Komentari na vest

Baskonija pred gostovanje u Beogradu razmišlja o sudbini ključnog tandema: Hauard i Tompson na ceni

m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ako izgubite od Baskonije onda su vaše šanse za TOP 8 još manje !
I

Immobile

pre oko 1 godinu

Kako Baskonija tranziciono igra... To je prava i moderna košarka,sa vrhunskim trenerom. Ovo je dokaz da oni rezultati sa Burgosom nisu slučajnost. Osnovni njihov napad je kontra napad i na sve to šutiraju trojke u visokom procentu i svi su sposobni da pogode,od keca do petice. Jasno su definisane uloge i onda ne postoji haos. Da im je još Henry tu uz Tompsona,ozbiljan kandidat za titulu u Španiji i potencijalno odlazak na F4. A i ovako protiv ovako Barselone sa Jasikiviciusom na klupi i ovako anemičnim Realom,Pennaroya i ekipa imaju šanse u 3. Ali svaka pohvala za igru ovog tima,a posebno za stručni štab,njihovu selekciju i uloge koje su date igračima.
h

hshsoahLyh

pre oko 1 godinu

Tebi se svidja taj stil kosarke, meni licno ne. Šta se dešava sa ekipom ako stane sut za 3 poena? Baskonija nema plan B , mogu da pobede na samo jedan nacin.
I

Immobile

pre oko 1 godinu

Nema plan B,pa su 1. u španskoj ligi,dobili Real svaki put ove sezone i igraće TOP 8. Ne zavise oni isključivo od šuta za 3 poena,al im je glavno oružje. To je moderna košarka. Svi su pokretni,svi su opasni u šutu,svi su polivalentni,u odbrani mogu da pokriju više pozicija.
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Atipična ekipa, dobiše Real u Madridu, onako. Ne odgovaraju našim blizancima, uopšte. czv ih ne može dobiti i kad bi igrala punom snagom i kapacitetom. A ove priče da treba da igra drugi tim i juniori czv protiv njih si ustvari gluposti i pranje ruku od poraza.
b

bebs

pre oko 1 godinu

Morao bi Covic da reaguje jer imamo neogranice budzet, drugi u EL ove godine.
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...za ovu godinu je laz, ali se prica da ce za sledecu stvarno biti neogranicen, pa se nece dovoditi eksperimenti na poziciji stranca vec provereni starteri iz top4 ekipa...
m

miile vizija

pre oko 1 godinu

Tompson i Kampaco su već od juna u Realu...Vanja u Huventudu, Hauard u Monaku umesto Džejmsa,koji je u C.Zvezdi pod uslovom da igra EL...što je mrka kapa
G

Glu

pre oko 1 godinu

Cekaj, da li sam te dobro razumeo? Dzejms je u CZ, pod uskovom da CZ igra Evroligu?
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Dati priliku svim igracima sa malom minutazom do sada. Raduljica da odigra bar 20 minuta, Holand takodje, odmoriti najbolje igrace i mozda cak dati sansu nekom junioru ako je moguce zbog registracije, ne znam kakva su tu tacno pravila. Mec je totalno nebitan za nas i ne treba vise gubiti energiju na to nego pun fokus na Aba.
n

noleeeeeeeeeee

pre oko 1 godinu

vama je svaki nebitan u EL
Z

Zapamti

pre oko 1 godinu

Nikada onaj koji odmara ne moze pobediti onog koji igra… tkd te price da ako ti igraci odmaraju za ABA ligu kao ne piju vodu..
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Ajde bre sad iz sve snage za braću Srbe,za srpski klub da odigrate, za Partizan i pobedite. Jel da da cete da izginete na terenu za braću Srbe makar 5 % truda od onog koliko ste uložili u odbranu srca Srbije.
k

kao i svake godine

pre oko 1 godinu

Standarno kao i svake godine
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Da ima Srba u Partizanu pa i da se potrudimo, ovako vise ih ima u Baskoniji kada se gleda minutaza.
n

nn osoba

pre oko 1 godinu

Ne vidim svrhu ovih ugovora 1+1 ako i klub i igrac imaju opciju prekida saradnje? U sustini je to ugovor na godinu dana
F

Fudbal ne prate

pre oko 1 godinu

Pobedi ih Zvezdo u Pioniru !
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Pieira Henri je po meni vazniji igrac za baskoniju od ove dvojice.
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

Naravno, osim sto daje on i razigrava dok ova dvojica klasicni skoreri. Imaju fantastican trio u njima trojici koji uz Giedraltisa i Kastela i cine kicmu ove Baskonie i zato i jesu ovako dobri rezultati, sad za vikend su odvalili Real u madridu u Endesi...
@

@joksa

pre oko 1 godinu

...kakav skorer tompson, sta pricas, cesto se desava da covek uputi 1 ili 2 suta ka kosu za utakmicu. a i henri je prvenstveno defanzivac i asistent...