Nebojša Čović (MN press)
Nebojša Čović (MN press)

Čović o potencijalnom dolasku Kampaca: Nema razloga za žurbu, objavićemo sve ako završimo...

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.12.22. | 16:23

Predsednik Crvene zvezde zagonetan po pitanju eventualnog angažovanja magičnog Argentinca

Da li bi Fakundo Kampaco mogao da postane igrač Crvene zvezde? Pitanje je koje kopka navijače crveno-belih od sinoć kada je u javnosti prostrujala informacija da je klub s Malog Kalemegdana kontaktirao argentinskog internacionalca i do skoro člana Dalasa...

Ako neko može bar da nasluti odgovor, s obzirom na to da Kampaco po razlazu sa NBA timom ima određene obaveze prema njegovom trenutno poslednjem klubu u Evropi - Realu - onda je to predsednik Zvezde Nebojša Čović.

Izabrane vesti

"Što se tiče Crvene zvezde, od početka radimo tako da tek ako i kada završimo neki posao, mi objavimo. Ne znam zašto neko žuri i brine više o nama, nego mi sami. Naš tim je pretežno selektiran od domaćih igrača. U kontaktu smo sa desetoricom. Koji su? Ako bude bilo završeno, mi ćemo da objavimo", smireno kaže Čović za Mozzart Sport.

Novinari se trude da dođu do informacija...

"Slažem se da novinari treba rade svoj posao. Samo da u njima ne bude dezinformacija. S naše strane ih neće biti."

Kada se pojavila vest u medijima da bi Crvena zvezda mogla da angažuje argentinskog internacionalca, među simpatizerima kluba s Malog Kalemegdana je krenulo slavlje.

"Nema razloga ni za slavlje, ni za tugu", do kraja je Čović ostao zagonetan na pitanje da li bi crveno-beli u skorijoj budućnosti mogli da budu jači za fantastičnog plejmejekera...


tagovi

EvroligaABA ligaKK Crvena zvezdaNebojša ČovićFakundo Kampaco

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara