Komentari na vest

Abrines uperio prst u sudije: Užasni su na celom turniru

S

Sad ili nikad

pre 8 meseci

Pitanje u vezi olimpijskih igara, jesu li Španci ostali bez njih, ili imaju olimpijski kvalifikacioni turnir. Hvala unapred
G

Gost13

pre 8 meseci

Imaju kvalifikacioni turnir svakako.
m

misko123

pre 8 meseci

Drago mi da Španci nisu prošli o još Italijani..ali sudije na minut pre kraja..igrac Španije prolazi ispod koša i ide u aut..ali pre nego sto je izasao u aut dodaje loptu saigracu..sudije dosudjuju loptu za Kanadu..
B

Boki0899

pre 8 meseci

Pogotovo ona tvoja dva druga Spanska Abrines sto su Sudili Srbijiu - Italiju. Treba da se oboje specialno Komentarise.
M

Mnogo mi je drago

pre 8 meseci

Što je Španija ispala.Godinama su se povlačili, tri najprljavija igrača Rodrigez, Fernandez i Ljulj, pa pre toga frljotka Navaro i braća Gasol itekako su imali pomoć sudija, pa osvojili su više medalja u zadnjih 20 god od Jugoslavije, a sad im krive sudije.
I

Immobile

pre 8 meseci

Sudije su užasne i to se zna već 10 godina. Ali danas ste izgubili totalno igrački, nikakva sudijska odluka nije dovela regularmost ovog meča u pitanju. Gde ste bili u poslednjoj četvrtini?
V

Vinegar

pre 8 meseci

Jesu, uzasne su vec nekoliko turnira, ali brate ako iko nema pravo da spominje sudije to ste vi Spanci, Tj da vas otvoreno pokradu vi opet treba da cutite za komplet istoriju uspeha u svim sportovima. Ne znam da ste jednom bilo sta osvojili bez nekog muckanja.