Komentari na vest

Čović: Priče o Kalinićevoj plati su avioni i kamioni… Jović? Nije gotovo dok nije gotovo

D

Dorcolci

pre gotovo 3 godine

Dosta bre vise baba DJURDJO !
P

Peki30

pre gotovo 3 godine

Stari spin majstor Coki. Kad dolazi panter u partizan upreze medijsku masineru kako je to najveci transfer ikada. Kad kalinic dodje za jos vece pare onda je.prica o ljubavi i da igra za kikiriki. Ko ga ne zna jos bi mu i poverovao. Sto ne objavis onda koliko mu placas? Ti.ono bese pricao o transparentnosti finansija?
D

Dkp

pre gotovo 3 godine

Ma kako da ne,kad jurohups napise 2.4 miliona DOLARA za dve sezone onda je istina,a kada napise 1.2 miliona EURA za sezonu onda nije
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Kad Gazeta,As,Marka,Lekip.... napisu a klub ne demantuje onda je istina a kad napise neki spanac na tweeteru a klub demantuje onda moze i ne mora biti. Vidis razliku?
g

gost111

pre gotovo 3 godine

Borky idi budi glup negde drugde
C

Coki II

pre gotovo 3 godine

Mislim da te Zeljko maksimalno kulira, a ti pucas od muke… sta li ces da spremis da ga cacnes vragolane matori?? Ali ipak mislim da je poslednja rupa na svirali postao i da nikog ne zanimas aem ovih tvojih botica koje placas… ruku na srce koliko si im dao mogao si mozda jos jednog igraca ozbiljnijeg dovesti…
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Kakve veze predsednik kluba ima sa trenerom drugog kluba? Valjda se Vovic poredi sa Ostojom a Radonjic sa Obradovicem! Naravno niste vi glupi vec ljigavci mali koji spiniju u svakoj prilici pa podmecete Zeljka kao trofejnog trenera jer znate da vam je Ostoja... znate vi dobro sta.
G

Gost357

pre gotovo 3 godine

Kupujmo domace je bilo i prosle sezone i sta je domace kupio ?? Lojd , Noko , O Brajant , Teri , Kolom , Rit , Volden , Rocesti i ostali sve sami domaci igraci ! Ovaj covek je najveci manipulator , najveci lazov !
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Pokusacemo kupovati domace al trener par domacih igraca nije zelio tipa Nedovic i sta tu on moze. Doduse slazem se da je nepotrebna takva izjava kao sto je isto uradio Zeljko prije par dana.
g

gost111

pre gotovo 3 godine

Hahahahahahahaha laze dok zine. Kako znam da laze ? Mrda ustima dok prica.
D

Danilo91

pre gotovo 3 godine

Borky# Pa jebem mu misa,pa kako neko da osvoji pored vas kad u svakom mogucem smislu imate povlastice u svim sportovima.A to za budzet da je bio veci nego vama mi pojasni samo cinjenicom da ste nam uzeli najboljeg igraca prosle sezone i to da nismo uspeli Trinkijerija da zadrzimo.A sa druge strane pogledaj vas prelaz izmedju sezona.Svako normalan zna da imate mnogo veci budzet od Partizana jos od vaseg osnivanja 2012 godine.I kako to da klub koji je ugasen 2012 godine, klub koji je trebao da ispadne iz ABA lige te sezone u dugovima ko zna kolikim ,preko noci promeni ime i krene od nule sa najvecim budzetom od svih klubova u regionu.Na ovo nemate odgovor i ne mozete da ga imate jer nepostojii.
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Vas peredsednik je rekao da imate budzet veci nego mnogi euroligasi. Volden je zelio da igra euroligu tako da ga nije oteo kao sto ste vi radili dok ste igrali euroligu pa je kss zasjedao u ponoc i donosio odluke da je za napredak igraca Zvezde kljucno da predje u Partizan i tako ste radili godinama. Trinki vam je otisao jer je nasao rupu u ugovoru kako da naplati celi ugovor od Partizana i jos uzme pare od Bajerna,prakricki covjek je dobio dvije plate. O osvajanju je smesno pricati kad je za vas nemoguca misija uci u play off a cak ni u finale kls i kupa niste uspeli uci,bez veze je o tome pricati kad vi niste uopste konkurentni Zvezdi cak je rivalitet sa Buducnosti postao veci.
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Da bi prestalo ovo spinovanje Tumbasa evo ja predlažem da predsednik KKCZ Nebojša Čović i predsednik KKP Ostoja Mijailović (ako je on uopšte pravi predsednik) na bilo kojoj televiziji javno pokažu sve ugovore igrača i trenera oba tima. Samo ne donosite dvojne ugovore kao onaj što ste imali sa Klobučarom. Pa da vidimo kolika je plata Pantera a kolika Kalinića, kolika je plata Ledeja a kolika Vajta, za koje pare igraju Avramović, Kuruc, Pejdž, Mozli, Dangubić, Zagorac a za koje pare Davidovac, Lazić, Kuzmić, Ivanović, Mitrović, Uskoković, Dobrić...da vidimo koliko će zarađivati i treneri Radonjić i Obradović. Da vidimo svaki ugovor posebno. Da vidimo i ko koliki budžet ima za sledeću sezonu. A ja ću u slučaju da su ugovori Zvezdinih igrača i trenera veći od ugovora trenera i igrača partizana Sns javno da se odreknem Zvezde i nikada više na utakmice neću ići. Jel može licemeri Franjini? Vi tako pošteni vlasnici tapije na istinu.
T

Taribo

pre gotovo 3 godine

A ko je ima veci budzet prethodnih 5 godina? To nije bitno? Ili je prica kako ste vi zasluzili to i te fore?
g

gost111

pre gotovo 3 godine

Izgleda da lazu ovi iz Eurohoopsa sto su napisali da je kalinicu plata 1,2 miliona ?
B

Borky

pre gotovo 3 godine

To bi bilo sjajno.
V

Verujem da...

pre gotovo 3 godine

...ove minuse udaraju isključivo grobari, jer znaju šta bi bilo kada bi se objavili svi ugovori, jer sam žoĆ prima platu minimum 100k mesečno a DR je na 30k. Kuruks nije ispod 70/80k mesečno jer zašto bi se vratio u Evropu ako je minimalac u NBA oko milion, da kažemo da su Panter i Kalinić tu negde(što nema šanse da je tačno jer znaju se cene vrhunskih strelaca u Evroligi i da su daleko najplaćeniji igrači u svojim ekipama),Dangubić i Zagorac su skuplji od Davidovca i Simona,Mozli od Kuzmića,kao i Ledej od Vajta, i ostaju sa jedne strane Pejdž i Avramović a sa naše Dobrić i Ivanović koji da kažemo da su tu negde... Toliko o aparthejdu...
G

Gospodin

pre gotovo 3 godine

Iz karton naselja..
m

milivoje tarabic

pre gotovo 3 godine

Da li bre stvarno lopužo misliš da tebi neko veruje. Najgore vreme Srbije bio sa Slobom, pa onda još veće zlo tkz. DOS pa prirodno nastavio da kradeš AP Kosovo i onaj jadni narod, bahat, pa zašto je Nemačka uspešna pa zato što takvi kao ti su iza rešetaka
S

SD Partizan Srbija

pre gotovo 3 godine

-Koja si lopuza i lazov ni dunav ni sava nemogu da te operu, zasto ne izlazis i lepo da kazes da ti je grad Beograd kupio final for, doveo si Bartomeua na rucak u BG i smejao si se slatko kad je izjavio, da KK Partizan dugo nece igrati Evroligu jeli lazni moralisto, odveo si u smrt Marka Ivkovica i nemas grizu savesti sto se tog momka tice. Koliko ti ja Agrobanka oprostila javni dug, i kako to da preko noci nestanu 16 miliona evra i budzet ti je bio 15 do 20 miliona evra, ti mozes da lazes svoje jadnike sa severa i ljude bez kulture i obrazovanja, al nas koji te znaju nemozes nikako lopuzo jedna iz ranca. Ma 100% je Kalinic doso iz ljubavi prema fmp, koliko ti je budzet u tvom fmp1 jedno 10 milki jer poznato je da su domaci igraci skupljiji od stranih, svakom bi preporucio decama od 5 do 10 godina pa nadalje, navijajte za pravi klub iz Srbije to je Partizan jer ovaj iz zeleznika i onaj iz rupe su beda i jada.

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Kakva si ti pritupasta i nepismena seljačina iz koje izbija beda i jada.
G

Gost,

pre gotovo 3 godine

Preporucuj tvojim grobarima nemoj samo"decama" .
S

Silovatelj frnjevaca

pre gotovo 3 godine

Sine gde su ti kalinic, bjelica, nedovic, judo, micov??? Siluje te coki vec godinama. Jel boli guza? Cime podmazujes?
A

Aco P.

pre gotovo 3 godine

Kalina💪
G

Gost 1212

pre gotovo 3 godine

Jel rekao kolika mu je plata. Kunu se u transparentnost i šta bi.
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Rekao je klub zvanicno kao da to nesto mjenja u vasim glavama. Ako Covic kaze da je plata 500k ti ces reci laze. Sta vredi govoriti kad se osporavaju zvanicne objave klubova.
G

Gost78

pre gotovo 3 godine

Lik je najveća prevara i laž od svih osoba koje su u sport uključene!
K

Korki

pre gotovo 3 godine

Volden platio za njega
P

Pink

pre gotovo 3 godine

Ako sve radi kako kaze skromno i iskljucivo u interesu kluba. Cemu potreba za gostovanjem na ruzicastoj televiziji svakih sedam dana i pravdanja sta oni rade ia sta drugi rade. Da li se bilo ko ikada iz bilo kog kluba bio on kosarkaski ili fudbalski ovo setao po emisijama.
P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Dr. Čović je najuspešniji sportski radnik na ovim prostorima! Voleli ga ili ne, to svako realan mora da prizna!
@

@pa1

pre gotovo 3 godine

Koliko je titula evrolige uzeo ili ucestvovao na final4?
T

Taribo

pre gotovo 3 godine

Evo krstim se na ovu izjavu
Y

Yika

pre gotovo 3 godine

Stvarno?
s

shommy

pre gotovo 3 godine

On je SAM platio 2m Barsi da ga ne dovedu i odmah za dzaba dosao u zvezdu kod cika covketa postenjacine,ako ovo nekom nije realno nije normalan,poy.
M

Manemoj

pre gotovo 3 godine

Znaci da rezimiramo situaciju - Kar Eurohoops objavi platu za partizanovog igraca to je tacno, a kad taj isti portal objavi platu za igraca tvoje zvezde to je laz?
K

Kapisazoviz

pre gotovo 3 godine

Eurohoops je objavio platu pozivajuci se na objavu novinara bliskog barseloni...
K

Kaks

pre gotovo 3 godine

Hahaha samo si ti u prabu..niko drugi nije hahahah
1

12321

pre gotovo 3 godine

Kad ode ostace pustos.Samo ih przi lopino
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Btw. Brt.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
G

Gost1204

pre gotovo 3 godine

I partizan bi da kupi domace ali niko nece da igra za njih,cak i Lucic je ih odjavio, toliko o tome ljubav, casovi i ostalo. Sad sve vidi sta su oni zapravo, sami za sebe pricaju i velicaju, sad krece bacanje para na istrosene amerikance koji dolaze za se finansijski obezbede
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Знају домаћи шта је 'нордеус', 'нелт', 'турке фирме', итд... - МАГЛА
n

noleeeeeeeee

pre gotovo 3 godine

Plaky, niko ih nije ni zvao ali vi volite da pricate to sebi. Da vi znate koga Partizan zeli ne bi svaki dan pisali 50 imena a pogodite 0
D

DUH LEBDI

pre gotovo 3 godine

"Siromašna" Zvezda dovede Radonjića za trenera. Dovede Loyda (u trenutku dolaska aktuelni NBA šampion). Dovede Coloma (sa Španijom aktuleni svetski šampion). Sad dovede Kalinića, jednog od najboljih krilnih igrača u Evroligi. Ko je ikada na ovim prostorima dovodio takva pojačanja?
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Ако је Колом европски шампион, и Калиниќ један од најбољих у европи на тој позицији, тешко европској кошарци. Колом бивши играч, Калина за звезду супер, у европским оквирима мало изнад просека. Од Калину има бољих по европи, ихихиии, али он може у звезди да игра изнад границе бола и буде важан шраф. Позз
B

BD

pre gotovo 3 godine

Sada imate priliku pa Vi dovedite Koloma,kada je toliko dobar.Tako kvalitetan i da je džabe,samo bi kod Obradovića,dodavao lopte i simulirao čunjeve.Zamislite doveli debelog i nespremnog reprezentativca Španije.
I

I na kraju?!

pre gotovo 3 godine

Dovodila je Zvezda strašna pojačanja.I,na kraju treći od pozadi u Euroligi!!! Kalinić se sažalio na drugare i Ćokija pa umesto Barseloninih 1.2.mil€ uzeo teška srca 0.5mil€ od " voljenog" kluba.Hteo on i za džabe ali ga Ćoki ubedio da uzme bar nešto.Da li normalan čovek može da poveruje Čoviću i njegovim spinovima.On je toliko antipatičan i iritantan sa svojim lažima.
S

Sale84

pre gotovo 3 godine

O cemu ti bre pricas druze? Loyd aktuelni NBA sampion.....pa jel dosao iz tog sampiona ili iz Valensije...cilj mu je bio da igra evroligu i zabode jak ugovor posle...i dobio je to sto je hteo, a nije dosao u Zvezdu da bi uzeo ne znam koje pare. Colom?? Kino Kolom... to je isto kao kad bi rekao da dovedes igraca koji je osvojio srebro na svetskom prvenstvu a ono ustvari Stefan Bircevic fazon. Daj bre majke ti smesan si sa tim komentarima.
G

Gost......

pre gotovo 3 godine

Kalav nivo...On laje li laje a gospodin Obradović, najtrofejnjji trener Evrope ikada, ga ne konstatuje, jednostavno ne obraća pažnju kao da ga nema, ophodi se prema njemu taman tolko kolko je bitan.....Ponasa se onako kako to priliči ljudima, gospodi i naravno sportisi.....s obzirom da ovaj što kevce sve to nije logično je laje
G

GV

pre gotovo 3 godine

Kakva zamena teza. Pa ni Radonjić se ne oglašava, ali zato Ostoja laje li, laje, kao i Čović. To što ste vi zbog Duleta navikli da trener priča o vansportskim dešavanjima je druga stvar. Obradović i Radonjić nisu iz te priče, tu su Čović i Ostoja da lupaju gluposti, a trenerima je posao nešto sasvim drugo.
U

Uzas.

pre gotovo 3 godine

Ne gotivim Ostoju ni najmanje, al' mi reci gde on to laje kao Covic?
G

GV

pre gotovo 3 godine

Uzas, druže, imaš na istom ovom portalu intervju sa Ostojom gde on, slično kao ovde Čović, pokušava da uveri narod kako su plate igrača i trenera Partizana u medijima prenapumpane. Meni je samo zapalo za oko u komentaru kako se upoređuju predsednik kluba i trener, što mi je jako neobično, jer ne rade isti posao. Radonja i Žoc rade isti posao i njima svaka čast, a ova dvojica (Ostoja i Čović) neka pričaju, uveravaju, pa čak i lažu, to im i jeste u opisu posla. Dobro, nije posla, ali im je u opisu života.
U

Uzas.

pre gotovo 3 godine

Okej, ima intervju, voli i Ostoja da jede go'na. Ali nema gostovanja u raznoraznim emisijama, zato se za Ostoju ne moze reci da laje koliko i Covic.
G

Gost III

pre gotovo 3 godine

Njegov strah izmiče kontroli
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Evo ga ponovo pominje strah panika prvaci svega desetak dana u julu mesecu da vas nema trebalo bi vas izmisliti
P

Puno

pre gotovo 3 godine

Puno se raspričao za nekog ko nije siguran da će ostati u klubu, ali poznat je po tome gde god se pojave neke pare on je blagajnik...kao u školi, on broji i skuplja pare tuđe, to voli više nego leba da jede...
C

Covkesisajdzija

pre gotovo 3 godine

Sad se vidi ko je maltretirao igrace za vreme kvalifikacija za OI
S

Sumaaa

pre gotovo 3 godine

Vidim ja da ces ti ove godine samo saopstenja pisati!!! Uzvrat ne podrzavam ovo sto se desava u Partizanu za razliku od vas gancija koji ste to isto godinama podrzavali u vasem klubu...

Gazda Čovke

pre gotovo 3 godine

Pozdrav za sve navijace Partizana. Mi u Zvezdi razumemo vas bol, saosecamo cak, ali nazalost ne mozemo da uradimo nista povodom toga.
t

terza1.

pre gotovo 3 godine

Zatvori vrata od zamrzivača. Na ovim visokim temperaturama led se brzo topi.
E

Elessar

pre gotovo 3 godine

Manipulator i obmanjivac fura svoju pricu...
G

Gos

pre gotovo 3 godine

g
a

as

pre gotovo 3 godine

Dosta baljezganja u komentarima. I Panter i Kalina igraju za veliku lovu. Bedna je razlika u njihovoj plati,nije to ni bitno. Decurlijo prerastite vise tu temu. Meni samo nije jasno sta Partizan i Zvezda jure u kosarci? U EL nijedan tim nas nije konkurentan da osvoji to takmicenje. Za to treba ulaganja 3,4,5 sezona po 20,30 miliona godisnje i plus faktor srece. Tamo se nista ne moze zaraditi. Drzava treba oba tima u EK ili Ligu sampiona i da smanji suluda ulaganja. Sve gore se zivi,plate ljudima podizu jednom godisnje po 2,3 hiljade dinara a ubacuju stotine miliona u oba kluba. Sramota!!!
B

Borky

pre gotovo 3 godine

U sustini si upravu al potreba za kosarkom i sportom uopste jer sasvim normalana kao i za kulturom,medijima i ostalim stvarima bez koji se moze zivjeti al vitalnost i kulturu nacije dize na veci nivo. Pa tako se ne moze sve gledati kroz zaradu,jer to je isto kao kad drzava napravi vrtic i nema zaradu a mi kazemo ko ga sisa nek ga cuva baba ili skolu pa sto kad moze da se obrazuje kod kuce. Ovde prva nenormalna stvar he da jedan klub dobije 30M iako zadnjih 7god. nema nikakvih rezultata a klub koji osvaja sve zivo,igra najbolje moguce takmicenje u kojeme predstavlja nasu zemlju i ima ubjedljivo najveci broj navijaca te drzave dobija losije uslove od kluba koji sa 10M budzeta bude 7 u regionalnoj ligi i to zahvaljujuci odustanku Primorske a u domacem prvenstvu zavrsi 4, EJ CETVRTI!!! I sad se ovde prosipa prica kako je neko nesto osvojio prije 30god. i treba zbog toga da uziva benefite narednih 100god. Na kraju zasto je nenormalno da domaci igrac se vrati u svoj klub i oredstavlja ga u najjacem takmicenju pa i za 1.2M ako je istina sta pise neki spanski tviteras?! Drzava u kosarci mora napraviti sistem nagradjivanja a u fudbalu da klubovi sami zaradjuju a ako ne mogu onda rukovodstvo je nesposobno i lako smenjivo.Nisu kod nas klubovi problem vec je problem vlast koja manipulise po potrebi dok se mi pozivamo na neke rezulate i vrednosti.
Z

Zoki959

pre gotovo 3 godine

EL je objavila da za igranje u istoj minimalni budžet za narednu sezonu je 7 miliona eura, što znači da para ima i biće tu i više a to što Čovke kuka kako se nema to je već otrcana fora . Nego zna on dobro koje na klupi Partizana pa se mala pudlica malo uplašila, šta kaže dotični konkurencija ne miruje pa znamo svi da bi ti voleo da nemaš pravu konkurenciju, i da Partizan igra sa kadetima . E moj Čovke stara poštenjačino !!!
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Od sezone 22/23. Sasvim normalno bi trebalo biti da euroligas ima bar duplo veci budzet od sedmoplasiranog kluba regiona i cetvrtog u svojoj drzavi. Dok god nije tako postoji nepravda i vasi komentari su licemerni!
B

Bokimigacoki

pre gotovo 3 godine

Kad vec pricas o licemerju, seti se kad je Partizan isao n F4, redovno igrao u top 8, a u ravu se lopatama trpalo iz gradskog i drzavnog budzeta.
G

Gle gospodina

pre gotovo 3 godine

Price tvoje su bajke,kakvo posteno ozareno lice,idol mladog sveta.
T

Tvrtko1

pre gotovo 3 godine

E moja ti borka.pa da se ide po toj tvojoj ludoj logici kad bi onda neko drugi bio prvak drzave ako dajes duplo veca sredstva nekom drugom klubu???
D

DFGH

pre gotovo 3 godine

Covic ovom izjavom potvrdio da Kalina igra za 1 200 000 godisnje.
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

I to mesečno, a posle Kaline koga je doveo Srki na redu je Saša Dončić sa još većom bombom jer Zvezda- to je srpska reakcija. Vučevića ostavljamo za kraj
J

Ja sam jaaa

pre gotovo 3 godine

Jel ste bar uspeli da se dogovorite da mu prevoz ne placate, jer kukate kako nemate para
H

Hhh

pre gotovo 3 godine

Koliko su ljudi opterećeni platom, pocrkaše da dokažu da je njihov amer koji je odbio Milano manje plaćen od Kaline, ne priznaju da su državno mezimče. Jednu stvar zapamtite Kalina je ZVEZDAŠ, a Panter je ipak Amer.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Odbio 2 miliona u Barsi,da bi igrao za siću u fmp2. Priče za malu decu
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

barsa mu dala 600 k...
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Jeste jeste sigurno. Čime se vi služite. Teška bolest
E

Eto, priznao

pre gotovo 3 godine

Pa eto, nije dobio dva miliona godišnje, ali je dobio 1,2 miliona godišnje. Niko nije spominjao dva miliona osim Čovića...
L

Limenzi

pre gotovo 3 godine

Ne razumem cemu ovoliko spinovanja i kuknjave kada je Kalinic prosecan igrac na zalasku karijere, ok tu je iskustvo ali ni blizu nekadasnje forme koja je par godina unazad u konstantnom padu, smesno je da se prica i o njegovoj zaradi jer mislim da ne vredi u najboljem slucaju ni pola od cifre koja se pominje, tuzno rezimsko spinovanje, on je kosarkasko ime i doveden je da se zamaskira dovodjenje jakih pojacanja koja popunjavaju suprotni tabor jer tamo dolaze odlicni igraci koji puno kostaju kao recimo mvp Nemacke lige, Panter, onaj Kuruc iz nba i drugi, i naravno ide prica eto i vama dolaze pojacanjea, predsednik je juce u Nisu teatralno po ko zna koji put glumio zrtvu i pominjao je i Partizan i Kalinica uz pricu razapinju me a ja pomazem i jednima i drugima, ne druze pomazes samo jednima, kazem pravi se svemirski Partizan koji napada evrokup ova nasa pojacanja su smesna nista osvojiti necemo samo nam zamazuju oci, blago nama dok nam je Kuzmica i Mitrovica pod kosem vise nam niko ne treba, Kalinic nista ne donosi i prestanite vise da pricate o velikom pojacanju kada to nije.
G

Gost75

pre gotovo 3 godine

Ako lomentarises upoznaj se malo sa činjenicom Panter je igrao u Italiji, Milanu a ne u Nemačkoj... Drugo Barselona retko kada dovodi prosečne igrače a njemu ponudila 2 miliona eura kako je kazao tvoj Covic... Tri Partizan pravi dobru ekipu a vi vec doveli 5 igrača Ivanovic najbolji igrač Budućnosti, Vajt iz Panatanaikosa... To su tri vrhunska igrača a Partizan rasturio celu postavu
A

Aoooooooj

pre gotovo 3 godine

Kalinic na zalasku karijere??? Jel znas druze da momak ima 29 godina??? Kakav crni zalazak? Covek je u najboljim godinama! Ako se vec ne razumes u kosarku moj savet ti je da ne komentarises! Onda prosecan igrac? Da...bio covek MVP finala evro lige...godinama jedan od najboljih igraca Fenerbahcea i godinama jedan od najboljih igraca Evro Lige! Jel to prosek? Ako jeste,nek samo nastave da nam dovode ove prosecne igrace i ja cu biti prezadovoljan! Momak je bolji igrac i vece ime od svih dosadasnjih pojacanja partizana!(ne racunam trenera) a to sto ti imas u glavi neke teorije zavere,to je vec nesto drugo. U svakom slucaju prelazni rok je tek poceo. Naravno da Zvezda nije zavrsila sa pojacanjima. Doveli smo Uz Kalinu i Ivanovica koji je vrhunski igrac,doveden je i jedan od najboljih igraca Panatinaikosa. Produzen ugovor sa Dobricem...prica se da ce doci i Jovic...a bice sem njega sigurno i jos pojacanja. To sto partizan dovodi je njihova stvar,na nasoj upravi je da dovede koga misli da treba,pa nek pobedi bolji. Dosta vise sa tim teorijama zavere. I cisto da znas,Panter nije igrao u Nemackoj vec u Italiji...u Olimpiji iz Milana. Eto sledeci put se potrudi bar malo da se informises ako vec ne pratis kosarku. Dovoljan ti je google za to...
Č

Časne mi

pre gotovo 3 godine

Čoviceve reči... Sve je kod nas istina sto pricamo...
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Kada prica o 1.2 miliona prica o netacnoj informaciji za dvogodisnji ugovor, kada prica o 2 miliona onda je netacno za jednogodisnji ugovor. U prevodu, ima 1.2 godisnje, 2.5 za dve sezone.
T

Tamdrkalo

pre gotovo 3 godine

Upravo tako. Mislim da je suvisno komentarisati i jesne i druge sa ulozenim novcem ali jedna je razlika jako uocljiva. Kad god se spomene plata kod Zvezde, uvek su lazi i avioni, kamioni dok se za isti info o partizanu uvek veruje. Kapiram da je veci deo srbije crveno beo ali valjda u globalu gledajo veci deo ima mozak? Ili ne..
M

Mikac678

pre gotovo 3 godine

Evo Čović vam je dao odgovor: "Nije ni blizu onoga što pričaju, da je odbio neku ponudu od 2.000.000 godišnje. Mi smo daleko od toga". Na pitanje da li je plaćen 1.2 miliona odgovara da nisu blizu onog što pričaju da je odbio 2 miliona, sad je jasno da nije plaćen 2 miliona jer ne mogu toliko
7

777

pre gotovo 3 godine

Ove godine mi se svidja tim a verujem i ostalima. Dovode se igraci koji su srcani i borbeni a pritom su Zvezdasi. Od stranaca trenutno imamo Vajta i Dzoni Ivanovica tako da komotno mogu da dodju jos 2,3 stranca. Bice borbe na terenu zesce pa bolji neka pobedi.
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Naravno, igraće se naši protiv njihovih, kao '45te u fudbalu, pa ko šta voli nek izvoli!
B

Burg

pre gotovo 3 godine

Gledao sam na hrvatskoj televiziji HRT emisija o kosarci i olimpiskom turniru,gostovao im najpoznatiji hrvatski sportski novinar inace u penziji koji ima preko 40 god.radnog iskustva u kosarci, na pitanje jednog kolege mladjeg novinara jel prati sta se desava u prtizanu covek ovako odgovara: pratim kosarku preko 40 godina,i u staroj yugi i nakon raspada,nigde tokom cele karijere video nisam da se u jednoj zemlji kao sto je Srbija gde je prosecna plata 400-500e jednom klubu preko noci daju tolike pare da moze da dovodi igrace od 3-4-5 mil evra,a da pri tome cak 10 godina nista osvojio nije ni jedne titule niti je igrao EL u opste,za mene je to neshvatljivo,evo recimo kod nas u zagrebu cak i dinamo nogometni klub tesko da moze da daje za pojacanja tolike silne milione kao prtizan,za mene je to neverovatno i fascinantno! Covek bukvalno u par reci pogodio pravo u centar,alal mu vera i svaka mu cast! Cak i hrvati vide o cemu se tu radi i kako rezim u Srbiji na silu pokusava jedan klub sa stotinama miliona da progura do titule i EL!
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Smaraš više. Boli me uvo šta pričaju Hrvati.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Kad se sipalo u Cibonu, a Split(bivša Jugoplastika) devastirali ćutali i bilo im je ok. Sad im je Partizan trn u oku
G

Gost 011

pre gotovo 3 godine

kako odredjeni komentari za sekundu imaju 150 pluseva a odredjeni Grobarski isto tako za sekundu minusa koliko hoces sa strane neki ostali komentari ni plus ni minus.Tacno se botovi sami pokazu,ne treba im poziv.Prsti ce vam nastradati od toliko botovanja
P

Peđa2002

pre gotovo 3 godine

Rekao jedan čovek. Nije spomenuo projekte sa Pešićem, Šakotom?
M

MoralniGmizavac

pre gotovo 3 godine

Ahahahahaha kad eurohoops objavi Panterovu platu onda je to istina, kad objavi Kalinicevu onda nije, kakva paranoja od kluba ne znaju gde biju
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Znaci Punterovu zvanicnu platu su objavili Grci i Italijani posto su saznali koju je ponudu odbio od Armanija pa je preneo Eurohoops i ostali nasi mediji znaci tu niko ne laze,a i da direktno Ostoja limar objavi zvanicnu platu Puntera i da je 1,2milki eura vi bi rekli da ga je veliki manitu naterao na to preko stranke znaci izmisljene zrtve sistema su u duši i pored silnih drzavnih miliona,,,,,,
I

Igokeasi..

pre gotovo 3 godine

i mi NORDEUS za trku imamo, upamtite to dobro!
D

Dajvak

pre gotovo 3 godine

Čovid aka "iskreno da vam kažem."
p

punter 3.mil

pre gotovo 3 godine

SAMO DA PODSETIM: ZA JEDNOG PUNTERA KUPIS CAK 3 KALINICA,DA SE ZNA KOGA FINANSIRA DRZAVA!
D

Država je

pre gotovo 3 godine

Shvatila da ste vi rupa bez dna..da nevredi u privatni klub sa iznajmljenim navijacima ulagati. Kratko prepoznala pravi brend u kosarci. Laznjak nije prošao... Sledi zamrzavanje.
Е

Еј бре ало бре

pre gotovo 3 godine

Како ботови дивљају по коментарима, погледајте само број лајкова/дислајкова у зависности од тога који се коментар Пудли допада/не допада.
D

Dobronamjeran

pre gotovo 3 godine

Svaka čast za dovođenje Kalinića.Pa on je po kvalitetu starter u nasoj reprezentaciji.Još kad bi Bobija doveo da se opet upare kao nekad.. Jovic je savrsen izbor ,ali povrede njegove!.Tu je i Markovic..I eto konacno bele Zvezde kao nekad iz 2014-2015.A i trener izvorni..
Z

Zeleznik

pre gotovo 3 godine

Ljudi, je l po nasem predsedniku 1.2 milke po sezoni dovoljno daleko od 2 milke? Pitam za druga cisto.
M

Misisipi

pre gotovo 3 godine

Pazi sto covic organizovao botove da daju pluseve i minuse hahah
T

Tripla Kruna

pre gotovo 3 godine

PUNA I APSOLUTNA PODRSKA ZA DR.COVICA U INAT SVIM DUSMANIMA!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ali najjace mi je to sto Grobari traze da se zna koliko je placen Kalinic, a to sto se za 90% njihovih igraca ni u kosarci ni u fudbalu ne znaju plate vec xx godina, to nema veze. A tih 10% sto se zna je zato sto su ih ti tuzili ili BATovali pa izaslo na videlo.
S

Sulc

pre gotovo 3 godine

E'ste primetili da se samo Coravi javlja,gostuje i daje intervjue!? Ko njemu drma kavez!!??
G

Gost1q

pre gotovo 3 godine

alo pore.eceni, nije problem da li se zna ili ne, vec sto kad jedan sajt objavi da Panter prima 1,2 milona dolara po sezoni, vi skacete odakle pare, a lad isti sajt objavi da je plata Kaline 1,2 miliona evra po sezoni, odmah skacete kako nije tacno i da je laz...P.S. previse zdiBa ovde, izadji malo napolje!
9

951357

pre gotovo 3 godine

@sulc - onaj što vam dao 15+ miliona, a vi ćutite kao p... jer ne možete da kažete odakle pare. @gost1q - Znači, vređanje je ok, ukazivanje da ste odobrili uvredljivu poruku iako je pravilima sajta zabranjeno - to povlači cenzuru. Interesantno. A onda - bitno je ko objavi, ali je bitno i odakle potiče informacija. Ne kažem da nije ta visina plate, jer ne znam, ali ajde da verujem da jeste. Opet je Panterova za 100k veća. Drugo, Kalinić je 1, a kod vas je samo u poslednje 3 godine prodefilovalo 30 igrača minimum. A saznali smo da je Parahovski imao milionče a igrao po 3 minuta. Koliko su imali nosioci igre? Opet ćutimo? A ako ti već nešto smrdi u sobi, razmisli o tome da se okupaš, kod mene u sobi ne smrdi ništa.
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Mozzart redakcijo ako moze moj komentar kao odgovor koji je korektan za Somi@ od pre desetak minuta...Hvala puno u napred...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ako je protiv Partizana, ne.
D

Djuradj

pre gotovo 3 godine

Iskukalo biračko telo Kalinica i ocito jos nekoliko skupih pojacanja.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Шта је фркица и кад је 30-70, ви навикли д анас бијете једино кад се 90% сипа вама а 10% нама. Него опозицијо кад су ти секли кошеве? Кад си играо са четири јуниора? Кад си имао бланко дресове? СТОП АПАРТХЕЈДУ
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

COVICU , TEBI I VUCICU NIKO NE VERUJE. TO JE TA VASA UJDURMA ,VASE MULJANJE NOVCEM.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Vi verujete samo svojoj paranoji.
C

Covke Madjija

pre gotovo 3 godine

Eeee Covke Covke… I sam si svestan da su Obradovic i Savic ozbiljne glave u svetu kosarke i da ne ulaze u mulj sa tobom. To se moze videti i po nacinu dovodjenja igraca i po objavama u medijima. Posle prvog Partizanovog pojacanja si izasao na TV da kukas i prozivas (za “mir” u sportu) ali se niko ne peca na to vec su bukvalno u svom dvoristu. Kao sto je Obradovic rekao novinarima na promociji “izvinite me u narednim nedeljama imam mnogo posla” i stvarno tako funkcionise. Niti se zna jedno pojacanje niti ce ga znati pre objave na zvanicnoj stranici niti eurohoops niti ostali portali. Ne ulazim da li je Kalinic placen 2.4 miliona, ali mi je drago sto pravdas vesti koje su u stilu tvoje masinerije i pustanja “bombi”… When it hits you back, it hits you very hard. “Pojacava se konkurencija” - ti si navikao da nema konkurencije pa je sada cudno. Niko ne obecava da ce Partizan ista osvojiti ali da se strukovno pojacao i da se igracki pojacava i tek ce se pojacavati to je sigurno. A tvoji konstantni izlasci u medije su dokaz pritiska i straha. To si radio pred svaku tesku utakmicu protiv Buducnosti, pred svaku iole ozbiljnu pretnju. Niko od zvanicnika klubova ne gostuje u jutarnjim programima osim tebe. I to je ok, ti si navikao tako, politika. I samo furaj… Ali cinjenica je samo jedna a to je da na suprotnoj strani nije vise Filipovski (da ne umanjujem) vec Zeljko Obradovic i Zoran Savic (12 titula Evrolige)… Poz pa nek pobedi bolji.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Sve to stoji ali... Ne izlazi on bezveze u medije. Pred utakmice sa Buducnoscu je izlazio da bi osigurao da nema sudijske kradje u Bg kao sto je bilo u Pg. A sad izlazi jer nije normalno da drzava da jednom kk 15+ miliona a drugima nista. Sve to stoji, i da rastete strukovno i igracki, ali svega toga ne bi bilo da nije tog nenormalnog priliva para.
p

pancevac92

pre gotovo 3 godine

nema konkurencije?nba pavlovic,evroligaski milosavljevic,milutinov,macvan,muric,jadni vi
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Jel pročitao neko ovaj sastav? Baš me zanima o čemu se radi.
t

tebra...

pre gotovo 3 godine

ne kenj......j
Ž

Žuka. Mafin

pre gotovo 3 godine

Čuj ne zna se.. Hoćeš ja da ti napišem ko vam je sve u planovima?
R

Re>Zuka. Mafin

pre gotovo 3 godine

Ajde izlistaj koga ce Partizan dovesti. Mislim da ce jos 3 igraca da dovede a ti izlistaj. Ali nemoj 50 imena pa kao “eto rekao sam ti” 😁
B

Bogdan58

pre gotovo 3 godine

I ove godine Zvezda osvaja sve. Poslaćeš Rumenog Robiju u istoriju. Bravo Dr. Nebojša Čoviću !!!!
W

Ww

pre gotovo 3 godine

Respect za fk crvena zvezda, tu ste maksimalno transparentni sto se svega tice, ali kk dajte molim vas. Covek place kako nema para i mora da dovodi Lazarevica a ono uzima igraca Barseloni. Naravno eurohoops sad laze sto se tice primanja
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Dobro ne Kaze i sta,kazu da ste Pantera platili 3 miliona,a mi Kalinica 2,4 jel to normalno?Mi igramo EL i ne moze da se igra bez 7 miliona to je valjda jasno,аli cime 7. na tabeli zasluzuje tolike pare?Pokušavate da izjednacite nesto sto ne moze nikako.
p

pancevac92

pre gotovo 3 godine

za vas je eurohops objavio svoja saznanja,za nas citirali navijaca barselone,ako ne vidis razliku sta pricati dalje
S

Slovenac

pre gotovo 3 godine

@pancevac92 Aha, tu je caka znaci. Eurohoops citira navijace Barselone. Sad mi je sve jasno. A ja im nekad verovao. Hvala sto si mi razjasnio. Moracu da pocnem da dolazim na buvljak, ipak su tamo proverene informacije.
c

cacak

pre gotovo 3 godine

pa sto mora stalno da spominje druge.Dosta vise o drugima.Kao dete

MIJA

pre gotovo 3 godine

Idemo Doktore Kosarke..Idemo Zvezdoooo...
B

Bizon

pre gotovo 3 godine

Jedan od omiljenijih politicara u Srba.Prava postenjacina!
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Godinama ide priča kako je Čovke jedina Zvezdina legenda, kako Zvezda nema nijednu legendu ni dobrog igrača. S druge strane, u Partizanu se ne zna ko je veća legenda i bolji igrač. Onda dodje najskuplji trener u Evropi, sa neograničenim budžetom i traži samo Zvezdine igrače ne pitajući koliko košta?!? Zašto? Pa oni nisu legende, tako kažete. Što jurite Kalinu, imate Lučića? Što Panter, imate Gosa?
9

951357

pre gotovo 3 godine

A kako ste dobili sve te silne legende? Isto ovako kao sad. Drzava sipala samo u vas, nas bukvalno unistila, sve sto je vredelo je islo u Partizan jer je Zvezda jedva prezivljavala. To je zapravo bio aparthejd, a ne ovo kad vam daju 8-9 miliona budzeta kao do pre ove sezone.
V

Vlaaaaaaa

pre gotovo 3 godine

Dobro da jadna Zvezda ima ogranicen budzet ti se vidi po titulama u ivih 7 godina.Zato sto igraci Partizana imaju ozbiljne ugovore, a koliko vidim nijednog igrqca Zvezde nismo doveli i kako ih onda to jurimo
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Niko iz Zvezde nije došao jer neće, Partizan je lažni klub. Koliko vidim, ni grobari vam ne dolaze.
S

Somi23

pre gotovo 3 godine

Dobro kolika god da je, sto ne izadjete transprento sa ciframa? P.S. Da mi se ne bi nasli neki pametnjakovici kako je kod nas, Panter, Obradovic, nisam navijac Partizana, navijam za Vojvodinu, isto vazi i za Ostoju, lepo da se pokaze koliki ko ima ugovor, posto drzava sve placa, da znamo koliko se nasih para daje…
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Žoc je dobio pedalu od svih srpskih igrača, brt. Neće ni za pare, brt. Hehehe
G

GnsNS

pre gotovo 3 godine

Da bas je kako pricas. Niko nece da mu dodje. Jel ti tako lakse ahahhaha smesno dete? Slobodno se ubedjuj u gazdinne gluposti.
L

Laviki

pre gotovo 3 godine

Srpski igrači su pokazali svoj kvalitet pre dve nedelje.
D

Delija Istok

pre gotovo 3 godine

Ne staj Nebojša! Bobija, Jovića i jednog trojkaša pa da krenemo u nova osvajanja! A ponadali se svi da si odustao i prepustio im da se ponašaju kao nekad.
F

Figueroa

pre gotovo 3 godine

Coki doktore...unistio si laznu instituciju...odradi jos ove godine diplomski na temu "kako obesmisliti besomucno sipanje drzavnog novca u njeno mezimce KKP" i mozes u zasluzenu penziju...
P

Pa majmine

pre gotovo 3 godine

Ko je sipao vama sve ove godine.. Jos privatni klub.
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

Sve je ok, samo da se to "kupujmo domace" na kraju ne svede na istrosenog i ostarelog Bjelicu. Beli vise nije ni senka onog sto je bio, i nemojte ga dovoditi tek da bi se reklo - eto doveli smo Belog. Ni Jovic nam nije toliko neophodan, ako uzmemo u obzir sklonost povredama. Bobi nam treba kao hleb nasusni, Kuzmic je katastrofa. NEMAMO CENTRA, a tu je ponuda "domaceg" jako tanka.
f

ffffcccc

pre gotovo 3 godine

Ma jok, dosao za platu u visini kredita sto je onaj podigao hahahahahaha bezi bre Covicu
G

Grobar....

pre gotovo 3 godine

Covece niko te nije pomenuo, shvati to, nece Zeljko sa tobom u mulj na koji si naviko. Doveli smo igraca, krenuo si sa podmetacinama, i kukumakanjem, iskuliraki smo te, krenuo si sa dovodjenjem igraca poceo si da provociras, shvati necemo u mulj na koji si naviko!!!!
G

Guesttutt

pre gotovo 3 godine

Ti si nekog iskulirao?! Momak, smanji malo doživljaj, a i tastaturu.
9

951357

pre gotovo 3 godine

O'kle pare? A da...
A

Ada

pre gotovo 3 godine

Kao sto si vec rekao , pojacanja prema mogucnostima.. A kad ono iznenada se pojave prijatelji i dali 2,4 mil eura za Kalinica, za novi prijatelj isto toliko za Jovica. Inace kad Eurohups objavi cenu za Pantera onda je ista , a kad za Kalinica onda je laz.
P

Prebacio...

pre gotovo 3 godine

...nam Novak nagradu sa Vimbldona, a još kada je video kako se trpa u lažnu debelu prostituciju rešio da nam da još para i da dovedemo još dva, tri pojačanja... Kme, kme, je l' vam krivo...
G

Gost12345

pre gotovo 3 godine

I dalje nisi rekao cifru!? Ko je pazljivo procitao odgovor za Kalinicevu platu moze jasno da vidi da ovaj nije demantovao nista... Neki avioni, kamioni, neki drugi avioni, bla, bla, bla... Klasican spin majstor!!
Г

Геца

pre gotovo 3 godine

Човке заобиђи Јовића и Пефија што због повреда што због квалитета. Ја нисам никада за стренџере, али треба добар плеј Амер, да направи разлику улазима, тројкама и слично. Ваљда ћњш читати коментаре. Има квалитетнијих Амера на тржишту пуно.

Вукашин Кљајевић

pre gotovo 3 godine

Амери на плеју што праве разлику улазима и тројкама, код Радоњића могу само за тренинг да послуже, таквог нећемо гледати и добро је што нећемо.
P

Pedhahhhn

pre gotovo 3 godine

Takozvano Čovketovo jutrovanje po televizijama....šou od drzave.
K

Kikivoje

pre gotovo 3 godine

Zornjak, takozvani....
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Covic - 4 skakaonice (Prva, Happy, B92, Pink). Verovatno popunjava jutarnji program kad su mnogi na odmoru 😁😁
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

A što bi pa mirovala? Sportski je pokušati da nas skinu sa trona, ne razumem. Ko dovede bolje igrače, veće su mu šanse da bude pobednik ABA lige.
P

Prdule

pre gotovo 3 godine

Bravo Doktore
M

Massimo

pre gotovo 3 godine

"Vidite da nasa konkurencija ne miruje" hahahaha koja izjava. Pa pobogu uradite nesto, mi mozemo da radimo sta hocemo, a oni moraju u najmanju ruku da se prave mrtvi, jer ko je njima dao za pravo da se takmice sa nama, mi smo Bogom dani da budemo suvereni vladari sportanja na ovim prostorima
G

Gost Comi

pre gotovo 3 godine

Neverovatno koliko covek pokusava da izprvocira drugu stranu,prosto navikao da pliva u mulju.Ponovicu onu Duletovu "Ne dajte se pasjim sinovima"
T

To beše...

pre gotovo 3 godine

...onaj vampir iz Transilvanije što je prvo otimao a onda i davio domaće igrače, a sudije zaključavao sa posinkom danilkom u svlačionice i kepeku od kola? Je l' to taj? Onaj što drži predavanja o časovima ljubavi a iste naplaćuje po 500k po sezoni? Treba DR da pregazi rumenog i da ga pošalje gde je bio njegov prethodnik, pravac Rumunija!
K

Kostakurta

pre gotovo 3 godine

Da, da, apsolutno je netacno to sto je nepouzdani Eurohoops objavio da je plata 2.4 miliona , pa Kalinic je dosao da pomogne braci u nevolji i igra za picu kod Bucka i bus plus karticu. Sve ce to Covic dokazati papirima iz eksela. Dok je apsolutno tacno to sto je dobro obavesteni Eurohoops objavio da Panter ima platu 3 miliona. Kakvi ste spin majstori i veliki vodja da vam pozavidi.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Плеј, бек шутер и две петице, или једна ако продужите Нока. Има ту још пуно посла магистре,брукамо се у европи 3 године. Позз
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Pa jer reko da dolaze nekoliko pojacanja znaci 3-4 znaci citaj pazljivo limare sve tu lepo pise,znaci plej,bek suter,centar i mozda jos neki igrac da zabetoniramo odbranu znaci 15-16 igraca u ekipi kao sto svaki evroligas ima u sastavu,a bice meceva na pretek posto se izgleda igra nasa liga preko cele godine pa ce Lazarevic i Uskokovic non stop da uskacu tamo medju juniore,pa Aba liga i El naravno,,,,,,

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Ćuti i peglaj i naravno ostani na čelu kluba pa da Obradogluu organizujemo u junu ispraćaj sa Kalemegdana.
R

Real

pre gotovo 3 godine

Jedino za sta strahujem je pozicija centra. Sa kuzmicem nema sanse da to bude to. Jednostavno on je invalid,a ne kosarkas.
K

KEVA MU IZ ČAČKA

pre gotovo 3 godine

Ćole, ma došao je za 100.000, verujemo ti, opusti se 😃😃😃😘😘😘
M

Majstore

pre gotovo 3 godine

Svaki put kad slazes jednu sedu dobijes.... vidim nalagao si se ti u zivotu
G

Gostioničarr

pre gotovo 3 godine

Strah u vama izmiče kontroli!!!
Ж

Живи

pre gotovo 3 godine

Смо се усрали...још Боби и плеј и можете други у аба лиги да будете,не дамо вам ни куп...
c

cao zdravo

pre gotovo 3 godine

"El Estrella Roja está tratando de cerrar a Kalinic con una oferta muy superior a la del Barcelona."
A

Antinarodni element.

pre gotovo 3 godine

Čudno ne kuka na Happy TV 😃, inače kad vam ON i njegovi NAVIJAČI pričaju o poštenju, onda stvarno... Ćoki i poštenje? 😃
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Daj neku excel tabelu!
R

Realno realno 1

pre gotovo 3 godine

A prvi pričao o plati u suprotnom taboru.
G

Gost75

pre gotovo 3 godine

On moze da se svugde mesa a niko nesme u njegove poslove da se mesa