Najnovije vesti

Crvena zvezda kažnjena s 350.000 dinara zbog navijača

Vreme čitanja: 2 minuta

Fotografija pre početka meča (©ABA LIGA, Dragana Stjepanović)

Kaznu potpisala komunalna milicija

Crvena zvezda kažnjena je sa 350.000 dinara zbog prisustva navijača na prvoj utakmici finala Jadranske lige protiv Budućnosti!

Prema zvaničnim podacima na sajtu Jadranske lige, na tribinama je bilo prisutno 987 gledalaca, iako je utisak da su tribine bile više popunjene. Bez obzira, komunalna milicija je izašla na teren i na licu mesta potpisala kaznu u vrednosti od 350.000 dinara. Od te sume 300.000 dinara ide na račun kluba, a za odgovorno pravno lice još 50.000 dinara!

Podsetimo, Srbija se i dalje nalazi u pandemijskom stanju i na snazi su jake epidemiološke mere. Iako je krizni štab nedavno popustio kaiš i odobrio otvaranje kafića i restorana, još nije dozvoljeno okupljanje više od pet ljudi u zatvorenom prostoru, što je Crvena zvezda daleko premašila.

IZBOR UREDNIKA

Crvena zvezda je i u majstorici polufinala protiv Igokee imala podršku oko 400 navijača, večeras je broj prema zvaničnim podacima dupliran. Branilac titule iz 2019. ugostiće Budućnost ponovo već u utorak u drugoj utakmici finala Jadranske lige. Zasad vodi sa 1-0 u seriji posle večerašnje pobede rezulatom 82:78 u kojoj su glavne uloge imali Ognjen Dobrić i Džordan Lojd sa po 23 poena.

Prisustvo navijača se očekuje i u narednom susretu.


Favoriti i notifikacije:

KK Crvena zvezda

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva