Komentari na vest

Basket News: Petrušev zarađuje 25.000 evra mesečno, Lesor 50.000, Vildoza 80.000 - sve ih očekuju povišice

C

Cacak

pre oko 1 godinu

Pogledajte na YT emisiju gde Coki gostuje kod Miljana i kaze da Vildozina godisnja plata je manje od 1 mil....
p

pegolo

pre oko 1 godinu

Da li neko sme od vas novinara da napiše koliko su Panter, Ledej, Naneli, Lesor i Papapetru dobili keša na ruke, i koliko je dobio Smailagić na ruke kad se vratio iz NBA!? I ko je još od igrača dobio nekretninu za potpis!?
S

Saša_PFC

pre oko 1 godinu

Naravno da nesme niko da napise koliko su placeni igraci Partizana...samo da napomenem....Nedovic ima milion evra za godinu dana i plus je placen njegov prelazak u C.Zvezdu 300 hilj.evra.Svako pisanje plata i saopštenja iz tabora crvenobelih je besmislica kada znamo da Kampaco ima 1.8.mil.evra za pola sezone.
s

smije

pre oko 1 godinu

ali nece postuju instituciju ,a to se zezaju sa malim klubicem.
p

pfc barič

pre oko 1 godinu

Kao Partizanovac moram reći da je ovo do sada za pohvalu zaista! Ali, ako se slučajno desi da ništa ne osvojimo ni ove sezone, neko mora da snosi odgovornost!!
F

Fuštar

pre oko 1 godinu

Otima se Evropa oko partizanovih talentovanih mladih igrača koje je stvoritelj napravio za 2 sezone!
S

Svedok

pre oko 1 godinu

Kapiten Panter bi da produzi saradnju niko na svetu ga ne bi platio toliko. Lesor je takodje preplacen. Igraca bez mozga niko nece a posto ove sezone nece osvojiti nista pozelece kao kapiten da potpise novi ugovor sa klibom ljibavi. Sto se Petruseva tice tesko ce ga Zvezda zadrzati bice tu Real, Barsa tesko ce se parirati. Ode li Filip iskocice Ilic. Nego objasnite vi meni kako veliki trener inisti karijeru prosle sezone Zagorcu, Dangubicu ove Andjusicu, Avramovicu. Unazadi sve domace igrace. Niko igracki mrdnuo nije. Nose opremu isluzenim strancima i izigravaju cunjeve na treningu.
Z

Zoran 91

pre oko 1 godinu

Zvezdu najviše koštaju Raduljica, Holland, Kuzmic, Marković, Ilic jer ne doprinose ništa. Oke Vildoza je pao u formi ali mislim da bi trebao brzo da se vrati. Dobar igrač nemoze biti skup.
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

У суштини Лесор је прошле године имао 500 000 хиљада, ове има 50-100 више, тако да су ту омашили за ту повишицу, ал оквирно то је то. Вилдоза јесте као неко ко нема озбиљне кошарке две годуне на плафон 800 у повратничкој сезони(10месеци * 80хиљада), док су чини ми се да су за Петрушева оманули за 50-100 хиљада као у случају Лесора, значи да има неких 300 до 350 хиљада годишње
p

pale0003

pre oko 1 godinu

Petrušev+ 5.000 za provokacije protivnika
P

Pop Rcko

pre oko 1 godinu

Ima li saopstenja danas ili ne? Gde da trazim?
K

K.Söze

pre oko 1 godinu

Ako trazis ima da ga nadjes..Svi jedva cekaju a onda se kao zgrazavaju od saopstenja hehe
E

Emperador

pre oko 1 godinu

Na kraju ce biti kao i svake godine. Kao slogan jednog marketa platis manje ( Zvezda ) dobijes vise ( trofeji )
5

56789

pre oko 1 godinu

PLATE.... PANTER=KAMPACO DANTE=VILDOZA+LAZAREVIC NANELI=NEDOVIC+RADULJIC AVRAMOVIC=DOBRIC ANDJUSIC=MARKOVIC MADAR=IVANOVIC+ILIC LEDEJ=MARTIN LESOR=BENTIL SAMJLAGIC=PETRUSEV PAPAPETRU=HOLAND TRISTAN=MITROVIC KOPRIVICA=KUZMIC TRIFUNOVIC=LAZIC
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Да ниси написао Папапетру=Холанд, онда би Ледеј=Хасан било најсмешније поређење. Ледеј је прошле сезоне имао 900 000, уз секачеву изјаву да је појачао за 100, то му дође на милку, а Хасан после 4 повреде као 10 играч Олимпијакоса нема више од 600, плафон 700 хиљада! Али зато капитен ПАО-а који је прошле сезоне имао милку, долази у страну земљу и туђ клуб да игра за 450 000 хиљада колико прима 6ти играч бурсе и МВП бахамске кошаркашке летње лиге Холанд! ГЕНИЈАЛАН КОМЕНТАР!!!

Miki

pre oko 1 godinu

Znaci tu smo negde jednaki stim sto je Kampaco dokazano dobiti vise od Pantera i to samo za pola godine.
2

23552

pre oko 1 godinu

TRISTAN IMA MANJU PLATU OD MITROVICA
Q

Q4

pre oko 1 godinu

Pišem kao Zvezdaš...ipak Kampaco malo više od Pantera...Rekao bih i Nedović da je isto ,možda malo više od Nanelija.Ali nemoj sreće ti Papapetru=Holand,Papapetru ima sigurno duplo veću platu...isto je i sa Ledej=Martin,Ledej je na oko 1 milion ovaj Max 450-500000.

@Q4 |

pre oko 1 godinu

Po cemu bi Martin bio duplo jeftiniji jel dosao sa f4 u Zvezdu jeste nema veze sto je bio 10 ili koji vec igrac svi veliki timovi imaju rostere od 12 do 15 igraca ko je u prvih 12 nije rekreativac.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

A kampacina plata? Koja li je to suma koju jedan Real Madrid nije mogao finansijski da isprati?
@

@@@@

pre oko 1 godinu

Ista on suma koju Armani nije mogao da izdvoji za Pantera i Ledeja, a hteli su mnogo da daju jer su im bili najbolji u zavrsnici evrolige pre transfera...
N

NAJVECA I TO UBEDLJIVA

pre oko 1 godinu

Ta Cena ne sme u etar
h

hahahahq

pre oko 1 godinu

" Kampacina " hahaha
g

gost23

pre oko 1 godinu

A tek " Nanelina " plata !
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Matemarika je prosta - mi imamo 3 skupa igraca - Kampaca, Vildozu, Nedovica. Vi nemate jeftine igrace. Ovaj Lesor ima najmanju platu od svih vasih stranaca, a u Zvezdi bi bio cetvrti najskuplji igrac ekipe. Matematika je jasna, imate bar 6 skupih igraca i skupog trenera. Mi imamo 3 skupa igraca. Samo tu na te igrace ide duplo vise na vas. Kad na to dodamo plate ostalih domacih igraca, gde opet debelo sijete, ne postoji ni promil promilovog promila sanse na ovom svetu da je Zvezda blizu Partizana po budzetu i platama. Najmanje je duplo jeftiniji tim od Partizana, a realno i 3x jeftiniji. Sto je i objavio onaj portal u koji se kunete kad je Kampacova plata u pitanju, ali kad ovjavi da je Partizanov budzet 3x veci od Zvezdinog, onda pricate da lazu. Mozete vi da lazete, ali ne lazete nas, lazete sebe. Bukvalno svaki put kad izadje bilo kakva informacija o plati, ona vas demantuje. Cak sumnjam i u ovih 50k za Lesora, tu mora da ima bar jos toliko ispod zita, jer ste vi jednom Parahovskom placali 55k mesecno, tako da nema teorije da Lesora placate manje od toga. A vi dajte neke cinjenice, a ne vase teorije zavere, jer kao sto rekoh, ne lazete nas, lazete sebe.

OSC

pre oko 1 godinu

Madar je jeftiniji i od Lesora i od Petruseva sa druge strane Petrusev je mozda najmanje placen u Zvezdi izuzev Dalibora Ilic i jos po nekog a u Partizanu pola domacih i mladih sa manjom reputacijom od Lesora.
G

Gost jesam

pre oko 1 godinu

Parahovski je prve sezone koštao 750 000,a druge (koju nije ni odigrao) trebao je da primi 850 000!
9

951357

pre oko 1 godinu

Gosthjk- poznat po kradji nikova, najduzim a najbesmislenijim postovima.
G

Gosty

pre oko 1 godinu

Molim inormaciju za Pantera, Ledeja, Eksuma, Papapetrua i Obradoglua?
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

Pozdravi svoju mamaoglu :)
A

A HTELI BI JOS SAMO NISU USPELI.

pre oko 1 godinu

SUMA SUMARUM KAMPACO KAO PETORKA PARTIZANA. DA SE ZNA .
D

Dingo

pre oko 1 godinu

A panter igra za kikiriki. Njegova plata je veca od Vildoze,Petruseva i lesora zajedno
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

13 mEleona.
H

Hocemo da znamo

pre oko 1 godinu

A plata najplacenijeg Pantera od verovatno 6 miliona, Nanelija najboljeg trojkasa EL, Papapetrua kapitena PAO, Lideja f4 igraca iz Armanija, Exuma, Igraca Barselone , Kada cemo saznati plate tih igraca Igokeje iz zagorja?
b

bebs

pre oko 1 godinu

A plata najplacenijeg ikada Kampaca, a nedovic a martin, a Markovic, Ivanovic, Dobric, Bentil? Cifre od kojih se zavrti u glavi, 5x veci budzet od Partizana.
s

stoko

pre oko 1 godinu

ovakav komentar pustate????
L

Luja

pre oko 1 godinu

Smešan komentar. Šta misliš ko ima veće plate: Marković, Ivanović , Dobrić, Bentil ili Egzum, Papapetru, Panter,Ledej? Saberi se, rođače.
G

Gostttt

pre oko 1 godinu

Nijedan trofej osvojiti necete,imacete top 8 za "pohvali" i to je to,a inace budzet vam ne sirotinjski,socijala.Na kraju sezone:Ne mogu vise da zadrzim bol....

@Gostttt |

pre oko 1 godinu

Malo li je top 8 EL to je najveci domet Zvezde u starom sistemu koji po vasim recima je bio smesan a u novom sistemu za vas ravno osvajanju Evrope.Ako pogledate tekst logikom da plate igraca rastu Vildoza sada ima 80k mesecno ako ga zadrze oticice preko 100k isto je i za Lesora kome je plata duplirana od prosle sezone idalje ima oko 600k godisnje daleko od vasih projekcija i nagadjanja da je milion.Zakljucak sto sam hteo reci je da je veliko pitanje koliku tek platu imaju starosedeoci kod vas koji su tu godinama neki i deceniju ne bi bili ovde da Covic nije makar do neke granice isparirao ponudama vecih klubova a vi imate i siri roster uz ubedljivo najskupljeg Kampaca.
G

Gostmiledelija

pre oko 1 godinu

Dovedes najskupljeg trenera el i dobijes ovakvo sudjenje, svaka utakmica 25 plus bacanja...al zato drzavi nista ne placas boli te uvo... mene interesuje kad ovde grobari prozivaju nas za kampazza da li znaju da im zelimir i panter kostaju ko ceo nas roster bez kampazza. Pa tu kad dodas papapetrua, exuma, nanelija koji su u zrelim godinama i dosli su da uzmu kes, a ne da igraju kod zelimira da bi se afirmisali, pa tu kad dodas lesora i klimaca glave koji igraju za lep kes dodjes do zakljucka da je njihov roster skuplji od naseg i to poprilicno...
l

legendooo

pre oko 1 godinu

Kad neko ima toliko titula prvaka ne mozes da zoves,on moze samo sam da dodje
z

zar je bitno

pre oko 1 godinu

a Nanelijeva plata??? hoce neko nekada otkriti kolika je Nanelijeva plata??? prosle godine imao 1,5 miliona eura u Makabiju...
4

446

pre oko 1 godinu

koja laz,milion i po xD..Naneli ima 700.000 dolara..Javni podatak boticu..Holland kao najbolji igrac evrokupa,A ne igra vam isto je imao
G

Gost....

pre oko 1 godinu

Mocart zaboravio da stavi u naslov Vilodzinih 80.000 eur. mesecno.....verovatno slucajno
N

Nego sta...

pre oko 1 godinu

Lako je sa 7 mesta na tabeli da dodjes do Evrolige kada imas drzavu iza sebe...
D

Dzoni-1970-

pre oko 1 godinu

Pa vi ste dosli do Aba lige, a ispali ste iz nje, jel se secas kako?
b

bebs

pre oko 1 godinu

koliko je zelimir kitula osvojio zadnje dve godine ili se i to sakriva?
G

Gost567

pre oko 1 godinu

Ali Panter od 6.9 miliona se krije naravno...
D

Dedadakaže

pre oko 1 godinu

Ljudi kako ne kapirate,ove godine se računa NAOPAKO...ko je bliži G17 on je uspešniji....to je rekao MALI ČOVEK SA VELIKIM NAOČARIMA....
G

Grobar NBG

pre oko 1 godinu

A nama sve "pošteni"?? Kako su nam isprani mozgovi, a oni u ponedeljak sedeli i pili piće... Čovke i Ostoja u hotelu Moskva!
m

mačva

pre oko 1 godinu

Ogromna lova a nikakav povrat.Za te novce možeš uzeti 4-5 dobrih fudbalera i ako uđeš u skupinu le ili lk solidno i zaradio + izlog za prodaju.
0

015

pre oko 1 godinu

A hoce li neko napokon objaviti Zelimirovu platu ili time treba da se bavi dosije X?!
g

gostic

pre oko 1 godinu

dosije x hahahhahhahaahha
b

bebs

pre oko 1 godinu

pa to Molder i Skali sa Horejsijom u ispomoci ne bi istrazili
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Tek kada sklopi ugovor. Do tada radi za krofne.
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...kako moze da ima platu neko ko nema ugovor, mada onda stoji i pitanje kako moze da vodi utakmice u evroligi ako nema ugovor, a znamo da je kod njih sve po propisu...
Q

Q4

pre oko 1 godinu

Bitno da ovi znaju platu Duška Ivanovića 1,5 miliona godišnje.On čovek u Baskoniju imao 500-600 hiljada,pa nije radio nigdje,što znači da možda ima samo istu nikako veću .A ova lupetanja ostalih platua Zvezdinih igrača.Čović,ma kakav bio,još kad je došao Vildoza rekao da ima manje od 1 milion(8 meseci x 80000=640000....kad ono tačno.Za Petruševa sam i ja vjerovao da nije ispod 350000 bez obzira da nije skoro ni igrao prošle sezone
K

Krojač

pre oko 1 godinu

Nema on platu, kako nisi znao. On radi volonterski iz ljubavi prema Partizanu i Ostoji!!!
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Država je zadnjih 10 godina silne milione skrljala u ekipu čiji je predsednik izjavio da rekreativno igraju EL.Čak su im kupili i F4 da se igra u Beogradu.Sad su konačno shvatili da je u redu da bar izjednače budžete Zvezdi i Partizanu i i dmah se vidi razlika u kvalitetu jer je ipak Partizan institucija.Da su u Partizan zadnjih 10 godina krljali taj novac u vitrinama KK Partizan bi bila bar jedna EL.
D

Dule V.

pre oko 1 godinu

Pa sto ne napuniste vitrine kad se guralo 10 godina dok vam je sef bio davalac casova ljubavi? Ili i dalje verujete u mantru kako se radilo bez para tih godina tj iz ljubavi? Pa sto ne nastaviste takav sistem, nego kuknjava na drzavu daj pare. Da me niko ne shvati pogresno, i mi radimo izgleda po istom principu. Zato i Covic mora da ide iz kluba, ako se ne promeni i prestane da remeti ekipu sa saopstenjima i drugim glupostima
b

blvkbz

pre oko 1 godinu

Cuo sam ja za vas, ozbiljna institucija nema sta...
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Dok nam je šev bio taj što daje časove ljubavi toliko nam je država pomagala da je Danilović vadio pare iz svog džepa da pomogne klubu.A onda su Žika pauk i ekipa prvo oterali Divca iz kluba,a potom Duleta i Danilovića.Dovoljno godina imam da znam sve šta se tu dešavalo.Ti verovatno raspolažeš sa informacijama koje ti Čovke plasira u silnim saopštenjima koje daninoćno štancuje.
N

Najbolje cuvana tajna

pre oko 1 godinu

Zvezda ima 10 milion veci budzet od Partizana. Ja ne znam Kako vrhovni vodja I dalje trpi Covica.
z

zar je bitno

pre oko 1 godinu

FK Crvena Zvezda nema 10 miliona veci budzet od KK Partizana. do Decembra meseca 2022 KK Partizan je imao duplo veci budzet od KK Crvene Zvezde... sad je to na 5 miliona vise...
D

Dosta lazi

pre oko 1 godinu

Ima li gore sorte od grobara , pricali da Petrusev prima milione i milione...jer eto dolazi iz efesa da vildoza NBA igrac prima takodje milione, a čovek dosao u novembru, znaci dobice platu samo za 7 meseci.I onda oni došli ovde da spominju neki excel... Lazovi jedni...
S

Sramota

pre oko 1 godinu

Je da Fmp ima toliko veci budzet od Partizana a od prodaje sezonskih ima 20x manje novca na godisnjem nivou! Ko im daje vise tolike milione od osnivanja 2011 god i oprastanja 17 mil eura duga ,a veciti su top16 i brukaju srpaku kosarku nasoram ulaganja u Evropi!!!
H

Heroes...

pre oko 1 godinu

Panter 6.9 miliona, Obradovic 3.6 ,Naneli 3.8, Exim 2.5, Lidej 4.5 miliona, Papapetru 2.8 miliona... To vam je istina. Toliko kostaju igraci igokeje...

Katalonija

pre oko 1 godinu

Ti dečko ne znaš ni da pišeš ali se zato razumeš u milione, zanimljivo...
D

Dr. mr

pre oko 1 godinu

može nam se
G

Gost2345

pre oko 1 godinu

Cekaj.. pre 2 nedelje je Panter bio oko 6. Do kraja sezone ce biti placeniji od Jokica. "drukare sever" su u transu. sta covke objavi u exel-u oni gutaju. To im je hrana za dusu.
u

uzzzzzzuiiiiiz

pre oko 1 godinu

Aui brate koliko tebi nije dobro
2

2222Gost

pre oko 1 godinu

A tristan 2.3 i trifa 1.7
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Zvezda ima samo da igraca oko milion i preko, Partizan PET
I

Ima ali juce

pre oko 1 godinu

Mozda po excelu samo
G

Gostmiki222

pre oko 1 godinu

To je zvanicno a ko zna koliko dobiju na ruke...
W

Wild ozzy

pre oko 1 godinu

Plaćaš igraču 80000 evra mesečno da bi igrao rekreativne utakmice u EL i "bitne" u ABA ligi.
B

Bingole

pre oko 1 godinu

Najskuplji igracje Kampaco a najskuplji tim i to barem duplo je Partizan.
Д

Дадо Нк

pre oko 1 godinu

Ми на пример немамо и не плаћамо играче попут Радуљица,Холанда,Илића који су прешли на кликере изгледа,краћи нам је ростеру за неколика играча,вјероватно ти ваши играју за топли оброк.Кампацо је узео 1.7 за пола сезоне а не за цијелу,тако да Жоц узима 3м како кажеш опет је јефтинији,лош си математичар Рекреативо.🤣
T

Tako je

pre oko 1 godinu

I Zvezda je sedmostruki osvajac Evrolige !
D

Dete uozbilji

pre oko 1 godinu

Se malo !
@

@tako je

pre oko 1 godinu

Hahahahhahahahahahaa
C

Covicu imas

pre oko 1 godinu

U top 5 najvecih budzeta Evrolige ,a ne mozes zene u crnom sa duplo manjim budzetom da prestignes u Evroligi.. treba nam neko mladji bolji ..neka nasa legenda koja zna posao!
D

Da se zna...

pre oko 1 godinu

30 miliona evra je naša Igokea bacila niz veter
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Zeljko Obradovic je najskuplji od svih. Skoro duplo skuplji i od Kampaca. 3m Obradovic, 1.7m Kampaco.
M

Moze excel

pre oko 1 godinu

Za te tvrdnje?! hahahahha ..cirkus ste najveci..ili saopstenje neko ,eventualno krivicna kod brace vase u mupu!
Д

Дадо Нк

pre oko 1 godinu

Скупљи и од Анћелотија🤣🤣🤣 Вратите и ви вашу неку тренерску легенду са макар једном ЕЛ титулом да вам пренесе побједнички и освајачки менталитет,а да,немате таквог.Поз Рекреативо🤣
D

Drvo

pre oko 1 godinu

da nije tako objavili bi mu platu
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Ako mu je mala plata zasto nije javna?
Z

Zeljeznik cirkus

pre oko 1 godinu

Koliko je Fmp bacio miliona to je sou..sad razumem histeriju i saopstenja! Pokusavaju da ih ubede kao onda da je Fmp -Zvezda i da ove sezone top 8 uz najveca ulaganja u srpskoj kosarci nije prioritet..doduse kad su uspeli za Fmp da je Zvezda ubedice ih i da je zemlja ravna ploca!
Д

Дадо Нк

pre oko 1 godinu

Откуд знаш да није равна плоча,вјерујеш у НАСине компјутерске симулације?
I

Igokea 2008

pre oko 1 godinu

Ima najskuplji tim u istoriji EX yu kosarke zato i kriju plate i budzet jer ih je sramota da narod ne sazna, to je jedini razlog zasto kriju...
P

Panter od 6.9 miliona

pre oko 1 godinu

A ja???? što se krije plata najskupljeg igtaca.
M

Mesas babe i zabe

pre oko 1 godinu

To je Kampazzo ,Panter ima 1,2 mil po sezoni i najskuplji je ubedljivo igrac Partizana
M

Milioneri Zeleznik

pre oko 1 godinu

Su preterali sa bacenim milionima za 16tu poziciju ..mogli su da su veliki klub kao Partizan sa duplo manje ulaganje da budu blizu top 8 ..ali zeza ih sto nisu veliki klub i zato dzaba stotine bacenih miliona da se na silu stignu Partizanovi uspesi u Evroligi..ne ide Vule ne ideeee
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Koliko lupas govori cinjenica da i pored tih miliona svestan si da Kampaco nije igrao 26 kola a da je Vildoza dosao tek nakon sedam odigranih kola i skora 1:6. I na sve to dodaj da su cetvorica bila povredjena mesec ipo do dva.Fakticki Zvezda je citavu sezonu igrala bez tih skupih pojacanja. Ali eto,ako ti je lakse da verujes u te silne milione i da je Zvezda bila kompletna,evo ja te podrzavam.
m

ma zamisli

pre oko 1 godinu

celu sezonu ne igraju, ne palimo se na top 8..ma zamisli..e tragedije crveno bele..
i

igokea 2008

pre oko 1 godinu

Panter 6.9 miliona 0 trofeja , treba to umeti...
Д

Дадо Нк

pre oko 1 godinu

Кампацо нас је коштао онда један кинески аутопут🤣
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Još nezvanično ali kako se priča o osnivanju fmp 3 na početku sledeće sezone dolazimo do zaključka da će zbog ogromnih dugova i neuspeha posebno u ovoj sezoni gde opet nisu obezbedili top 12 najverovatnije fmp igrati u ligi šampiona gde su solidna primanja i tako pokušati da isplati novac bivšim igračima, kada već i predsednik diže ruke od projekta a pare sa Kosova presušuju.
b

bebs

pre oko 1 godinu

pa sad ste prvi na tabeli, jos dva fmp da se osnuju nece vam smetati, tj necete bezati iz takmicenja hahahha
M

Mali argentinac

pre oko 1 godinu

Samo obestecenje ima 2,6 mil kako navodi Real Madrid za spanske medije
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Bolje da se igra za stranku na vlasti... Nema trening, nema pritisak, ni rezultat se ne trazi, samo isplata...tj podrska...i buc iz budzeta...stizu novci...ovako te pljuju navijaci iz suportnog tabora....
I

Igokea

pre oko 1 godinu

Ima najveci budzet I 7 skupih stranaca, laž je grobarsko srednje ime
Д

Дадо Нк

pre oko 1 godinu

Доста смо гледали ево 12годима Рекреативо на дјелу.Све и да смо узели,бре да вам покажемо како се игра РЛ несрећници једни,гледајте и уживајте!
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Realno je da Panter prima manje nego ovi Zvezdini koje ne koriste uopste (Raduljica, Ilic, Kuzmic, Markovic, da me govorim Adams).. Bolje da ste doveli igraca poput Pantera nego ove da uzimaju pare nizasta. Sam Kampaco ima kao Ledej, Exum i Madar zajedno. Vildoza kao Naneli, a vise od toga. ovi ostali stranci Bentil i Martin sigurno kao Papapetru. Sad ovi ostali, cisto sumnjam da Dobric i Lazic primaju manje od Avrama i Andjusica.. Ivanovic i Holand sigurno vise od Smajlagica.. Ove klince Balsu, Tristana i Trifunovica ni ne racunam.. Niko od njih nema platu jacu od npr Lazarevica.. To je otrpilike tu negdje sve.. A onda Zvezdi dodas jos Nedovica koji nije sigurnoo ispod milion evra.. Pa vi vidite ko ima vise, samo sto vam gazda slabo sa tim raspolaze, nikako da napravi ekipu kako treba..
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Kakav bre Panter, sta ce nam taj, samo ima sut. Ako bi dovodio sutera pre bih uzeo Berona za slicne pare, mozda cak i manje. Beron je mislim oko 1m i nesto.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Ja sad tek skonta da sam potpuno zaboravio na Mitrovica i Petruseva hahah..
F

Fmp ima

pre oko 1 godinu

Ubedljivo najskuplji tim na nasim prostorima ikada.. to je javna tajna ..dzaba excel tabele ..zato pisu saopstenja da bi sakrili sramotu nakon ovolikih ulaganja,a opet top 16 u Evroligi
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Partizan ima duplo veci budzet od Zvezde. Zvezda ima samo jednog igraca preko milion (kampaco 1.7m) dok Partizan ima pet igraca od oko milion i preko. Plus trener koji kosta 3 miliona. U Partizanu verovatno radi sa popustom za 2.75, ali to nikad necemo saznati posto mu kriju platu, verovatno zato sto je mnogo mala haha
@

@drvo

pre oko 1 godinu

Daj excel za to! 🤡😂 hocete jos zabrana izgleda malo kedna bila?! 😂
R

Radonja tripleta

pre oko 1 godinu

Ma ne Kampaco i Vildoza zaradjuju po 5 miliona, kako sad svi stranci u partizanu zaradjuju više od Vildoze. Koliko bačenih para, a titule nigde. Posti Zeljko bez titule jedno 4 godine, a njegov sadašnji klub duplo više.
M

Moze excel

pre oko 1 godinu

Pa da Bodiroga i cika Glikman udare jos koju zabranu 🤡😂
@

@

pre oko 1 godinu

Pa jedino tako mozda i uzmete titulu. 🤣"
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Vildozi duplo manja plata nego Panteru, a znatno bolj igrac.
V

Vinke

pre oko 1 godinu

Bas se vidi da je bolji igrac.
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Pa vidi se.
I

Ista im

pre oko 1 godinu

Je plata ! A pritom Panter je ubedljivo najskuplji igrac Partizana ,a Vildoza nije u top 3 .. a jedan mali Argentinac prima kao 2/3 ukupnog budzeta Partizana ili tacno 6,9 mil eura
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Druze ko ima u Zvezdi skuplji od Vildoze osim kampaca? Aj gukni. Cuj nije u top3. Panter je 800k koliko Vildoza ima u Zvezdi (plata se u kosarci prima 10 meseci) imao u Armnaniju, pa su mu ponudili povecanje na milion, a on otisao u tada Evrokup tim Partizan za vece pare. Trener Armanija je rekao da je otisao za 1.5m. To su sve cinjenice.
F

Fmp 2011

pre oko 1 godinu

Milioneri iz Zeleznika su prozvani sa razlogom! Najskuplji tim u istoriji srpske kosarke i opet top16 ,bruka i sramota!
K

Knjigovodja

pre oko 1 godinu

Ne igra Vildoza za 200k više od Lesora, već za skoro 400k, tačnije 360. Što nije ni približno tih 200 što spominju dole neki. E sad, iznad Lesora su, Naneli, Ledej, Papapetru, Exum, Panter. Aleksa nema veću platu od Lesora, plafon koliko i Lesor. Svi ostali su daleko ispod Lesora, od njih Djusa i Jam možda imaju najveću oko 30-35k, Smajli tu negde kao Petrusev. Ostali, mizerija. Što se tiče Naneli ja, od njega je plaćeniji Vildoza, ruku dajem. Dečko posle Fenera, tj od 2018. Pa do Partizana, promenio 8 klubova, bio na probama po NBA, bio u Kini i poloviicni ugovori po evropi možda i manji. .. Takav igrač se ne plaća ni milion, da ne pričamo o šumama koje se ovde spominju i stanovima... Preko milion imaju samo Zak i Panter, oko milion Exum i Papapetru. Elem, Partizanov tim košta od 8 do 9m plafon.
G

Gost i

pre oko 1 godinu

Malo li je?
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Samo Avramovbic od svih Partizanovih igraca koje si nabrojao nema vecu platu od lesora, tu su negde. Lesor ima takvu platu jer prosle sezone nije mogao da nadje klub. Exum ima 800k, Ledej 900k, Papapetru 1m, naneli 1.4m, a Panter 1,5m. Cifre nisu proizvoljne i ne izmisljam ih. lesor je zestoko potplacen za ono sto pruza ove sezone, to je tacno, ali su svi ostali stranci zestoko preplaceni.
K

Knjigovodja

pre oko 1 godinu

Niko ne kaže druže da je malo. Ali vaša spinovanja o tome da Partizanov tim košta 20-30, miliona, Naneli 5m i stan Beograd na vodi itd... Kada pročitam takve komentare k***a mi se istog trenutka jer su to priče u domenu naučne fantastike. Realnost je i da Partizan i Zvezda imaju približne budžete, samo po mom mišljenju Partizan pametnije raspoređen.
K

Knjigovodja

pre oko 1 godinu

@Drvo: Ti si realan i objektivan isto toliko kao što si stvarno Drvo. Naneli nema preko milion nema teoretske šanse. Kao Vildoza plafon. I opet, sve kako sam napisao, još je jedan od najstariji ako ne i najstariji igrac, to je realna priča.
M

Mala ispravka

pre oko 1 godinu

Samo sto si zaboravio da pomenes Zoca od 2.8m a da ne pomonjemo kupovinu evrolige + zakup Arene! Budzet Partizana je duplo veci od Zvezdinog zato ga i krijete kao zmija noge! Papire na saunce pa da pricamo.
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Nemaju ni Zek i Kevin preko milion sigurno.
Z

Zoc efekat

pre oko 1 godinu

Zeljko sa budzetom fmpa bi osvojio Evroligu 2x
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Da li je drukanje kod Filipa ušlo u 25k / mes ili se to posebno plaća? Bačene pare
D

Da,

pre oko 1 godinu

Da
t

tst

pre oko 1 godinu

imajte u vidu da igraci koji se potpisuju na jednu sezonu ne dobijaju 12m platu, nego 10
s

sektašica

pre oko 1 godinu

Campaco 6.900.000 za 8 meseci, da igra protiv crnokose i zlatokose
x

xyz

pre oko 1 godinu

Odgovara ti nick koji si izabrao/la
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Dobar nik, svi grobari treba da ga uzmu. Prepoznas ih ponavljanju uvek istih floskula.
C

Campazzo 6,9 mil

pre oko 1 godinu

A ja,a ja?!
T

Ti si ih sine

pre oko 1 godinu

Odrao kao niko,tacnije gradjane Srbije

Sakur

pre oko 1 godinu

Lepo na kraju sezone da drzava naredi da oba kluba objave plate igraca,objave koliko su dobili od drzave koliko od privatnih sponzora i onoi najbitnje da objave zaradu od karata,i ja mogu da garantujem da su panteri opet vise dobili od drzave i spozoora ali u karatamu su zaradili 5 puta manju cifru
z

zncgj4kkg2@privaterelay.appleid.com

pre oko 1 godinu

Oklem pare i jednima i drugima?
K

Kakva košarka takve i plate

pre oko 1 godinu

Danilović,Đorđević,Kukoč,Rađa i Paspalj ne bi ustajali iz kreveta za te iznose i to u vrijeme dok su igrali u Evropi.NBA ne pikamo...
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

O ne opet sledi novo saopštenje
d

dst6

pre oko 1 godinu

Na stranu ko za koga navija ali ovo su ozb velike pare, jbt i posle se ja nerviram posle poraza...
G

Gost ali

pre oko 1 godinu

Sve su to, po primanjima male bebe, za Obradovica.
D

Dusko Dps

pre oko 1 godinu

Ima duplo vecu platu
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Potpuno logično!
C

Campazzo 6,9 mil

pre oko 1 godinu

i to 1,8 mil prva sezona 2,5 mil druga i 2,6 mil eura obestecenje Realu ,Real je izasao sa tacnim detaljima jer je imao pravo da izjednaci ponudi i da ima prioritet kupovine plus Vildoza i Dusko Ivanovic zatim 750k za Adamsa..to je samo doselekcija..Panter je ubedljivo najskuplji igrac Partizana sa 1,2 mil svi ostali su ispod Milion..Partizan u rosteru od 14 igraca ima Jovanovica,Koprovicu,Vukcevica,Trifunovica,Madara,Smajlagica..Dok vi nemate nijednog koinca vec sve iskusne proverene i mnogo vise placene domace igrace i olus imate 18 igraca..Petrusev je bio mvp Aba lige i dosao iz Efesa igraci iz f4 ekipa Hasan Martin i Ben Bentil koji je nakon otkaza Lideja dosao kao pojacanje u Armani..smesno je porediti ko je skuplji tim! U ostalom kao i prosle godine kada ste podmetali lazne excel budzete i plate zbog koji imate zabranu u Evroligi zbog krsenja finansijskog fer pleja kao Psg ,Apr ce i ove pokazati da imamo mnogo manje ,kao sto je prosle pokazao da imamo 3 mil manji budzet ..a ove imate ubedljivo najskuplji tim od osnivanja 2011 god!
S

Sad ce excel

pre oko 1 godinu

Oni da dokazu da lazes ! Gde istinom ih gadjas
M

MNM

pre oko 1 godinu

Posle ispadanja od nikad jace Burse,7 mesta u aba ligi i bezanja sa megdana...za sezonu nakon tih sramnih rezultata ne bi trebali da imate dinara a ne ove igrace.Tako da zahvalite Vucku,priznajte sebi da vam je sve dao i uzivajte sto uopste igrate posle svega:))
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Obestecenje realu je 260 miliona a ne 2.6. nesto si pobrkao.

agentpeca@gmail.com

pre oko 1 godinu

Hahaha vas grobara da nema trebalo bi vas izmisliti. Dosli ste dotle da tacno znate kolka je plata Kampaca, da znate da je placeno obestecenje i koliko je ono tacno, i povrh svega da idete dotle da kazete da je plata Martina i Bentila koji igrali u svojim tim po 10ak min, veca od plate Lideja, Pantera, Nanelija i ostalih koji su bili nosioci u tim istim klubovima od kojih su neki bila na f4. Ali stvarno da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Ali sta pricati i o ovom, dovoljno je ono da podrzavate onog neandertalca i njegovo ponasanje i da vam je to normalno.
a

argh

pre oko 1 godinu

Ili ste klinci ili ste u problemu. Dosadni ste i vi sa Kampacovih 6.9 miliona i ovi moji sa Panterovih 4.5 miliona. Plata se računa godišnje, a ne sabiraš obe godinez kada sledeće godine možda ne bude ni igrao u Zvezdi. Uz to, Real i Baskonija su hteli da tuže igrače iz razloga što nisu dobili ni pare, ni igrača, tako da prestani da lažeš. Što se tiče Bentila, koliko je bio dobar u Milanu, bili su srećni što je otišao. Nije ni kod nas bolji. A za Ledeja i Pantera imaš izjave iz Milana, da nisu mogli da pariraju Partizanovoj ponudi.
g

gostNBG

pre oko 1 godinu

Neto plate u Partiznu su: Punter 1.5 mil Exum 1.1 mil Leday 1.0 mil Papapetrou 800K Naneli 700K Lessort 600K Svi ostali daleko ispod. Ove cifre su objavljivali strani mediji iz zemalja odakle igrači dolaze jer oni tamo moraju da prijave svoje Neto prihode i da prilože potvrdu da je porez na zarade plaćen u Srbiji kako bi se izbeglo duplo oporezivanje.
E

Excel samo

pre oko 1 godinu

Da ti poverujemo 😂🤡🥫
G

Gost dobro

pre oko 1 godinu

Sto, malo je, samo ovo sto si napisao je 5,7miliona neto i to bez nasih reprezentativaca i trenera. Po tome stvarno je realno da je budzet Partizana 20miliona.
@

@Gost dobro

pre oko 1 godinu

Od 5.7 miliona ti lagano napravi 20 miliona, klasican isprani klinački mozak. Plate svih ostalih igrača KKP da se saberu zajedno sa ovih 5.7 miliona ne dobacuju do 8miliona. Sa stručnim štabom i osobljem zaposlenim u klubu, budžet Partizana je oko 10 miliona EUR za ovu godinu, što je za naše uslove svakako velika cifra ali opet manje od budžeta državne mezimice. Na budžet za plate igrača takođe se plaća porez, ali poreski sistem u Srbiji ide u prilog našim klubovima jer su porezi i doprinosi na visoke zarade procenutalno niski (za Neto platu od 40.000 eur porezi i doprinosi izađu još oko 14%). A cifre će svakako morati da se objave javno u finansijskim izveštajima do kraja Juna, pa do tada možete da lupetate kako vam volja...
G

Gost au

pre oko 1 godinu

Mozda sam ja ispran mozak, ali ti ne znas ni sta je budzet kluba, ni sta je neto, a sta bruto, koliko kosta Arena, koliko mladje kategorije, koliko avioni, koliko porezi? MUslis da je to samo uzimaj, jel? Prodas krompir na pijaci i dibijes deset hiljada, mislis da ti je to zarada, jeste, ali izgleda samo u kk Partizan. Po vasoj logici, tri utakmice u Ls u fudbalu i Zvezda obezbedila budzet, Medutim kad se odbiju svi troskovi, shvatis da nisi zaradio ni za jedan mesec.
H

Hahahahahahahaha

pre oko 1 godinu

Stavili nase najplacenije a njihove ne smeju da zucnu
B

Baba i buve

pre oko 1 godinu

Vozite pravo u policiju!
F

Fico bugarin

pre oko 1 godinu

Razumem!!!
B

Bnm

pre oko 1 godinu

SAD CE COVKE SA SAOPSTENJEM POD NASLOVOM "JOS JEDNA LAZ I NANETA STETA KKFMP2, VILDOSA PRIMA 50K ALI U DINARIMA SRAM VAS BILO"
s

sasa pg

pre oko 1 godinu

Stavih ti minus nenamjerno jer su "+" i "-" na ovom sajtu obrnuto postavljeni u odnosu na ono na šta smo navikli
G

Gost44486

pre oko 1 godinu

Vildoza ne zasluzuje te pare. Nije opravdao ocekivanja barem sa moje strane. Za te pare mora daminira.
H

Heroes...

pre oko 1 godinu

Zato se u igokei kriju plate Pantera, Exuma, Nanelija, Lideja, Papapetrua....to je tajna ne sme niko da sazna
h

herpes

pre oko 1 godinu

Ionako vi sve bolje znate,a naravno da nasi zaradjuju vise od, covkinsovih transparentnih zarada tipa:"Niko nema vecu platu od 400.000 evra,budzet zvezde je 4,pa 6,pa 8,jel stigao do 11 ? I raste i dalje.
f

fakti

pre oko 1 godinu

Vildoza je dosao u Novembru, mnogo bitna razlika za razliku od milionera iz zagorja koji su došli u junu ....a da ne računamo broj skupih stranaca sa jedne I druge strane
Č

Čović oštri pero

pre oko 1 godinu

Sad će Čović da im odgovori saopštenjem i zatražiti od Evrolige da ga zaštiti. Kao prvo, stavili su Petruševa i Lesora u istu rečenicu i tako narušili bezbednost mladog centra tima iz Železnika, kao drugo Čovićev klub uvek transparentno iznosi excel tabele sa preciznim podacima o platama i Vildoza i Petrušev zajedno zarađuju manje od Lesora. Kao treće, Partizan da plati porez i iznese transparentno finansije. Kao četvrto nisu kupili od Cibone mesto u EL i Aca Petrović je bio predsednik tada. Valjda Čović zna bolje od Ace.
J

Ja Terzan, a ti Džejn

pre oko 1 godinu

Bravo!
B

Bugarin ,

pre oko 1 godinu

Ce dobiti jedino povisicu od saveza Murije Sever!
P

Partizan ima

pre oko 1 godinu

12 igraca u rosteru Zvezda 18 od kojih Kampazzo vredi kao 2/3 ukupnog Partizanovog budzeta i opet su top16 ! Zeljko sa tim budzetom i logistikom drzave i prvog coveka Zvezde/drzave duha koji lebdi bi osvojio Evroligu za 10 godina barem 2x i imao bi par f4 ucesca..
P

Prosle sezone

pre oko 1 godinu

Kada se pricalo da Partizan ima 50 mil budzet ,a Zvezda Fmp 6,5 mil po excelu Apr je izasao za izvestajem koji glasi da Zvezda ima 3 mil vise plus nije uracunato prebacivanje sa racuna Fmpa na racun Zvezde 3 mil Koje drzava donira sva tri kluba .. zamislite kve sezone kada je Zvezda oborila sve rekorde po budzetu i Evropa se krsti za Kampazza ,Vildozu,Ivanovica kao doselekciju samo.. pametnom dosta ,jedino ako excel ne kaze drugacije !
M

Merodavniji

pre oko 1 godinu

Je excel ja mislim od Apr-a
E

E to vam je to...

pre oko 1 godinu

Jugosloveni su pricali da petrusev zadardjuje miilione dosao iz prvaka evrope a Vildoza nba igrac dobija preko 3 milliona posto Kampaco prima 6.9 miliona, Grobarska istina je LAZ
C

Cacak

pre oko 1 godinu

Auuu, pa koliko imaju Nedovic i Kampaco ako ovaj lik ima 1mil godisnje.... Definitivno je cz skuplji tim, nema dileme, ali dobro su zavrteli pricu na pocetku sezone da su u podredjenom polozaju. Politicko iskustvo na delu
M

Maestro

pre oko 1 godinu

Deluje mi sa ovo nisu realne cifre ,mislim da Lesor,Vildosa i Petrusev igraju za vece pare,Lesor ima milionce,Vildosa 1.2 a Petrusev je negde na 600-700 soma.Nedovic ima kao Vildosa,Panter je oko 1.4-1.5,Ledej,Egzum,Papapetru po milion,Martin,Bentil po 700-800 soma,Kampaco 1.8
d

dexiko

pre oko 1 godinu

Lesor i nije došao u partizan kao top igrač ali zato naneli,papapetru,ledej,panter,exsum jesu.Svi oni su imali preko milion € po sezoni u predhodnim klubovima i došli posle vrhunskih sezona u drugim klubovima.Plus najskuplji trener evrope.I sve to posle deset godina bez trofeja,eurolige,prodatih igrača.
А

Алекса977

pre oko 1 godinu

Потрошили сте 100 милиона евра за 10 година за Ф19, погледај како се брани образ српске кошарке.
I

Imaju imaju

pre oko 1 godinu

Ali po excelu samo zbog koga imate zabrane u Evropi! 🤡😂
T

Tabula raza

pre oko 1 godinu

E zato moj komsija hirurg nema ni 1500 evra a covek spasava ljudske zivote, s...m ti se na izopaceni svet !!!
D

Doduše kako za koga

pre oko 1 godinu

Lepo se živi u Srbiji...

Sakur

pre oko 1 godinu

Aj da uzmemo da su od drzave dobili isti novac,Partizan je do sada od karata zaradio oko 4 miliona evra koliko je klub iz zeleznika zaradio?Nikako ne mozemo da budemo isti,oni od karata nisu ni milion zaradili,o cemu dalje pricati
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Nema sta da uzmemo, jer od drzave nisu dobili isti novac. Dobio je Partizan 3x vise.
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

A da, koje karte, one sto ih Ostoja deli za dz?
M

MNM

pre oko 1 godinu

A sad je da uzmemo da je isti novac hahaaha ma nije bre vama nista se ne daje a Zvezdi sve kako sad isti hahaha
x

xyz

pre oko 1 godinu

Uopste ne vidim sta je sporno u ciframa ovde? Vec odavno se pisalo da Lesor igra za oko 600k sezonu, jer je priblizno zaradjivao i u Makabiju a pisalo se i da je toliko ttazio od Zvezde ali da zvezda nije htela da ide preko 35k mesecno. Vise od njega (dosta vise) u Partizanu imaju Naneli, Panter, Ledej i Eksum i to je takodje cinjenica. Isto tako, jasno je da Vildoza u Zvezdi ima oko 1m godisnje, slicno kao i Nedovic a nesto manje od Kampaca. Razlika izmedju Zvezde i Partizana je da u Zvezdi imaju 3 skupo placena igraca a svi ostali su daleko ispod (Bentil i Petrusev oko 400, ostali ispod) dok Partizan ima 3 igraca oko milion (Panter, Ledej i Eksum) plus 2 koji su izmedju 600k i 1m (Lesor i Naneli). Igraci koji su oko 500k u Partizanu su jos Andjusic i Avramovic a manje od toga imaji Smailagic, Vukcevic itd
G

Goat

pre oko 1 godinu

Da da , markovic , ivanovic, mitrovic, dobric, lazic, svi primaju manje od smajlica,tristana, trife ,madara i koprivice :)))) smesno
M

Misaljka

pre oko 1 godinu

Panter,naneli,papapetru imaju godišnju platu kao kampazov ugovor do kraja sezone a da ne pričam o ugovoru za sledeću sezonu,toliko o tome cigani koliko ste vi realni i sto se tiče finansija i sto se tiče sportskih rezultata !
m

mrkivuk

pre oko 1 godinu

Sto se tice sportiskih rezultata poslednji veliki trofej ste osvojili daleke 2013 godine .
M

MNM

pre oko 1 godinu

Ma ne,oni svi zajedno za 2+sl.sezonu uzmu koliko Kampaco za nedelju dana,da tako je ipak ste vi realni..Vi ste cudo bez para:))
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Dobro ti ide matematika. Kod tebe je 1+1+1 = 1 izgleda. Ma sta i pisem kad neces ni razumeti poentu.
g

gfvn

pre oko 1 godinu

mi na karte 5000000 a cigani 200000
V

Vlax

pre oko 1 godinu

To je to. Mi na prodatih 11 000 petplatnih karata punimo još jedan Pionir na svakoj utakmici EL. Niko u ovom delu Evrope nema toliku zaradu od ulaznica.
G

Gost idi

pre oko 1 godinu

Evo ga jos jedan koji je izbegavao matematiku, cuj 5 miliona. Pa Ostoja koji je slagao pola sigurno juce rece 3 miliona.
P

Partizanus Verus1

pre oko 1 godinu

Znači Vildoza 800k godišnje. Campazzo 1.5 milion. Martin 500k. Bentil 600k. Nedović 700k. Petrušev i Halland po 300k. 4.7 miliona na plate a nismo ni pola tima sračunali... Plus stručni štab.. Bitno da se Partizan pljuje a "jadna" Zvezda 10 miliona izdvaja na plate za rekreativno igranje EL.
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Ajde sracunaj i za Partizan, ili neces da ne bi ispalo da dajete 3x vise kao sto je realna situacija?
G

Gost e

pre oko 1 godinu

MI smo i rekli da inamo deset miliona budzet, a vi kao po obicaju ne smete da kazete.
z

znaci

pre oko 1 godinu

Druze moj promasio si sve, prvo za kampaca su mnogo relevantniji sajtovi izbacili 1.8 i nedovica 1.1, a vildozu nisi uspeo ni da sracunas, 960 prima ne 800k, za bentila i martina necu nista da govorim posto nigde nije ni izaslo.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

A gde je plata Nedovica, Kampaca, Dobrica, Ivanovica??? Niko ispod milion, KampacoV sam 6,9 miliona.
d

def

pre oko 1 godinu

Nacijacke prozivke na stranu jer realnost je drugacija.Ovde se pise kako onaj dosao iz Efesa onaj iz Milana ...pa niko tamo ne poklanja lovu tek tako.Pre svega niti jedan stranac koji je dosao u Zvezdu i Partizan nije bio lider svoje ekipe.Za Pantera se prica da je bio glavni igraca Armanija,a ja tvrdim da je on bio 7,8 igrac u rotaciji i da je cak i Micov bio bitniji.I kao takvi ne mogu biti placeniji tamo nego kao glavni igraci Partizana i Zvezde a i minutaza igra ulogu pri izboru kluba
m

mrkivuk

pre oko 1 godinu

Koje su plate tek nanelija,exuma,papapetrua,pantera,ledeja koji su na vecoj ceni bili od lesora prije pocetka sezone? Za madara je placeno obestecenje kolika je plata vildoze u ovoj sezoni,a gde je plata koju prima. Andjusic stigao iz evroligaske ekipe,imao solidnu ulogu. Strucni stab? Prevelik budzet za ekipu koja se predstavlja kao opozicija vlasti,iliti avangardu a ustari su lazni moralisti koji navijaju za novac koji im daje Aleksandar.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Niko od navedenih nema preko milion, Panter je najskuplji sa 1,25 mil. I vi to dobro znate :) ajmo sad kod vas, Kampaco 6,9 miliona, Vildoza 2 miliona, Nedovic 3,3 miliona, Dobric milion itd itd..
R

Raša77

pre oko 1 godinu

Manje sigurno svih njih nego Kampaca... Ali vi se ne palite na TOP8...
m

mixM

pre oko 1 godinu

Obestecenja koja ste platili za Nedovica, Vildosu i Kampaca pokrivaju plate svih igraca Partizana!!!
B

Brt

pre oko 1 godinu

Igra vam Vildoza za milion, ima 7 izgubljenih lopti protiv Studentskog centra, a tebi problem pravi plata Madara, decka od 20 godina… auuuh

Sakur

pre oko 1 godinu

A kolika je plata kuzmica koji je iz reala dosao,kolika je plata raduljice,koliko dobric ima koji je odbio barselonu prosle godine
j

j I ti

pre oko 1 godinu

Mislis na Kampaca 1.8 miliona za 6 meseci...
S

Sve kad saberes

pre oko 1 godinu

Manje od Kampazza od 6,9 mil eura
R

Ralentsakis

pre oko 1 godinu

Pa normalno da je tako, opste je poznato njihovo ''postenje'' i avangardizam. Prvo da objasne otkud oni ove godine u ABA ligi, zasto nisu izbaceni iz KLS, kako su kao pobegulje igrali Kup i na osnovu cega su dobili pre dve sezone i ove sezone budzet da, u pretprosloj sezoni dovode igrace sa F4 Evrolige i Zoca bez ugovora i placaju obestecenje za Madara itd, a ove godine da se dopune Exumom sa 250 utakmica u NBA, jednim od najboljih sutera Nanelijem i kapitenom PAO, Papapetruom, kao i Smajlagicem koji je u NBA mahao peskirom za 900k dolara (jer je to najnizi moguci ugovor), a ne verujem da je dosao iz ljubavi...? Kada uz to, objasne, 7 miliona za porez zasto ne placaju, a uz to ga prozivaju i domaci vlastodrsci, onda ce i sami shvatiti da on njihovog postenja NEMA NISTA i da su obicne profuknjace ljudske
C

Cinjenice

pre oko 1 godinu

Partizana cine 13 igraca od toga klinci Jovanovic,Vukcevic,Madar,Trifunovic,Smajagic,Balsa Koprivica..Dok u Zvezdi jedini mladi igrac je mladi Lazarevic koji je blizu 30 godina! Zvezda ima Kampazza od 6,9 mil ,Vildozu od 5 mil i Nedovica od 3,3 mil eura i Duska Ivanovica od 2 mil i to ova tri su samo doselekcija..da nisu falsifikovali plate,budzete i prekrsili finansijskifer plej kao Psg dosao bi i Polonara..pkus igraci sa f4 Hasan Martin,Petrusev mvp Aba lige ..Samo su mvpija Australije platili 750 k i raskinulu na njihovu stetu ugovor..Partizanovi najskuplji kad se saberu vrede manje od Kampazza sto je velika razlika u Evroligi !
a

asi

pre oko 1 godinu

placljivko,pise jasno Vildoza milionce godisnje. Ne pise da je to Panter,Naneli vec Vildoza. Skoro duplo manje ima Lesor koji je mnogo vise dao Partizanu ove godine nego li Vildoza zvezdi. A jos Kampaco,Nedovic. Sam Kampaco godisnje kosta kao Panter,Nanaeli i Lesor zajedno. Vildoza skuplji od Exuma...Nedovic od Papapetrua. Petrusev dolazi iz Efesa i sigurno ke skuplji od Madara koji dolazi iz Hapoela... Tako da dzabe places,skuplji vam je tim od naseg. Al imate i rezultate,kup i osvojili ste final four po pisanju saopstenja i po muckama i aferama ove godine. Po lopovluku ste na prva 4 mesta u Evropi.
U

Ukupno sve

pre oko 1 godinu

Kad saberes manje od Kampazza
1

15880

pre oko 1 godinu

svi oni zajedno nemaju mesecnu platu kao kampaco nedeljnu
n

nenadje

pre oko 1 godinu

Taman ukupno koliko Argetinac sam prima
R

Rade74

pre oko 1 godinu

Svi zajedno,ko Kampaco. Teraj dalje.
m

mikac678

pre oko 1 godinu

Mi nismo ali eto vi ste ljubitelji vlasti, svaka vam čast nikakav problem. To što ne volimo vlast ne znači da država ne treba da daje novac Partizan i da ga daje samo Zvezdi jer vi volite ove sa vlasti. I jedno naučite se, vlast nije država i mi smo ravnopravani građani ove države.
G

GEUST

pre oko 1 godinu

Interesantno kako si analizirao sve igrace partizana. Nedovic verovatno igra iz ljubavi. Kampaco, igrac Reala i Denvera verovatno igra za stipendiju, Bentil i kompanija za koje god pare da igraju - PREVISE je koliko doprinose. A tek Raduljica i ostali, sede na klupi u cvetu mladosti i cekaju svoju sansu. Daj ne lupaj. Svima je jasno da u i zvezda i partizan dobili ogromne pare od sponzora (vecinu od drzavnih, cemu se protivim) i sad su jaki. Samo vama smeta sto Partizan opravdava nesto ulozenih sredstava, dok zvezda 10 godina krcka pare a kako ona krcka pare tako evroligasi krckaju nju.
Š

Šljaka

pre oko 1 godinu

I to baš, a tek kolika je plata magiko Campazzo
D

Dan123

pre oko 1 godinu

Oni svi imaju 2+ miliona, dok zvezdini igraju za 200k.Pravda za Covica i fmp.Bice valjda i taj top 8 jednog dana.
m

mbmbr

pre oko 1 godinu

OK, pitanje je kolike su plate i jednima i drugima. Bar malo pogledajte u vase dvoriste.
m

mbmbr

pre oko 1 godinu

A koliko kosta Raduljica?
ć

ćorak

pre oko 1 godinu

A da se pozabaviš malo tvojom zvezdom? Tamo ima više love, više milionskih ugovora, više podmetanja, spletki, saopštenja, više promašaja, jedan rekordan ugovor u istoriji EL, ma svega više. Toliko toga je kod vas više, da sam postao i ljubomoran. Kod vas se toliko toga dešava, pa se pitam odakle ti energije da se baviš Partizanom?

pancevac92

pre oko 1 godinu

gosthjk hahahhaa koja boles,kampaco 69 miliona za godinu,vildoza ti pise koliko ali ti dodas jos milin i nesto,dobric milion hahahahhahs cega,dinara
k

kampaco

pre oko 1 godinu

Ostoja idi na utakmicu
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Panter 1.5, naneli 1.4, papa 1m, Lesor 900k, Exum 800k
Б

БоБ

pre oko 1 godinu

После повећања плата у јавном сектору коначно могу рећи да сам стигао Вилдозу са месечном платом, само нам се валута разликује али не треба терати мак на конац.
b

bgcz

pre oko 1 godinu

od toliko mogućnosti, ti ušao u javni sektor. Za bolje i nisi.
G

Gost545

pre oko 1 godinu

Ali nikad neces stici milionske plate pantera nanelija, exuma, lideja...
p

panter,zek,papapetru ,naneli

pre oko 1 godinu

Bato,nas jos nisi stigao
G

Gosthaha

pre oko 1 godinu

Nego sta ste pricali, Petrusev prima milion jer je dosao iz Efesa? E moji Grobari, cim izadju informacije o platama, odmah vam pokvare teorije zavere.
A

Aebre

pre oko 1 godinu

Pa vise primaju Hasan Martin,Raduljica i Kuzmic od Petruseva.
D

DzoniRS

pre oko 1 godinu

Prenesite celu vest a to je da su Mirotic i Kampaco ubedljivo najplaceniji igraci u Evropi svih vremena.
A

ALi bukvalno...

pre oko 1 godinu

Bukvalno u toj vesti na tom sajtu ne pise nista o Kampacu i Miroticu lazete cim zinete.. Laz je vase srednje ime....
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Bukvalno u ovom clanku koji komentarises, a koji ocigledno nisi ni procitao, imas link do originalnog clanka u kome se ni Mirotic ni Kampaco ne pominju. Ali klasican si primer nekoga ko je sa Partizanove strane brda. Prvo si ocigledno ukrao nik navijacu Zvezde, lazno se predstavljas, pises nesto sto ocigledno nije istina i lako se utvrdi da nije, na sve to navuces sebi lajkove, kako sam, tako uz pomoc Ostojinih botova, i sad si nas kao zeznuo sve. A kazem da si klasican primer jer vi nemate nikad nista svoje, nemate svoje ja, zato se i lazno predstavljate, licemerno kradete i lazete bez srama i obraza, nikad nista posteno i istinito niste zasluzili, uradili i izjavili, ali ste vrlo glasni u sirenju propagande i lazi koje vam se svidjaju. Hvala Bogu sto sam jos kao mali spoznao koja strana je, ako nista drugo, a ono ljudskija.
M

MNM

pre oko 1 godinu

I vrede svaku paru!:))
G

Gost21878

pre oko 1 godinu

A Exum, Naneli, Panter,Papapetru,Madar ,Ledej igraju za neku siću iz ljubavi prema franjevcima...
G

G

pre oko 1 godinu

ni ne moze da ima vise, kad ga prošle sezone kako nije hteo, potpisivao kratkoročne ugovore i ostalo... tako da je 500.000 puna kapa. ali sada ćemo da čujemo da igrači koji došli sa f4 primaju još manje od toga
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Znaci Lesor koji zaradjuje malo u odnosu na ostale strance u Partizanu, zaradjuje skoro isto kao jedan od nasih najplacenijih igraca. A gde su informacije za ostale vedete Partizana? Ugase vas cim izbace visine plata bilo gde.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Izvinjavam se lupetam jer sam besan. Da se ispravim, nema plata ni zvezdinih najskupljih, tako da mogu da mislim koliko je to. Vildoza, Nedovic, Kampaco vrede 12 miliona, samo oni.

Sakur

pre oko 1 godinu

Skoro isto je 600 000 evra i 960 000 pa dobro skoro isto ahahahahahhahahahahahahhahahah
E

Excel spinovi

pre oko 1 godinu

Kampazzo je placen 1,8 za pola sezone plus 2,5 za drugu i plus obestecenje Realu od 2,6 mil sto je ukupno 6,9 mil sto je naveo Real jer je znao koliko moze da izjednaci ponudu ..Vildoza je placen 3 mil za dve sezone plus 2 mil obestecenje Baskoniji koja ce sada na sudu da uzme te pare od Zvezde ,Ivanovic Dusko je placen 1,5 mil po sezoni ili 3 mil za dve i Nedovic je placen 3,3 mil za tri sezone! Dzaba excel spinovanja i pokusaj da se sakrije ova javna cinjenica! Vama izgleda malo kazni zbog falsifikovanja ugovora i plata hocete jos zabrana za krsenje finansijskog fer pleja kao PSG!
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Matemarika je prosta - mi imamo 3 skupa igraca - Kampaca, Vildozu, Nedovica. Vi nemate jeftine igrace. Ovaj Lesor ima najmanju platu od svih vasih stranaca, a u Zvezdi bi bio cetvrti najskuplji igrac ekipe. Matematika je jasna, imate bar 6 skupih igraca i skupog trenera. Mi imamo 3 skupa igraca. Samo tu na te igrace ide duplo vise na vas. Kad na to dodamo plate domacih igraca, gde opet debelo sijete, ne postoji ni promil promilovog promila sanse na ovom svetu da je Zvezda blizu Partizana po budzetu i platama. Najmanje je duplo jeftiniji tim od Partizana, a realno i 3x jeftiniji. Mozete vi da lazete, ali ne lazete nas, lazete sebe. Bukvalno svaki put kad izadje bilo kakva informacija o plati, ona vas demantuje. Cak sumnjam i u ovih 50k za Lesora, tu mora da ima bar jos toliko ispod zita, jer ste vi jednom Parahovskom placali 55k mesecno, tako da nema teorije da Lesora placate manje od toga. A vi dajte neke cinjenice, a ne vase teorije zavere, jer kao sto rekoh, ne lazete nas, lazete sebe.
G

GostRider

pre oko 1 godinu

Vildosa je kao vece ime dosao u Zvezdu zato je tako,inace tesko da ce Vildosa imati povisicu ako ovako nastavi da igra,ore ce ga dati nekom nego da ga plate preko 100k,sto se tice Lesora on moze da bira gde ce da igra bukvalno ako ostane znaci da ide preko 100000 plata mesecno odakle?
M

MileBre

pre oko 1 godinu

Ne verujem da je ovo istina, Lesor koji je odbijao ugovore i Zvezde i Partizana, pa potom nakon duzeg vremena pregovora on ipak potpisuje za kkp, nakon odlicne sezone i mogucnosti da bira klub gde ce nastaviti karijeru, on potpisuje sa kkp na jos jednu sezonu. I sada neko hoce da kaze da je on u prvom ugovoru igrao za 250-300k, ma daj ne lupajte. Realno je on sad vec izmedju 1m i 1.2m € po sezoni, dok mu je prvi ugovor bio izmedju 750k-900k ...
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

50k na racun, a ostalo bonusi, ispod stola, i slicno. Pa Zeljko lagano izjavi da nema ugovor tamo, sta mislis, da ne muljaju i sa ugovorima igraca? Svima odgovara da se daje na crno i ne placa porez.
a

asi

pre oko 1 godinu

Gostgost@Vidi ovako moze da se sumnja da su u Partizanu prevaranti koji prave duple ugovore. Ali dokaza nema. Ali zato za CZ je dokazano da su prevaranti,muljatori i falsifikatori,zato je dobila i kaznu od EL i to ne jednom ili dva puta da su uhvaceni u prevari vec tri puta! Tako da si ti primer onoga da prevarant i lopov u svakoga sumnja da je isti kao i on.
L

Lady

pre oko 1 godinu

Ma lako ce KK Rekreativo za Vildozu i Petruseva sad kad su obezbedili top 16

1992

pre oko 1 godinu

Sad je svima jasno da nijedan ugovor u Partizanu nije ni blizu miliona po sezoni, a kamoli preko.
h

ha,ha

pre oko 1 godinu

Svasta,jok nije
Х

Хехех

pre oko 1 godinu

Па што не рекоше онда уговоре за Пантера, Ледеја или Дантеа?

kln

pre oko 1 godinu

Ako citas redovno mocart znaces da su objavili platu ledeja i papapetrua, 900k po sezoni..
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Ma jok, šta znaju oni, Ćoki će da objasni eksel tabelama da Lesor igra za 4 miliona, a Vildoza za 200 000.
M

MNM

pre oko 1 godinu

Nije to nikad rekao
Z

Zar

pre oko 1 godinu

Ovi iz Železnika nisu trvdili za lesora da ima 1.3m po sezoni a Vildoza dosao zbog časova ljubavi za skromnih 500k po sezoni... Cirkuz sa vama ceo život!
G

Gostcr24

pre oko 1 godinu

80.000 mesečno, je 960.000 godišnje.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Pa sta je poenta? Vildoza igra za 200k vise od Lesora, a Lesor vam je jedan od slabo placenih stranaca, dok je nama Vildoza jedan od najplacenijih igraca. Daj da uporedimo Vildozu i Nanelija recimo. Ili Egzuma. Oprali su vas jos jednom.
0

0155

pre oko 1 godinu

uzmi majstore uporedi igre vildoze i exuma sve će ti biti jasno
R

Ralentsakis

pre oko 1 godinu

Ovaj paramecijum koji racuna 12*80.000 treba da zna da kosarkaska godina i sezona traje 10 meseci, a isto tako treba da zna da mi Vildozu nismo imali avgust (pripreme), septembar i oktobar. Tako da, pripadnici grobarske manjine koji ''sve znate'' a mi od juce pratimo basket, mnozis 7 meseci x 80.000 sto je 560.000 eu
b

bbxjxjiihsvsvu

pre oko 1 godinu

Cirkus sa vama koji ste tvrdili da Petrusev ima ogroman ugovor a on igra za 25k mesecno ??? Kakvi ste vi spin majstori... Pa ako Nedovic i Vildoza imaju platu oko milion jasno je da je u budzetu Zvezde imalo dosta prostora za Kampaca...

rluka996@gmail.com

pre oko 1 godinu

80000 mesecno nije 960k godisnje vec 800k godisnje. Kosarkasi primaju platu 10 meseci