Komentari na vest

Čović o Jovanoviću, Ivanoviću, budžetu Crvene zvezde, rastanku sa Džejlenom Adamsom

j

je.. te dr.

pre preko 1 godinu

Sve goli lopov do lopova ,a kao dr.
M

MNM

pre preko 1 godinu

Covo doktore samo trofeje osvajas a ovi te mrze jer dok si ti tu ne mogu nista:))
G

Gost 123

pre preko 1 godinu

Evo jos malo, pa se lozite sa minusima... "Da li je Evropsko prvenstvo neuspeh, to je za debatu. Ali nije uspeh. Možemo da variramo u izrazima." What ???
G

Gost 123

pre preko 1 godinu

"Naše priče i razmaženost, koji su to Finci, Norvežani... To više nije tako. Svi ozbiljno rade i imaju ozbiljne programe i akademije...", a pre toga: "Za tu utakmicu protiv Zadra, ako ste pravi profesionalac, gotovo da vam nije bio ni potreban trener."
1

11.god bez titule

pre preko 1 godinu

Pita mali igokeas dedu: deda deda,a kad je nasa igokea zadnji put uzela titulu i igrala EL na posten nacin bez Kupovine licence,deda ga pogleda onako tuzno pa kaze,cuti sine ni deda se vise toga ne seca koliko je to davno bilo!
f

fmp fmp

pre preko 1 godinu

fmp ,asad isplaci se...nikakva Igokea,a ugaseni klubic je CZKK.
K

Kupljena EL

pre preko 1 godinu

Klub koji u ABA ligi bio cak 8 na kraju predproslog prvenstva, nije se ni plasirao u play off,i krka bila bolje plasirana od njih na tabeli,Klub koji titule i EL video nije cak punih 11 godina koliko igraju amaterski cipiripi kup,Klub koje je za uvek ugasen 2007 u laktasima nakon fuzije sa igokeom,Klub koji ni jednog jedinog reprezentativca izbacio nije zadnjih 10 godina,Klub koji je najveca bruka u amaterskom cipiripi kupu,pobedjuju ga najgori moguci klubovi poput:Burga,Trenta,Metropolitena,Huventuda,Krke,Borca 2x za redom,Burse..itd i nakon svega toga takav klub od drzave i rezima dobije bukvalno Neogranicen budzet od 50+ miliona pa se bahati i dovodi igrace po 3-4 mil evra,poput pantera,ledeja,letonca iz NBA,alena iz sandzaka,lesora,exuma,nanelija..itd e tako nesto nije vidjeno u istoriji kosarke u celom svetu,niti ikad zabelezeno igde od kad se igra kosarka!
D

Da mu pevam i da mu se divim

pre preko 1 godinu

Klub koji je bio prvak Evrope 1992....Klub koji ima 4 Fajnal Fora. Klub koji ima 4 Evropska trofeja. Taj klub?
R

Realnost

pre preko 1 godinu

Alen nije iz "sandžaka", Alen je iz Raške. Toliko o tvom Srbovanju!
T

Tripla Kruna

pre preko 1 godinu

Kazu navijaci fuzionisane igokeje da nas treba da bude "sramota" sto ne mozemo u EL da pobedjujemo redovno klubove sa 60-70.mil budzetima i plasiramo se na Final-4 Evrolige ili je osvojimo! A oni sa druge strane od osnivanja 2008 u laktasima pa do danas cak 11 punih godina tu istu EL videli nisu niti jednom a takodje niti jedne jedine titule osvojili nisu za to vreme! Znaci "sramota je" igrati Redovno EL zadnjih 10-11 godina i Osvajati sve moguce Titule po Srbiji i u ABA ligi, a "nije sramota" punih 11 godina ne videti niti jednom EL i niti jednom titulu,i na sve to nakon tolikih godina Posta od EL i titula morala drzava i AV da im se smiluju i bukvalno im Kupe ucesce u EL ove godina za 5.mil evra koliko je kostala klauzula za upraznjena mesta izbacivanjem Ruskih klubova! Pojam 'sramote' je izgleda totalno Izvrnut kod navijaca kluba sa 30.mil budzetom i po 4.mil punterom i crvenim trenerom koji i pored svih tih silnih drzavnih Miliona pogubi sve 3 titule u prosloj sezoni do te mere da na kraju i Pobegnu sa megdana u KLS ligi! Ako to nije prava sramota onda ne znam sta je!
E

Ehee

pre preko 1 godinu

Prvaci evrope🤫
L

Laktasi 2008

pre preko 1 godinu

Udjes na google i kucas: prtizan fuzija igokea,procitas prvi link koji ti izbaci i shvatis da pokojni kkp vise ne postojo jos od 2008,zatim odes na YT i kucas: tadic peva sa grbarima, pogledas prvi klip koji ti izbaci i bude ti jasni kako je fuzionisana igokea osvajala sve titule za vreme bivse vlasti,internet pamti sve,tu ne moze nista da se sakrije od naroda!
u

udjo pa kucaj

pre preko 1 godinu

Kad je cz ugasena...mukice lazljive.

Suptilni utovar

pre preko 1 godinu

Nebojšin deda kupio KK CZ, pa ga ostavio bahatom unuku. Ovaj se svadja sa sopstvenim demonima, objašnjava nam šta mi mislimo i glumeći nezamenljivog mesiju "plaši" javnost odlaskom iz kluba. Nebojša proziva Sašu Obradovića kako nije dovoljno Zvezdaš i neće da oprosti pare koje mu pripadaju. Ti si Nebojša otpustio njega i to je bila TVOJA greška. Gde je sada Zvezda, a gde je Saša Obradović?
@

@Suptilni utovar

pre preko 1 godinu

Pozdravi vaseg gazdu kluba Dodika i podseti ga da njegova igokeaprdizan nije titule i EL videla 11 punih godina ili ti preko jedne cele decenije!
s

svedok

pre preko 1 godinu

Pametnom ne treba pojasnjenje. A da vama treba mnogo objašnjavati vi ste navijač kluba kog bog dragi ne moze ispratiti. Pranje pa batinjanje itd. itd. Vaše nevolje mi sa tem nemamo veze.
1

10 miliona...

pre preko 1 godinu

...štaaaa!!! Za zajebanciju, za sprdnjuuu!
r

realan 2

pre preko 1 godinu

doktor nebojsa : "Znam ja zašto se pritisak vrši, da bi se ogadilo svima i da bi Filip napustio zvezdu. Pa neće moći, evo odmah da vam kažem, a vi nastavite da dovodite nove plejeve, nove ove i one. Pa dovedite ih u vašu kuću. Napravite sebi klubove pa ih dovedite." ima i ona cuvena da niko ne moze da zabrani fmp-u kako ce da se zove... a oni i dalje navijaju za taj klub...
r

realan 2

pre preko 1 godinu

adams imao 500 necega... dosao iz AUSTRALIJE... koliko onda ima nba vildoza? evroligaski nedovic,bentil, martin, petrusev?
g

gost23

pre preko 1 godinu

Zašto pitaš za Vildozu, kad znaš ? Ima 5 miliona nečega.
V

VladimirZ

pre preko 1 godinu

Mislim da je zakljucio ugovor na dve sezone i prilikom raskida bi trebalo platite za obe, ovako je verovatno ispacena jedna. 200k + ono sta je zaradio za par meseci dok je bio u klubu.
m

milutin 15

pre preko 1 godinu

kakvi udbaši crnogorski vladaju zvezdom i u fudbalu i u košarci
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Drugovi moji Partizani vidim da ste mnogo angažovani, vama treba crtati al nema veze,mi bar znamo koliki je budzet, za razliku od vaseg koji veci od prosle god za 40 posto, sto bi rekao vas presednik, koji ce prodajom karate da napravi budzet, inace od ostalih 19 timova EL niko nema navijace i ne zna za ovu foru koju zna samo on, drugo niko nije rekao da Vildoza, Nedovic ne kostaju mnogo, sta treba da ne dovodimo nikog ili da odustanemo od takmicenja kao vi, pa i mi imamo neke ambicije,dal su realne ili ne videcemo, al mi nismo za razliku od vas paljevine, lozaci i ostalo, Zvezda ove godine nista ne mora za razliku od vas, a to znaci potpuni raspad ako ne uzmete Abu, mislite o tome
O

Orao

pre preko 1 godinu

Znas kad citas informer. A ne lupaj srece ti
o

ovak bratina

pre preko 1 godinu

Gl.p kao ku..c
h

hp

pre preko 1 godinu

Upokojitelj srpske košarke, zajedno sa Ražnatovićem.
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Navijacice treceligasa se raspisale, po obicaju... Ups, nije treceligas. Zakon prekršen! Duh to obezbedio, pa jos nagradio prodajom parcela po Srbiji!
r

realan 2

pre preko 1 godinu

treceligas? kog takmicenja? onog koje ne igra? kao sto su se grci zalili fibi zbog papapetrua? sta partizan ima sa fibom? aj mucni malo glavom....
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Ja ne znam dokle ovaj misli vise da vrti ove idiotske price... Ok u pocetku, razumem, hteo da tako "kupi" navijace, javnost, medije, da se postavi da nisu bahati, rasipnici drzavnih para, ali i dan - danas, ne mogu prosto da shvatim... Prvo pricao ovo je zvezda, pa da kupe sebi klub ako im se ne svidja, pa kako je budzet 5miliona, pa 10, pa kako igraci igraju za 40 000dinara mesecno, pa posle da neki mnogo naplatili raskid ugovora, tj.celu sumu koja je ogromna, ma ludilo! Nego svemu ovome jednom ce doci kraj, pa ce sve da bude poznato.
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

'Ajde, bre, ne mlati više! Idi radi nešto u životu! Zaradi za taj internet koji koristis da bi lečio frustracije!
v

veze svezom

pre preko 1 godinu

sto je najgore ovi mu veruju ..ko bin ladin kad zaludi masu i ovi ginu bez razmisljanja . Vidi on rece da ovaj bezimeni sto ih napusti pravi 500 somica godisnje pa ti brale vidi kolko ima Nedovic i ostali drugari a onda izadjes i kazes nemam budzet ..haha pa cekaj jel pijes , konzumiras nesto ??
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

"od kad sam u kosarci "...od tad pobedjujemo Englesku i slicne u zadnjem napadu ako ih i pobedimo !!
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Ti ces da mi pricas sta da radim vasljivko, kad sam sluzio vojsku ti si bio 2.osnovne, prvo tromesecje...
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ne mogu da vjerujem da mi niste objavili komentar, bio sam krajnje pristojan. A ovom botu objavili 30 komentara.. Bas bezveze. Ako neko izdvoji vrijeme da ga napise, red je i da objavite.
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Šone Šone....
k

koga on laze

pre preko 1 godinu

dovedes Ivanovica za trenera a da ne spominjem igrace ...i mrtav ladan pricas kako imas problem sa budzetom. Cekaj jel moguce ??
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Šone, prevaro stara...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Просечан навијач почне да прати спорт почетком основне школе. Навијач Партизана је завршио основну школу и не зна шта је титула у било ком спорту.
M

Mozz

pre preko 1 godinu

Verovatno navijac tvojih godina
d

duhoviti bratina

pre preko 1 godinu

Samo sto mu je pametnija batina...
a

au

pre preko 1 godinu

au prosecan navijac partizana prvak evrope u kosarci prosecan navijac jos uvek navija za partizan a navijac zvezde za fmp u rezimu navijaca na vlasti sta ce posle prosecan navijac zvezde da pise kad na vlasti isti ne bude?eeee jado
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Jel ovaj prica o budzetu sto je pricao i prosle god u okrombru kako ima je budzet 5m,a onda na skupstini kluba kaze budzet nam je 9..
p

pa ti

pre preko 1 godinu

Prijatelju ne znaš da napišeš kako se zove mesec a razmišljaš o milionima i budžetu????
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

haha ono kad pricas i sam sebe lazes . Nema budzet a onda dovuce sve ove igrace koje je doveo .Pa sta ces mi kazes da su Nedovic i Vildoza dosli zbog imena kluba i istorije uspeha ?? pa sad ni 5 ni 6 pa trener i to koji !! A samo u prvom timu iliti originalu imas 6 stranaca . Bic, Frejzer, Zajc, Izundu, Dzenkins, Valinskas ...hoces da nam kazes da su i oni platili svoje obestecenje ? a tako vec deset godina i i dalje tvrdis da nemas budzet .Ne radis nigde , nemas firmu,neki biznis pa cekaj odakle ti pra miliona godisnje ?? stedelo se dok si bio u vojsi pa sad razbijas kasicu prasicu ,sta ?
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

vidi on je sam sad spomenu za ovog sto je otisao da je bilo 500 al se dogovorili za 200 da ode !! verujem da se radi o 500 evra haha e sad prijatelji moji vi vidite ako je taj pravio 500 somica kolko vildoza, raduljica, nedovic i sad ovaj nepoznati trener prave ??

Sakur

pre preko 1 godinu

Siromasi imaju samo 10 miliona budzet ahahahaha na kraju sezone ce da kaze da je budzet oko 15 milki,zivi bili pa videli
G

Gosti

pre preko 1 godinu

Jel i ovaj Ivanovic ima platu 300.000 godisnje, da se uklopi u eksel budzet hahahahahah
m

mali zli patuljak

pre preko 1 godinu

ovaj Ivanovic je dosao da se afirmise ,covek nepoznat ne priznat nije imao nikakvo drugo resenje ,doduse Crnokosa se interesovala al fmp-ova istorija rezultata u EL je presudila . Video Dule da moze da napravi ime kroz ovaj sistem
G

Gde je pecat ?

pre preko 1 godinu

I gde su tabele hahahah
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Este izašli na finale kućo?
N

Neinformisan

pre preko 1 godinu

Jel istina da se Duško Ivanović zabavlja sa predsednikovom kumom, konzumira kokaniđu i opći sa jedva punoletnim prestoničkim starleticama?
k

krastaman

pre preko 1 godinu

Kažu da mu je Ljubičasti preporučio maloletnice
g

gost23

pre preko 1 godinu

Naravno da jeste. Pa, ko ne bi voleo ? Posebno ono treće. Nisi čuo da Vildoza igra za 5 m. ?
@

@krastaman

pre preko 1 godinu

Ljubičasti u nozdrvama više robe neg što je belivuk imao prilikom hapšenja
9

95

pre preko 1 godinu

Čovke je zaslužan za Zvezdin preporod! Nije lepo što mu psuju ženu na svakom derbiju! Mislim hteli smo i mi da psujemo Dulovu ženu ali on je nema ...
k

kakva slucajnost

pre preko 1 godinu

trazili ste Dula Dulo vam je dosao
J

Jovan 84

pre preko 1 godinu

Velikanu iz Zeleznika su poceli da namestaju i u El.Mora da su se uplasili da ce uci u top 16,pa da to sprece na vreme.Tipican primer kakav covek ne treba da bude.
m

misiisipi

pre preko 1 godinu

Ja se divim Covicu, covek je uspeo da ubedi ljude da je njegov privatni klub zvezda i da treba da placaju karte da gledaju takozvanu zvezdu i oni placaju, jos su smislilo neki rivalitet sa partizanom koji ne postoji jer partizan ima rivalitet sa ugasenom zvezdom drzavnom ne sa ovim fmp 2.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Зашто кажеш Партизан а мислиш на Игокеу?!?
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Ja mu se divim zato što jugoslovenska deca uveliko gaze treći razred osnovne škole a titulu nisu doživela

Sakur

pre preko 1 godinu

Cuj placaju karte pa nisu ni 2000 kupili pretplatnih
p

pozdravio te dr

pre preko 1 godinu

"Nemam šta da krijem! Cifre koje su se vrtele po medijima nisu tačne, njima je bilo pridruženo nešto što je bila BIVŠA zvezda!" - N.Č. Hvala što ih redovno podsećaš u jutarnjim programima,pa mi ne moramo hehehe
T

Tako je

pre preko 1 godinu

doktore reci im : "Znam ja zašto se pritisak vrši, da bi se ogadilo svima i da bi Filip napustio zvezdu. Pa neće moći, evo odmah da vam kažem, a vi nastavite da dovodite nove plejeve, nove ove i one. Pa dovedite ih u vašu kuću. Napravite sebi klubove pa ih dovedite."
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

@ misisipi ...nije istina cak sta vise on je bio iskren i rekao ' kupite sebi klub pa radite sta hocete" ..znaci dao je do znanja
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Зато што постоје људи који више цене осуђиване лимаре него докторе наука, зато смо као народ доспели ту где јесмо.
G

Gost123321

pre preko 1 godinu

Jel kao dr madjija i dr coki,doktorilrali na livadi na Gangulinom fakultetu na livadi pored Mladenovca hahah,a nista mi ne odgovori ni za "vas stadion"
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Редовни професор машинског факултета. Даље те не бих задржавао. Што се тиче стадиона, нисам видео тај коментар, али се зна како је грађен. Ти купци циглица су још увек живи. Нема заиста потребе да се спинује.
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Svi znamo da ostoja jos nije objavio koliki je budzet i svi znamo da jos nije platio porez

Sakur

pre preko 1 godinu

Zasto da objavi kada vi znate panter 4 ledey 3 zeljko 3 itd...vi znate najbolje
t

trta i mita

pre preko 1 godinu

ostoja i moze da ima budzet iz svog dzepa jel covek radi negde , ima biznis gde ovaj radi odakle mu pare aj realno razmisli ??
R

Racunovodja

pre preko 1 godinu

Ja sam u računovodstvu i finansijama pa me zanima na koju su to naknadu porezi 11 posto?
M

Mop

pre preko 1 godinu

Na Excel tabelama. Šta ovaj priča je sramota za zdrav razum. Ni Partizanovi nisu sjajni ali ovaj ga pretera. Koju je on ekonomiju završio 🤔
Б

Братина

pre preko 1 godinu

На ону исту накнаду која седмопласирани тим води у Европу. Ако си ти рачуновођа, ја сам Бекам.
R

Ralunovođa

pre preko 1 godinu

Bratina Bekam nisi a eto prosvetli me pa reci na koju naknadu ide porez 11 posto?
l

lion zion trilion

pre preko 1 godinu

veliki si Nebojsa sve cega sae dotaknes pozlatis.ne bojim se za ovu sezonu da ce biti dostojna velikana jer na ovim prostorima od osnivanja iste,znalo se,KOSARKA TO JE CRVENA ZVEZDA
M

Mirotvorac

pre preko 1 godinu

Citajuci tvoj komentar, po ko zna koji put se divim Ajnstajnu citirajuci ga jos jednom da su "samo ljudska glupost i svemir beskonacni, za ovo drugo nisam siguran"... I osta za vek vekova da "istomisljenici i intelektualci" poput tebe potvrdjuju ovaj biser od izjave iz dana u dan...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

neso ilicu hvala ti ...haha pozlatio sta ?? 10 godina corak u evropi ,pa nisi dobijao milione godisnje da osvajas ABU , dogovorio je bio da se kaze " evo i mi smo uspeli" al djoka i to marjanov
P

Prava istina

pre preko 1 godinu

Udjes na google i kucas: prtizan fuzija igokea,procitas prvi link koji ti izbaci i shvatis da pokojni kkp vise ne postojo jos od 2008,zatim odes na YT i kucas: tadic peva sa grbarima, pogledas prvi klip koji ti izbaci i bude ti jasni kako je fuzionisana igokea osvajala sve titule za vreme bivse vlasti,internet pamti sve,tu ne moze nista da se sakrije!
n

niko ne moze

pre preko 1 godinu

Da zabrani fmp-u kako da se zove.
j

jujuuul

pre preko 1 godinu

Jel pamti gašenje zvezda i prelazak u fmp kopiju
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Као ни Игокеи да буде Партизан.

Sakur

pre preko 1 godinu

Kako pamti internet sve,ja kada ukucam posle izbora napravio ponocnu konferenciju na marakani i nigde nema mora neko izbrisao ahahahahahahha
M

Mirotvorac

pre preko 1 godinu

Cega se pametan stidi, budala se ponosi... Sta reci vise na ovaj tvoj komentar...
m

ma lazi se ko i coki

pre preko 1 godinu

kad je na tom terenu Igokee Partizan igrao kao domacin bilo koju utakmicu ? kad je grb Partizana bio na parketu te dvorane , kad je Partizan razmenjivao igrace sa njima u toku sezone,da li Partizan ima istog gazdu sa Igokeom ?? pa ti sad razmisli
k

krnjača

pre preko 1 godinu

Čovek koji je doneo trofeje na Mali Kalemegdan! Čovek zbog kojeg mali grobarčići ne znaju kako izgleda trofej! Ako ćemo iskreno nisu više ni tako mali...

Mija

pre preko 1 godinu

Pogledaj se u ogledalo i kaži sebi da podržavaš nebojšu, i sve je ok… to će reci dosta toga o tebi
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

fino vas plaća gospodin za ovo botovanje. prvo nađi klub u zamrzivaču pa se onda javi. navijate ni sami ne znate za koga.
l

lazite sebe

pre preko 1 godinu

jeste doneo trofeje al domace tu nema prigovora al dogovor i plan nije bio takav . Pa nisi imao budzet godisnji od 5-10 miliona za ABU !!!!
L

Laktasi 2008

pre preko 1 godinu

Covic ugasio Dodikov privatno fuzionisani klub iz laktasa,preko jedne pune decenije EL i titule videli nisu,to je cinjenica koju znaju svi...
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Dan kada limar bude bolji od doktora nauka je dan kada će Srbija prestati da postoji
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Док га васколика антисрпско југословенска напредњаштина мрзи значи да је доктор и даље на правом колосеку!!!
b

bije dareglo

pre preko 1 godinu

Bravo za kom,pravo u centar!👌
F

Fmpeee

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahaha
H

Hvala ti Nebojsa

pre preko 1 godinu

Doktore kosarke Nebojsa Covicu,hvala ti do neba sto si stavio tacku na klub iz laktasa za sva vremena,od kako si ti u klubu oni punih 12 godina jedne jedine titule i EL videli nisu niti docekali! Prosle sezone si ih cak primorao da Pobegnu iz lige koliko smo ih demolirali u pley off-u,pa morala drzava da im se smiluje i Kupi im za 5.mil licencu da vestacki igraju EL kad vec na posteno tamo ne mogu da se plasiraju 12 punih godina koliko niti jedne titule osvojili nisu! Hvala ti Nebojsa do neba,i apsolutna podrska svih pravih Zvezdasa i Delija!👍
с

стари гробар

pre preko 1 godinu

Како је теби добро, где си исчупао те подстке...
m

mixM

pre preko 1 godinu

Ma pogresio si 32 godine smo bez titule, reko ti cora u jutarnjem na pinku....
n

napredna Srbija

pre preko 1 godinu

ovo botovanje vec postaje bolesno
M

Mc Lovin

pre preko 1 godinu

Covic na konferenciji za stampu, gde treba da predstavi novog trenera, pricao je sledece: 1. Sasa Obradovic je ljiga od coveka jer je trazio svoje pare. 2. Dejan Bodiroga je isto ljiga, namestio zreb da Zvezda gostuje u 6 utakmica u prvih 9 kola. 3. Zeljko Obradovic je los trener jer je imao sve zvezde prosle sezone u timu, ali nije imao hemiju. 4. Od 10 miliona koliki mu je budzet, 35% im je obezbedila drzava, a Partizanu 4/5 5. Trener je zaduzen za igru, a on ce da se bavi igrama van terena, kako kaze, egzoticnim igrama (mislio valjda da prekida utakmice na sat vremena kada njegov tim gubi odlucujucu utakmicu).
с

стари гробар

pre preko 1 godinu

Браво, погођена суштина, нажалост следбеници ће у ово да поверују...једино ме чуди како није помињао и порез
Ž

Žocika

pre preko 1 godinu

Nije loš trener, njegov najveći greh je što se pod stare dane navukao na belinu
a

a vladi je usao u

pre preko 1 godinu

...i zaboravio si najvaznije 6. Vlada je zlato, Vlada je ponos,buducnost, genije, zato Vlado ne trazi nam sve sto smo ti obecali
i

istina

pre preko 1 godinu

bre cigani kakvi smo nepoverljivi, vidis kako tegijevci zato veruju u nordeus, stipendije, busplus i da je želimir morao da proda fiću da bi preživeo zato što nema ugovor hahahahaha
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Covicevo predsednikovanje za rezultat ima stav da je sve osim triplete neuspeh. Cak sta vise, mnogo navijaca Zvezde se titulama u ABA, domacoj ligi i kupu nesto i ne raduju smatrajući da je to što bi Muta rekao normalno. To je pouzdan parametar da se dobro radi. Sa ovim su se složili...
6

60+

pre preko 1 godinu

Oduševljeni, ili čak ili šta više, pa majku mu da li ste stvarno svi i instruisani i nepusmeni
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Za tebe sam licno Milan Vujaklija. I nevezano sa temom samo da ti kazem da imam vise nagrada i diploma iz srpskog jezika i književnosti nego ti zuba. To sto ti se sadržaj i sustina komentara ne sviđa ne daje ti za pravo da se pravis pametan i trazis nepostojeće greske u pravopisu. Ovo su komentari a ne pismeni zadatak. Mozda si pripadnik pristojne postene normalne i napredne Srbije a uz to i pismene. Ja to nisam. Sa ovim su se složili...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Једно морам да признам. Кад је дошао, гробари су рекли да док је њега Партизан не брине за титуле. И били су у праву. Стварно не брину за титуле.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Гробари кад виде Човића прво попију бромазепам, сачекају да почне да делује и онда читају текст.
T

Trotter

pre preko 1 godinu

Ja odmah uzmem probiotik jer dobijem p**iv kad ga vidim.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

То ти је од страха.
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Овај више ни сам себи не верује кад нешто каже...већ 10 година сваки тренер и играч са којим се раскине уговор,ЦЗВ/ФМП буде на добитку...какве су ово приче, човече...
N

NN lice

pre preko 1 godinu

Kako si ti zakljucio da je Zvezda na dobitku nakon otkaza Adamsu i Jovanovicu? Zasto ne razmislis nego odma trujes po komentaru? Jel rekao da je Zvezda na dobitku ili da je dobra prosla? Jel zaradila zvezda mozda? Prosvjetli me, mozda ja ne rwzumijem Ali ako sam shvatio Zvezda ce isplatiti 200k Adamsu a koliko ce isplatiti Jovanovicu nije receno Ali bitno je da se pljuje, truje, i onda se pitajte zasto dolazi do prekida utakmica, atmosfere linča Pa upravo zbog vas, koji ste predvodjeni Tegeltijom koji samo pljujete, mrzite i nista drugo ne znate
r

realan 2

pre preko 1 godinu

kaze 10 miliona budzet za sve... dva pitanja... kako sad 10 kad je bilo 14 pre dva meseca... i jel to ,,sve,, obuhvata oba fmp-a?
G

Gost56

pre preko 1 godinu

bilo 14? gde u tvojoj glavi???
r

realan 2

pre preko 1 godinu

@gost56 guglaj sta je pricao....
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Svaka čast doktore. Godine i godine fenomenalnih rezultate i pregrst trofeja.Stoga je konstantna i nekontrolisana mrznja dervisa janjicara i principa nesto sto se je i moralo ocekivati. Ono sto ne bi trebalo ocekivati i sto mi se ne sviđa je nekorektan odnos dela Zvezdaske javnosti iz godine u godinu. Kada u junu bude tripleta niko ne zeli da prizna da je pogrešio. Da ne bude zabune navijaci imaju puno pravo na kriticki stav i neslaganje, pa nije Covic predsednik republike Srbije, vrhovni komandant vojske republike Srbije i gospodar stoke sitnog zuba da se ne sme kritikovati, ali kazem te kritike od zaista pravih Zvezdasa cesto su preterane u odnosu na odlicne rezultate. Nisam zadovoljan ovogodišnjim rosterom kao sto sam ispostavilo se s pravom bio protiv toga da relativno neiskusan trener vodi Evroligasa. Takođe mislim da su Raduljica i Markovic visak u rosteru Ipak,cini mi se da je dolazak ovako tvrdog i strogog trenera bas ono sto nam treba, te se nadam novoj tripleti. Sa ovim su se složili...
G

Gost final four

pre preko 1 godinu

silne titule, domaće, pored posrnulog Partizana... svaka čast...to vam niko ne spori!!! a evropa??? evroliga??? za sve te silne godine nesmetanog igranja u EL i šta? jedan ulazak u top 8!!! i to su ti veliki uspesi??? to vam je dokaz koliko ste mali klub kad se sa svim tim ponosite kao da ste osvojili EL!!! i sad kada se polako vraćate na fabrička podešavanja, tolika vas je panika uhvatila da vam ćoki ne silazi sa jutarnjih programa režimskih tv i samo kuka i loži vas,a vi se primate...
6

60+

pre preko 1 godinu

Toliko si nepismen da me ne mrzi da ti ispravljam svaki komentar. To o čemu pišeš zahteva analizu stručnog lica, ali često tu i nema neke ozbiljnije pomoći. Da se zadržim na nepismenosti, ne kaže se (i ne piše se) što se je i moralo očekivati, već što se moglo očekivati.
K

Kon

pre preko 1 godinu

Stefanović je trener FMP-a a ne Zvezde. Ali sam je rekao što svi znaju da porodica Čović vodi dva kluba.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Па и Томић је као тренер Телеоптика водио Партизан, Александар Митровић као играч Телеоптика исто, Жељко Обрадовић чак није нигде запослен... Разне су варијанте.
@

@Bratina

pre preko 1 godinu

Zato Teleoptik nikada ne moze igrati istu ligu kao i Partizan, dok FMP se samo pravi da nije isti tip kluba
r

realan 2

pre preko 1 godinu

@bratina ali nikad nigde sva kluba koja drzi iata porodica nisu igrala istu ligu... to ne moze biti regularno...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

У Србији не постоји закон о приватизацији у спорту, нико није власник клуба, а камоли два. Партизан и Телеоптик су играли у купу, а Партизан и Игокеа у АБА, плус Партизан са ваљда Динамиком у КЛС(можда и нека друга филијала). Нисте одговорили за Томића и Митровића?
r

realan 2

pre preko 1 godinu

@bratina brate ako ti stvarno verujes u to sto pises, nemamo o cemu dalje... nisu njegova oba kluba? kako rece onomad, niko ne moze da zabrani fmp-u kako ce da se zove? ili u onom intervjuu, napravite sebi klub pa radite sta hocete? a kad smo kod zakona, objasni mi fuziju dva kluba iz dve drzave? verovatno verujes i da zivis u ekonomskom tigru...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Ту гда ја живим, ти вероватно не можеш да будеш ни туриста, али нисам ја овде битан. Нисам ја рекао да сте фузионисани, него Даниловић. О стадиону се све зна, купци циглица су још увек живи и не живе на Јупитеру, него свуда око нас.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

@bratina jel bitno to sto niko ne moze da zabrani fmp-u kako ce da se zove? ili ovo...doktor nebojsa : "Znam ja zašto se pritisak vrši, da bi se ogadilo svima i da bi Filip napustio zvezdu. Pa neće moći, evo odmah da vam kažem, a vi nastavite da dovodite nove plejeve, nove ove i one. Pa dovedite ih u vašu kuću. Napravite sebi klubove pa ih dovedite." to je zvezda? neka vam je takve....
k

kup

pre preko 1 godinu

Rak rana sporta, trener celih par minuta odgovarao na pitanja novinara, a onda ovaj zaseo isto kako sedi na trebini iza koša kada igra drugi tim...zaboravio je da on svoja izlaganja drži u jutarnjim programima... I sve proziva između redova...kriv mu Saša Obradović što hoće da uzme sve što mu pripada ugovorom koji je dotični potpisao sa njim, i odmah to nije zvezdaš...veći je od tebe, sigurno... Komplet porodicu si stavio na platni spisak, ovako ili onako...a svi vi koji dajete njemu podršku, na nekom kraju, kada vidite da je sve ovo bila lepa priča, koja je imala drugu pozadinu, koja sve ima samo ne zdrav interes po zvezdu...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Жива истина, уништи нас човек, никако да нешто освојимо. Ни ЕЛ не играмо.
o

odgovor bratini

pre preko 1 godinu

Za dva života ti ne bi razumeo neke stvari, glupo je tebi nešto pokušati i objasniti...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Извини, Фројде, нисам те препознао.
z

za @bratina

pre preko 1 godinu

Prijatelju, prijatelju, pa nemoj toliko da se nerviras, izadji malo sa neta, odmori. Evo, na primer, prosetaj do Srbije (posto mi jadni ne mozemo do tebe ni kao turisti), pa potrazi malo menice koje su se izdavale za gradnju milog ti Rajka. Al' ces da se nakupis bezvredne papirologije, mnoogo vise nego ciglica koje te pritiskaju.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

ne zivi bratina u srbiji kao mi, on je covek u svom svetu, gde je zvezda i dalje zvezda... a dusko milogorac dosao na klupu covicevog kluba... svasta je moguce u njegovom imaginarnom svetu...
g

gost 6/9

pre preko 1 godinu

Šokantno: klub Nebojše Čovića je i prošle sezone krenuo sa 5 gostovanja u 7 utakmica. Možda je malo i do sjajnih plasmana u EL pa na to misli kada kaže "trofejni autoritet". 16-17. mesto pa sa njima mogu kako hoće.
z

zeka-peka

pre preko 1 godinu

Pa, njemu trener i ne treba... Ni predsednik, ni uprava, ni struučni štab... Jer, on sve zna! Ko zna, m,ožda bbi mogao i da igra...
@

@bratina

pre preko 1 godinu

Juhuu, menice..
M

Miloš 1970

pre preko 1 godinu

Čisto nepatvoreno ZLO!!!
P

Pitanje za redakciju???

pre preko 1 godinu

A ovakve komentare pustate????
Б

Братина

pre preko 1 godinu

То је Вујошевић.
g

gost3

pre preko 1 godinu

Ne znam, videćemo, ali mislim da kod ovih novih generacija igrača ta stara garda sa vojnom disciplinom jednostavno ne prolazi..možda grešim ali čini mi se da su ta vremenaa prošla u košarci...
G

Gost11

pre preko 1 godinu

Ko je doveo Jovanovica, Adamsa...? Čoviću dosta nam je tvog vizionarstva, ODLAZI!
k

kk frankeštajn

pre preko 1 godinu

Heheh koja paranoja vlada u železniku..čuj ovog ne verujem u slučajnosti, Žoc mu namontirao ovakav žreb 🤦‍♂️🤣🤣🤣
r

realan 2

pre preko 1 godinu

na bodirogu misli... nema veze sto je i prosle sezone slicno poceo...
T

Totalno ludilo

pre preko 1 godinu

Covic kaze jasno koliki je budzet kluba i ako mislim da je to greska jer ovi sa druge strane to kriju jer znaju da je daleko veci pa ne smeju da kazu. A navijaci njihovi misle da kriju jer je mali???
M

Miskelinjo

pre preko 1 godinu

Najgori covek na svetu, covke 3L, licemer, lazov i lopov, za sad nevidjen u svetu kosarke, a i u drustvu uopste.
i

istina

pre preko 1 godinu

Kako ovaj prica dobre viceve,jos da smo deca pa da verujemo
N

Nista novo...

pre preko 1 godinu

Excel tabelica , zeljeznik, cirkus kolorado , vildoza 5 miliona sve isti komentari od jednog bota...
x

xezlgzwx

pre preko 1 godinu

Jasno kao kupus jos od leta. Zvezda nakon vise godina dominacije ima budzet od 10m evra, partizai nakon vise godina sramocenja u Abi i Evropi ima budzet od 15m evra. Aco, zahvaljuju ti se tvoji grobari, pusa!
r

realan 2

pre preko 1 godinu

jasno kao kupus... brate.... jesi realan...
J

Jedan je Obradović Saša!

pre preko 1 godinu

Hahahaha koja hajka na Sašu Obradoviča. Čovek imao ponudu Monaka da produži ugovor, uprava ga voli i poštuje, dala mu slobodne ruke za odabir tima i onda se pojaviš ti sa svojom ponudom koja je daleko manja. Čovek odbije Monako kako bi došao u Zvezdu i pomogao ti da napraviš ozbiljnu ekipu, a ti bi onda još malo da mu šefuješ i govoriš ko sme a ko ne sme u ekipu. Slobodno reci da si istog napao još posle prvog kola u Evroligi, samo iz razloga što je na početku sezone precrtao tvog 170cm visokog pokušaja plejmejkera koji je mogao da igra samo u klubovima gde se tata pita. Pa si oterao čoveka ni krivog ni dužnog a onda si se i naljutio kada je taj isti čovek tražio da mu se isplati sve po dogovoru koji si ti napisao. Čovek od tog trenerskog posla živi, za razliku od tebe koji živiš na grbači naroda ceo vek. I još jedna stvar, ima Boga, pa je taj Sašin učinak u Evroligi (u korona sezoni, bez prisustva publike na utakmicama) i dalje jedan od boljih koji su ostvarili treneri na klupi Zvezde u elitnom takmičenju, u ovom novom formatu. Ne sporim da je i dotični uradio neke dobre stvari za KK Crvena zvezda, ali ovo pljuvanje po istinskoj Zvezdinoj legendi iz čiste sujete je i više nego jadno. Što bi rekao Sale prošle godine "U Zvezdinom odelu idem u Top 8 Evrolige!", a i ove godine dotičnom predsedniku maše sa vrha lestvice!
z

zlatna medalja

pre preko 1 godinu

U "zaobilazenju" istine,ili ti srpski-laganju...
A

A sta cemo?

pre preko 1 godinu

Za Apr izvestaj koji jasno navodi da ste imali samo prosle sezone 3 mil vise? Sve javno i transparentno ima..Malo je on merodavniji od excela
Č

Čovke doktor...

pre preko 1 godinu

Stavlja tačku na crno-beli svet!
g

grobarčić1

pre preko 1 godinu

Kako da objasnim detetu da institucija nije bila šampion od kad je ovaj čovek u Zvezdi? Kako? Evo dete je već četvrti razred a mi pehar nismo videli! Kako???
T

Trotter

pre preko 1 godinu

Sta ces ti kome da objasnjavas. Pa ti si odrastao bez i jednog trofeja i gledao kako Partizan osvaja evropu. Dete kad te vidi zao mu.
g

grobarčić 1

pre preko 1 godinu

Ne nerviraj se burazeru, i pad je veličanstven let-by Dulo
r

realan 2

pre preko 1 godinu

objasni mu da si ti gledao 14 titula zaredom dok je dule gasio zvezdu a zvezdasi ovom ciki psovali zenu u hali u zelezniku...
A

Apr izvestaj

pre preko 1 godinu

Kako je onda Apr izvestaj od prosle sezone pokazao da imate 3 mil vise samo za proslu sezonu? Mislim da je merodavniji za nijansu od vaseg excela. Zamislite ove koliko vise imate ili sezona kad su nam Vrabci i Djumici igrali i gde nam je budzet buo kao ugovor Skorcijanitisa

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Da li si ti ikada čuo za sivu ekonomiju i pranje novca. APR je pokazao ono što je u papirima i pouzdano znam da je kod Čovića sve legalno i preko papira a kod vašeg Ostoje ne bih baš rekao da je tako. Pa seti se samo da su tri puta vraćali završni račun na ispravljanje i da Ostoja podiže kredite za košarkaški klub sa garancijom poljoprivrednog zemljišta odnosno parcela na severu Vojvodine čiji je vlasnik drugi a ne košarkaški klub. A taj vlasnik ja tačno znam koje pošto radim i krećem se u krugovima jako bliskim dešavanjima u poljoprivrednoj proizvodnji u Vojvodini odnosno Srbiji.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

@zelenooki pa objasni coveku onda otkud 3 miliona vise u papirima nego sto je covic pricao? nije valjda lagao??? takva velicina???
P

Pedjahn

pre preko 1 godinu

Kome ovaj jos uvek moze da proda ovu priču,zreo je za socijalnu pomoc i staratelja zbog ometenosti u razvoju
p

pa1

pre preko 1 godinu

Čovke legendo,vidimo se u junu na Kališu! Najuspešniji sportski radnik na ovim prostorima!
A

Au sine

pre preko 1 godinu

Ovaj je bas prolupao! Ovo je vec smesno sta prica…
_

_000459.195ed99a21c8410b90061d3611f5491c.1430

pre preko 1 godinu

Idi god Tegeltije
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Nije on prolupao, zna on tačno šta priča i šta radi, za svoj džep. Prolupali su ovi što mu slepo veruju, njegovi sledbenici.
C

Cirkus kolorado

pre preko 1 godinu

Pa vama svi olacaju da raskide ugovora! Ne znam samo kako stade u tih 10 mil ili 14 mil kako rekoste na pocetku sezone pre dolaska jos par igraca Vildoze od 5 milki Nedovici od 3,3 kil ,Hasan Martini,Bentili ,Petrusevi i tako do broja 18 igraca i to samo jednim mladim Topicem?! Molim vas excel kesan da to dolaze naravno nez potpisa i pecata!!!
M

Mozak bez logike

pre preko 1 godinu

Kako vam ne dosadi, povećavate cifre iz dana u dan. Teodosić jedva da je imao u NBA 5 miliona godišnje, a sad kao Vildoza ima u Evropi, i još u Zvezdi. Jedini milionski ugovori u srpskoj košarci su na vašoj strani, počevši od Pantera sa 1,5M godišnje, pa nadalje.
P

Pitanjeee

pre preko 1 godinu

Nije te sramota da toliko lazes???
8

80020

pre preko 1 godinu

Čović je pogubio sve konce i to se iz ovog intervjua najjasnije može videti. Niti ima plan, niti ima strategiju, niti zna šta radi. Bije bitku sa vetrenjačama, te čas mu odgovara jedan te čas drugi, a onda na kraju u zbiru niko od njih ne odgovara samo je on bezgrešan.
l

lool

pre preko 1 godinu

Te vas polupa jedne, te druge, te trece godine i tako u beskonacnost
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Bez obzira ne sve zebraci sanjaju dan kada ce on otici iz KK CZ.
V

Vildoza 5 mil

pre preko 1 godinu

I Nedovic 3,3 mil kad se saberu ketali igraju za 1200e platu po excel budzetu od 10 mil od cega i bolnice finansiraju u celoj Srbiji! 😂🤡
Z

Zeljeznik 2011

pre preko 1 godinu

Budzet 10 mil na pocetku sezone bio 14 mil ?! Daj bre taj excel ko covek inace ne verujemo ! Vama svi placaju raskide ugovora !!!
p

perinco

pre preko 1 godinu

Jel ovo ,,necega"za Adamsa ulazi u exel tabele ili ne!?
_

_000459.195ed99a21c8410b90061d3611f5491c.1430

pre preko 1 godinu

Ulazi ti kod Tegeltije i Nordeusa..i njiva u Leskovcu..mozgu isprani
E

Excel tabelica

pre preko 1 godinu

Kako sada 10 mil budzet kad je na pocetku bio 14 mil ?! Uskoro ce spasti na 7 mil kad budete gubili i svi ce placati raskide ugovora kao pre! Koji smeh i komedija kluba i gazde iz Zeleznika!
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Рађено на квантитету,а не квалитету.После 6-7 кола у ЕЛ ми већ отписани.Ивановић ужас прошле сезоне тапкач лопте до последње секунде,шта ће он у Звезди? Или га пробајте на терену са још једним плејмејкером,Лазић анти-кошаркаш,Радуљица за та три уговора верујем Били Берон се могао узети.Нама саспу мало мало 15+ тројки...а ми се чудимо како ми не можемо ...одговор је Лазић,Лазаревић,Марковић ај да је један задњи везни већ три.Сви нас надскачу центри нам крила.Митровић топ Леђна техника али сине јел те срамота да играш без шута,Мартин висок као да је тројка или четворка, Петрушев...Уреду ограничени са ловом ал дај Берона,Меги из Студентског опасан шутер,дај центре типа Ноко. Ало до доласка Вилдозе нама најбољи плеј Марковић,боље грађени су људи на терену у мом блоку на баскету.
1

1981

pre preko 1 godinu

Bravo matori. Čovke zajebo priču. Zna se ko selektira pa još dovede neiskusnog Jovanovića. E sad Ivanović da nas vadi. Pa što ga nismo uzeli odma jbt a ne sad posle svega.
1

149

pre preko 1 godinu

Čović Classic.
z

zajec

pre preko 1 godinu

Kako Covke podbode sve one koje treba a ni ime im ne spomene 😅
p

podriz

pre preko 1 godinu

Umetnost, zaista. Kako mu to samo uspeva. A, realno, samo si ti provalio na koga misli, jer je to covek uradio na toliko inteligentan nacin, da je skoro nemoguce desifrovati.
Z

Zeza ga samo

pre preko 1 godinu

Apr izvestaj koji uvek kaze suprotno od excela..Kao za proslu sezonu kada ste imali po Apr -u 3 mil vise ..Sve javno ima i moze da proveri u svakom trenutku
b

bezveznjak

pre preko 1 godinu

Super ste prosli, bilo je 500 necega za celu sezonu od 80 utakmica, a prosli ste sa jedva 200 necega za tri utakmice, plus jos milion necega za Vildozu koji ga je zamenio. Gde ces povoljnije? Kao kad se izgubi utakmica pa se kaze u dobro je, mogli su da nas dobiju 15 razlike, a dobili su nas 13.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Vildoza plaćen koliko i Lesor tj malo manje jer je 700 manje od 750 a to što pored toga imate još 5 igrača skupljih od toga je druga tema.
@

@gos

pre preko 1 godinu

Malo ljudi zna da je Vildoza sam uplatio i obestecenje Baskoniji i svoj ugovor u Zvezdi.
X

XD

pre preko 1 godinu

@gos Ahahahahahahaha Bravo.
M

Miskelinjo

pre preko 1 godinu

Vildoza dosao na Vesnin podvarak, kaze sam ce sve platiti, samo da ima to za rucak svaki dan, vredi svaku paru
r

realan 2

pre preko 1 godinu

@gos ma ima lesor dva miliona... ima i koprivica vise od vildoze, madara da ne spominjemo... cime vam nebojsa puni glavu... a vi kao verujete... lesor bez kluba dodje kod nas i ima vise od vildoze...