Komentari na vest

Čović: Kalinić imao ponudu Partizana; Nurkić ne bi mogao da igra za Zvezdu...

P

PetarVindFaker

pre preko 2 godine

Verujem da je imao ponudu Partizana i da je odbio samo zato što je u Zvezdi igrao. Što ja lično poštujem maksimalno. Ali da kojim slučajem nije igrao u Zvezdi i da su mu se letos na stolu našle ponude Zvezde i Partizana, svima je jasno gde bi prešao...
r

rea

pre preko 2 godine

Godine 2008 Čović je izjavio da Srbija ima jedan veliki košarkaški klub i da se on ne nosi crveno-bele, već crno-bele dresove. Da li to znači da Nebojša Čović, zbog degutatnih izjava o Crvenoj zvezdi, nikada neće biti vlasnik, predsednik i sve i svja tog kluba?
S

Slovenac

pre preko 2 godine

Cuj ovog koji kaze da Nurkic ne bi mogao da igra u Zvezdi. Odakle njemu ideja da pomene njega?! Kao kad bi predsednik Efesa rekao da Lebron ne bi mogao da igra kod njih. Dojadio je i bogu i narodu vise. Bolje da se skoncentrise na poslove vodjenja kluba, a da pusti Radonjica da se bavi igracima i eventualnim pojacanjima.
M

MilisavRajic11

pre preko 2 godine

Ladno prica covek za Nurkica da ne moze da igra za zvezdu zbog komentara, a Kalinic moze iako je imao je pricao neprimereno I delio gluposti po svojim nalozima ? Dvostruki arsini
K

Kasapin

pre preko 2 godine

Nebojšine ovce su na broju...
J

Jova1245

pre preko 2 godine

Dal je moguce da niko ne prokomentarise za Kokoskova i Obradovica sto je reko!? Covek brani dva bivsa selektora javno kaze da savez ne radi kako treba a vi debili se prepucavate oko drzavnih para koje svi mi dajemo a dajemo ih mnogo ovim lopvima. Ne vidite sumu od drveca!!!
P

Pa

pre preko 2 godine

Najuspešniji sportski radnik u Srbiji! Rezultati sve govore!
S

Svvzv

pre preko 2 godine

Jedino sto mu zamjeram u smislu rukovodjenja klubom je sto je nesposoban napraviti iskorak za budzet od 12-13-14-15 miliona. Uspio je namaknuti budzrt do 8-9 miliona,al nikako da napravi iskorak van toga,a vec je 10 godina u klubu. Nekako tavorimo u istoj cauri koju smo mislim prerasli.
h

hehehe

pre preko 2 godine

lol ovaj stvarno misli da se Covic ista pita oko budzeta.. U kom ti svetu solipsizma zivis decko

gemathegreat

pre preko 2 godine

Živ i zdrav bio i bar još deset godina predsednikovao.
k

kost

pre preko 2 godine

Veliki razlog razlike... U univerzumima..
T

TEGI DEBELA STRIPTIZETA

pre preko 2 godine

DOKTOR KOŠARKE
W

Www

pre preko 2 godine

Zvezdina zvezda..
K

Kod vas

pre preko 2 godine

sve sami doktori, te košarke, te fudbala... svaka čast, najjači ste....