Devonte Kekok (Foto: MN Press)
Devonte Kekok (Foto: MN Press)

Beograd mu neće ostati u lepom sećanju: Centra Bolonje čeka višemesečna pauza

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.12.23. | 00:34

Devonte Kekok zbog teške povrede kolena koju je doživeo protiv Partizan Mozzart Beta mora na dužu pauzu, možda i do kraja sezone...

Virtus je preživeo dramatičnu završnicu u Štark areni, odneo pobedu protiv Partizan Mozzart Beta i zahvaljujući istoj se osamostalio na drugom mestu tabele Evrolige, ali trijumf i sama poseta Beogradu centru tima iz Bolonje Devonteu Kekoku neće ostati u lepom sećanju.

Kekok je protiv Partizan Mozzart Beta doživeo tešku povredu kolena, koja će ga prema saznanju BasketNjuza odvojiti sa terena na nekoliko meseci, dok Sportando pak tvrdi da je za Amerikanca i sezona završena...

Izabrane vesti

Italijanski klub je i pre Kekokove povrede razmatrao ideju da angažuje još jednog centra, a kako će 27-godišnjeg momka iz Čikaga čeka višemesečna pauza, jačanje centarske linije gotovo je izvesno, dodaje BasketNjuz. Podsetimo, ranije u toku dana, ekipa Luke Bankija predstavila je Rihardsa Lomaža kao zamenu za Džejlina Smita, najnovije pojačanje Partizan Mozzart Beta.

Kekok je u redove Virtusa stigao prošlog leta nakon što je prethodno nekoliko meseci proveo u moskovskom CSKA, a u proteklom periodu imao je nešto veću minutažu od uobičajene usled povrede Džordana Mikija, a na 15 evroligaških utakmica ove sezone u proseku je beležio 3,2 poena, 2,3 skoka i četiri indeksna poena.

Virtus je na polovini sezone u Evroligi na drugoj poziciji sa učinkom od 12 pobeda i pet poraza, dok je u italijanskom prvenstvu na trećem mestu sa devet trijumfa iz 13 mečeva, jednim manje od Venecije i Breše.



tagovi

Virtus Bolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara