Foto: MN Press
Foto: MN Press

Barsa u završnim pregovorima s Jokubaitisom

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.05.21. | 20:10

Naravno, veza je Šarunas Jasikevičijus

Barseloni predstoji borba za titulu prvaka Evrope na predstojećem Fajnal foru Evrolige u Kelnu, a naravno da katalonski velikan već razmišlja unapred i o mogućim akvizicijama za predstojeće leto. A s obzirom da je trener Barse Šarunas Jasikevičijus, ne čudi vest da je Rokas Jokubaitis na meti Blaugrane.

Sa Leandrom Bolmarom na izlaznim vratima, Barsa razmišlja o pojačanjima i litvanski novinar Domantas Urbonas javlja da je meta Barselone mladi, talentovani Jokubaitis.

Izabrane vesti

Mladi Litvanac još nije definitivno odlučio gde će igrati ubuduće, a u ugovoru sa Žalgirisom postoji otkupna klauzula. Španski novinar Čema de Lukas piše da bi cifra trebalo da bude oko 350.000 dolara, uz deo kolača od NBA izlazne klauzule.

Jokubaitis je ove sezone eksplodirao, a upravo je protiv Barselone postigao 15 poena što mu je rekord karijere. Pored Jokubaitisa, Barsa razmišlja o vraćanju Kevina Pengosa.

Dakle, trenutno deluje da će Bolmaro u Minesotu, a da će u Barselonine redove talentovani Jokubaitis koji bi mogao da bude stub kluba za par godina jer se radi o levorukom košarkašu, veoma opasnom već sada sa 20 godina.

Opširnije o kvalitetima Jokubaitisa mogli ste da čitate ranije na stranicama Mozzart Sporta.


tagovi

Rokas JokubaitisŠarunas JasikevičijusKK Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara