Entoni Braun (MN press)
Entoni Braun (MN press)

Braun okupirao pažnju Burse, Milosavljević van vidokruga trenera

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.10.21. | 10:08

Turski tim blizu angažovanja nekadašnjeg igrača Partizana koji igra na pozicijama kao bivši kapiten crno-belih

Nije Bursa krenula u sezonu kako je želela. Iz pet utakmica u Prvenstvu Turske izvukla je samo dve pobede, od kojih je jedna u poslednjem kolu nad Fenerbahčeom. Polovičan učinak je ostvarila i u prva dva susreta Evrokupa. Zato je uprava rešila da reaguje i prema pisanju Sportanda blizu je dogovora sa Entonijem Braunom, koji je ovdašnjoj javnosti ostao upamćen kao kratkotrajno pojačanje Partizana u sezoni 2018-2019.

Njegov dolazak u srce turske auto industrije trebalo bi da predstavlja ojačavanje na bekovsko-krilnoj poziciji na kojoj Bursa već ima Dragana Milosavljevića.

Izabrane vesti

Međutim, srpski reprezentativac je u poslednje vreme van vidokruga trenera Dušana Almpijevića. Nije bio u timu pre desetak dana u Bolonji protiv Virtusa, zatim prošle subote protiv Fenerbahčea i u utorak na gostovanju Veneciji. Od starta sezone odigrao je tek tri meča (sva tri u nacionalnom šampionatu), s prosečnim učinkom od 1,67 poena, 1 skoka, 1,33 asistencije za 12,4 minuta uz samo devet uzetih šuteva ukupno.

Biće zanimljivo kako će se stvari odvijati kada u Bursu stigne Braun koji se nije baš proslavio u crno-belom dresu. Doduše, nije ni dobio neku preteranu priliku da se pokaže. Za ukupno 19,5 minuta na tri meča uputio samo jedan šut koji nije završio u košu. Ali, zato je momak koji u biografiji ima upisanu 41 NBA utakmicu (kao član Lejkersa, Nju Orleansa, Orlanda i Minesote) bio daleko produktivniji u Limožu (13,1 poena, 5,0 skokova), Fuenlabradi (7,38 poena, 3,38 skokova) i prošle godine u Levaloi (12,88 poena, 4,32 skoka, 2,92 asistencije) kada je u meču Top 16 Evrokupa odigranom u Beogradu spakovao Partizanu 18 poena.


tagovi

BursaDušan AlimpijevićDragan MilosavljevićEntoni Braun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara