Dragan Milosavljević (Foto: MN Press)
Dragan Milosavljević (Foto: MN Press)

Bursa i zvanično napravila rokadu: Milosavljeviću zahvalnica, Braunu ugovor

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.10.21. | 21:48

Bivši kapiten Partizana ostao bez kluba

Kako je i zvanično potvrđeno, Bursa se zahvalila na saradnji reprezentativcu Srbije Draganu Milosavljeviću, posle svega par meseci saradnje. Odmah je obelodanjeno da će njegovo mesto u rotaciji preuzeti još jedan košarkaš koji je poput Milosavljevića tokom karijere branio boje Partizana - Amerikanac Entoni Braun.

Nakon što se oporavio od povrede, Milosavljević je u finišu minule sezone potpisao kratkoročan ugovor sa Megom. Igrao je potom i u dresu reprezentacije tokom kvalifikacija za Olimpijske igre. na kraju je na poziv Dušana Alimpijevića stigao u Bursu, ali se u poslednje vreme našao u drugom planu. Propustio je utakmice sa Virtusom, Fenerbahčeom i Venecijom. Od starta takmičarske godine zabeležio svega tri nastupa (sva tri u nacionalnom šampionatu), s prosečnim učinkom od 1,67 poena, 1 skoka, 1,33 asistencije za 12,4 minuta uz samo devet uzetih šuteva ukupno.

Izabrane vesti

Na kraju je uprava Krokodila odlučila da se sa iskusnim srpskim košarkašem rastane i umesto njega angažuje Brauna.

Bivši košarkaš Lejkersa, našoj javnosti poznat po kratkoj epizodi u Partizanu (tri utakmice, skupa 19,5 minuta i jedan neprecizan šut), prethodnih sezona je ostavio solidan utisak nastupajući za Limož, Fuenlabradu i Metropolitan, za koji je minule u proseku beležio 12,9 poena. Pritom je Partizanu u Top 16 Evrokupa ubacio 18.



tagovi

BursaDušan AlimpijevićDragan MilosavljevićEntoni Braun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara