Komentari na vest

Da li se Partizan najzad osvestio? Odgovor daje majstorica protiv Studentskog centra

J

Jtd

pre 12 meseci

Bez zelje da potcenjujem sc jer oni zasluzuju pohvale part nije smeo da dodje u situaciju da mu treba osvescenje protiv njih. Sve je to u redu, i oni su ljudi i bla bla ali oni zaradjuju veliki novac i kao prof su u obavezi da sami rese svoje glave kako god znaju i umeju. Kad se pobedjuje sve je bajno i sjajno a kad se gubi tesko im je, opravdano je, pa nije nego. Nit je poraz prvi nit je poslednji, nit je tragedija. Razmislite malo sta se desava oko vas i bice vam lakse da pregurate to sto niste na f4. Kad zivot ide dalje zbog ubistava, tragedija onda ide dalje i zbog promasenih bacanja...
V

VALJAK VERITAS

pre 12 meseci

GLAVE SU SE OLADILE IDEMO DA IH ZGAZIMO ,,SPORTSKI"
д

д.г.

pre 12 meseci

Треба да се спусте на овај ниво кад виде шта им је капитен својом глупошћу урадио. Не могу да тврдим да Партизан не би био првак Европе да није било туче у Мадриду. Реално, играчи су испумпани балони без мотива. Вама су странци носиоци игре и после испуштене шансе у Европи баш их брига за аба. Место у ел ће вам свакако обезбедити Жоц и Бодирога.
P

PaGost

pre 12 meseci

Okreni, obrni, Partizan je sam kriv za situaciju u kojoj su se našli. Imali su sve u svojim rukama, i nalet, i energiju i znanje, i naklonost sportske sreće. Sve se okrenulo jer su naseli na provokaciju, izgubili sve prednosti koje su imali, a najviše u glavi. To se videlo i na petom meču kada su neočekivano stali i sve se srušilo. Meni kao navijaču je mučno da gledam utakmice protiv SC, mogu tek misliti kako je igračima koji moraju da iznesu sezonu i privedu je kraju, nakon svega što se desilo. IPAK u sportu je pored svega, potrebna i jaka glava, a Partizan je istu izgubio u poslednjih mesec dana. Sada imaju priliku da pokažu da su mentalno dovoljno zreli da prevaziđu probleme u koje su se sami uvalili i dostojanstveno odigraju do kraja, pa šta bude.
J

Junker

pre 12 meseci

25+ razlike. Verovatno opet ludacki procenti suta za 3 i bar 15 razlike u slobodnim bacanjima.