Komentari na vest

Bez popusta i kalkulacija: Zvezda za rekord, Fenerbahče za plej-of

u

uraaaaa

pre oko 1 godinu

napred zvezdo -delije plavi most
m

maestro

pre oko 1 godinu

Svima je jasno kao dan,da su nam Dusko,Vildoza i Kampaco bili tu od pocetka sezone bili bi sigurno medju 8,mozda bi cak bili i 5-ti ili 6-ti.Zato sad pamet u glavu za sledecu sezonu ostaviti Duska i umesto Kuzmica,Raduljice,Holanda,Markovica i Bentila dovesti bolje igrace na vreme.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Kojima svima? Možda svima koji stanuju u tvojoj glavi 🤣
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Ukradena pobeda protiv Barselone, gde je igrac ocigledno gazio liniju i gde sudije nisu htele ni da pogledaju snimak, jer je direktno uticalo na ishod. Takodje kazna Kampacu od 3 meseca, sve u svemu Zvezda bi bar 3 pobede vise imala, da su okolnosti bile normalne. Nazalost, EL je direktno krojila tabelu ove sezone, kao i tuzibaba Savic koji je isao okolo i trazio sto vecu kaznu za Kampaca.

Bojank91

pre oko 1 godinu

Ne zaboravi i trenera koji je kasno stigao i nekih nestvarnih i neprihvatljivih poraza. Mada je to i draž ovog sporta

Fuenlabrada

pre oko 1 godinu

Nije kažnjen Kampaco nego klub...zbog muljanja tvoje legende...
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Gotovo 50% utakmica u evroligi bez Vildoze i oko 75% utakmica u evroligi bez Kampaca,ostvaren je izuzetno veliki uspeh. Kada na sve to dodate ukradenu pobedu protiv Barselone, odvratno sudjenje koje je Zvezda imala i sva ostala desavaja koja su zadesila Crvenu Zvezdu vi vidite kolikoje to zaista veliko. Da je Zvezda otpocetka sezone imalakompletan roster sa Vildozom i Kampacom,potpisujem da bi bila u prve cetri ekipe.
č

čoki 1

pre oko 1 godinu

dobija zvezda lagano
P

Ponosni na ovaj tim

pre oko 1 godinu

17 pobeda je vrhunski rezultat imajući u vidu sve što se dešavalo. Tri pobede u Derbijima od kojih su pobede u Areni i Nišu istorijske uz osvojenu Aba ako Bog da, učiniče ovu sezonu vrhunskom. Dogodine u finalu Evrolige !
r

runi990

pre oko 1 godinu

Zvezda je već ostvarila 17 pobeda-Barselona.
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Jeste, kao sto je Partizan pobedio Real 0:0 na jna.
1

1100

pre oko 1 godinu

Kao sto bi pobedila i Milan...samo da je mogla korner da izvede...pa se posle blamirali na pomocnom terenu iza najvece rupe u Bgd.