Komentari na vest

Crvena zvezda i Ben Bentil se zvanično rastali

d

dre

pre 10 meseci

Nije htio smanjenje plate inače bi ga ostavili...
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Zvezda ce naci boljeg.
m

maresca

pre 10 meseci

Najgori stranac u istoriji zvezde...u svim sportovima
u

užasno

pre 10 meseci

I najskuplja greška, skoro pa kao Raduljica. Oboica ugovor na dve godine
x

xezlgzwx

pre 10 meseci

5 od 10 igraca koji treba da odu su otisli (Markovic, Vildoza, Holland, Bentil, Martin), ostalo je jos da odu Ivanovic, Lazarevic, Ilic, Kuzmic i Raduljica. 4 od 7 igraca koji treba da ostanu su potvrdjeni da ostaju (Topic, Nedovic, Lazic, Mitrovic), ostalo je jos da se potvrde ostanci Campazza, Dobrica i Petruseva (moracemo sacekati kraj letnje lige na kojoj on verovatno nece proci). To je onda to sto se tice proslogodisnje ekipe. Nakon toga su potrebni dolasci. Osim prve opcije na trojci (Davidovac) potreban je odbrambeni bek, jos jedan bek suter, visoko krilo koje moze igrati cetvorku, prvi centar (zivotinja) i treci centar (po mogucnosti neko ko moze da odigra i na 4). Pre nego mi lupite minus znam da je nerealno ali najbolje opcije tu su Avramovic (slobodan igrac), Guduric (slobodan igrac), Kalinic (pusta ga Barsa), Tavares (sipaj Vucko malo para i nama za obestecenje i platu) i Filip Jovic iz Mege koji je po meni, uz Topica, buducnost srpske kosarke (a s Miskom se uvek sve moze dogovoriti). 1- Campazzo, Avramovic, Topic, 2- Nedovic, Guduric, 3- Davidovac, Dobric, 4- Kalinic, Petrusev, 5- Tavares, Mitrovic, Jovic. Uz Lazica kao 13. igraca ovo je tim za top 8 i triplu krunu.
e

ek mene

pre 10 meseci

Šta se nalupa čovek odavno se ne ismejah ovoliko.
V

Vl@dimir

pre 10 meseci

Једино што си тачно рекао је да је таварес центар
m

milan992222222222

pre 10 meseci

Guduric potpisao na 3 godine sa fenerom jos u martu.Slabo ti pratis kosarku.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Vode se pregovori oko ostanka Kuzmića i Lazarevića?????????????? Ma odlično, ako njih zadržiš obavezno zadrži i Raduljicu i Ivanovića. Ako i ovaj prelazni rok upropastiš kao predhodni, najbolje je onda da pustiš nekog mladjeg i ko ima ambicije da se pali na F4.
D

Drake

pre 10 meseci

Što ne bi ostali Kuzmić da bude treći centar, i Lazarević koji je čovek zadatka. Sigurno nisu skupi, a znače za rotaciju i već su uhodani u sistem. Bentilu želim sve najbolje.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@Drake. Zašto ne bi ostali???? Zato što je Kuzmić posle one saobraćajne nesreće završio karijeru, do tada je bio sasvim korektan igrač, a Lazarević može da igra samo u Fmp, on nije klinac kako svi misle, nego ima 28 godina. Zvezdi ne trebaju igrači od zadatka, videli smo kako su prošli igrači od zadatka i Militarci u fudbalu kada je došao ozbiljn trener koji zna šta hoće. Zvezdi trebaju ozbiljni igrači sa kojima možemo bar do top 8
B

BELI cvetko

pre 10 meseci

hvala i srecno
P

Parni valjak

pre 10 meseci

Taman da ga mi dovedemo umesto Lesora, 28 godina nije mator, uigro bi njega Zoc samo tako, zver od igraca
M

Mk

pre 10 meseci

Neka hvala.. Hasan Martin da, al kad se ne bi tako povredjivao. Žoc bi od njega napravio novog Hajnsa, niži centar a dominantan u skoku i odbrani
D

Dusmanin

pre 10 meseci

Bio bi Bentil dobar kod Zoca, kao rezerva LeDayu. On je bio najbolji igrac kod Jovanovica, dok je Nedovic bio povredjen a Campazzo i Vildoza jos nisu stigli. Za Ivanovicevu brzu taktiku on ne odgovara, ali bez obzira sto je spor i u kretnji i u pasu i sa reakcijama, jak je kao beton i tehnicki potkovan, ima dobar sut. Kad igra 1 na 1 protiv neke cetvorke moze lako doci do suta kao i LeDay, samo na drugaciji nacin.
Z

Zvezdaaaaa

pre 10 meseci

Ovaj Kuzmic ima vezu neku o gospode pomozi
P

P,Dragan

pre 10 meseci

Mislim da sva ova silna imena što se povezuju sa Zvezdom da nije baš tako , jer Zvezda će strance da traži većinu iz NBA koji ostanu bez ugovora a što se tiče odlazaka to je to manje više samo se iskreno nadam da ovo za Kuzmića nije istina jer čovek više nije za ozbiljnu košarku. takodje i za Lazarevića ista priča
Z

Zeder

pre 10 meseci

Skup je Bentli za odrzavanje.
m

matoriekspert

pre 10 meseci

A kome su pripala deca? Vikendica na moru?
l

ludilo...

pre 10 meseci

cuj kuzmic....sacuvaj me boze...
S

Sekcija Lazarevac

pre 10 meseci

Putuj igumane! Ni malo jeftin igrac koji apsolutno nista nije pokazao u ovoj sezoni.
K

Kos i licna

pre 10 meseci

Nista strasno,nije trebalo ni da se sastaju.
o

ojo

pre 10 meseci

Majstore sretno,hvala na onim trojkama!

Collector

pre 10 meseci

Meni kao navijacu Partizana nije jasna ta činjenica da je ovaj lik napustio klub a jedno drvo Kuzmić, ili ti Lazić, o Lazareviću niti polemisati came u klubu sisaju kasu kao pijavice a nikakave koristi ekipa od njih nema ama bas nikakve. Bentil je umio da odigra extra. Teškaš u pogrešnom klubu, u pogrešno vrijeme.itd itd..
@

@kolektor

pre 10 meseci

...pa u koliko klubova vec na pogresnom mestu u pogresno vreme?