Komentari na vest

Ameri ostali i bez bronze: Šaj + Bruks + Beret = 93! Kanadi istorijska medalja

Б

Бата оз Баната

pre 8 meseci

Следе наслови у новинама: ,,Амери показали да су најбољи на свету освајањем 4. места".
l

lolll

pre 8 meseci

Pa tako naši i ruski mediji rade a ne njihovi,njih će verovatno da rastrgaju zbog ovog "kiksa"
R

RobertMeDiro

pre 8 meseci

Drzava od 350mil stanovnika, kojoj je kosarka mozda i nacionalni sport broj jedan, posalje trecu ekipu na prvenstvo i izgubi 3 utakmice od 8, a jednu protiv crne gore, dobije na misice. Sve cetiri drzave sa kojima su igrali egal, imaju 1/3 stanovnika amerike. I onda se klinci ovde pale na amere i nba. Sakupite tim evrope, protiv tima amerike sada, i tim evrope dobija 8 od 10 utakmica bez problema. A kada sastavite tim evrope, videcete da drzave iz kojih dolaze igraci, zajedno opet nemaju isti broj stanovnika kao jedna amerika. Davno je proslo vreme dzordana, barklija, medzika i ekipe.
M

Makks

pre 8 meseci

U kom ti filmu zivis?
S

Slaba odbrana

pre 8 meseci

RobertMeDiro-A šta bi ti da pošalju najače što imaju i da deru sve po 30 razlike,jel bi tada bio srećniji.Da li se sećaš SP i OI,40 razlike su vodili protiv Srbije u oba finala,ej FINALE,jel bi to voleo da gledaš,na ovom SP nismo igrali,sreća naša,da li bi im dali 111,113 ili 127 poena,pitanje je.Na OI u Parizu šalju najbolje što imaju,u to budi uveren kao što uvek rade....
R

RobertMeDiro

pre 8 meseci

@slabaodbrana ajde sada lepo jos jednom procitaj moj komentar, pa dobro razmisli o cemu pisem, pa onda odgovori. Probaj, ali bas se potrudi.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

@Robert Sam si rekao. Poslali su treci tim na ovo prvenstvo. Ako imalo razmisljas, skontaces da si sa tom konstatacijom pobio sve ostalo sto si rekao protiv njih.
R

RobertMeDiro

pre 8 meseci

Druze, imaju 350 miliona stanovnika. I najjacu ligu na svetu. Srbija ima 6 miliona ljudi. Bivsa juga, koja bi mogla da sklopi tim da im izadje na crtu ima 15-20 mil ljudim. Jel ti kapiras tako nesto?
C

Chelsea1234

pre 8 meseci

Dok god igra Durant Amerika ce biti glavna na OI
C

Cbr11

pre 8 meseci

Volim ga i nas je ,igra kosarku gde kazu da je najbolja na svetu. Nemam nameru da ga omalovazavam ali iskreno mislim da Jokic nije medju 15 igraca u Evropi. Ono sto se igra tamo i ovde su dva sveta. Imam osecaj da se obe ekipe raduju kad jedna da kos.
S

Slaba odbrana

pre 8 meseci

Cbr11-Na osnovu čega si to zaključio.Nemoj da se brukaš,pogledaj Jokićevu statistiku na prošlom EP i na mečevima kvalifikacija protiv Grčke i Turske da nije njega bilo mi ne bi igrali na ovom SP...
g

gost3456

pre 8 meseci

zabolje ih uvo za medalju🤣🤣🤣🤣🤣😎
S

Salamander

pre 8 meseci

Sada smo izjednačen sa USA po broju medalja na SP. Ako osvojimo zlato, onda smo i uspešniji, mada smo i ovako, imamo isti broj zlatnih, ali veći broj srebrnih. Svaka čast našim košarkašima.
g

gost1234

pre 8 meseci

Ma bolji smo mi računaj da njih ima bar 100-150 puta više kroz istoriju
H

Hahahahaa

pre 8 meseci

Kakvi luzeri.
h

h00die

pre 8 meseci

Solidna utakmica, mada bez nekog jaceg intenziteta, ali na kraju vrlo zanimljiva i neizvesna. Generalno dobar turnir za Kanadjane, prva medalja u istoriji. Dobar, mlad tim imaju. Obezbedili su olimpijske igre, pa ako budu kompletni sa sve Viginsom i Marejem, bice verovatno jedina realna pretnja amerikancima koji su vec najavili dolazak u dosta jacem sastavu. Na OI SAD nisu izgubilile od 2004. Sada ce ponovo biti jako motivisani posle ovih izjava Noah Lyles-a i uzastopnih neuspeha na SP, ako se to uopste neuspesima moze nazvati, s obzirom na pristup koji imaju ovom takmicenju, a koji se ogleda u tome da im je ovo, ruku na srce, jedan pipremni turnir pred pocetak trening kampova i spremanja za novu sezonu.

ГОШЋА

pre 8 meseci

World Champions?
m

mrksi

pre 8 meseci

Zivim u Nemackoj pa sam gledao i sa njihovim komentatorima. Pred kraj, gubili Ameri 10, kadar na Stiv Keru, on se smeska, kad komentator kaze: „da je na njegovom mestu Zeljko Obradovic uopste mu ne bi bilo smesno da gubi medalju ovako.“ E to je ta razlika! Mogu poslati i 10 Lebronova, Karija i Durenta kad emocije nemaju!
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

A emocije su inace dobre u situacijama kad covjeku treba da je bistra glava? O cemu pricas? Ljudi su izgubili i to je to. Kod nas uvijek neko trece poluvrijeme oko svega.
b

bebs

pre 8 meseci

beng beng beng beng bronza za kanadu
Ž

Žex 90

pre 8 meseci

Sljedeće prvenstvo Ameri mogu povesti i najjači tim, ali će biti pitanje hoće li osvojiti jer nemaju više takve talente, a ovi trenutni NBA all star igrači će biti matori. Olimpijada sljedeće godine je druga priča, tu će doći s teškom artiljerijom. Ali i mi ćemo, Litvanci, Grci, Francuzi....
n

nash

pre 8 meseci

Hahaha dobar vic. Pa ameri da igraju svaki turnir sa drimtimom niko ne bih video zlato osim njih.
R

Realnoo

pre 8 meseci

Ameri nemaju pojma, igrali se sa njima i Litvanija i Nemačka a i Kanada ih odvalila. A tako im i treba, čuj šalju neki 3. tim ili koji već na Svetsko prvenstvo.
G

Gosty

pre 8 meseci

Ovo je bila vise egzibicija nego istinska borba za medalju, Amere ova utakmica zanimala ko lanjski snijeg.
P

Posle kakve

pre 8 meseci

Završnice oni nisu uspeli da okrenu, ali hajde ko im igra dobro je. Potpuno razumem što se ne cimaju oko SP, šta će jedan KD, LBJ, Kari pri kraju karijere da igraju protiv nekakvih Angola, Sudana i sličnih. Zato OI imaju svi da igraju i Grk i Embid i Jokić i to će biti uživanje za gledanje.
S

Saturn

pre 8 meseci

222 p za utakmicu , smehotres , i onda se cude kad ih ovi nasi prebiju i spuste ispod 190
S

Slaba odbrana

pre 8 meseci

Saturn-Ruku na srce sa SAD nismo igrali,koliko me sećanje služi zadnja dva finala sa SAD na OI čini mi se 96:66 i na SP 129:92(221),čini mi se da smo obe utakmice gubili po 40 u jednom trenutku.Ovde smo molili boga da ne igramo sa SAD....
G

Gostgost

pre 8 meseci

Neka i u finalu pobedi ekipa iz istog dela zreba.
G

GHOST0402

pre 8 meseci

NBA UTAKMICA DILLON BROOKS I SHAI ZVERINE KAD PROTIVNICI NE IGRAJU ODBRANU
R

Rubikova kocka

pre 8 meseci

USA 🌳🪓
R

Reč je reč

pre 8 meseci

Ma ovo je smešna košarka. Sve se svodi na individualni kvalitrt i šut za tri.Akcije čestite ni za leka.Zato i igraju za treće mesto .Da ne bi ove neizvesne završnice utakmica žešće njesra.
P

Plavac

pre 8 meseci

Stiv Kerina igra dobar deo meca bez centra i krilnog centra mislim da ne bi mogli mene da sacuvaju