Vladimir Lučić (©Star Sport)
Vladimir Lučić (©Star Sport)

Crno-bela Arena poklonila se idolu uz poruku: Luča, vrati se!

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.12.22. | 20:28

Sjajna uvertira za večerašnju utakmicu, ovacije i za Andreu Trinkijerija, te Ognjena Jaramaza

Dočekao je Vladimir Lučić da ga pozdravi cela dvorana, obojena u crno-belo. Neće biti na parketu, sa strane i u civilu posmatraće sudar svoja dva kluba, nekadašnjeg Partizan Mozzart Beta i sadašnjeg minhenskog Bajerna, ali sigurno mu je srce zaigralo kada mu se kompletna Beogradska arena poklonila i pozdravila.

Skoro decenija je prošla od vremena kada je poslednji put nosio crno-beli dres, a dosad nije imao mogućnost da zaigra pred Grobarima. Večeras je doživeo stojeće ovacije rasprodate Arene koja nije zaboravila sve pobede, koševe, titule i trenutke euforije. Muzika se utišala, dlanovi su se zagrejali, a sa usana se začulo gromoglasno: "Luča kapiten, jedan je Luča kapiten..."

Izabrane vesti

No, to nije bilo sve. Kada je od kluba zajedno sa Ognjenom Jaramazom dobio prigodne poklone, začula se potpuno jasna poruka: "Ooo, Luča vrati se..."

Kapiten reprezentacije Srbije i nekada čovek sa "trakom" u Partizan Mozzart Betu doživeo je ono o čemu sanja svaki košarkaš. Verovatno će mu zato još i teže pasti što neće moći u potpunosti da doživi evroligaški ambijent u najvećoj dvorani na Balkanu, tačnije kao potpuni akter poslednje utakmice u kalendarskoj godini.

Stojeće ovacije zaslužili su Ognjen Jaramaz i pogotovo Andrea Trinkijeri. Iako je boravak italijanskog stručnjaka u Humskoj trajao prekratko, nisu pristalice crno-belih zaboravile kakav je trag ostavio i koliki je optimizam probudio u svima posle nekoliko tmurnih godina. Korona je prekinula sve to i ostavila mnoge da se pitaju "šta bi bilo, kada bi bilo..."

Kao što je i najavljivano prethodnih dana, Beogradska arena bila je popunjena do poslednje mesta!



tagovi

Vladimir LučićAndrea TrinkijeriKK PartizanPartizan Mozzart BetKK Bajern MinhenEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara