Ćus Mateo (Foto: Starsport)
Ćus Mateo (Foto: Starsport)

Ćus Mateo: Mi smo Real Madrid i nastavićemo da se borimo, Tavares je dobio udarac u koleno i bio u bolovima

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.04.23. | 00:42

"Sutra ćemo odraditi testove da vidimo o čemu je reč, nadamo se da nije veća povreda", dodao je trener Kraljevskog kluba

Počeo je plej-of Evrolige sa dva brejka. Posle trijumfa Makabija u Monaku, Partizan Mozzart Bet je skinuo skalp najtrofejnijem evropskom timu, madridskom Realu - u njegovoj kući (89:87). Trojka Kevina Pantera zavila je u crno Kraljevski klub i donela crno-belima veliku prednost u četvrtfinalnoj seriji.

Trener Ćus Mateo je posle utakmice istakao da je zadovoljan izdanjem svojih pulena i smatra da ništa nije izgubljeno.

Izabrane vesti

"Veoma teška utakmica od prvog do poslednjeg minuta. Oba tima su bila svesni da će tako biti. Teško je i morate da prebolite ovo i razmišljate o sledećoj utakmici. Da se borite do kraja. Ponosan sam na momke. Timovi su uložili jednake napore za pobedu. Detalji su na kraju odlučili. Mi smo Real Madrid i nastavićemo da se borimo", rekao je španski stručnjak.

Veliki peh Real je doživeo u trećoj deonici, kada se povredio Valter Tavares.

"Sutra ćemo odraditi testove da vidimo o čemu je reć, nadamo se da nije veća povreda. Dobio je udarac u koleno i bio u bolovima. Ne mogu ništa da prognoziram".

O šutu Partizanovog kapitena koji je njegov tim bacio na kolena?

"Odlučili smo da branimo poslednji napad i to uradili veoma dobro. Panter je šutirao preko Jabusela i njemu idu zasluge".

Kako se pripremiti za drugu utakmicu koju Real pred put u Beograd ne sme da izgubi?

"Moralno i mentalno ćemo biti na najvišem mogućem nivou u četvrtak, nema dileme. Fizički ćemo se boriti do kraja. Nismo pobedili, ali idemo dalje. Primili smo mnogo šuteva za tri poena na početku i osetilo se Tavaresovo odsustvo u drugom poluvremenu. Uprkos svemu, ekipa je bila vrlo dobra, posebno u trećoj deonici, kada smo imali sedam poena prednosti. Imali smo šansu za pobedu. Ponavljam, mi smo Real Madrid i nastavićemo da se borimo", zaključio je Hesusu Ćus Mateo.



tagovi

KK Real MadridČus MateoKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara