Ričmond Boaći (©Starsport)
Ričmond Boaći (©Starsport)

Zvezdine muke s Boaćijem: Kopenhagen nudio 1.000.000, igraču malo 700.000 godišnje

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.07.20. | 09:44

Kopenhagen bio voljan za saradnju, ali...

Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Tomane. Trojica napadača i nijedan koji je apsolutno po ukusu šefa stručnog štaba na čelu sa Dejanom Stankovićem. Odavno se zna da će Crvena zvezda pokušati da proda bar jednog od njih, a možda i više, ali taj plan se za sada ne razvija onako kako su se nadali u Ljutice Bogdana. Jer Boaći je upravo odbio šansu da se preseli u Kopenhagenu, prenosi danas list Informer.

Razlog je taj što je danski klub napadaču iz Gane ponudio platu od 700.000 evra godišnje što je značajno manje od onoga što Boaći trenutno zarađuje. Istina, njemu Crvena zvezda svakog meseca daje svega 40.000 evra, ali pošto je još pod ugovorom sa kineskim Đengusom na tu sumu dobije još 100.000. Sve skupa dakle, više nego duplo više od onoga što nudi Kopenhagen.

Izabrane vesti

Jasno vam je dakle koliki će problem biti prodati Boaćija. Teško će mu neko ponuditi baš toliki ugovor. A ugovor sa Zvezdom mu ističe u decembru što će reći da i crveno-belima curi vreme.

Kopenhagen je nudio 1.000.000 evra za obeštećenje, u Zvezdi su bili spremni da prihvate, jer znaju da će teško dobiti više za igrača kome ugovor ističe za šest meseci. Ima doduše srpski šampion i opciju da ugovor automatski produži na još godinu dana, ali to bi značilo i da će nastaviti da mu isplaćuje visoku zaradu, a to je već popriličan rizik, jer niko ne zna kako će se Boaćijeva karijera razvijati.

Boaći iz prvog mandata vredeo je mnogo više. Ovaj sad... Nije to isti igrač.


tagovi

KopenhagenRičmond Boaći

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara