Komentari na vest

Zvezdina žrtva u procesu stvaranja igrača: Sve bi bilo drugačije da su tu Mituljikići, Knežević, Đurić, Stanković....

7

7777

pre preko 2 godine

Gde je u svoj toj prici Babic? Kurtu i murtu spominjete a najboljeg od svih 2002 godista ne….
H

Hulio

pre preko 2 godine

Lekovic stoper pod hitno u prvi tim zvezde.. Prodati pankova i cupu erakovica.. Da se kali pored dragovica
D

Djapex

pre preko 2 godine

Kakva glupost... i starijih igrači ne bi nista bolje prošli... a verujem da u Ligi sampiona ce omladinci vise nauciti nego u graficaru... pre 2 godine, kad su ispali od mitiljanda, pricali su isto... danci su stariji zato su pobedili... ali pogledajte sada... igraci mitjilanda su prvotimci, sampioni danske, igraju Ligu Evrope... a Zvezdini klinci igraju srpsku prvu ligu...
A

Al zabone

pre preko 2 godine

Sve kombinacije Direktora i nazovi prvog trenera uzas koliko dobre dece je otislo zbog njihovih kombinacija
R

Reality

pre preko 2 godine

Ni za jednog navedenog Zvezda neće videti ni 1€.Mituljikići nemaju fiziku za vrhunski fudbal kao i Knežević.Đurić,sin viđenijeg navijača sa severa je čist kiks igrač.Kolika je dijabola u glavi govori činjenica da se posle derbija u nižim kategorijama ne rukuje sa igračima Partizana?!
5

5008

pre preko 2 godine

Nije dobra politika, ne sviđa mi se. Evo konkretno ovog leta, ako je bilo ponuda za Ivanića oko 4mil. EUR. trebalo je njega prodati a ostaviti Gavrića kao njegovu zamenu. Momak je prošlu sezonu dosta igrao, vidi se da ima materijala, ove bi očvrsnuo još, poboljšao igru. Sledeće bi već bio nosioc, a za 2-3 godine bi Terza mogao da ga proda za dobre pare. Ovako on prodat za siću, Ivaniću produžen ugovor a on na zalasku karijere, vrhunac forme bio prošle sezone, očekuje se pad. Sve u svemu ne sviđa mi se politika.
M

Mnnsmsm

pre preko 2 godine

Druže dečko ima 28 godina, imamo igrača kakvog smo mogli da sanjamo, kakav Gavric i milioni, nije ovo football manager.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Druže samo nemoj pominjati Gavrica, Petrovića I Nikolica. Ti momci su imali previše šansi i niko nista ne pokaza samo nazaduju. Da su bogdom prodati bilo pošto ovako ih niko više neće.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Ко је то напредовао у Графичару и постао битан у првом тиму Звезде. То је чиста глупост. Боље да играју са својом генерацијом.
L

Los rizik

pre preko 2 godine

Pa vece bi koristi imali da ti klinci koji su u Graficaru igraju za omladince!Bili bi na radaru skauta i vece bi sanse imali da ih neko primeti nego sto su u Graficaru i kao cekaju sansu da ulete u prvi tim.Sa igracima koji su u Graficaru Zvezda bi pregazila Empoli ko plitak potok!
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Kad ste se vec dotakli jucerasnje utakmice, zaista je zalosno da se salju neke skart sudije koje ce donositi onako skandalozne odluke. Jeste da takmicenje nije toliko vazno, ali koja se poruka prenosi deci kad te na tvoje oci kradu. Sudija je izmislio penal, a da nije bilo nikakvog dodira, takvi vise ne bi trebalo da sude. Neki ce reci da sudija mozda nije dobro video, bio zaklonjen i tome slicno, ali to nije opravdanje, jer kako je mogao da svira nesto sto nije video? Sudija je tu da svira samo ono sto vidi.
G

Gost11

pre preko 2 godine

Kog smo to mi igraca napravili? Prodajemo decu sa sicu...
A

Ajde bre više

pre preko 2 godine

Manite se klinaca, neopterećujte se. Jer ih nećete gledati u prvom timu Zvezde. Ono što je STVARNO vrhunski kvalitet ode već u mladjim kategorijama, a oni koji udju u prvi tim tamo odigraju samo JEDNU sezonu dobro, odmah brze bolje budu prodati. Tako da nema ništa od toga da vrhunski mladi igrači ostanu 3, 4 godine u prvom timu. Omladinska škola je trgovačko preduzeće, i služi za dopunu budžeta i za lešinarske kombinacije.
K

KROJF

pre preko 2 godine

DEMAGOGIJA
T

Tanasije

pre preko 2 godine

Klasicna. I to uvek posle loseg rezultata.
T

Tubeki

pre preko 2 godine

Bacanin ne igra u Graficaru, skoro svi ce propasti, jedino neko ako bude otisao odmah u inosttanstvo Setite se gernarcija 2002,i hvalospeve zvezdinog mocarta Terze
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Bacanin ne igra zato sto nema kvalitet! Oni koji treba da igraju- oni igraju! Jos samo da sklone one poluaktivne igrace poput Ibanjeza i Todorovskog i te pozicije popune mladim igracima
M

Mek

pre preko 2 godine

Zvezda od Gavrica i Nikolica nije dobila igraca iz Graficara. Sve je to lepo, guras decu ali ta deca vrlo brzo nestanu. Mnogo vecu korist bi ti klinci imali da igraju trecu ligu. One najbolje svakako mozes poslati na pozajmicu u drugu ligu, ali ne moze cela generacija direktno iz omladinaca u drugu ligu. Dakle, prvo treca liga u Graficaru.
G

Gos

pre preko 2 godine

Gavrić i Nikolić su se izborili za mesto u prvom timu vanserijskim partijama u Grafičaru gde su ga vodili do plasmana u Superligu, iako su izborili plasman zbog konekcije sa Zvezdom ostali su u drugoj ligi. Gde je Radulović? Gde su ti supertalenti u Grafičaru? Gube od IMTa po 3:0 a posle kukate što odu na pozajmice i ne dobiju šansu u prvom timu. Odgovor je prost, nemaju kvalitet i to je to.
M

Mel

pre preko 2 godine

@Gos Upravo o tome pricam. Nisu spremni za drugu ligu a uporno ih guraju jer su, Boze moj, svi veliki talenti, a oni jadni nisi odigrali dve ozbiljne utakmice u zivotu. Gavric i Nikolica su imali po sezonu bas u toj trecoj ligi o kojoj pricam. Tek nakon toga su zaigrali ozbiljan fudbal.