Komentari na vest

Davidovac i Dobrić razbili Igokeu i odveli Zvezdu u finale Jadranske lige

K

Kos i licna

pre gotovo 3 godine

Zubobolja je nista u odnosu na to koliko vas boli svaka pobeda Zvezde.
P

Pitanje.

pre gotovo 3 godine

Gde vam je ovakav uvod za utakmicu Partizana sa Trentom kada je isto bilo navijaca na tribinama? Zasto dvostruki arsini
B

Bljak....

pre gotovo 3 godine

A ignorisali ste kada je bilo publike na utakmicama Partizana.... a sada kukate.
e

esex

pre gotovo 3 godine

samo milogorce da pobedimo i ja sam zadovoljan..
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Davidovac igra toplo-hladno..mora vise emocija da pokaze i da krene da igra muski..pa neka i promasuje..doci ce sut..kao i Dobric. Ne moze Loyd celu sezonu da vuce sam tim..umorio se..kilav neki tim Sale sastavio, bice muka sa Volijem, imaju sirok roster..a i odmorni i zdravi..ali se mogu pobediti normalno..obavezna prva pobeda u Bg..mada bice "klanja"..Bajic gundja na navijace..ali niko nase igrace ne ljubi u gostima..a on se prima uvek, pa iritira..tome u prilog i izjava idemo da pobedimo..pa kaze se dacemo sve od sebe da pokusamo pobediti..druze..seoski klub politicara dolazi u goste klubu da evropskim pedigreom..kojj se mora postovati..
F

Fuzija laktasi

pre gotovo 3 godine

Jel zna neko koju smo mi to tacno igokeu pobedili u polufinali,onu pravu orginal ili onu laznu fuzionisanu i ugasenu u laktasima 2009,nikako ne mogu da budem nacisto sa tim s obzirom da je to jedan te isti privatni dodikov klub,prosto sam zbunjen sa kojom tacno igokeom mi igramo u opste!
S

Sale Kg

pre gotovo 3 godine

Rastavljanje na paramparčad laktaško-beogradskog Frankenštajna.
d

dodikovi klubovi

pre gotovo 3 godine

Unistili smo ove sezone oba dodikova privatna kluba!
g

gunners

pre gotovo 3 godine

Zvezdas do koske, ali mislim da Buducnost uzima lagano. Nemamo nikakvu igru, sve na neki individualni kvalitet. Jos ako Volden bude rovit, Lojd ne popravi igru, nema od toga nista. Prvi mec odlucuje seriju, a Buducnost ce biti mnogo svezija.
N

Nemamo Centre

pre gotovo 3 godine

Koliko god mi bilo tesko da priznam moram da se slozim sa tobom,mi CENTRE NEMAMO U OPSTE, kuzmic i noko nisu kosarkasi u opste vec totalni amateri koji su zalutali slucajno u kosarku,tako da ce milogorci najvecu prednost da ostvare u reketu pod kosem jer ova nasa dvojica amatera nece moci da ih brane nikako,kuzmic i noko ubedljivo dva najgora centra u istoriji C.Zvezde,i to bez konkurencije!
P

Pitanje za sve

pre gotovo 3 godine

Znate li vi ko je Jago?
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

Склањалица класична.
N

Napisite

pre gotovo 3 godine

Izjavu trenera Igokeee..da vidite kakvo je to cuveno gostoprimstvo .
T

Tako je bre

pre gotovo 3 godine

Ničim izazvano, a posle svi protiv njih. Sećamo se i kesa sa urinom u Železniku, PP aparata... Igokea koja im ništa učinila nije, ne znam čemu ovo danas... Prvi krenuli sa provokacijama prema ekipi Budućnosti, pa kad su dobili patku u Podgorici krenuli da kukaju.. Protiv Cedevite cvikali prenos, sa se ne vidi šta rade.. Tuga od kluba i navijača
Z

Zanimljivo...

pre gotovo 3 godine

...proradio program za lajkove. Ostale gluposti ne zaslužuju odgovor .
V

Venit vidit vice

pre gotovo 3 godine

Šta je bilo Panteru, a? Boli te istina, neka i treba. A znamo da je sve istina. Vi ste samo mali privatni klub Nebojše Čovića koji niko ne voli (čak ni on sam, on voli pare)
B

Burg i Trento

pre gotovo 3 godine

Samo placite igokeasi,razumem vasu bol potpuno,demolirali smo vam obe igokeje ove sezone i onu laznu sto vise ni plej of da igra ne moze i sad i ovu pravu orginal,bukvalno gde god vas vidimo mi vas tu oducimo od kosarke,morace vas gazda dodik ponovo da vas fuzionise sa nekim drugim klubom jer ste vreca za udaranje Sampionu Zvezdi evo vec preko 10god titule i EL videli niste haha
d

djapetooo

pre gotovo 3 godine

Kao da nismo gledali istu utakmicu. Zvezda je loša, jedva dobila slabašnu Igokeu, kojoj je istorijski uspeh plasman na F4 pored Cedevite i užasnog Partizana. I to u poslednjoj četvrtini u kojoj nije igrao povredeni Klemons, solidan igrač. A u 3/4 kada su nas stigli, realno mi nije bilo svejedno. Protiv Crnogoraca šta bude bude, tu smo negde, sledeće godine mora to mnogo mnogo mnogo bolje. Nema ovde nekih igrača poput Kvinsija, meni omiljenog Markusa, Đenke, Bobija, Kaline, Gudure... da zapale mrezice i naša srca i dlanove.
C

Cao zdravo

pre gotovo 3 godine

Nema sledece godine, spiskao Covic pare i od naredne sezone pisale su novine i vec su ga prozivali, zato je i usao u sukob sa Obradovicem minirao ga za pojacanja a njegovi igraci u klubu Lazic, Kuzmic,Davidovac, Dobric, nisu igrali na maksimumu jer je tako rekla ruka koja placa, Obradovic oteran i trazi ono sto je dobio u ugovoru a coravko ce to iskoristiti da prikaze kako eto nema se para jer bivse legende traze ne zaradjene pare koje sam ja spiskao, druze moj cetri godine nema tima mucenje je ovo vise za gledanje ova antikosarka, sreca pa nema navijaca jer bi rekli sve svojom posetom seti se polupraznog pionira, tuzno, seti se sukoba oko tatinog sina, ako ne dobije licencu za evroligu bojim se da vise nema sta da trazi u klubu.
E

Evo...

pre gotovo 3 godine

... već osma godina kako osvajamo poslednji put i kako igramo EL po poslednji put. Osma godina kako nas nema od sledeće sezone. Osma godina kako pratimo košarku dve godine. Osma godina kako Čovke odlazi i ostavlja pustoš za sobom. Kako vas ne mrzi više?
B

Boban1

pre gotovo 3 godine

@cao zdravo,o čemu ti pričaš,pa taj celavi je i upropastio tim. Odbio je Jaku i Perry iz Cedevita jer je doveo “strasne igrače”,Hall,Terry,Colom,O’Bryant i sjebao nam sezonu.
1

177777777

pre gotovo 3 godine

Zato sad kad dodje buducnost 100 poena po utakmici ce dati 2 :0 bez problema
N

Naravno...

pre gotovo 3 godine

Bez problema u Beogradu, oni lagano u Titogradu i šampion ostaje isti, po tradiciji.
Ž

ŽarkoZ

pre gotovo 3 godine

Hahaha.. Respekt Zvezdi, idemo da pobedimo u Beogradu. 2 poena u četvrtini. Hahhaaha Bajić legenda.
V

Volim fucu

pre gotovo 3 godine

DAVIDOVAC DEJAN!!!!DOBRIC OGNJEN!!!
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Kad je teško - Davidovac. Moguće da su proteklih godina on i Dobrić najpotcenjeniji Zvezdini igrači. Da su imali kredite kao stranci koji su defilovali kroz Zvezdu, sa ne baš nekim učinkom, postali bi igračine. Čini mi se da, kod Obradovića, Dobrić nije ni igrao. Ovo je bila utakmica koju je trebalo da rešava Lojd. Jer je zbog toga doveden. Umesto toga erbolovi i silovanje. Šut ispod 30%. Iako je skoro kraj sezone Zvezda i dalje ne deluje kao tim. Sve se svodi na bljesak nekog pojedinca. Pitanje da li je to dovoljno protiv Budućnosti? Igokei svaka čast za rezultate u ovoj sezoni. Pokazali su da je najvažnije napraviti tim a ne besomučno dovoditi strance. Čak i da su osvojili Aba ligu pitanje je da li bi učestvovali u Euroligi. Bilo bi lepo kada bi finale prošlo bez incidenata.
d

djapetooo

pre gotovo 3 godine

pošten komentar. Dobar je Loyd igrač, nema dileme ovde najbolji, dve klase ispred Waldena, ali jednostavno nema tu lidersku crtu poput Kvinsija ili Markusa. Tih neki tip :) :) :)
P

Pizzousni

pre gotovo 3 godine

Ko je pustio raspuštenu bandu na tribine, kako drugi klubovi nemaju tu privilegiju?
Z

Zato...

pre gotovo 3 godine

.. što vi ne igrate plej of.
R

Rmplstilskin

pre gotovo 3 godine

Pa napisah vec, zna se ko je zamolio Davidovca da odigra brutalnu partiju za indeks 33, rekao mu ajde molim te evo i Mile ce da skloni one njegove, dacu ti zgradu u beogradu na vodi samo odigraj brutalno da pobedimo tu igokeu jer mi moramo da namestimo mec posto su svi vezare u Zvezdi samo ti znas kosarke, i covek ga poslusao tako da je sigurno dogovoren mec, groblje slobodno se zalite ulebu i fibi ako sad ne prodjete nikad necete.
N

Najrealnije

pre gotovo 3 godine

Nadam se da ce Buducnost da osvoji ovu sprdnja ligu,Srpska kosarka ionako nista nema od toga ako Zvezda uzme ABU.Videlo se to prosle godine.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

A Buducnost je sjajno igrala evroligu.
G

GrobarNBGD

pre gotovo 3 godine

Zaista sramotno da se ovako sudi na štetu nekadašnjeg prvaka evrope. Gore glavu braćo, biće bolje dogodine!
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Umesto mediji da pljuju sudjenje na utakmici u Laktasima gde su KkCz opljackali za sve pare oni pljuju naseg trenera koji nije ni sastavio nasu ekipu a nije ni nikog doveo strasno,i nije uopste cudno da nas je ova izvorna Igokea lacano dobila u oba meca u Laktasima posto imaju pravo domacinsko sudjenje ono sto mi realno nemamo,,,,
С

Срки

pre gotovo 3 godine

А што је у регуларном делу пустила Звезду у Београду захваљујући је иста завршила на првом месту? Иначе спортски директор Игокее је Вук Радивојевић, а ове године су два Звезда/ФМП играча играла за Игокеу. Иначе са оваквом игром биће лагано 3:0 за Будућност. Само ме интересује да ли су то она господа навијачи, који су се гнушали вређњу Алена Омића од пре пар сезона
S

Srki@

pre gotovo 3 godine

Zvezda je zavrsila na prvom mestu zahvaljujuci tome sto je imala najvise pobeda i zato sto je Buducnost imala pobedu manje, tacka.
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Potpuno zasluzena i ocekivana pobeda Zvezde i plasman u finale. Bitno je sada oporaviti i zaleciti povredjene igrace i spremno docekati Milogorce. Dobro je sto je malo i navijaca bilo u hali cisto da ovi dole znaju da im ovo nece biti izlet. Na kraju i poruka za Bajica da mora znati da kad dolazi u Beograd ne sme da kaze “puni smo samopouzdanja i dolazimo da pobedimo Zvezdu”! To ni treneri evroligaskih ekipa ne govore a ne trener Igokee.
F

Fk penal

pre gotovo 3 godine

Upravu si, ne treba da kaže došli smo ovde da pobedimo zvezdu jer zvezda ne postoji. Pravilnije bi bilo došli smo ovde da pobedimo fmp! TO JOJ RADI TO JOJ RADI, JER TI MOŽEŠ DA JOJ RADIŠ SVE, TO JOJ RADI TO JOJ RADI, NIJE VIŠE zvezda SAD JE fmp!!!
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Mora puno bolji Lojd za finale ili smo ga nagrabusili, i dobro sto je bilo danas malog pritiska na sudjenje zbog finala da znaju da ne mogu da nas lapaju pogotovo u Beogradu ako vec moraju u Titogradu,,,,,
j

jutka dileja

pre gotovo 3 godine

Da ne se mnogo zanosimo Igokea je ništa ekipa koja je pobedila sama sebe. Dolazi nam Budućnost, ekipa sa mnogo boljim fizikalijama od nas i dužom klupom. Do tada radujmo se cigani!
J

Jela

pre gotovo 3 godine

Igokea je, brate, preopasna ekipa, za 20% bolja ekipa od Budućnosti.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Не дозволити бананамену да доводи титоградске пријатељице ноћи да ипслужују срету, јавора и осталу наранџасту братију у српској престоници, и 99% титула је наша. 3:2 наравно, јер у титограду нетсси лејкерси и нагетси не би у аба лиги успели ни на -10 прићи миловој громади
G

Gostgost

pre gotovo 3 godine

Neznalice

MIJA

pre gotovo 3 godine

Imali ko Jaci..Imali ko Bolji.. Sledeca je Buducnost VOLI...al ce zato sa je Zestoko Boli.. Grobari jel nas Cujete...vasa patnja je neizmerna.. Igraj Zvezdo i samo ih Gazi..
F

Figueroa

pre gotovo 3 godine

Dobric i Davidovac....."pravi i vijerni sinovi" Crvene zvezde....
G

Gnu

pre gotovo 3 godine

Zašto pod navodnicima?
R

Realan stvarno

pre gotovo 3 godine

Uvek sam optimista,ali...realno mnooogo su jači na pleja,centri i "četvorke"takođe,ostalo tu smo,P L U S sudije koje će svaku sumnjivu loptu dati njima u Podgorici i mnogo više.Moje mišljenje,da jedino ako imamo visoke procente spolja,pa skoro da ne mašimo imamo šanse.Srećno braćo Zvezdaši
R

Radonja...

pre gotovo 3 godine

... car, voli da pobedi Partizane.
G

Gost773

pre gotovo 3 godine

19-2 cetvrtina i takva ekipa da bude u finalu??? Pa da sakupim klince iz ulice,dali bi bar 6 koseva za 10 minuta. I oni bi u finale?? Sta kaze Bajic,jel dosao po finale? Hahahahaha
G

Gooxy

pre gotovo 3 godine

Bitno je da ste zadovoljni sudjenjem.a publika je tu bila za nedaj boze,ako pocnete gubiti da usljede neki neredi ili prekid.pa da cova optuzi nekog drugog za to.a i kabal od struje je bio vec zasjecen ako zatreba i to.
A

A...

pre gotovo 3 godine

... valjda je normalno da narod dodje, ipak je večiti derbi .
N

Nesrecnice

pre gotovo 3 godine

Ali "kabal", hahaha haha.
G

Gloxyss

pre gotovo 3 godine

Ja mislim da je Davidovac po zna se cijem nalogu odigrao utakmicu sezone a sve nakon dogovora zna se koga sa Dodikom da Igokea pusti Zvezdu tako sto ce je upravo Davidovac i Dobric zasipati trojkama.
C

Cabel cabl

pre gotovo 3 godine

Pa nesrecnice citaj vase komentare sa utakmice kad je nestalo struje sta ste pisali i kako ste nazivali kabl kabel.
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Svaka čast za Dobrića, ali večeras je bio one-man-show. Sex, novac, Davidovac! Idemo sad posle partizanskih jugoslovena da zgazimo i milogorske montenegrine i da pokažemo ko je kolevka košarke jer KOŠARKA TO JE CRVENA ZVEZDA!!!
T

Tragikomedija

pre gotovo 3 godine

Koja sarena laza...Kolevka kosarke? Gebels da pozavidi!

MIJA

pre gotovo 3 godine

Pastocard do 1975 nije ni postojala..igrala DRUGU LIGU kada je Zvezda uzela KUP KUPOVA..Prvi Jugoslovenski tim koji.je osvojio Evropski Trofej. Grobari jel nas Cujete
T

Tragikomedija@

pre gotovo 3 godine

Reci tvoju istinu o kolevci kosarke, jer Boston jeste to u Americi a vi se pozivate na Boston to jest vi ste Boston sa balkana, ajd potkrepi malo to cinjenicama posto si coveka opovrgao, aj malko da se smejemo ljubi te cika.
T

Tragikomedija@

pre gotovo 3 godine

I ako mozes onako usput iznesi i istoriju i zenske kosarke odnosno zenkog kk Crvena Zvezda i kk Partizan, da ljuljamo te kolevke pa da.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Брат Деки да не пуши две пакле цигара, да не пије пет зидара и да не једе по пљеску сваки дан, био би најозбиљнији противкандитат Николи Јокићу за МВП-ја НБА лиге. Уживање је гледати кошаркаша са тако огромним коефицијентом интелигенције. Има осцилације, далеко је од елитног топ кошаркаша, али уз Бодирогу 'најпаметнији' наш играч у последњих пар деценија
t

tegi fegi

pre gotovo 3 godine

sve se slažem,stim što mislim da bi napravio neuporedivo bolju karijeru da je igrao pre dvadesetak godina.Danas bolje prolaze igrači sa fizikalijama
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Ja sam rekao da cemo tuci izvornu KkIgokeu danas minimum 15-20razlike jer kakvo sudjenje ima KkCz na gostovanjima a i na domacem terenu a i da ne bi one časicice od navijaca da malo pritisne sudije da ne mogu bas toliko da kradu opet bi bilo čupavo,a jedino su sudili normalno u zadnjoj cetvrtini i tada smo pokazali pravu snagu i realni pravi odnos jacine ekipa,,,,
5

50+

pre gotovo 3 godine

Da li te je makar samo malo sramota napisanih reci?
Z

Zemlja Srbija!

pre gotovo 3 godine

Bez ikakvih najava Zvezda je otvorila deo tribine i pustila stotinak navijača, koji su vređali sudije, a sportski komentator nisu mogli da obavljaju svoj posao. Da se odmah razumemo, veliki sam zvezdaš, zaista. Ali ovo je neprihvatljivo! Koja smo mi banana republika, pa to nema ni u Čadu.
s

sasa22

pre gotovo 3 godine

Cim neko pocne recenicu "ja sam Zvezdas ali" znaj da taj nema veze sa vezom!
S

Sasa 79

pre gotovo 3 godine

Ima u Podgoruci. Moras malo da se infmises pa onda da komentarises. Kada imas posla sa gospodom onda se ponasas goapodski, kada imas posla sa fukarom onda se ponasas kao fukara ili ces ispasti glup.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Е си ми седми?!?
P

Pa onda čadi

pre gotovo 3 godine

Da si ispratio prvi mec znao bi da je isto ovoliko bilo publike, toliko o tome koliki si zvezdas jer niti pratis a bunis se, to nije uradila ni igokea a ni buducnost koju tek ceka tribina da joj vrati sve nakon njihove u podgorici.

07.08.16

pre gotovo 3 godine

A,jesi bio u Cadu?
Z

Zemlja Srbija!

pre gotovo 3 godine

@Ložač Nisam sedmi, već igram finale protiv Budućnosti.
Z

Zemlja Srbija!

pre gotovo 3 godine

@07.08.16 Pazi kada sam sticajem okolnosti, pored nekoliko afričkih zemalja (u jednoj od njih imam prijatelja), bio i u Čadu.
Z

Zemlja Srbija!

pre gotovo 3 godine

@sasa22 "Jesam zvezdaš, ali..." tebi ukazuje da neko nema veze s vezom. Je li to po Frojdu ili po Jungu? Pozdrav druže, biće sve dobro jednog dana.
Z

Zemlja Srbija!

pre gotovo 3 godine

@Saša79 Nisam pratio dešavanja u Podgorici, priznajem, ne stižem sve da ispratim zbog posla. Ja se ne bih ugledao na loše stvari i uzvraćao istom merom. Gospodin ili jesi, ili nisi. Nema tu sa ovim ovako, sa onim onako. Moj utisak u komentaru se odnosi na to da je još uvek na snazi, koliko sam obavešten, zabrana posete sportskim događajima. Vodeći se time, zaključujem da ovde može da se radi kako ti padne na pamet, i da ne snosiš nikakve posledice zbog toga (baš kao onomad gledaoci na Marakani, na utakmici "bez publike" i vređanje Ibrahimovića) . Zvezda bi dobila Igokeu i bez tih nekoliko stotina huligana. Kada si pravi navijač, ti voliš svoj klub i navijaš za njega kako se navija, ne praviš incidente i ne nanosiš materijalu štetu svom klubu, ne rušiš mu ugled u svetu.
K

Koma

pre gotovo 3 godine

Nije lako biti grobar ovih godina. Izdržite, legende.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Ovo je dokaz da svi imaju domacinsko sudjenje a cak i ova izvorna KkIgokea ajde dobro desava se da izgubimo ali da gubimo od ovih kurseva dva puta ubedljivo to bez pomoci sudija ne moze bogme,,,,A realni odnos snaga je današnja utakmica uz cak opet skandalozno sudjenje koje svakako nije domacinsko,,,,
0

0211

pre gotovo 3 godine

Znači, ostala samo Almerija
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Neko mora da se testira i da placa po 9000 dinara a neko ulazi u halu kako mu volja.
O

Ovo...

pre gotovo 3 godine

... su vakcinisani.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Неко је са но лимит буџетом и 'батом' седми, а неки смо евролигаши. Ајде кокај кокице, сад ће алмерија
K

Kos i licna

pre gotovo 3 godine

Sto jel ti krivo?
K

KVGost

pre gotovo 3 godine

Teška utakmica.Bravo po ko zna koji put za Davidovca i Dobrića.Sramotni procenti i statistika Lojda u ovakvoj utakmici.Uz publiku do trofeja.
D

Doktor kosarke

pre gotovo 3 godine

Dejan je jos jednom pokazao da je najbolji trener na ovim prostorima. Ovo je najgori tim Zverzde u poslednje 3 godine sigurno, a ovakva igra. Prosle sezone smo imali Berona, Pantera, Lorenca, Stimca, Gista, Stratosa... pa smo se vise mucili. Ovaj tim je duplo slabiji od proslogodisnjeg, ali tu je maestralna trenercina. Ko ovog coveka osporava bolje da se prestane da prati kosarku, jer veze nema.
D

Dejan Radonjic...

pre gotovo 3 godine

.... je carobnjak
G

Ggddd

pre gotovo 3 godine

Gist nista stimac nista peproglu penzija lorenco 5poena prosek Da se ne lazemo lojd i volden vrede vise nego 4 nabrojana panja
1

12

pre gotovo 3 godine

Lorenco nista a davao po 30 peona i posle ga uze Fener hahahahahaha. Stimac razbija u Turskoj. Gist igra za 5. tim u Evropi.
S

Sasa 79

pre gotovo 3 godine

Kada vodis +18 pa dodjes na jednu loptu, pri tim pritivnik pravi plus 10 a trener ne trazi tajmaup...takva utakmica se od boljih ekipa gubi (citaj Buducnost). Toliko o treneru...
r

rrrr

pre gotovo 3 godine

Sasa idi gledaj umetnicko klizanje.
b

beograd na vodi

pre gotovo 3 godine

Odlicno SMO IGRALI ,bice to jos bolje,zivela Zvezda ziveo gospodin Aleksandar VUCIC koji je dao sve od sebe da sudjenje bude normalno i da bude ni po babu ni po stricevima, a tu kriminalni klubovi padaju i nemaju sansu.......
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Dobri ste bili, ali zvezda mnogo bolja. Sledece sezone vise ulazite u ovu originalnu Igokeu a manje u duplikat koji ne moze da se sastavi i zamalo da ispadne iz lige sa 10m budzeta.
n

nevoljabaš

pre gotovo 3 godine

Živeli Ostoja i Vučela.
J

Jen,dva,tri

pre gotovo 3 godine

Kad su poceli da nas stizu na scenu po starom dobrom obicaju nastupa sudija. Da li zvezda moze barem jednom da dobije fer sudjenje u aba?
M

Milutinović

pre gotovo 3 godine

@sacha@ Završilo se još ubedljivije nego što sam mislio. DeDa odigrao majstorski, Dobrić ga je pratio, a Noko odradio svoje. Finale će biti još lakše, na kraju 3:1 u seriji. Zvezda do groba...
N

Nebojsa iz Zeleznika

pre gotovo 3 godine

Mene je bilo blam nasih navijaca ovih dana koliko su pljuvali naseg trenera na svaki forum na koji sam otisao, pa i ovde na komentarima. Coveka koji nam je doneo 9 trofeja. Nadam se da ih je sad barem malo stid.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Delim isti utisak. Teska blamaza. Posebno RSB i SK.
9

924567

pre gotovo 3 godine

Na RSB administratori pljuju coveka kao da su na grobarskom forumu a ne kao da je rec o najvecoj zvezdinoj legendi u poslednje dve decenije. Opsti haos.

07.08.16

pre gotovo 3 godine

Bas kao sto sam i rekao danas jednom tegijevcu i laznom naviajcu Zvezde,a uvek sve pisem unapred,i nisam neko ko menja misljenje posle poraza.Prolazi Zvezda rutinski,i uzima titulu.I pitao me taj jedan,ocigledno klinac,zajedljivo,da li mi je Radonjic rod?Ne,dete,nije mi rod,ali cenim lik i delo.Radonijic je gospodin i trenercina,i to je potvrdjeno.Uvek uz klub,sledi svoj pravac,daje maskimum.A Obradovic je lazna legenda i uvek cu to reci.Ja nisam kao oni koji su terali Miloja nakon svih uspeha,nisam ni kao oni koji su posle Milana vikali "bravo Deki" pre toga prozivali iznova i iznova.Ja cenim rezultate,lik i delo.Cenim sto Radonjic ima rezultate.I kad je odlazio,odlazio je kao gospodin.A Obradovic je trazio pare za dve godine!Ajde da je trazio za jednu,aktuelnu,ali trazio je i za sledecu,plus je bezobrazno trazio Kup!I zato Obradovic nije legenda.I zato sam pisao lepo,da ce ovaj nakaradno sklopljeni tim,uzeti titulu,uprkos Obradovicu.Pa ce lazna legenda Obradovic imati mozda sansu da trazi bonus za ABA ligu.A vi lazni navijaci,koji cas vicete Kalemegan u Junu,cas RAdonja odlazi,svi vi koji ste terali Miloja,i smejali se Dekiju(msiter kompetisn)a posle podrzavali,i svi vi koji bi prvi dotrcali da pljujete da je Bajic prosao,nek vas je sram.
r

rsf

pre gotovo 3 godine

Slazem se!!! Radonja je jedna od vecih zvezdinih legendi. Ovi sto mu popuju su zavidne nule. Koliko treba da mrzis svoj klub da popujes najtrofejnijem treneru u poslednjih 50 godina. Sve samoi kompleksasi.
1

12

pre gotovo 3 godine

vidi sto se neko naljutio. Na svaki post koji hvali Radonju lupio po 50 minusa. Koji kompleksi hahahahahaha
1

12

pre gotovo 3 godine

RADONJIC DEJAN

07.08.16

pre gotovo 3 godine

@12...Ako je tebi smisao da ulazis da bi lupao pluseve i minuse,u redu,ako tebe to cini srecnim,ko sam ja da se bunim.Ali budi svestan da normalne ljude odnos pluseva i minusa ne zanima,ni malo.A ti klikci do mile volje.

07.08.16

pre gotovo 3 godine

@12...Greskom sam sad jedan komentar kao odgovor,namenio tebi,umesto jednom nesrecnom tegijevcu,kojeg si i ti prepoznao.Greska.
P

Pretera ga bas

pre gotovo 3 godine

Bravo za odanost, ako cenis Radonju zbog trofeja onda ispostuj Obradovica jer je kao igrac skoro pa sam dobio evroligaski Partizan, to sto trazi svoje pare pitaj Covica koji mu je takav ugovor omogucio i pitaj usput Covica zasto mora bas sa svima da se zakaci pocev od Bodiroge i Savica pa redom, i kad bi mogao da mi kazes jel bilo bar malo miniranja od strane covkinsa a? Tipa moje kombinacije od igraca nece bas da igraju kako ti kazez nego kako ja a? Radonic sta je doneo? Jel promenio nesto? Izgubio je za sad Lojda i Voldena, cupaju mu tekme Davidovac, Dobric sa neverovatnim sutom za tri,a onu prvu iscupa Lazic joj majko mila, ne postoji igra u reketu, prazni minuti i antikosarka sa prosecnom aba ekipom, i naravno vec je alibi spreman i vec upotrebljen tipa pa nisam ja selektovao tim, pa nisi care jer ni nula trener kao ti nebi potpisao Kuzmica i za narednu sezonu, nebi ni u snu doveo Uskokovica koji se kvalifikovao za prvi tim cime? Bice puka prevara poput Rebica, Tejica, Radanova, Simanica i ostalih brojnih nada koje mladost ostavise u Zvezdi da bi se neko dozvao pameti i video da nisu ni za aba2, i jos nesto iole ozbiljan trener bi Zvezdu najmanje odveo na fajnal for sa timom koji je imao Radonja tako da zahvalite coveku sto nas nije bilo tamo, i uzgred jos svako finale dobijeno na misice uz antikosarku kako to moze samo covkins i treneri poslusnici da serviraju.
r

rsf

pre gotovo 3 godine

DEJAN RADONJIC MAJSTOR ZA TESKE UTAKMICE
D

Dragan P.

pre gotovo 3 godine

Mislio sam da je Obradović mnogo bolji trener a i čovek . Prvo Dovestii Hola i Ostaviti Kuzmića za ovu sezonu je čisto NEZNANJE a o Ročestijevom vraćanju iz penzije neeću ni da pričam . Drugo još ima obraza da traži novac za to . Takodje mislim da je Radonjić trebao da istrpi O Brajanta ( iako je privatnik) jer je i takav bolji od Kuzmića čak i Terija . A Kolom je ako bucko za Hola majstor.
B

Bum 92

pre gotovo 3 godine

Prijatelju, mora da si mlad... Ne znam koliko se bilo ko seca, ali ja se secam odlicno... Taj isti obradovic je tuzio Zvezdu kao igrac.... Tako da me nista ne cudi, hvala mu sto je uradio kao igrac ali ako neko voli Zvezdu, to ne radi.....i ja mu tek sad nikad necu oprostiti... Pa nismo glodari da oprastamo svakom ko nas ruzi
S

Svaka...

pre gotovo 3 godine

... čast, večiti derbi je pripao boljem timu, opet se pokazalo da u derbiju nema favorita. Još jedna pobeda protiv Partizana, sad mogu da se okrenu prvenstvu Bosne i Hercegovine.
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Tamo su favoriti.
G

Gost2345

pre gotovo 3 godine

Fmp protiv KK Partizan igokea nikad nije bio derbi, tako da tesko da je i ova utakmica to bila.
O

Ovo je...

pre gotovo 3 godine

... utakmica između Zvezde i Partizana, to se zove večiti derbi.
S

Spaja

pre gotovo 3 godine

Bravo za Davidovca jer je prelomio utakmicu a namogu objasniti koliko sam srećan zbog prolaza dalje ali ne samo zbog toga već zbog Bajića koji se vazdigao posle one druge utakmice da je bio siguran da ide u finale.Prccccc.
M

Mauro

pre gotovo 3 godine

Slabo će ovo biti protiv Budućnosti, da smo njima dozvolili ovu situaciju u trećoj četvrtini iskoristili bi je.Ja razumijem da ne može u svakoj četvrtini da se gine, ali onoliko minuta bez koša iz igre...Puno jače moramo protiv Budućnosti.Napred Zveka.
V

Vitrog

pre gotovo 3 godine

Ove dislajkove puca samo neko ko nije gled'o, ušao na teletekst i vidio rezultat.Slažem se u potpunosti.
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

Kao sto sam i rekao, sve ospod 10 razlike za Zvezdu bi bilo veliko iznenadjenje. Sada slijedi finale, ocekujem da van terena nece biti nikakvih varnica, a da ce na terenu biti sve sportski, a dobra kosarka je zagarantovana. Kao navijac Buducnosti zbog domaceg terena rekao bih da je Zvezda u blagoj prednosti, ali nadam se pobjedi Buducnosti. Samo sportski jako!!!

Prime

pre gotovo 3 godine

Priblize se igosi na 5 razlike,ja reko stice ih,pa se onda setih da ce ih dodik ugasit.16 minuta 3 poena pa ovo je sramota.Ladno 10 sekundi do kraja napada i coek ladno drzi loptu kod centra,i sa centra sutira,pa nek mi neko rece da se nisu sklonili i da nisu nastelovali ovo hendikep jedinica u cetvrtoj cetvrtini.Sva 3 meca vrlo sumnjiva i ozbiljno smrde,tako da ce bit posla za istrazne organe kad pojedinci ustanu iz fotelja.Razmontirace ih sad Buducnost.Vesna Bokan te ceka
L

Laganini

pre gotovo 3 godine

Idi dečko gledaj nešto drugo. Nema vas nigde, idi mrzi negde drugde.
W

Wa

pre gotovo 3 godine

Ma sve je tako. I vi ste nas pustili tri puta da vas ne bi ugasili zar ne? Svaku pobedu nas neko pusti da ih predsednik ne ugasi.
R

Realan stvarno

pre gotovo 3 godine

I ja mislim isto....da smo ih pustili u Laktašima,jer smo odigrali skoro isto kao i oni danas
A

A1

pre gotovo 3 godine

A pljuvaci Dejana Radonjica po misijim rupama.
D

Danguba

pre gotovo 3 godine

Ko dozvolio publiku
D

Dingo

pre gotovo 3 godine

Ali onaj komentator na b92-STRASNO! Razumem ja da je on grobar,ali tako da se lozi na tim koji nije iz Srbije Ni malo postovanja nema
K

Komentator

pre gotovo 3 godine

Tim je iz Srbije...Bio i bice..
@

@komentator

pre gotovo 3 godine

Taj tim je mozda srpski tim iz bosne ali nikako nije iz srbije
G

Gost04

pre gotovo 3 godine

Zasluženo Zvezda u finalu, i sa srećom protiv Budućnosti, jer će protiv njih trebati u svakom smislu.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Sad ce ovi jadnici neki kvazi navijaci zvezde koji su pljuvali i Radonjica i igrace da hvale sve njih. Posle onog poraza u gostima, nema koga niste pljuvali sa sve penom na ustima, kao da vam zivot od toga zavisi.
H

Henry Hill

pre gotovo 3 godine

Kakav je ovo početak teksta, gde je objektivnost?
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Da nije bilo na jednu loptu sta? Razbijeni su uz svu pomoc sudija koju su imali.
S

Samo objektivno

pre gotovo 3 godine

Vama je objektivnost ostala u Čačku.
H

Henry Hill

pre gotovo 3 godine

Prijatelji, izvinjavam se ako niste shvatili. Mislio sam na to što se pominju ljudi na tribinama i pored Zvezdine pobede. Stavljaju u drugi plan razbijanje i potenciraju da nije trebalo da bude ljudi na tribinama. To mi je zasmetalo. Zvezda sa Radonjom do titule!
7

777

pre gotovo 3 godine

Sad brzo grobarcici skidajte dres Igokeje pa oblacite dres Buducnosti pa da botujete i spinujete o sudijama i slicno...
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Још Пионир да одбранимо од КК Волија и добра сезона може да буде. Ајде Звездо!
b

bgdbgd

pre gotovo 3 godine

IZADJI MALA, IZADJI MALA!!!
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Kobs i Ivanović rešavaju ovo s pola snage
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Sigurno, brt. Dodji juče, brt.
a

abc

pre gotovo 3 godine

Kako igraju ovih dana Raša Tomas, Mozli, Pejdžić? Je li Raša trocifren u skokovima, brani li Mozli obruč, je li Pejdžić raspucan...????
M

Messijesta

pre gotovo 3 godine

Lepo sam danas napisao bice 15-20 razlike za nas razbijemo ih i vratiti u realnost,ali su se glodari nadali drugačijem ishodu. A sada da razbijemo ove ogavne u finalu
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kad se pogleda rezultat, kažeš laganica, razbili ih. A realno, bila je tvrda i teška utakmica, prelomljena u poslednjoj četvrtini fantastičnom rolom Davidovca, fantastičnom odbranom i slabijim šutom Igokee što je rezultovalo sa samo 2 poena Igokee u njoj. Sve u svemu, zaslužen prolaz u finale Zvezde. Ono što brine je opet ta treća četvrtina u kojoj po ko zna koji put dozvoljavamo protivnicima da prave serije 10+ poena. U finalu je Budućnost favorit samo zbog širine rostera, ali, verujem u ove momke i Radonjića. Samo da je pošteno suđenje, ništa više! Srećno momci u finalu!
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Bukvalno ne postoji ogavniji klub, sa ogavnijim rukovodstvom i pogotovo ogavnijim navijacima od romkinje. Pustis gamad unutra da gledaju uprkos zabrani zbog pandemije, oni uzmu da psuju igrace, da im j. majku horski, ni zbog cega, momci se skroz korektno ponasali i igrali (nije kao da inace vlada neko rivalstvo medju njima, kao derbi recimo, pa da bude razumljivo DONEKLE). Tako ste zapoceli i protiv buducnosti (mada mnogo gore od ovoga) i napravili problem za celu seriju dalje (praveci se ludi kako su to poceli oni, a vi samo vratili, a ustvari ste sami poceli u prvoj utakmici). Zbog toga nikad i necete da budete veliki klub. Kosarkaska kultura i ponasanje 0, kao i poznavanje kosarke, gde na cistu i savrsenu odbranu vrsite pritisak i trazite faul
B

Bracafaca

pre gotovo 3 godine

Strasno koliko ste vi preposteni. Da nije kulturno nije al da vi preterujete sa tom vasom pricom kako vi nikad niste vredjali tudje igrace a svi znamo da jeste i jos jedan funfact lampardu su na stadionu cale i stric psovali sve po spisku ej cale i stric uz jos brdo navijaca.
P

Petka

pre gotovo 3 godine

...e , neka si nam rekao stručnjače
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Други клубови могу да уводе навијаче и пљују Радоњића, Лазића и друге момке... Ниси тада коментарисао ништа. Лицемјеру.
R

Rivalstvo...

pre gotovo 3 godine

... postoji, ovo je bio pravi Partizan. Tako je i prošao.