Ben Simons (AFP)
Ben Simons (AFP)

"Ako ne reši Simonsov problem, Filadelfija će završiti sezonu i pre nego što je počne"

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.09.21. | 15:23

Siksersi navodno u velikom problemu zbog nesuglasica sa-ol star igračem

Varnice iz prošlogodišnje polufinalne serije Istoka u kojoj je Filadelfija eliminisana od Atlante, kako su mediji, ali i pojedini igrači Siksersa tvrdili, zbog očajnih šuterskih izdanja Bena Simonsa prerasle su u pravi požar koji bi navodno mogao da zahvati kompletnu NBA ligu.

Trostruki igrač je ćutke izneo drvlje i kamenje koje su na njegova leđa bacali pojedini mediji, ali i članovi uprave Siksersa i saigrači.

Izabrane vesti

A, onda je Simons rešio da zatraži razmenu. Pokušali su njegovi dojučerašnji timski drugovi da izglade problem. Bili su spremni da dođu u Los Anđeles kako bi se sreli s njim. Međutim, on ih je glatko odbio. Ostao je pri stavu da se ne vraća u Filadelfiju, pa čak i po cenu da propusti celu sezonu i to bez plate.

Prema važećem ugovoru koji ističe u leto 2025. godine njemu u predstojećoj sezoni sleduje 33.003.936 dolara, naravno ako bude igrao...

"Ukoliko klub ne može da razume situaciju u kojoj se nalazi Simons, sezona Siksersa će se završiti pre nego što i počne", rekao je za Hoops Hype neimenovani agent koji zastupa nekog od igrača Filadelfije.

Nije pojasnio zašto bi to mogao da bude problem, ali je dodao da je Si Džej Mekolum trenutno najbolji igrač Portlanda kojeg bi Siksersi mogli da dobiju u razmeni za Simonsa.

Međutim, Fila i dalje smatra da može da stigne do Demjana Lilarda, što je naznačila kao prioritet...


tagovi

Ben SimonsFiladelfija SeventisiksersPortland TrejlblejzersSi Džej MekolumDemijan Lilard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara