Komentari na vest

Bil, Mičel i sada Lilard – Majami ponovo izvisio za superzvezdu i sad svi gledaju u Peta Rajlija

t

tijanic dragan

pre 7 meseci

Pat Rajli je najbolji operativac u istoriji kosarke. Ne moze bas sve da prodje,nema magicni stapic.
i

igor978

pre 7 meseci

Za 3-4 godine procenite ko je prošao bolje.
R

Realno23

pre 7 meseci

Prvo Portland treba da odluci sta hoce, ako je hteo rebuild fazu onda je trebao da prihvati paket Majamija, Holideja mogu da trejdju za nekog mladjeg prospekta ali teze nego sto su mogli u Lilardovom paketu.Problem je izgleda u tome sto menadzment Portlanda nije namerno zeleo da trejduje Lilarda u Majami.
Š

Škrabotina

pre 7 meseci

Nema u NBA "namerno" ili "iz inata". Jednostavno su se zeznuli što se nisu otarasili Lilarda istovremeno sa Mekalumom. Čovek ulazi u godine i ima ogroman ugovor. Za takve se ne dobija paket o kome su maštali. Ako budu zadrti u vezi Holideja, mogu za njega da izvuku pristojan pik i to je to.
L

Liznjan

pre 7 meseci

Pat Riley je uradio pravu stvar. Nije dove igraca koji besomucno trosi lopte.
N

Nije do njih

pre 7 meseci

Ponude Hiroa, Jovića, rukija novog, 3 pika prve runde, nekoliko svopova prve runde, nekoliko pikova druge runde i oni odbiju samo da bi terali inat. A onda prihvate 1 pika prve runde, par svopova i Holideja kog će svakako da pošalju dalje i na kraju da završe sa sigurno lošijim "paketom" od ovog koji je Majami nudio. Uostalom ne može niko Majamiju ništa da prebacuje, ljudi u 4 sezone imali 3 finala konferencije i 2 učešća u finalu. Videćemo šta će biti sa Finiksom i Milvokijem pa ćemo tad proceniti ko je prošao bolje.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 7 meseci

Neverovatno mi je da majami nije mogao da ponudi bolji paket za lilarda nego baksi…
V

Vazda

pre 7 meseci

Pa i ponudio je po misljenju mnogih...