Komentari na vest

Barsa preživela posle produžetka: Pengos promašio dve meč lopte

Wolfasin

pre oko 3 godine

Odnos u sl. bacanjima sve govori. Barsa je morala do pobede i to je to.
G

Gost2

pre oko 3 godine

Jedini par u plejofu koji je dostojno gledati, a posto igrajh prvi i poslednji ucesnici iz reg tabele ocekivalo se laganih 3 0 za barsu, ali Zenit je ozbiljna ekipa. Imaju sad dve utakmice kod kuce moze svasta da se desi. Real skroz podbacio ali to se posle 30 kola videlo da su u nokdaunu, fenera su pokosile druge stvari, a bajern za sada je imao polusansu za brejk, ali sada se igra na njihovom terenu svasta moze biti. ALi generalno los plejof.
g

gunners

pre oko 3 godine

Pengos imao sve u svojim rukama. Promasi 3 bacanja u trenucima kada se lomio mec. Voleo bih da prodje Zenit, ali mislim da ce im se ovaj poraz bas obiti o glavu i da ce glat ispasti.
P

Posmatram sa strane

pre oko 3 godine

Bili Beron MVP Barselone. Boli me uvo, udarajte minuse do mile volje, osim šuta za tri, nikakav igrač. A i izeš taj šut kada uz njega beleži tek 9 poena po utakmici (poređenja radi isti učinak ostvare i Davidovac i Dobrić) i kada po pravilu nestane u zadnjim napadima protiv iole ozbiljnijih ekipa (EL nivo, za slučaj da neko pomene onu presmešnu Megu od prošle godine ili KLS Partizan). Lomi se utakmica danas, Zenit ima 1 razlike, Beron kasni sa probijanjem blokova u akciji crtanoj za njega (i to ne zbog super odbrane Barselone, već beži od odgovornosti, potpuno isti recept koji je koristio i u Zvezdi kada je EL bila u pitanju), naravno Pengos u nedostatku rešenja baca ciglu o tablu, sledeću odbranu zeva, ležerno isprati i dopusti igraču da ga lagano probije i iznudi faul, a onda opet kasni u napadu, primi nekako loptu i vrhunac svega baca loptu, kao na tacni, direktno u ruke protivnika (to ni pionir ne bi uradio) i od "rešene" utakmice rešava ali +3 za Barselonu... Izeš takvog igrača. Panter je doktor bio za njega, a i ostao je doktor. Čak je i Walden mnogo zahvalniji bek. Sudije kriminal, od samog starta krenule sa masakriranjem Zenita, jer gde da Bertomeovo mezimče bude obrisano u četvrtfinalu. Kari Pešić definitivno doktor košarke za Šarunasa.
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Ovo je izuzetno moćan sastav sa kojim se Jasikevicijus ocigledno ne snalazi. U Zalgirisu su, da se ne lazemo, bili skoro sve prosečni igrači sa kojima je on pravio čuda. Ovo ovde je izgleda nešto sasvim drugo. Pa Mirotić je došao kao jedan od najboljih trojkaša, a čovek ne šutira tri trojke po meču nego igra na niskom postu. Zenit se ne šali, imaju navijače u hali, Paskval strašno radi posao i sve je moguće
O

Opaaa

pre oko 3 godine

Samo pogledati odnos sl bacanja i sve je jasno. SRAMNO! A Šarunas je za košarku šta Murinjo za fudbal...koliko god napadački bili jaki, "ubiće ih"... A što su pustili Ertela, "bolji im" Nik i Leo, a Tomas izmislio loptu za obojicu.
d

djuka33

pre oko 3 godine

Sa 44 izvedena slobodna bacanja ne moze ih dobiti Bruklin..
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Ako ovakvoj barsi treba 44 bacanja da bi dobila, onda stvarno...