Janis Sferopulos i Džoel Bolomboj (©MN Press)
Janis Sferopulos i Džoel Bolomboj (©MN Press)

Bolomboj: Brzo smo se dogovorili oko novog ugovora, svi smo zadovoljni

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.01.24. | 23:13

"Osećam se dobro, svi smo zadovoljni, trener je zadovoljan onim što donosim ekipi. Što se tiče odluke, uvek je bilo razmišljanja o tome, ali se ništa zvanično nije desilo sve do sada", rekao je sjajni centar

Dve radosne vesti dobili su navijači Crvene zvezde u jednom danu. Prvo je Džoel Bolomboj stavio potpis na ugovor do juna 2026. godine, a onda je ekipa ostvarila veliku pobedu nad Valensijom i nastavila trku za mesto u Top 10.

Centar rođen u Donjecku nije imao napadački svoju partiju protiv Valensije, ali je doprineo čvrstom odbranom da pobeda ne pobegne iz ruku. Naravno, prezadovoljan je produžetkom saradnje.

Izabrane vesti

"Osećam se dobro, svi smo zadovoljni, trener je zadovoljan onim što donosim ekipi. Što se tiče odluke, uvek je bilo razmišljanja o tome, ali se ništa zvanično nije desilo sve do sada. Pregovori oko novog ugovora su brzo završeni, rezultat je svega što se desilo. Kada je ekipa izrazila želju da nastavimo dalju saradnju, brzo smo se dogovorili. Kada su izašli sa zvaničnom ponudom, već sam sebe mogao da zamislim ovde u narednom periodu, dalje od ove sezone. Lepo nam je ovde", rekao je Bolomboj.

Iako postoji opasnost da produžetak saradnje u ovoj fazi sezone donese određenu vrstu opuštanja kod igrača pošto je dugoročno vezan ugovorom, nekadašnji reprezentativac Rusije ne gleda tako.

"Ne bih rekao. Nije ista situacija, okej, ali je važno što ostajem u daljim planovima kluba. Imamo dosta utakmica, dosta obaveza, imamo dosta toga da uradimo u ovoj sezoni, ali mi je drago i važno što klub na mene računa i za budućnost".

Pobeda nad Valensijom ostavlja nadu da je plej-in i dalje realnost.

"Definitivno je dobra stvar što smo pobedili. Obe ekipe su počele utakmicu nešto sporije, ali u međuvremenu smo uspeli da se uzdignemo i poboljšamo igru. Generalno je ovo bitna timska pobeda za nas, svi su imali priliku da ostave svoj pečat".

Navijačima je Bolomboj prirastao za srce zbog bespoštedne igre, energije i zalaganja, zbog čega su mu tribine skandirale ime tokom večitog derbija, ali i pred duel sa Valensijom.

"Lepo je doživeti tako nešto. Dali su mi veliku energiju i samo sam želeo da vratim dobrom igrom".

Crvenoj zvezdi u petak od 20 časova u goste stiže Barselona.tagovi

Džoel BolombojKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara