Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdini omladinci domaćini u Evropi na stadionu Čukaričkog

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.06.21. | 19:31

Crveno-beli postigli dogovor sa Brđanima

Nakon godinu dana pauze na međunarodnoj sceni usled virusa korona, omladinci Crvene zvezde ponovo će imati priliku da se okušaju u Ligi šampiona za omladince. Juniorska titula je crveno-belim biserima donela kartu za evropsku pozornicu, a talenti šampiona Srbije domaćini će biti na stadionu Čukaričkog saznaje Mozzart Sport.

Naime Zvezda je sa Čukaričkim postigla dogovor po kojem će izabranici Marka Neđića domaćini u UEFA takmičenju biti na Banovom brdu, a ovakav scenario već je viđen u sezoni 2018/19 kada su omladinci crveno-belih na istom stadionu ugostili juniore Liverpula, Pari Sen Žermena i Napolija. Godinu dana kasnije Zvezdini talenti su promenili "privremeni dom" i odlučili se za stadion Voždovca zbog veštačke trave s obzirom da je ista podloga na stadionu Zmajeva i terenima iza juga Marakane. Na stadionu Voždovca gosti učenika Slavoljuba Đorđevića bili su Bajern, Totenhem i Olimpijakos, a Beograđani su uspeli da ostvare značajan uspeh i kao drugoplasirani se izbore za mesto u narednoj fazi. Kraj internacionalnog puta crveno-belih doneo je poraz od Midtjilanda, a prethodno su eliminisali i Šerif iz Tiraspola posle jedanaesteraca.

Izabrane vesti

Crveno-beli su zahvaljujući osvojenoj Omladinskoj ligi Srbije obezbedili mesto na stazi juniorskih šampiona na kojoj su trebali da se takmiče i prethodne sezone protiv Anžea, ali je takmičenje otkazano. Ipak, ukoliko prvi tim uspe da se plasira u Ligu šampiona i juniori će se preseliti na atraktivniju stranu takmičenja koja im garantuje i više susreta.


tagovi

Omladinska Liga šampionaomladinci crvene zvezde

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara