Komentari na vest

Bogdanović najbolji košarkaš Srbije u izboru KSS i novinara, Mozzartu specijalno priznanje

G

Gostivar

pre 4 meseca

Budalastine. Pozovite Shaq-a ili Barkley-a i saopstite im vest, makar da se dobro nasmeju. Pa Bogi nije cak ni najbolji Bogdanovic u NBA, kamoli najbolji ....hahaha
V

Voip

pre 4 meseca

Tako i treba. Bravo za izbor. Odlicna poruka za konjusara da narod bas briga za predstave pred americkom publikom dok nesta ne uradis za svoju zemlju.
B

Bolest

pre 4 meseca

Samo u Srbiji je prosečni košarkaš prosečne ekipe NBA lige bolji od najboljeg igrača i lige i kluba koji je osvojio ligu, trostrukog MVPja (boli me uvo što su ga zvnično pokrali). Samo u Srbiji je igrač drugoligaškog Fulama bolji od igrača Real Madrida. Pogađate koji je zajednički imenilac - oni su iz Partizana, kao i oni kojima je ovo "normalno"!
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Bogdanovic je zasluzio nagradu jer je za Srbiju daleko vaznije srebro na SP, nego titula NBA prvaka.
B

Bolest

pre 4 meseca

Ako ćemo iskreno, više je Avramović zaslužio nego Boganović, ako je to toliko bitan kriterijum.
@

@spiritus movens

pre 4 meseca

Ok, neka se naziv nagrade promeni onda u najboljeg reprezentativca, a ne najboljeg kosarkasa Srbije. Na ovaj nacin si pod jedan uvredio najboljeg kosarkasa Srbije, a pod dva vredjas i drugog najboljeg kosarkasa time sto ga lazes da je on najbolji, a nije. Nemoj posle opet na leto da bude kuknjava.
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Najbolji kosarkas Srbije a ne najbolji kosarkas NBA-ja. Jokic najbolji u Koloradu, ali u Srbiji je Bogdanovic.
G

Gost999

pre 4 meseca

Ja bih rekao da je presudilo to što je Bogdanović bivši Partizanov igrač.
P

Peca izo

pre 4 meseca

Novak u 2023 najbolji sportista Srbije sa reprezentaxijom nije urasii nista.Jokić drugi na listi...Novak najbolji na svetu sportista u 2023 Nikola među 5.Samo je kod nas DRUGI košarkaš u Srbiji.Onda je Bogdan trebao biti i najbolji sportista Srbije bez titule i bez trofeja u 2023.Nema zlato-titulu...Novak i Nikola imaju.Bošković MVP klupskog prvenstva sveta u 2023 i MVP svetskog orvenstva sa reprezentacijom a kod nas druga u odbojci u Srbiji.Kukala nam majka...Ne bi me čudilo da i Bošković uzme malo pauzu u reprezentaciji i neka budu lideri ove koje su najbolje.. a i uzimale pauze ....Tako i Nikola za Pariz.Nismo realni a očekujemo da ginu za Srbiju.
N

NoName1

pre 4 meseca

Upravo tako. Nemojte zaboraviti da je dva meseca pre svetskog prvenstva u Manili dres reprezentacije Srbije predstavio Bogdan Bogdanović. Imamo uzastopnog MVP-a najjače lige na svetu, a dres nam predstavlja Bogdanović. I pitamo se zašto Jokić neće da igra. Pa da l nije nešto do nas. Jokiću želim prijatan odmor za vreme OI u Parizu. Ako bude pametan.
Z

Zmi Zmi

pre 4 meseca

Kakva bruka, kako je samo zavidan nas narod. Najbolji igrac na svetu je daleko drugi u Srbiju, bruka, sta reci.
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

U Izboru Novinara i KSS. Pa nece valjda Jokic da pobedi. Bogdanovic je igrao sa Stefanom Jovicem i Davidovcom i osvojio Srebrno nije Jokic
J

Jel se zna

pre 4 meseca

Jel Ostoja najbolji trener u Srbiji?
N

Nemanjon

pre 4 meseca

Hahahaha, kakav cirkus. Svaka čast Bogdanoviću, ali u godini kada je Jokić osvojio NBA ligu, kao ubedljivo najbolji igrač Denvera, proglasiti nekog drugog za igrača godine, to se može okarakterisati jedino kao cirkus.
K

Kolorado

pre 4 meseca

Cirkus Kolorado....Bato Srbija je ovo.
g

gostleo94

pre 4 meseca

svetski viceprvak > nba sampion Bogi Bomb!
R

Ruma Janko

pre 4 meseca

Hamad Medjedovic je onda naibolji teniser Srbije u 2023 !
Р

Рема_

pre 4 meseca

Какав му је ово коментар ‘дружимо се и следеће лето’? Требало је да остане суждржан, типа видећемо још је рано да причамо о томе и сл. Никад мвп од њега.
с

смешно

pre 4 meseca

Трипл сингл играч бољи од трипл дабл играча, шампиона. Имамо најбољег играча на свету, али неким чудом другог најбољег у Србији хахаха
D

Da da da

pre 4 meseca

Igraju istu ligu.Sve je dostupno.Sve se vidi i zna.Naravno nije Nikola plaćen toliko zato što ga neko voli nego je plaćen toliko jer vredi.To SP 2023 bilo prvenstvo B timova.Niko nije došao sa najačim sastavom.Mi prvi bez pola tima smo bili.Komedija.Nije to odbojka gde igraju svi najbolji uvek za reprezentacije.
v

vroom

pre 4 meseca

Apsolutno zasluzeno, kao pripadnik "suprotne strane" mogu samo da skinem kapu ovom coveku - alal ti vera majstore i jos dugo da nam budes oslonac u reprenzetaciji!
B

Boba Liman

pre 4 meseca

Dao u vreme korone milion e za Srbiju i milion e za bolnicu u Somboru.Ulozio u Srbiji u košarku doveo klub do prvog ranga takmičenja iz beton lige.Uložio u hipodrom Sombor milione.Igrao finale olimpijskih igara za Srbiju.MVP NBA lige i prvak iste.Nama ne valja.Ovi što ga pljuju u svojoj zgradi jednu sijalicu nisu donirali ..Takvi smo mi Srbi...
U

Uuuuu

pre 4 meseca

Pa vodi ga kucu
G

Granimir

pre 4 meseca

MVP konferencije, MVP finala, najviše poena, skokova i asistencija u celom plejofu iiiii, nije najbolji. Ovakav mentalitet tera ljude iz države pa se onda svi bunite kako sve propada.
A

ABCDE

pre 4 meseca

Bravo Bogdane...jao kao zvezdas,skidam kapu za ovog momka. Cestitke majstore od srca! Pravi izbor i pobednik bez ikakve konurencije.
B

Bora santana

pre 4 meseca

Reprezentacija Srbije plasman na Svetsko prvenstvo 2023 i obezbedila je jer Nikola Jokić zaigrao u veoma teškoj situaciji i doneo dve pobede timu.Nakon produzetaka u BG sa Grčkom bio ubedljivo najbolji 30 koševa.U Turskoj nakon toga sa 2 koša smo dobili da nije igrao ne bi videli svetsko.Slabo nam pamćenje.
B

Bas to

pre 4 meseca

Ubedljivo bio najbolji na obe utakmice dao 60 koševa more asistencija imao.Da nije došao ne bi išli na svetsko 100 posto izgubili bi obe utakmice lagano.Nismo zahvalni uopšte...
B

Br1

pre 4 meseca

Nemoj samo ti o pamcenju. Te utakmice su se igrale 2022. godine
D

Da da da

pre 4 meseca

Igrali su oba za reprezentaciju 2019 na SP Bogdan je izabran za najboljeg u Srbiji te 2019 a Nikola bio drugi.Bogdan je jednom biran za najboljeg i kada nije bio u reprezentaciji to leto.Nikola je 3 puta bio najbolji igrač Srbije a takođe jednom biran za najboljeg kada nije igrao u reprezentaciji to leto.Svi igrači su u konkurenciji a Nikola je i sada drugi.Kao i kod odbojkašica Jovana Stevanović je najbolja po izboru saveza a Tijana Boskovic je druga u 2023.Realno i Tijana i Nikola su daleko ispred svakok košarkaša i odbojkašice u Srbiji.To je kao da umesto Novaka teniski savez izabere nekog drugog za najboljeg tenisera u Srbiji.I Novak je najbolji u tenisu na svetu baš kao Tijana u odbojci ali i Nikola u košarci.Ne vezano za sve ostalo oko Jokića kvalitet mu niko osporiti ne može.Naš najbolji igrač svih vremena a ne u 2023.Svidelo se nekome ili ne to su činjenice.
N

Ne mozes

pre 4 meseca

Porediti odbojkasice sa ovim. Ako cemo realno svaka nasa odbojkasica svake godine krv prolije da se dodje do medalje, devojke od 2015 godine nisu dosle kuci da nisu donele medalju (EP-2015,17,19,21,23), (SP- 2018,22), (OI-2016,20) pa cak i prosle godine su donele sa meni totalno glupog takmicenja, Liga nacija. Mi medalju iz kosarke nismo videli dugo dugo, dok one svake godine donesu kuci medalju. Svaka od njih posle klubske sezone odmah dodje u BG na pripreme i celo leto muku muce i igraju, ovo EP 2023. njih 3 su bolesne igrale finale i opet su ih jedva pobedile. Svaka od tih devojaka zasluzuje nagradu za sve sto rade svake godine. Naravno da je Tijana najbolja i da zasluzuje ali svaka od tih devojaka zasluzuje nagradu. Da li znas da je Bianka Busa jedina nasa odbojkasica koja skoro ni jedno takmicenje za svoju Srbiju nije propustila, ukljucujuci i tu bednu Ligu nacija koja neces verovati pocinje samo 5 do 7 dana posle klubske sezone? Jovana Stevanovic je prosle godine na SP pored Tijane bila nasa najbolja odbojkasica, i kompletan odbojkaski svet je rekao da je ostecena za nagradu najboljeg srednjaka, mozda je bas na ovaj nacin savez zeleo da joj se zahvali i oduzi za sve sto je uradila za Srbiju, pritom je i na EP igrala a imala je probleme sa kicmom. Drugo je to sto mi vise volimo kosarku i sto je nama ta jedna medalja kosarkasa koju cemo vec koliko draza i jaca nego 8-9 medalja koje su devojke donele kuci od 2015 do 2023 godine.
D

Da da da

pre 4 meseca

@Ne mozes Zato treba da se uloži u odbojku.Najpopularniji je ženski sport.Kosarka naravno to nije u muškoj konkurenciji.
G

Gaginjo

pre 4 meseca

@Ne mozes A sta cemo sa medaljama sto je osvojio Djordjevic u kosarci u poslednjih 10 godina ?
F

Fkek

pre 4 meseca

Tako je, Bogi kapiten!
m

miile

pre 4 meseca

smeje nam se svet
J

Jova1245

pre 4 meseca

Sto?
i

iza Gola

pre 4 meseca

Onda neka se nagrada zove najbolji reprezentativac i tu je Bogdan bez premca. ali reci da u godini kad je Jokic osvojio prsten u NBA nije nas najbolji kosarkas je budalastina veka
1

1983

pre 4 meseca

Jokica nece da igra za reprezentaciju I netreba uopste da bude u konkurenciji a Begdanovic se odazove svaki put i gine za dres i za grb Teo dok je igrao za reprezentaciju i kad je povredjen on ostane sa momcima na pripremama i celo prvenstvo proved sa reprezentacijom a konjusar nema motivaciju prazan je zato za amerikance uvek motivisan i spreman
P

Piplfox

pre 4 meseca

pa dobro, neka mu ameri daju nagradu za najboljeg igraca mene zanima samo kakav je u reprezentaciji, to njegovo tamo me ich ne zanima
K

Koga briga?

pre 4 meseca

Koga bre briga za njegov prsten, kada je ovaj decko doneo Srbiji srebro sa svetskog prvenstva posle onog debakla protiv Italije na Evropskom. Sta mene briga za prsten Denvera, sta to znaci Srbiji? Da on je uzeo prsten i bio MVP, al kakve to veze ima sa Srbijom.
T

Tuti fruti

pre 4 meseca

Koga briga Mene ne zanimaju onda titule Đokovića već samo one reprezentacija.Nikad na turniru ispao nije u 1 kolu samo sa reprezentacijim na OI je uspeo to. Koga onda da zanima neki turnir na šljaci u Španiji i taj njegov lični pehar.Možemo tako gledati na sve onda.
B

Basketas

pre 4 meseca

Kad vide ovo Ameri Jokara odmah ispada iz trke za MVP-a. Ja ne znam kako toliki hvalospevi a ni kod nas nije najbolji. Nemojte vise dizati u nebesa i onda paradox
С

СРБИН007

pre 4 meseca

Тако је!!! СРБИЈА ИЗНАД СВЕГА! За капитена који игра капитенски сваку годину!
w

wcwe

pre 4 meseca

zasluzeno vodio kapitenski do srebra ,a vi sto pominjete jokica nesto se ne secam da je nesto uradio za reprezentaciju ove godine
1

1983

pre 4 meseca

Ja se ne secam ni pre da je nesto uradijo
G

GORAN BG

pre 4 meseca

1983 Odveo nas svetsko prvenstvo Bogdan nije igrao tada...
S

Svetsko

pre 4 meseca

@Gordan Bg, naravno da nije igrao jer je covek bio povredjen kao sto nije igrao Evropsko jer je bio povredjen. Decko svake godine igra, sem kada je povredjen.
S

Srbue

pre 4 meseca

Prvo igre za reprezentaciju pa tek ostalo, tako i treba. Ovi sto opravdavaju Jokicevo neigranje za reprezentaciju su isti ti sto bi se prodali za sendvic i 2000 dinara. Bogdane doktore
Б

Бесмислено

pre 4 meseca

Замислите да Амери (или неки други странци) направе неки избор и не изаберу Јокића, па одмах би кренуле лавине увреда. А овако, наш избор па као логично је. Не волим Јокића као лика ама баш ни мало, али рећи да он није најбољи српски кошаркаш потпуно је бесмислено.
B

BobRox

pre 4 meseca

koliko se ja secam ameri i jesu napravili izbor i jokic nije pobedio i eto ne zaratismo s njima
y

yuyu

pre 4 meseca

realno teodosic je mnogo bolji
V

Vasilije 98

pre 4 meseca

Volim Bodana, ali pored Jokića koji je najbolji u svetu deluje smešno poređenje
p

prti

pre 4 meseca

U konkurenciji samo oni koji su igrali za reprezentaciju. Posteno.
H

Haha

pre 4 meseca

Kako je onda Jokic drugi? Svakako smesno da je sesti igrac Atlante bolji od najboljeg na svetu.
1

1983

pre 4 meseca

Apsolutno zaspuzeno Bogdan je predstavljao nasu drzavu na svetskom prvenstvu u kosarci a ovaj lipicanere na evropskom ipak je svecko vece sramota je sto je Jokic u konkurenciji
a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

cini se da nije jokic mvp, nego embid :) ispreskakase ga ove godine ko kozlic na fizickom