Komentari na vest

Bogdanović punio najbitinije kolone, slaba uteha, Atlanta ne ume sa Milvokijem (VIDEO)

s

sju

pre oko 3 godine

Osvajamo OI ove godine... Bogi, Jokić, Pokuševski, Petrušev, Micić, Kalinić, Teo, Lučić, Smailagić... Ima da trpamo sve redom, jedva čekam Tokio
V

VELIKAN

pre oko 3 godine

Bogdan je (do sada) u aprilu 12. najbolji igrač u NBA po fantasy poenima (1. Westbrook, 2. Curry, 3. Jokić, 4. Fox, 5. Dončić). Definitivno mislim da je u ovom mesecu na All-Star nivou, a Atlanta u aprilu za sada ima 7-2.
p

prdnjava liga

pre oko 3 godine

Koliko se lozite na ove brojke pa ovo je smijesno. Ovo nije kosarka ovo je suterski trening i za takav trening bzv prosjek! Evropska kosarka je prava kosarka i tih 25+ su pravi poeni.
N

Nije mi jasno

pre oko 3 godine

Zasto onda komentarises NBA novost ako ti se ne svidja? A Bogdan je sebe afirmisao preko Evrolige tako da dovidjenja sa tim pricama
O

Onyx

pre oko 3 godine

Jel tebi dobro?
П

Плавац

pre oko 3 godine

Богдан у овим моментима игра најбољу кошарку у свом животу.
i

igrač meseca?

pre oko 3 godine

Curry, 2014-15 (MVP): 23.8 ppg, 4.3 reb, 7.7 ast, 44.3% 3pt. Bogdan, April 2021. (do sada): 22.4 ppg, 4.9 reb, 4.4 ast, 52.6% 3pt.
K

Kum Danilko

pre oko 3 godine

Igrač decenije da se ja pitam!
O

Onyx

pre oko 3 godine

Da se ja pitam, psihijatra bi uveo I na komentare. Neki se izgubili, pa misle da su stvarno ti, kojim se nikom predstavljaju.
Z

Zbaj

pre oko 3 godine

Ima igraca u mjesecu koji imaju mnogo bolje statistike od Bogdanovica trenutno. A ako Bogdan ikad bude imao u NBA statistiku za citavu sezonu kao Curry onda neka mu daju MVP nagradu. Ali samo da znas Bogdan je ove sezone na 14 ponea u prosjeku, 41% suta za 3, na 3,7 skokova i 3 asis po mecu.