Komentari na vest

Atlanta spustila rampu Sakramentu: Bogdan brojao do 6, Bjelica do 4; Šarlot ubacio 21 trojku (VIDEO)

J

Jack Sparrow

pre oko 3 godine

Bogdan i Bjelica su vrhunski igraci tu nema polemike,Bjelica cak i moze da igra konstantno u NBA dobro ali u boljoj ekipi,dok Bogdanu bas i lezi NBA liga. E sad kad sam rekao kako su dobri samo da napomenem da ja ne mogu da verujem da su oni nama bili glavni igraci na proslom prvenstvu i da smo stalno isli na njih umesto da se oslonimo na Jokica. Kazem ja dobri su oni, ali Jokic je skroz drugi nivo. Kad se setim ispadanja protiv Argentine, Bjelica sutirao kao lud nista nije ubacio,da je Joker uzeo toliko suteva tad bi isli dalje. Kokoskov mora da postavi rezultat kao prioritet kad dodje okipljanje najjace ekipe,pa makar i da zrtvuje neke DOBRE igrace da bi Jokicu namestio postavu i sistem.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Bogdan po svom obicaju, trojke 0/5, 1/7, 1/9, 2/9, 1/6, 1/5, 0/6, 2/7.
A

Aleks Miami

pre oko 3 godine

Izvaljen si prijatelju. Ti si onaj koji se potpisuje "kum Danilo". Opsednut si Bogdanom sto cak i pratis njegovu licnu statistiku. Nemoj tolko razbolices se :)
A

Alek Mia

pre oko 3 godine

Jos boli sto vas trpao :)
K

Kosarkaski Grof

pre oko 3 godine

Alek Mia, mislis 30 sl. bacanja za tri utakmice, toliko nije dobijo u Turskoj za celu sezonu , a ne za tri utakmice, inace vas trpa ko stigne, nadam se da ce se niz nastaviti danas u derbiju :), covek je rekao istinu u vezi statistike i nista vise .