Nebojša Čović (Foto: Star Sport)
Nebojša Čović (Foto: Star Sport)

Čović: Priče o Kalinićevoj plati su avioni i kamioni… Jović? Nije gotovo dok nije gotovo

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.07.21. | 10:09

"Radi se na još nekoliko pojačanja, iskreno da vam kažem”

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, gostovao je na jutarnjem programu televizije “Prva” gde je govorio o aktuelnim temama.

Naravno, u ovom delu sezone, glavna tema su pojačanja. Crvena zvezda je zadrmala tržište dovođenjem Nikole Kalinića, a pominju se još neki igrači koji bi mogli da se nađu u crveno-belom dresu.

Izabrane vesti

Na primer, Stefan Jović.

"Videćemo. Život me je naučio da ništa nije gotovo, dok nije gotovo", rekao je Čović na TV Prva.

Mnogo je bilo priče oko toga koliku će platu imati Nikola Kalinić u Zvezdi, a pominjale su se cifre od 1.200.000 evra. Te da je odbio velike ponude drugih timova.

Da naglasim, cifre koje se pominju oko Kalinića su avioni i kamioni. Ja ih čitam tako što neko kroz njih pokušava da napravi alibi za neke druge cifre koje ispadaju iz aviona. Nije ni blizu onoga što pričaju, da je odbio neku ponudu od 2.000.000 godišnje. Mi smo daleko od toga".

Navijači očekuju da se talas pojačanja nastavi, te da Crvena zvezda uđe konkurentna u narednu sezonu. Predsednik Zvezde ističe da je akcenat na domaćim igračima.

"Radi se na još nekoliko pojačanja, iskreno da vam kažem. Sa našim konceptom u ovoj sezoni - ´kupujmo domaće´. Orijentacijom ka domaćim igračima. Iza nas je teška i naporna sezona, ali uspešna, sa tri trofeja. Veliki je problem i opterećenje u vidu finansija. Pred nama su i izbori u košarkaškom klubu. Biće početkom septembra. Došao je Kalinić, došli su momci. Sklapa se pristojna ekipa koja će biti spremna da izdrži velika iskušenja. I u Evroligi i u ABA ligi. Vidite da naša konkurencija ne miruje. Međutim, ne plaši nas to. Neka svako radi svoj posao”, istakao je Čović.


tagovi

Nebojša Čović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara