljan klub, imaju nekoliko stranaca zbog ogranicenja kao i u Linglongu, ali se ne treba zavaravati i misliti kako ce Zvezda lako otici dalje. Uz puno srece moze se provuci bez 2-3 primljena gola veceras.
P

Proslav

pre gotovo 2 godine

1&4+ igram, bice punjenja Borijana veceras !
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Za zelih 100 kinti?
G

Gost gostuje

pre gotovo 2 godine

Ljudi budimo realni, kad smo izvukli Malabi svi smo bili i fazonu "ok, nije tezak protivnik, nije Trabzon, mozemo da igramo, cak smo i realno bolji". Onda su krenuli tekstovi o Makabiju kao da je Real u pitanju. Mi imamo vec par godina ekipu na okupu dopunjenu brzim igracima ovog leta. Pet godina igramo evropska takmicenja i to sasvim korektno. Pobedjivali smo ekipe koje su jace od nas a realno mnogo jace od Makabija. Tako da, ako ne mozemo da prodjemo u LS pored sampiona Izraela onda nismo ni za LS. Postovanje svakome, ali strah nikome! ...DA KAO LAV SE BORIS!
d

dottore 13

pre gotovo 2 godine

Večeras 0:1, moraju nas napasti i popušiće jedan iz kontre. To je dovoljno,
U

Ub Ub Ub

pre gotovo 2 godine

Al debeli uvukao stomak ili je ipak fotoshop?
Č

Čika Dača

pre gotovo 2 godine

Večeras očekujem X, 1:1 ili 2:2, a na Marakani dobijamo 2:0, 3:1, tako nešto… Napred Zvezdo!
J

Joksa1986

pre gotovo 2 godine

Zvezda zainteresovana za fudbalera Boteva iz Plovdiva Emmanuel Toku, Bugari traze 1 milion eura obestecenja...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD ()

pre gotovo 2 godine

Mirno i bez previše uzbuđenja, golove za Nas večeras daju Ben i Ivanić. Pozdrav ZVEZDAŠKOM BRATSTVU. 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪💪💪💪💪💪💪💪🏆
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Darjane ti si mozzart-ov Gobelja.
R

Razdvajam neznam po kućama

pre gotovo 2 godine

Legendarna glasovna promena iz f u v!
P

Partizanka

pre gotovo 2 godine

Navijam za vas komšije. Pustite ove što pišu "napred Makabi", jadni su. Ako neko može u LŠ to je onda Zvezda. Sportski pozdrav.
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Jednog dana da se sastanemo u finalu LS pa da nas svet vidi
P

Predt

pre gotovo 2 godine

Neuporedivo gori komentari od "napred Makabi" su upravo ovi pateticni u kojima se navijaci jednog kluba dodvoravaju drugima (i obrnuto) zbog lajkova. U svetu fudbalskih i sportskih rivalstava je sasvim normalno da se suprotnoj strani ne zeli uspeh i meni je to prirodnije od uvlacenja radi par plusica.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Ako ti je za utehu i ja sam navijao za vas protiv kiprana a i protiv hamruna cu naravno..prvo smo srbi valjda pa onda delije i grobari..ne razumem ove druge sto ne misle tako ali dobro.
g

golst

pre gotovo 2 godine

NANANANNANA LIGA ŠAMPIONA!!!!!!!!!!!!! IDEMO DO POBEDE!
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Nekim cudom je Darjan propusto da spomene Srnica u svom tekstu. Pisi opet.
G

Gosto

pre gotovo 2 godine

Vreme je da vam sreca okrene ledja i da u rupi sledece nedelje ostanete bez Lige Sampiona! Napred Makabi, napred Haifa!

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 2 godine

Neka crkne komšiji krava kada je već tvoja crkla. Samo nastavite zavist ti prijatelj!!!!
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Skidaj dres Pjunika i oblači Makabijev kada se već stidiš Partizanovog!!! Zadnjih 5 godina si navijao za veliki broj klubova pa ti želim da se taj broj još prilično uveća!!!
K

Kad sam već tu

pre gotovo 2 godine

Novinar da objasni metaforu, kad je već posegao za Bajaginim stihovima. Po čemu je to ova utakmica "rupa između vekova". Drugo, neka spusti malo loptu, naporno je čitati njegove tekstove, jer su presipanje iz šupljeg u prazno, puni floskula, nekakvih usiljenih poređenja, sa stalnim ponavljanjem jednih istih informacija... Jasno je da treba nešto da se piše, ali sportski novinari su nekad bilo odmor od ostalih, jer su bili konkretni, jasni, i uglavnom ne mnogo opširni... Obim naravno nije problem ali kad neko trista puta vrti istu priču, onda to postaje dosadno. Očekujem prolaz u LŠ, naravno. Napred Zvezdo
O

Oprezno i Pametno

pre gotovo 2 godine

LJUDI POLAKO SA KOMENTARIMA,NE LETITE MNOGO,I NERESENO NAM ODGOVARA!
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 2 godine

Dupla pobeda Zvezde i u Izraelu i kod kuće. Sportski pozdrav!
N

Nekac035

pre gotovo 2 godine

Sto bi rekao Piksi, sta jel imaju krila, jel lete?! Idemo na pobedu!
k

kako pixi

pre gotovo 2 godine

zar nije izbačen sa stadiona i izbrisan iz istorije?

Kalčopolista®

pre gotovo 2 godine

Utakmica u RUPI? Nedeljkovicu, oni gostiju danas za tvoju informaciju!
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

2 godine nismo igrali Ligu Šampiona što je za klub naše veličine velika sramota! Želimo Ligu Šampiona , gazi Zvezdo
M

Moze nereseno

pre gotovo 2 godine

AKO JE MOGUCE IZVUCI NERESENO TAMO NA NJIHOVOM STADIONU I ONDA U REVANSU TRAZITI SANSU,NIJE NI TO LOSE!
G

Gost+31

pre gotovo 2 godine

Idemo familijo do pobede večeras!!! Pozdrav svim delijama od delija iz Holandije!!! "Što ne može niko, možeš ti" !!! 🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️
G

Gost333

pre gotovo 2 godine

Zašto ne smete da napišete , NIKAD, da je prenos osim na Areni i na RTS 1, ne što ih ja volim nego zbog mnogo ljudi koji nemaju Arenu nego se batrgaju sa linkovima i muče ? Isto radite i za Partizan i Zvezdu i ostale naše učesnike koji su ispali, znači nema veze sa "klubaštvom", pa u čemu je onda problem ?!
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Realnost je sledeca - sve izraelske ekipe igraju kao pod transom kad igraju kuci. I nema kome bar jedan gol nisu dale. Tako da ocekujem da Makabi da bar jedan gol veceras. Ali ocekujem da i mi damo koji. Makabi nam ne odgovara zbog stila igre, i nece biti ni malo lako tamo iz milion razloga, ali imam veru u ove momke i nadam se pozitivnom rezultatu u Haifi sa kojim bismo pobedom u Beogradu usli u LS! Napred Zvezdo, samo gazi!
O

Ojo

pre gotovo 2 godine

Samo Hrabro,puno sreće svima Nama, Pa 23 ako bog da slavimo LŠ
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

MAGIKO! OČEKUJEM TE VEČERAS I VJERUJEM U TEBE ! Srećno momci !
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

90% likova koji ovde komentarisu, tiket u zivotu nisu odigrali, niti prate fudbal, osim samo kada Zvezda igra pa o protivnicima neznaju nista. Zvezda od pocetka sezone nije imala kvalitetnog protivnika osim Zenita, ali to je bila prijateljska utakmica zavrsena porazom Zvezde 2:1. Dakle protivnici su bili Bravo, Domzale, Koper, Lucani, Surdulica, Kolubara, Pjunik, Radnicki Nis koji je trenutno najgori tim u ligi, i Vozdovac. U prvenstvu od 5 utakmica 4 kod kuce. Ova utakmica sa Makabijem ce biti prva velika znacajna utakmica za Zvedu nakon zavrsetka Kupa sa Partizanom posle 3 meseca. Makbi prosao daleko jace protivnike Olimpijakos prvaka Grcke sa velikim budzetom i vrednostima igraca na transvermarketu, i Apolona prvaka Kipra. Zvezdu cemo tek veceras videti kako ce odigrati u gostima sa adekvatnim protivnikom, i mogu da kazem da je Makabi favorit u Izraelu cak 70% pobedjuje, dok Zvezdi dajem 30% da ce pobediti veceras.
O

Oooo anstajne

pre gotovo 2 godine

Ti li si?

Pakal

pre gotovo 2 godine

Zato si ti tu, veliki stručnjak, da nam objasniš kako stoje stvari. Znamo da je Makabi ozbiljan, ne bi bio u ovoj fazi da nije ali ovoliki broj tekstova i komentara, kao da igramo sa Realom, bespotrebno i kontraproduktivno. Zvezdina istorija i veličina zahtevaju da svakog protivnika poštujemo ali ne previše, i da u svakom meču idemo na pobedu. I pobedićemo i izbaciti Makabi, zato što smo bolji, jači i zato što nam se može, a malo i zbog svih vas tobož' navijača, koji danima ovde širiite negativnu energiju i defetizam. Zvezdo zgazi ih sve!
D

Dragan 1986

pre gotovo 2 godine

čekam te večeras
p

plavac

pre gotovo 2 godine

čekaj,sad je merilo odigravanje tiketa?
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Cinjenica da si napisao "transvermarket" te iskljucuje iz svake ozbiljne diskusije o ovoj i narednom utakmicama. Ne pametuj.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Oli igrao utakmicu iz priprema bez takmičarski utakmica. Nije ta utakmica pokazala pravu sliku ni Olija ni Makabija.
1

16467577

pre gotovo 2 godine

Utakmica za Srnica kao stvorena, da popuni prazninu na sredini, da dobije 75% tkz drugih lopti, da ugusi ofanzivnog veznog. Kanga pozitivno iznenadio protiv Pjunika u ulozi sestice, imao je par uklizavanja to nisam dugo video kos njega, takvu srcanost i borbenost. Definitivno ce nam problem biti da iznesemo loptu iz zadnje linije, Erakovic na desnom beku je limitiran aut linijom jednostavno se tu ne oseca prijatno. Milunovic bez poprecnih lopti a isto vazi i za Kangu. Bitno je da ne gubimo lopte u nasoj opasnoj zoni jer tu Macabi pravi najvise problema, nasi momci su iskusni, pad forme Kataia brine pitanje je da li smemo bez Bukarija da igramo, jer ako uspesno resimo njihov presing ostaje 50m praznog prostora bas za njega. Ocekujem da kljucan faktor ovde bude Kangva, da vidimo u bitnoj utakmici kakav mentalni sklop ima.
l

lokk

pre gotovo 2 godine

Brate za Srnica????a da covek od zadatka prica..On decko nista fudbalsko nema u sebi osim da trci kao muva bez glave.
G

Ghost77

pre gotovo 2 godine

E, vidiš look, ili kako se već zoveš. Ša misliš da ga Srnić ne dade Krasnodaru 2017 kad smo izborili prvu grupnu fazu poslije mnogo vremena... Da li bi uopšte bilo ovh pet godina napretka?!?! Samo zbog tog gola nije zaslužio takvo nipodaštavanje. Na stranu to što je solidan i požrtvovan igrač koji uvijek daje sve od sebe na terenu. Dakle, pokri se i srami se svog komentara za Srnića.
@

@lokk

pre gotovo 2 godine

Po meni da za Srnica pre nego za Sanoga ili krsticica ili da se Ivanic spusta u sredinu. To je moje misljenje, neka vrsta analize vecerasnjeg meca 😀 Srnic je do sad vise dao a retko kad je uzeo. Igra sa 150% i uvek korektno odradi posao, to sto se golim okom ne vidi da podeli pas, asistenciju jednostavno se i ne trazi od njega. Trazi se da dobije druge lopte, da ih isceprka, da napadne dubinu i odvuce igraca, da ugusi kreativnog igraca protivnika. A za magiju su tu igraci koji "ne krvare kolena"
G

Gost22.

pre gotovo 2 godine

kad bi mogla ta platforma playsrat ili kako se već zove da nam kaže koliko duela gubi po meču Katai magiko a koliko npr Gobelja ili neki drugi igračaka nema Darjan se. na vremena da računa tako nesto ali IDEMO VECERAS DA IH ZGAZIMO SVE...

07.08.16

pre gotovo 2 godine

Da,vreme je da se napravi iskorak.Nakon tri prolaza grupne faze LE,gde smo sva tri puta nesrecno ispadali na prvoj prolecnoj prepreci,jasno je da su grupe LE postale rutina,Sad nam treba iskorak,da vezemo dve LS,i da se podignemo na nivo da kroz grupe LS,trazimo prolaz u prolece(realnije kao treci).Dva ulaza u LS za godinu dana,finansijska stabilnost i jos sto sta.Treba nam ovaj iskorak,sad je sansa.Samo hrabro.Srecno Zvezdo!!!!
A

Apoel

pre gotovo 2 godine

Odigrao sam 2i1+I na nas, 4.3 kvota i 2 na Benfiku 1.7 kvota.. Na 2 crvene 14.600,00... Laganooo...
G

Gost1992

pre gotovo 2 godine

Idemo Makabi !
G

Grobarska je tuga pregolema

pre gotovo 2 godine

Da ide Makabi do Marakane da primi 5 komada
n

navijac zvezde

pre gotovo 2 godine

kvota 2.60 na makabi na nad 3.00 znaci da nece biti lako veceras...
n

navijac zvezde

pre gotovo 2 godine

kvota 2.60 na makabi na nad 3.00 znaci da nece biti lako veceras...
A

Apoel

pre gotovo 2 godine

Dobijamo ih u obe utakmice! Jesu brzi, jesu uigrani, jesu opasni, jesu u formi... ali mi smo brži, uigraniji, opasniji i isto smo u odlicnoj formi!!! Kada se pogleda pojedinacno svaka pozicija jaci su mozda samo na desnom beku i imaju dobrog zadnjeg veznog bez koga mi igramo... Bice teze veceras tamo ali ocekujem obe pobede, ipak smo za klasu jaci tim!!!
B

Bukariiii

pre gotovo 2 godine

Slazem se! Dobijamo ovu prvu 2:1
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Teško biti jači od nas na desnom beku kad ga mi nemamo.
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Ljudi kakav Makabi , ljudi izbacili istroseni Olimpijakos s igracima od 35 godina , Zvezda bi ovom Olimpijakosu dala 8 golova u dvomecu , protiv Apolona ih Vule Jovanovic Tele progurao , da nije dobio crveni dali bi gol i posle bi prosli kuci , poklopilo im sve , sad ce da prime 5
a

ajde bre...

pre gotovo 2 godine

ne preteruj, nemas pojma o fudbalu...

rty

pre gotovo 2 godine

Zgaziti boraniju!
G

Gosttttt

pre gotovo 2 godine

Kad sever zvoni ti Zvezdo tad ne kloni tad na njihovu stranu hrabro napadaj ! ⚡🏟️📢⚽🇷🇸🇬🇷🍻
F

Fakti

pre gotovo 2 godine

Ako bude igrao Milunovic primicemo barem 2 gola, covek je rupa samo sto to ljudi ne primecuju jer mediji ga ne kritikuju po naredbi
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Unazad sest sezona Zvezda je u Evropi protiv dobrih i jakih ekipa u 90% slucajeva igrala dobro ili odlicno. Protiv Krasnodara,Sparte,Kelna,Olimpijakosa,Hofenhajma,Napolija,Arsenala,Salzburga,Kopenhagena,Jang Bojsa,Ludogoreca,CSKA iz Moskve,pa Milana itd. Jedino su nas razbili Totenhem,Liverpul,Bajern i PSG ako se to i moze nazvati razbijanjem s'obzirom na razliku u kvalitetu i da takve ekipe mnogima daju 5,6 pa i vise golova. Tako da ne vidim razloga da i veceras ne pruzimo dobru igru. I imam osecaj da ce Magiko Katai da resi utakmicu bas zato sto ga prozivaju u komentarima. Moje misljenje je da ce biti 1:2 ili 0:2.
R

Rokaj

pre gotovo 2 godine

Makabi!!!
В

Вишеград КНД

pre gotovo 2 godine

У БОЈ ШАМПИОНЕ, У БОЈ СВЕТИЊО - ПРАВАЦ ЛИГА ШАМПИОНА!
p

plavac

pre gotovo 2 godine

svetinjo?fudbalski klub svetinja?
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Ni jedan tim verovatno neće imati lagan prolaz u četvrtom kolu kvalifikacija.Sve utakmice će biti izjednačene,nijanse će odlučivati.Tako i ova.Ono što je bitno za zvezdu je da redovno igramo grupnu fazu,bar ligu uefa.Liga šampiona je bonus.Ove godine smo podmladili tim tako da imamo u najavi par dobrih igrača za prodaju u skorijoj budućnosti.Naredne dve godine su ključne.Ako pametno budemo radili postavićemo temelje za desetogodišnju dominaciju.Molim sve zvezdaše da u što većem broju dolaze na utakmice,pogotovo u prvenstvu.Ima nas nekoliko miliona.Neka svako sebi da "zadatak"da dođe 3 domaće utakmice u sezoni.Plus sezonci.Imaćemo pristojno popunjenu marakanu.Nemojte samo iz fotelja pametovati.Podržite zvezdu na marakani.To pogotovo važi za beograđane.Mi iz unutrašnjosti ćemo dati svoj doprinos. NAPRED ZVEZDA
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Ako ti je do prodaje ti idi lepo navijaj za trgovinsko preduzeće Čukarički. Ko je lud da prodaje ono što valja? Prodaš ono što ti ne treba ili što možeš da zameniš boljim.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Ja razumem vas Beograđane što ne možete na utakmicu da idete jer je stadion daleko od Beograda al mi nije jasno koji je izgovor za ove iz unutrašnjosti tu im pred nosem malte ne u centru.
H

Hanter

pre gotovo 2 godine

Oprezno veceras, sverom u Boga...
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Motika sluzi samo za plakate?!
A

Acaap

pre gotovo 2 godine

Ajde Zvezdo! Hocu pobedu za rodjendan!!
P

Patriota

pre gotovo 2 godine

Svaka cast za tekst. Nista ne bih dodao ni oduzeo. Veceras fotelja, pivo i uzivanje. A sl nedelje, zna se, Marakana!!
G

Gost777

pre gotovo 2 godine

To je nesto cega se plasim - da odigramo isto kao u Glazgovu, top igra, a katastrofa od rezultata. Ovi iz Haife igraju slican fudbal kao Rangers, a i rekao bih da su po kvalitetu slicni, sa time da Rangers ima vise iskustva. Dosta tempa, dosta trcanja, dosta tranzicije, presinga i transformacije, par igraca sa vrlo dobrim individualnim kvalitetima. S druge strane, Deki zaista zna kako da namesti ekipu. Ne moze on da bude kriv ako igrac zakasni za sekund, ili bude malo brzi pa zavrsi u ofsajdu ili promasi penal ili ako primimo gol iz ofsajda ili faula koje sudije puste. Ali da zna da postavi ekipu i da snimi protivnika, vidi se da zna. Neka nam je sa srecom, nadam se povoljnom rezultatu.
.

..

pre gotovo 2 godine

nikad ništa ne valja...ja sam pre da igramo hrabro kao protiv Rendžersa nego kao cave
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Obe ekipe i prošle sezone, i na početku ove izgledaju moćno...Sve zavisi od momenta i inspiracije...Ali Zvezda je u prednosti...Plus revanš kući, OGROMAN PLUS! Šanse 65%-35% u korist Zvezde!
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Ovo su vecerasnji tipovi Djurgarden 1, Qarabag 1, Benfika 2, i Makabi gg. Zvezda u svakoj utakmici daje gol, ali i Makiabi kod kuce takodje.
B

Babaroga

pre gotovo 2 godine

Nece biti problema ako Stankovic izvede najaci tim a to je onaj koji je pobedio Pjunik u Beogradu!!!
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Minus zbog "najači"... Pa gde si video tu reč? "Najjači" aman Bože!
@

@realno

pre gotovo 2 godine

Nemoj da kritikuješ, koliko puta se meni desi, napišeš jednu reč, izbaci drugu. Samo jedno pitanje za sve vas, koji tako ispravljate ljude u pravopisu. Kakva je to bolest, daj objasnite mi, hoćeš da ispadneš pametan, ne razumem.
V

Voli

pre gotovo 2 godine

Mislim da se pise naj jaci svi grese brzo kucaju
J

Joo

pre gotovo 2 godine

Sta ga ti ispravljas jos pises aman to nije srpska rec!!!
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Trenutno sam u grckoj i naravno da nemam gde da gledam mec.ako neko zna neki dobar link neka napise,ko najrodjenije vas molim jer mogu da poludim ako ne budem gledao
4

4p0440

pre gotovo 2 godine

Pretplati se na BalkankiYum, mislim da je 5e mesecno i mozes da se pretplatis na samo 1 mesec. Ja gledam preko njih, ali siguran sam da ce biti jos linkova

rty

pre gotovo 2 godine

Odes u kafic...
G

Gosttttt

pre gotovo 2 godine

Prenose Zvezdu u kafićima redovno u Grčkoj, prošetaj malo, pogledaj na par mesta, biće sigurno
B

BoraB

pre gotovo 2 godine

Ubaci na google usagoals i idi na crveni sajt i potrazi utakmicu u listi tamo uvek bude sve
K

Kragujevac1996

pre gotovo 2 godine

Hesgol i livetv.ru
@

@eseks

pre gotovo 2 godine

Šta sve ovde neću pročitati, ja sam pre 20 god u Nemačkoj gledao utakmicu u kafiću. A ne danas u eri ove tehnologije, pa u svakom kafiću će ti naći utakmicu ako pitaš, a biće naših dosta, ili je tebi žao platiti pivo, zašto ljudi postavljaju ovako glupa pitanja.
C

CzZ

pre gotovo 2 godine

Na kodiju
n

nekilik120

pre gotovo 2 godine

Imas i na utakmiceuzivo. Oko 8 ce da izbace link pa mozes da gledas. Ako ne ima u nekim kaficima 1000%.
G

Gost333

pre gotovo 2 godine

www.livetv.ru/en
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Hvala svima na odgovorima.u kaficima veceras svu pustaju kosarku grcka poljska mislim,zato i pitam,nisam retardiran.a za ovog dole mogu da kazem da ne postoje glupa pitanja vec samo glupi odgovori poput njegovog.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Crvena je boja sreće, Belo vernost boju ima, te dve boje Zvezdine su neka bude jasno svima. Delije su njena radost, to je Zvezdin igrač više, sa njima Zvezda pobedjuje, istoriju svoju piše. ZAŠTO ME PITAŠ KADA ZNAŠ, JA SAM ZVEZDAŠ JA SAM ZVEZDAŠ, ZVEZDI MORAŠ SRCE DA DAŠ, JA SAM ZVEZDAŠ JA SAM ZVEZDAŠ JA SAM ZVEZDAŠ. Dve smo krune uzimali koliko smo puta hteli, i opet ćemo uzimati mi smo čvrsti jaki i smeli, i u kupu šampiona došli smo do sjajnog trona, u Tokiju naša četa zasela je na vrh Sveta. ZAŠTO ME PITAŠ KADA ZNAŠ, JA SAM ZVEZDAŠ JA SAM ZVEZDAŠ, ZVEZDI MORAŠ SRCE DA DAŠ JA SAM ZVEZDAŠ JA SAM ZVEZDAŠ.
n

natočimo

pre gotovo 2 godine

šampanj piće
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Katai, Ivanić to lagano rešava.
S

Svasta...

pre gotovo 2 godine

potpuno pogresno razmisljanje je kao ako Makabi ne možemo da prodjemo nemamo sanse protiv nikog u LS itd, taj Šerif koji je bio amaterski klub po strucnjacima u komentarima je dobio Real u Madridu dobio je Sahtjor...Mozda je taj makabi u boljoj formi od mnogih ucesnika LS... npr Liverpula to sto su neki u LS nije bas dokaz nepobedivosti. Zvezda zasluzuje da igra LS ali protivnik je ozbiljan ...
r

realno...

pre gotovo 2 godine

pravljenje vaznim I kurcenje kako ćemo lako da dobijemo moze samo lose da bude po zvezdu... Kada smo mi nekog dobili u gostima 0:4 kao oni olimpijakos zadnjih 5 godina?
7

789

pre gotovo 2 godine

Ne igramo protiv Mancester Sitija niti PSG-a. Ako ovakvu ekipu ne mozemo da prodjemo, onda ne zasluzujemo CL, jer tamo su ekipe koje su neuporedivo kvalittenije od Makabija. Novinari Makabi prave kao da su u najmanju ruku stalni ucesnici zavrsnice Lige sampiona ili Lige Evrope.
K

Krstim se

pre gotovo 2 godine

a ti znas da bi izvukli PSG ili City bas njih???
n

navijac zvezde....

pre gotovo 2 godine

"veliko je pitanje da li je Crvena zvezda ikada imala lakši put u elitu" Sta ovo treba da znaci? Mozda je ovaj Makabi jaci od Salzburga ili Young boysa tj u boljoj formi, Potpuno pogresno razmisljanje....
I

I

pre gotovo 2 godine

Slazem se, ali nisu napisali '' Zvezda nikad nije imala laksi put", nego "veliko je pitanje". Tako da je ovaj komentar pogresno razmisljanje.
a

asd

pre gotovo 2 godine

radi se o tome da kvalifikacije nisu igrane od samog starta, nema to veze sa tim da li je makabi jaci ili slabiji
З

Звездо

pre gotovo 2 godine

Згази све, Звездо згази све!!!!!!!!!!!
K

Kost

pre gotovo 2 godine

Cekaj, prenosi samo arena, rts nista?
G

Goran Novi Sad

pre gotovo 2 godine

Za Darjana samo postoji Arena pa ni ne govori da RTS prenosi
C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

Biće i na Rts, samo ovi iz nekog razloga to nikad ne napišu.
K

Kost

pre gotovo 2 godine

Hvala, prepade me lik
T

Tikamo

pre gotovo 2 godine

šta će Motika na slici kad ni minut nije dobio
p

plavac

pre gotovo 2 godine

da se digne kuka