Komentari na vest

Čović o pojačanjima: Ne verujem da će još neko dolaziti, popunjeni smo

C

Covicu...

pre 8 meseci

MORA SE DOVESTI JOS JEDAN DOBAR BEK SUTER,NEMOJ DA SE IGRATE,TITULA I EL SU ULOG!
o

opojta

pre 8 meseci

Dovedi još 3-4 igrača još, biće vas taman za dva autobusa, svakako u jedan ne možete svi stati...
6

687

pre 8 meseci

Najuspešniji sportski radnik u Srbiji! Rezultati govore!!
U

Uspeh

pre 8 meseci

10 godina bez pobede u top 8, ?
o

ok

pre 8 meseci

O cemu bre pa da vam nisu kupili el pasli bi travu jos. Kupili preko Slovenaca ABA ligu i jos pametuju. Vi da nekog podcenjujete. Pokrijte se usima. Ostao vam covek u lepom secanju. Unistio gomilu mladosti. Stalno ritanje u snu. Kakav bre f8. Jel to neka titula. To samo vi racunate. Onaj bre Panter pun ko brod ogroman ugovor. Prodao utakmicu Realu. Ko ti daje.
@

@Uspeh

pre 8 meseci

Rece navijac kluba iz laktasa koji titulu i EL video nije vise od pune DECENIJE!
G

Gost12222

pre 8 meseci

Vi pricate predhodnih 10 godina a gde ste vi svih ostalih godina????Koliko vi niste videli EL?Mi smo je koliko me secanje sluzi i osvojili, a prosle i top 8 igrali,al dobro vi ste samo rekreativci vec koliko?10 godina?
d

dinča

pre 8 meseci

Svi znaju da mora doći još jedan bek sa poenima u rukama. Ćorkan samo budalesa kao i uvek.
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

Kako god da bude, mnogo ozbiljnije je pristupljeno prelaznom roku, nego prosle sezone. Kampaco dosao na kraju, Vildoza posle nekoliko meseci, i to nedovoljno spreman... Glavni igraci su sada tu od pocetka, bar znamo na cemu smo.
O

Ognjen Drinski

pre 8 meseci

Nema nama nikakvog iskoraja u Evropi dok ovaj sastavlja tim. Nespremni rekreativac Teodosić, preplaćeni DeDa i Baba Luka, Bjelica koji nije dve godine igrao ozbiljnu košarku, rukometaš Lazarević, Kuzmiću novi ugovor... katastrofa i kriminal. Čoviću odlazi.
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

jesu li regstrovani ispravno ,na vreme ...da ne bude posle free onaj i ovaj i bodiroga
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

jurili su kolima po gradu Raduljicu nedelju dana da ga roknu inace bi i on ostao
@

@ssss

pre 8 meseci

Ovaj sad ima još jednu kuću.Dve su mu bile na Pinku i Hepiju.Sad je pazario i novu na RTS-u!Živi na ovim televizijama,ode pravoj kući samo da prespava!
m

matoriekspert

pre 8 meseci

On drži prepodnevni smenu po televizijama a onaj drugi , isto legenda severa, popodne i veče, tako da ne brinemo i da slučajno neko ne pokuša da misli svojom glavom!
R

Raki Delija

pre 8 meseci

1.Nejpir,Yago,Teo 2.Pojacanje,Nedovic,Lazic 3.Gedraitis,Hanga,Lazarevic 4.Davidovac,Bjelica,Simonovic 5.Tobi,Bolomboj,Mitrovic Jos jedan bek suter i ekipa je kompletirana i koja je mnogo jaca u odnosu na predhodnu sezonu napred sampioni
f

fmp 3

pre 8 meseci

kampaco,vildoza, petrusev ...da jaca je ,al zamalo
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Na svim pozicijama imaš po tri četiri igrača, a na dvojci samo Nedovića, Lazića i ne računam on je igrač manje u napadu, on je samo za odbranu.
A

Arnaut Cecen

pre 8 meseci

Ti rodjo moj doveo i kuso i repato ! Sta ce biti sa Zvezdom na kraju to ni BABA VANGA NEZNA
p

pa druze

pre 8 meseci

svi mi znamo sta je bilo sa zvezdom
M

Mauro Tasoti

pre 8 meseci

Da li je moguće da je rekao da će Arenu deliti sa drugim timom a da nije imao obraza da kaže ime tog tima.U stvari se ubacuju u Arenu da bi se približili nivou Partizana.Možda ce imati i promociju dresova na Tašmajdanu,samo jbg,nemaju Fuenlabradu.
K

Kraljevic1

pre 8 meseci

Pojeli se od muke prosle godine gledajuci sve ono sto pruzamo i kako se Evropa divi.Nikad takve frustracije nisam u zivotu video zato hoce da iskopiraju to.
G

Gost156

pre 8 meseci

@Kraljevic1 TI si se sigurno rodio lani, drugo objasnenje nema...aa da, ok :)
7

79fmp

pre 8 meseci

To je to,dosta za 14 mesto.kao i uvek smesni fmp koga niko ne postuje,jer nikad nece biti ozbiljan klub
R

Realnoo

pre 8 meseci

Znači sve obrnuto od onoga što ovaj čovek kaže, kao i uvek. Znači još bar 2 pojačanja i jedno iz NBA lige (posle tamošnjeg kata) jer kako "zli Partizan" može da dovodi odande a Crvena zvezda ne? (kao da Simonović nije iz NBA, Teodosić, Bjelica igrali tamo, ali to nije dovoljno, mora da bude crnac)...
7

78876

pre 8 meseci

Simonovic nije dosao iz NBA.Dosao je iz razvojne lige.Ko hice da laze,prvo treba da nauci istinu.
m

mare8

pre 8 meseci

a Smailagic je dosao kao mvp Nba!

Sakur

pre 8 meseci

Ovi cetvrti put igraju evroligu a da je nisu rezultatom zasluzili
a

armija

pre 8 meseci

Gde su ti dvojke?
Z

Zeleznik

pre 8 meseci

Prosle godine nas pobede sa 7 igraca manje u rosteru ni Kampaco nije pomogao moras Covicu dovesti jos 4 igraca ko ce nam sedeti ispor tribine i primati milione
A

Aebre

pre 8 meseci

Samo 16 igraca u rosteru pa covke navikli smo na 20 kao fudbalski tim nemoj to raditi jos malo cemo kao Partizan sa 13 da igramo
p

pa da se rotira

pre 8 meseci

polako sad ce i u zeleznik da natrpa jedno 5,6 stranaca cisto da se nadje
F

Fenomeno

pre 8 meseci

I eto, onda kažu velika su očekivanja, isti nam je budžet kao Partizanu. Ma daj molim te, oni produžili ugovore sa najvažnijim igračima, doveli sve top igrače, skupe igrače... Mi doveli gerijatriju, penzionere, i sad još kažeš to je to, nema više dovođenja, nema se para. A za ozbiljnu košarku nam fali još minimum 3 kvalitetna igrača. I onda kad naravno ništa ni od ovoga svega ne bude navijači se nerviraju.. Pa ne može brate, ovo je prosečan tim, za evroligu realno od 10. do 15. mesta
G

Gall

pre 8 meseci

Lupas kao otvoren prozor da ti kazem ja kao zvezdas do koske, preinteligentan pritom. Mi imamo budzet drugi po redu, Partizan ima osmi.. Pa znas li ti koliko kosta nasih novih 11 igraca? Ako nesto ne znas ne lupaj i ne blamiraj nas prave zvezdase.
T

Tp-1

pre 8 meseci

Bravo. Pravo u metu. Bolje 7 dobrih pojacanja nego 11 gerijatrijskih! Covic to nikako da shvati. Te penzose uvek mogu da menjaju neki klinci koji bi stasali pored ovih dobrih 7. E,moj Covicu.

gemathegreat

pre 8 meseci

Pravac na drugu stranu ulice i pridruži se toj moćnoj grupi ili odvadi iz slamarice i otvori se za ono što bi voleo.
@

@Gall

pre 8 meseci

Druze jel te vise nije sramota sta pises u ime mog nicka, idi kazem ti nadji devojcicu prosetaj mani se botovanja
K

Krst

pre 8 meseci

@Gall, vrlo je inteligentno reći u prvom licu jednine preinteligentan! Čestitke!
i

iskren

pre 8 meseci

Verovatno ceka sta ce Partizan jos uraditi ako dovede jos dva pojacanja onda ce biti odgovor a zna se ko se naj vise pita kao i u fudbalu
0

01111

pre 8 meseci

MORA JOS JEDAN KOSGETER SA 20-25 POENA U RUKAMA. PLUS KALINA. SAMO TAKO CE ZVEZDA BITI KONKURENTNA A ARENA UVEK PUNA. TO I COVIC ZNA. STIZU JOS 2 IGRACA. BUMMMMMMMM....
T

TP-

pre 8 meseci

Ahahahhahahhahahaahhaahha...kakvo lupetanje!
s

south

pre 8 meseci

Zasto tako Covicu, pa uzeo si tek 15 igraca
D

DV

pre 8 meseci

Sta kazu exel tabele, hoces u tvorza uskoro? Red je, i krajnje je vreme.
P

Preža

pre 8 meseci

Čeka Ostoju.
d

dre

pre 8 meseci

Zajedno sa Toletom,Vazurom,Terzićem,Ostojom,Dzajićem,Bjekovićem,Danilovićem,Todorićem,...
D

DV

pre 8 meseci

@dre Zasto Danilovic i Todoric (za nanosenje trauma pobedama 15god u nizu se ne ide u zatvor)!? Ovi ostali, momentalno neka krenu! Nemoj da mesas babe i zabe. I to je bitna razlika medju nama, ja bi i Djurica voleo da vidim u zatvoru a doneo je Partizanu najvise titula u nizu, Vazure Vucelici...dozivotno, dok vi vazeg doktor madjiju tvorzica i doktor pljacke pudlu ne date...cuvate im slike u novcaniku!
0

011111

pre 8 meseci

E zbog toga sto fale JOS najmanje 2 igraca(bek SUTER I KRILO) nece da se napuni Arena. Zvezdas Sam ali tako je ovo duga je SEZONA.
l

lud

pre 8 meseci

ma jos 5 vam treba imate samo 20 igraca u rosteru, imate po 5 na svakoj poziciji
С

Србин КиМ

pre 8 meseci

Врати нам наше паре..
А

Алекса Чачак

pre 8 meseci

Остоја врати ми моја кола.
D

Dal

pre 8 meseci

Ima neko u upravi Zvezde da nesto kaze, sportski direktor, trener, ili je doktor za sve zaduzen.
P

Pedjahn

pre 8 meseci

Kako da mu kazu kad je on njih zaposlio!? La njegov je klub rodjeni,ti i dalje to ne znas?
g

gostić

pre 8 meseci

Milo???? Teodosić???? Zadovoljvajući broj jrr imamo ogroman utakmica???????
Č

Čoviću odlazi

pre 8 meseci

Menjaces ti u decembru pola ekipe a Boga mi i trenera....
B

Baru pa Berlin

pre 8 meseci

Košarkaški Bari u Berlinu
H

Hanga

pre 8 meseci

Ko je gledao ove prijateljske iz Italije,mogao je da vidi da je Hanga igrao 1 i 2.Sve samo ne 3,što nominalno jeste.I sam je rekao da ga Ivanović vidi na sve tri pozicije.Inače je poslednjih godina dosta igrao na pleju,pogotovo kod Pešića u Barsi kad su imali problema sa povredama.S obzirom da ovaj sastav na papiru nema neki defanzivni kvalitet(na spoljnim pozicijama),mislim da će baš Hanga radi balansa u odbrani dosta vremena igrati upravo na beku.Tako da Nedović nikako nije jedina dvojka,već će dvojku igrati i Teodosić,više nego pleja,na kome ga svi negde vidimo.U krajnjem i on poslednjih godina više igra 2 nego 1. Što se tiče Bjelice...on i nije baš u karijeri imao previše povreda.Ova prošlogodišnja je bila povreda lista(bar su tako zvanično javili).Povreda mekog tkiva sama po sebi nije problem,ukoliko se zaleči u potpunosti.Problem je ako se obnavlja i postaje hroničan problem.Ako je Bjelica zalečio taj problem,u funkcionalnom smislu je mnogo lakše vratiti se iz takve povrede nego recimo iz povrede kolena ,ahilove tetive,ramena...koje zagtevaju operaciju.
o

orsolini

pre 8 meseci

Bjelica ne bi trebalo da ima probleme sa povredama jer je prošao sve pregleda i trenira punom parom, ali i kao takav ne verujem da će da ima više od 10-15 minuta u proseku u tim godinama. Neda je realno u padu karijere, Teodosić ne može sigurno da igra 80 utakmica po 20 minuta, dok Lazić može i 160 po 40 minuta, ali ništa ne može da ti pruži. Lazarević možda može da pruži nešto na 3/4. Za Hangu si u pravu i mene iskreno to baš raduje. Tako da, realno, treba nam bek kao hleb nasušni. Idealno visoki kombo bek koji igra u oba pravca. Verovatno se čeka NBA cut, jer ih u evropi nema, osim možda Obst koji je bez ugovora, čini mi se.
A

A????

pre 8 meseci

A prosle godine “nije prosao sve preglede “ pa je zato presedeo sezonu na klupi?!
H

Heee

pre 8 meseci

4 igrača na tribine
T

Taman

pre 8 meseci

Da igraju,, ZU,, sa legendom ispod koša.
G

Gost 1234

pre 8 meseci

Kako se zove taj drugi tim ?
t

to je tako

pre 8 meseci

Ja sam ubedjen dase on nikad ne pojavljuje bez razloga. Cim se je pojavio nesto ce se desiti, ili se desilo a da se jos ne zna. Inace dovodjenjem jos igraca bi se doslo u situaciju kao u fk, da se "najveca pojacanja" koja su dovedena na pocetku prelaznog roka vec sad do kraja prelaznog stavljaju van tima, ili na klupu za rezerve. Ili postoji mogucnost da ce u toku danasnjeg dana biti objavljeno da pola tima koji je igrao na turniru u Italiji vec danas ide na pozajmicu u "bratske klubove" FMP i MEGU.
k

kad ga vidiš

pre 8 meseci

ukapiraš da je samo na jedan put morao da izadje...zvezdani....
D

DakaCZ

pre 8 meseci

Dr Covke trazi jos love za beka sutera,kad moze robija da ima treci budzet Evrolige mozemo i mi bar u deset.Da ne bude posle doselekcije kad bude kasno.
@

@ Daka

pre 8 meseci

Ви уз Панату ове године имате највећи буџет. Једино ако очекујеш да имате као Лејкерси..
M

Maltese falcon

pre 8 meseci

Samo jako Covicu! Odvrni bocu sa Nitro gasom 🚀 nebo nam je granica
9

95

pre 8 meseci

Čovke se pojavi, kaže pet rečenica i izazove tektonske poremećaje u grobarskim glavama! Šta im radiš magistre
s

sdds

pre 8 meseci

Najveći poremečaj napravi kod tebe.
K

Ktktkt123

pre 8 meseci

Magistar coki je pravi magistat i to ekonomije
P

Pedjahn

pre 8 meseci

Pitaj ga čiji je klub?Vas ili njegov.Znas onaj sto je sam “Čovke” rekao da niko ne moze da mu zabrani kako ce da se zove?
o

ok

pre 8 meseci

Joj, joj nije trebalo posle pobede nad onim Spancima sto im i ime ne znamo. Nemoj tako ipak su ljudu osvojili titulu f8. Kapacitet. Evropa prica o tome. Nego jesu li Dzeljko i Andjusa jos na pozajmici iz onog velikog kluba u predgradju. Zoki nije to prijavljivao tamo gde ogovara Zvezdu. Kakav sljam.
s

samo jedan covek

pre 8 meseci

Ovog kad vidim tri dana nemam srece...
b

bgcz

pre 8 meseci

koliko li ti je mučen život kad ti sreća zavisi do Čovića ili Ostoje. Za vas je parizer
Ј

Јосиф

pre 8 meseci

Немамо бека шутера, и немамо класичну петицу!
N

NN lice

pre 8 meseci

Kako nemamo beka šutera? kakav je šuter Nejpir, Rokas, Teo? Znas li kakve procente za 3 imaju kroz citavu karijeru? Kako nemamo centra? Sta je Tobi? Sta je igra Mitrovic prethodne 3 sezone? Na njih dvojicu dodaj Bolomboja i Simonovica koji u kombinaciji mogu igrati 4-5… Nevjerovatno da ljudi i dalje nisu zadovoljni… koga je trebalo da dovedemo? Klajburna umjesto Bjelice? Berona?
A

Al imate

pre 8 meseci

Fmp1 i Fmp2 sta vas briga.
a

a ni

pre 8 meseci

mozga i morala...
@

@nnlice

pre 8 meseci

Рокас је 3, Нејпир је плеј. Немамо бек шутера, као што рече човек. Имамо Недовића само.
T

T0-1

pre 8 meseci

Ocekivano. Ljudi,lozi vas sve vreme. Da Bjelica nije bangav ni on ne bi dosao. To se znalo jos u julu ko je hteo da zna. Stiglo je 11 igraca a vi bi ste jos. Pa ne ide.
P

Pedjahn

pre 8 meseci

Vrati nam nas klub čika Čovke! Kako ne mozes i da hoces!? Ugasen? Ovo novi? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
a

alo delije

pre 8 meseci

Sta vi znate da li su potrebna pojacanja???Jel imamo trenera,jel imamo sportsog direktora,imamo skauting sluzbu,jel imamo maga Covketa???Ja ne brinem,a vi kako hocete neznalice
p

pola

pre 8 meseci

limenka,pola jutarnji program....
Z

Zaza Paculia

pre 8 meseci

Pa koliko sam video u poslednje vreme, Limar se ne skida sa TV-a.
s

sine,

pre 8 meseci

to gde dledas limara je YT....
m

miki44

pre 8 meseci

E moj covicu preveslao te limar, 70 posto kesa od dtzave ide preko njega...
Č

Čoviću odlazi

pre 8 meseci

Racunaj da ce ti ekipa biti 10. u EL i 2. u ABA ligi, toliko o tvojim pojacanjima...
m

mare8

pre 8 meseci

Legenda koja je pronašla i stvorila Bogdana, Teodosića, Raduljicu. U moju Igokeu dolaze samo gotovi proizvodi, ne znamo nijednog igrača da napravimo kao što zna Čović.
y

yo.dorro

pre 8 meseci

A zasto ne biste kupili jos 11 igraca, i preselili ih u maticni FMP? Pa po potrebi prebacujete u Zvezdu...
x

xezlgzwx

pre 8 meseci

Obavezno nam treba dvojka, makar Shved da dodje. Ilic je visak.
P

Pedjahn

pre 8 meseci

Makar Šved?:)))) Koga bi radije? Nemate manje od 2-3 igraca na svakoj poziciji i to ne bilo koja!Budzet vam je najmanje 50% veci ne go prosle sezone.Kako ide sad ono cuveno pitanje:”Odlakle”?Koji uspeh ste postigli?Jedna,slovima jedna sezona posle deset da niste osvojili ABA i odmah ceo drzavni i privatni aparat se angazuje da se ne daj boze to ne ponovi!?Jeste vi zaista umislili da ste jedini klub koji predstavlja Srbiju??
x

xezlgzwx

pre 8 meseci

I mozda nismo jedini klub koji predstavlja Srbiju ali smo jedini klub koji predstavlja Srbe (na ovom nivou).
x

xezlgzwx

pre 8 meseci

A sponzor naravno me sme da objavi detaljan komenzar o Partizanovom duplo vecem budzetu, brojnim amerima, fiktivnim prodajama sezonskih karata (citaj deljenju sezonskih karata stranackim muvama u sluzbu neogranicenog sipanja drzavnih miliona u klub), ili ne daj Boze fenomenu u kojem drzava sama sebi otplacuje dug.
N

NN lice

pre 8 meseci

Pa druze, o kakvom budzetu pricas? Produzili ste za tri najbolja igraca ugovore… dobili jače ugovore a igrali su za ozbiljne pare, doveli ste dva NBA igraca i dovodite jos jednog, doveli ste Jaramaza Ponitku?! I na osnovu svega toga vi kazete da mi imamo neogranicen budzet a vas drzava unistava? Kakva sizofrena cijepanja nevjerovatno
Z

Zvezdas!

pre 8 meseci

Shabaz imao gomilu povreda kroz karijeru ,Svake godine je bio povredjen, Teodosic covek je maltene zavrsio karijeru , Nedovic cesto se povredjuje znaci imamo od 4 igraca na beku 3 od njih je podlozno povredama, I mi idemo u sezonu sa ovima?
G

Gall

pre 8 meseci

Meni je KK Partizan upropastio detinjstvo. Ne mogu da mi izlece kompleks. Jako sam tuzan. Covicu dovedi Jokica, molim te. Boli me KK Partizan.
P

Psihijatrija

pre 8 meseci

A sta to pricas crni sine.A sto bulaznis.Nemoj sinko da preskaces terapiju vidis da ti nije dobro.
M

MilosSever

pre 8 meseci

Hahah iskompleksirao ih Gall pa mu kradu nick
G

Gall

pre 8 meseci

Postajem im opsesija, ne mogu intelektualno da mi pridju pa moraju da mi kradu nick ali meni je to sve ok svi znaju moj stil komentarisanja tako da ovo samo govori o njima koliko su jadni
D

Dovlis

pre 8 meseci

Nadam se da je ovo samo dimna bomba za medije i da se radi na dovodjenju 2. Krenuti sezonu sa nedovicem i lazicem na beku i uz neke improvizacije da yago ili hanga igraju 2 je ravno katastrofi. Takodje ne vidim poentu da se kuzmicu produzi ugovor i dovede bolomboj, jedan od njih dvojice je ozbiljan visak u ekipi ako ne i obadvojica.
7

7688

pre 8 meseci

Samo 1 bek u ekipi,i to 32 godisnji Nedovic,sa dugom istorijom povreda.Ocekivati da Hanga,Lazic,ili Jago budu igraci na poziciji 2 je kao ocekivati da Levandovski bude bek.
G

Gost1717

pre 8 meseci

Od Bjelice ne ocekujmo nista. Vratio se brat kao onda Simon na isteku karijere..valjda Fener placa 80%..pa mu cinimo uslugu da otalja i taj ugovor pred penziju..ok je tim, za razliku od prosle sezone, kad je krpljen u hodu. Slazem se da nemamo beka šutera, mozda da Nedovic ima 25, bio bi. Retko on izgura sezonu bez povrede..plus nema poslednjih godina ni % šuta da valja. Nekad oduva tekmu, nekad 1 od 9 udje trojka..ali mozda uvek neko iskoci, znaju da pogode Nejpir, Jago, Litvanac..Samo da ih Duško dobro spremi i neka se bore..srecno dalje
G

Gost5637

pre 8 meseci

Kakav polusvet majko mila,tuzno je citati komentare ostrascenih i prilicno kosarkaski nepismenih klinaca,jos ako su poneki i stariji,tuga je jos veca!
e

e neka

pre 8 meseci

si napisao...Ti si košarkaški Konfučije ...
o

ovaj da je

pre 8 meseci

je logike bio bi šiptar....
D

Dmh

pre 8 meseci

Znaci dolazi neko sigurno ;)) Covke je namazan svim bojama

Perhan

pre 8 meseci

Dovedi Kampaca u decembru!!!
t

trw

pre 8 meseci

bronovickog…shvatas li svoju glupocu
o

ovog ni

pre 8 meseci

Petrušev ne voli....
s

strasno

pre 8 meseci

znaci pojacali se sa penzionerom bjelicom i to je to? To je to zamazivanje ociju navijacima zvezde, Ko uopste ko malo poznaje kosarku veruje da moze ovaj tim da udje u top 8 sa nedovicem kao bekom , Teodosicem koji se povredjuje non stop, ovo je bruka...
@

@strasno

pre 8 meseci

najpre je da ti ne poznajes kosarku
C

Chisam

pre 8 meseci

simpatizeri Zvezde ili kako se vec zovu mogu slobodno da posete Kss i da vide dokument sta je Covic uradio.od Fmp je stvorio Zvezdu a od Zvezde Fmp.svi trofeji iz Sfrj stoje u Zelezniku uz zamenu za ime i pride pet miliona eura za vracanje od Zvezda-Beograd u Crvena Zvezda
h

hulio

pre 8 meseci

A brate znas li da je tvoj partizan prestao da postoji 2007g ? Fuzija sa Igokeom ,samo vase ime..procitaj izjavu Dodika i Danilovica,to je sada jedan klub itd...brate znas li da je partizan cistio papire preko dinamika ,znas li da su igrace miler,gos itd placali preko dinamika,dobili ste trenera i neke igrace..igrali u partizanu a primali platu preko dinamika..objasni mi to strucnjace
7

799

pre 8 meseci

@hulio nista se tebi ne treba objasnjavati, dok ti ne objasnis gde je neatalo 17 miliona duga bivseg ti kluba
G

Gost58

pre 8 meseci

@hulio, evo da ti ja objasnim, napravljen je ugovor i poslovni tehnickoj sarasnji, nikad i nigde fuzija,preuzimanje grba i istorije a po najmanje neki app!!!! Sto se tice nacina isplate, pa kako Bjekicinu platu deo placa Fener, sve zavisi od dogovora!! Aaal bitno je da vi izmisljanjem pokusavate da izjednacite vas i nas!! Ne ide to, mi smo ime, Evropski prvaci, a vi??? Naajveci uspeh medju osam!!
h

hulio

pre 8 meseci

Znaci strucnjace to je poslovna tehnicka saradnja igokea 2007..znaci Dodik i Danilovic lagali te godine kao sto sada Ostoja...znaci zivis u lazima sinko...a nisi mi rekao kako trener i 5-6 igraca prima platu u Dinamiku kod Jojica a ne u partizanu ..to ti meni reci ..msm Jojic presednik Dinamika i potpresednik igokee 2007 ..
G

Gost58

pre 8 meseci

@hulio, slepom boje i glupom logika tesko ide!!!!
g

gostivarski

pre 8 meseci

očigledno je ideja da se otvara prostor za prodore, za jaga, nedovica i nejpira, iz coska cekaju gidraitis, tobi, simonovic, beli a ume i sabaz za 3...ta neka koncepcija, bolomboy je tu kao rim protector u odbrani i skakac u napadu...dosta dobro skockano za razliku od prosle godine...po meni slag na tortu bi bio jedan dobar bek suter sa oko 20 poena u rukama koji kreira za sebe poene...
d

dejang12

pre 8 meseci

I ove godine fali taj jedan igrac da ekipa bude potpuna. Oslanjanje na Nedovica na beku je totalno ludilo. Decko bez suta , nemoguceg ega , katastrofalne odbrane ne sme da bude jedino resenje na beku.
e

eto ti

pre 8 meseci

Pa ova uprava kkcz je mislila sa Adamsom da krene sezonu da toliko su ludi sta mislis da nece da krenu sa nedovicem na beku samo? Vidis da covic samo cini da kkcz bude vicesampion i radi zadatak
@

@ssss

pre 8 meseci

Opušteno,dovešćete vi nekoliko igrača u toku sezone,samo da vidite gde ne ide.Jer ste tako u mogućnosti!
g

gost4

pre 8 meseci

Neda je doveden za velike pare kao nosilac igre, moze on da iznese svoju ulogu on igra standardno u poslednjih 5-6 godina nista se tu nije promenilo, problem je sto su ljudi pomislili da ce on da napreduje u svojoj 30-oj godini. Nije Neda toliko predan kosarci, vise vodi racuna o zeni

❤️❤️❤️❤️

pre 8 meseci

Sta bi sa izjavom da dolaze igraci na poziciji 2 i 4? Posle toga je dosao samo Bjelica u nepoznatom zdravstvenom stanju... Treba nam dobra dvojka, bek sa poenima u rukama, tipa Beron.
G

Gosthjk

pre 8 meseci

Citajuci komentare covek moze da zakljuci samo jedno- jadno, jadnije, dno, ljudski talog, pa navijaci kkigokeajsdzg
G

Gall

pre 8 meseci

Koji bot od lika, ozbiljan slucaj
B

Beli Grad

pre 8 meseci

MA I ZVEZDINI I PARTIZANOVI NAVIJACI JEDNI DRUGIMA U SUSTINI ISTO PISU: ISPRANI MOZGOVI, KIDARE, TIKERTOKER DEGENERACIJA... MI NORMALNI NAVIJACI CEMO DA UZIVAMO U UTAKMICAMA; NAVIJAMO ZA SVOJ TIM I TJT! KAKVO PREPUCAVANJE NA DRUSTVENIM MREZAMA. E DECO DRAGA
R

Riz

pre 8 meseci

Samo da povrede zaobidju Tea i Bjelicu, samo da nesto pokazu Kuzmic, Lazarevic, Lazic, samo da ne oteraju Bolomboja i bice to dobra ekipa, valjda
А

АдмираЛ ГепраТ

pre 8 meseci

Која фолушка за малене и наивне напредне комшијице... САМО ГАЗИ ЗВЕЗДО!
S

Sved u Zvezdu

pre 8 meseci

COVICU FALI JOS ALEKSEJ SVED,NE MOZE SE IGRATI EL I GANJATI TITULA BEZ DOBROG BEKA SUTERA!
N

Nekom je

pre 8 meseci

život Željko Obradović nekom Nebojša Čović.....
d

danci 6.kom..

pre 8 meseci

Neko iz laktasa titulu video nije 11-12 zadnjih godina a neko pod Covicevim vodjstvom osvojio sve sto se moglo osvojiti u zadnjoj deceniji,toliko o tome!
d

daaaaa

pre 8 meseci

kad se setim samo robijanja u spaniji da da da... pamćenje kao zlatna ribica
@

@nekom

pre 8 meseci

Tebe boli što je Bogdan došao iz Fmpa, Čović ga pronašao.
G

Gosthjk

pre 8 meseci

Ja volim FMP! I nasu najvecu legendu!
k

kk.Decenija

pre 8 meseci

Rrce navijac kluba iz laktasa koji titule i EL video nije vise od pune DECENIJE!
k

kskflwkw

pre 8 meseci

Krenuo je da kuka i gostuje i pre pocetka sezona. Krece da vrsi pritisak i stvara mrznju medju Srbima.
b

bobekov klub

pre 8 meseci

@kskflwkw... pa vi i niste srbi tako da se to vas ne tice!
e

evo ga

pre 8 meseci

Lucifer ....
z

zeljkopedofil

pre 8 meseci

ko jel ja?
V

VRANjANAC DS 1989

pre 8 meseci

ti limar Ostoja, koji će da vam svesno ukanali klub, a vi ni sami niste ni svesni toga.
V

Vinegar

pre 8 meseci

Ja sam zadovoljan, mislim samo da ce Bolomboj biti promasaj i da ce ili otici brzo ili bas malo igrati. Sta god pricali o Teu i Belom, ako ih mimoidju povrede oni mogu sa svakim u EL da igraju, cak ako se upale i da sami donesu pobedu (kao Ljulj, Caco). Takodje mali Simonovic ce biti otkrice i vrlo verovatno ce posle samo jedne sezone dobiti mnogo jacu ponudu.
s

slavuj

pre 8 meseci

Kad pišeš o Teodosiću i Bjelici, valjda znaš da Bjelica nije igrao godinu dana zbog povrede, čini mi se lista, što govori o tome da on ima probleme sa mišićima. Pitanje jo koliko on može pružiti i da ga zdravlje posluži , zbog neigranja obzirom da je u godinama i da je baš sklon povredama. Isto važi i za Teodosića, koji je prošle sezone propustio dosta utakmica u Virtusu takođe znog povrede. Znate da je trener Zvezde pobornik teškog rada i treniranja pod punim opterećenjem i ptanje je pored navedene dvojice koliko još igrača iz rostera to može ispratiti, prije svega Nedović i Hanga. Sezona je duga i naporna i teško je sačuvati igrače od povreda, a pogotovo one koji su povredama skloni, plus način treninga od kojeg Ivanović ne odstupa.
G

Gall

pre 8 meseci

Sada ostaje da se ekipa ukomponuje. Ocekujem potpuno drugaciju kosarku od Zvezde ove sezone. Iskreno i od partizana ocekujem drugaciji stil igre, jer za pocetak Kaminski i Lesor totalno drugaciji igraci, plus da dodamo da mislim da se nisu nasle dobre zamene za Madara i Exuma. Zvezda na svim pozicijama mislim da je jaca u odnosu na proslu sezonu bice zanimljivo, spoj talenta i iskustva.
G

Gosthjk

pre 8 meseci

Molim???? Malo je ovo, bar jos 3, 4 igraca i to minimum sa dvomilionskim ugovorima po sezoni. Ne mozemo drugacije protiv najveceg u Evropi Zeljka. Daj Covo ne zezaj imamo komplekse od njih, dovodi i Sveda i Kalinica i Jokica molim te. Placem od Kalemegdana u junu na kome sam sedeo sam, uplakan, ocajan.
V

Vazurica

pre 8 meseci

Kompleks nabije 11 godina osvajanja titula ne kada osvojis 1 trofej u godini a neko 2.
G

Gall

pre 8 meseci

Eevoo Covicy napravi kao Bog otac ostoja akciju da saljemo pomoc nasoj Zvezdi da platimo najjace igrace
e

eho

pre 8 meseci

umesto bjelice trebala je dvojka a ne ovo
B

Bla 2

pre 8 meseci

Uplatio partizan porez, bice za bar jos dvojicu za predgradje.