Komentari na vest

Dejan Bodiroga: Interes Evrolige je da Kampaco igra za Crvenu zvezdu

C

CeGa Vara

pre preko 1 godinu

hmmmm...,vezda da se zali sudu u lozani? auuuuuuuu...bio bio to vrhunac bezobrazluka
B

Babaroga

pre preko 1 godinu

Ovo je vise nego ocigledno da je sadasnjeg predsednika EL vise nego zabolela ona Bomba Nedovica i pobeda Zvezde protiv njegovog kluba po sred Arene,pa nam se sad sveti na sve moguce nacine tako sto nam prvo podvali njegove licne sudije koje je on birao da nas pokradu protiv Barse i otmu nam pobedu,a sad na sve sto nam smesta i ovu nepostojecu kaznu jer ga ocigledno mnogo boli Jak Zvezdin tim i 7 pobeda za redom a pogotovo ona u Areni protiv igokeje,upravo zato nam se sve ovo i desava jedno za drugim sto nikako ne moze da bude "slucajnost" da u samo 5 dana prvo nam otmu pobedu protiv Barse a sad nas odjednom kaznjavaju..itd to je znaci taj "bodiroga efekat" na koga su nas svi upozoravali na pocetku sezone,sad je i vise nego ocigledno zasto!
W

Wondermaker

pre preko 1 godinu

E da je ziv Bora Stankovic. Trebao si od njega uciti Dejane. Ne deli zemlju na klubove,vec sve za interes Srpske kosarke. Bleda kopija Bore
r

rujak

pre preko 1 godinu

Ta faca krije svašta, hm kako je lukav.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Za ovog sa nikom gost kpj. Druže imam 59 godina a 52 godine sam navijač Crvene zvezde. Ciganin sam, delija nikada. Za razliku od vas u meni nema mržnje, pogotovo prema nekom ko je bio vanserijski sportista. Kako ne shvatate da ovima na vlasti odgovara da se stalno prepucavate i stvarate nepotrebnu mržnju. Volite i pratite svako svoj klub. Zar je to toliko teško?
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Ja mu ne verujem!!! Objasnjenje nemusto i bezobrazno donekle. Ne zeli covek dodatno da pojasnjava???? Stvarno??????? Prvi covek evrolige i rec je o klubu iz njegove zemlje, a on glumi nekog zapadnog cinovnika???????? Prosto receno nesto tu debelo nije kako treba......
m

mačvaninusrcu

pre preko 1 godinu

Kao i svaki srbin na nekoj istaknutoj poziciji,dokazuje neutralnost umesto da pomogne kad treba.
P

Poppsi

pre preko 1 godinu

U interesu je da ti tamo odigraš ključnu ulogu da Kampaco igra, a ne da ne igra što je očigledno tvoja zasluga.
x

xxxl

pre preko 1 godinu

Potpuno je sve u spinu. Bodiroga, ko je sta uradio ili nije, ko je kriv itd. Ne ide se ka jedinom problemu ovde. Lako cemo za Kampaca, igrace covek i to ubrzo, zelim mu to. Problem je sto je zvezda uhvacena s rukama u pekmezu, s duplim ugovorima. Za Adamsa se zna jer je to covek rekao. To je krivicno delo utaje poreza. Bilo gde u uredjenoj zemlji to je neoprostivo. Na primer, imam legalne prihode od 1000 evra a posedujem jahtu i nekretnine cije samo odrzavanje kosta 5000. Reagovace poreska i ako ne mogu da dokazem poreklo imovine oduzece mi to. Znaci, imas igrace koji na trzistu realno vrede 1-1,5 mil, a vodis ih da primaju 400.000. To je za ozbiljnu istragu. Moje je pitanje koliko se to dugo radi i koliki broj igraca je u pitanju. Pritom mislim i na KKP. Ako se i tamo to radi onda mislim da treba reagovati isto. Ljude koji su odgovorni za to treba udaljiti iz sporta, za pocetak.
P

Perakojott

pre preko 1 godinu

A Partizan je nevin, samo Bodiriga ćuti jer je grobar.
K

Kg

pre preko 1 godinu

Mi imamo svoga Boga to nije Bodiroga..
D

Dacha_76

pre preko 1 godinu

Čović je pogrešio kada je rekao da Kampacova plata nije 1.8 mil€ već manja i time otkrio kako je nasamario Real oko izjednjačavanja ponude!
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

A sta je tacno razjasnio? Koliko vidim, nista nije rekao konkretno...
F

FALCO

pre preko 1 godinu

Igramo braćo,i bez njega...sa ovim što imamo,i do sad smo gurali sami,nije ovo slučajno!Zato jako do kraja,neće Evroliga siromašne, pogotovo ako smetamo
f

foleri

pre preko 1 godinu

Nece one koji se prave siromasni, tacnije.

VecaBgd1971

pre preko 1 godinu

Kao Zvezdas u Bodiroginu pricu kao i u Čovićevu ne verujem uopšte, samo kad vidim na papiru legalan dokument ko je kome i sta platio, obecao itd, mozemo da sudimo. Naravno nikad necu videti...e onda cu da donosim zakljucke. Novinari sto lupetaju....zaboravite
С

Су57

pre preko 1 godinu

Е сад имамо још један разлог више да освојимо ову Европу! Браћо збијајте редове, напред Звезда!
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Hahahahahahah cirkus
K

Kk Plastika

pre preko 1 godinu

Doci ce vam glave te lazne excel tabele.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Pred Bodirogom je dva putica koji vode na dve strane i on ne zna kojim poći.Ako podrži Zvezdu španski lobi će ga na sledećem izboru ojaditi i može da se pozdravi sa pozicijom a ako se pridruži ovim što su se urotili protiv zvezde jer im je sujeta povredjena u Srbiji će biti razapet kao Isus.Što se kaže ne može se jednom guzicom sesti na dve stolice.
h

hrvoje

pre preko 1 godinu

Ne verujem ti
G

Gosteee

pre preko 1 godinu

potresao si ga bas sa ovim
a

a ako ti prikaze u excelu?

pre preko 1 godinu

onda verujes?
P

Peki 2

pre preko 1 godinu

Jeste .Ali za koji klub ?
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Na kraju ispade da je ovaj Ostoja "pametan"što ne plaća svojoj državi porez,ali tamo izmiruje na vreme,a Čović loš,zato što radi obrnuto.
D

Djooxx

pre preko 1 godinu

Ako nije prijavljivao stvarni iznos plata igrača u stvari je utajio stotine hiljada poreza na štetu budžeta Srbije.Jedino što se za dug Partizana zna i moraće ga platiti kad-tad, a dug Zvezde je predmet krivičnog gonjenja.U svakom slučaju,nadam se da će neko iz Zvezde objasniti zašto ih je Evroliga kaznila.Jer,ako je zbog duplih ugovora,to je predmet državnog tužilaštva republike Srbije.
G

GostRegistracija

pre preko 1 godinu

Vidi ovako. Ocigledno je to da je Covic podnosio lazni izvestaj o budzetu Evroligi. Tj prikazivao ga da je 10 miliona. Tamo su prikazane i godisnje plate igraca i drugi troskovi. E sad ako neki igrac po tom izvestaju prima 400k € po sezoni a recimo stvarni budzet je duplo veci i 20 je miliona evra to znaci da je on imao duplo vecu platu. Dakle 400 hiljada bi primio sve legitimno uz placen porez drzavi a 400 hiljada na ruke tj na crno. Ako su postojali dvostruki tajni ugovori po kojima bi primao pola pola to znac da za onu drugu polovinu novca nije placan porez drzavi. Sto automatski znaci da ako se tako radilo godinama onda je drzava Srbija ostecena za nekoliko miliona evra poreza. Zasto Covic vrsi pritisak na Bodirogu da se obori kazna a ne da pravdu potraze na sudu u Lozani? Zato sto tamo onda moraju da prikazu stvaran budzet i kako su koga placali i onda su ga tek ugasili. Zato on vrsi pritisak i preko navijaca i medija na Bodirogu da to obori.
d

da kazem

pre preko 1 godinu

Prosta matematika kaze da su i Ostoja i tvoj direktor skoro isti. Ako samo 5 igraca s 1 mil. + (a imate ih) vodis kao 400.000 ojadio si drzavu za 0,6 - 0,7 mil. evra kroz izbegavanje poreza. 5 x 0,8 x 20% PDV - to je 400.000 necega. Ako su tako odradjena i obestecenja to se moze pribliziti i na 700.000, recimo. Onda izadjes na jutarnji program, pokazes neke papire u kojima toga nema i ti cist kao rosa na ruzi i sve legalno placas. Pritom ne budes nimalo kolegijalan, vec bockas svog kolegu iz suprotnog tabora kako je neposten. Onda se ovaj drugi mora posipati pepelom pred gazdom. Rugala se serpa loncu a oba su crna.
G

Gosti

pre preko 1 godinu

Овог правдања не би ни било да се нису није побунио савет играча Ел. односно Бодирога би ћутао и правио се луд, појео вук магарца. Толико о Бодиригином интересовању за Звезду.
H

Hrvoje

pre preko 1 godinu

Bivši i sadašnji igrač Reala i Barcelone i navijač Partizana. Ništa ti ne verujem.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...a ko placa tu "nezavisnu komisiju"??? evroliga mozda??...

Zelenooki

pre preko 1 godinu

U redu je sve ovo što pišu ovi grobari da je Zvezda falsikovala papire i imala dugove prema igračima. To rade svi klubovi i ovi iz Evrolige znaju. Ali jedino što ovde nije u redu je to što je ta Evroliga početkom decembra donela suspenziju registrovanja novih igrača dok klub ne ispravi administrativne propuste i ne izmiri finansijske obaveze prema drugim igračima. Citiram još jednom dogod klub ne ispuni ove zahteve neće moći da registruje nove igrače. Klub je izvršio to što su tražili a oni su u kazni ostavili stavku o zabrani registrovana igrača sve do poslednjeg mogućeg dana za registrovanje novih igrača za Evroligu. E to nije u redu. Što su u prvobitnoj suspenziji jedno tražili i klub je to uradio a onda su trebali da dozvole registraciju igrača jer je klub ispunio zahteve za to i kazne klub novčano za administrativne propuste. To su radili svih ovih godina sem sada. I sada neka mi neko kaže da nije bilo pritiska od nekih klubova da se to uradi, a to su pre svega tri španska kluba i Žalgiris. Ja sam navijač Zvezde i iskreno Partizan i Bodiroga nisu bili za ovakvu kaznu. Bodiroga je ovom izjavom to i potvrdio, ovi iz Partizana funkcionišu isto kao i Zvezda i isti im je način finansiranja iz iste kase i samo budale mogu da poveruju da će jedni drugima da smeštaju jer ako nestanu jedni nestaće i drugi budite uvereni u to. I za kraj nebi me iznenadilo da ovaj Glikmanu ukine ovu suspenziju 20 januara nakon utakmice Zvezde i Žalgiris i Kampaco odigra prvu utakmicu u Evroligi baš protiv Partizana.
G

GostMaestro44

pre preko 1 godinu

Care nisu vam stavili blokadu za registraciju igraca dok ne isplatite dugovanja nego da isplatite dugovanja i plus jos uz to blokadu do 28 februara. To kao u fudbalu dobijes kaznu od 100 000 evra i prazan stadion na dve utakmice, to ne znaci ako platis kaznu od 100 000 da mogu navijaci da se vrate vec moras da odradis i jedno i drugo. To sto vama Covic nije rekao sta je istina to je druga stvar. EL vam je nalozila da izvrsite isplate dok traje blokada a ako istekne taj rok kazna ce biti drasticnija. To je poenta. A kod vas su mislili da ako u roku od dva dana isplate novcanu kaznu da ce se EL smilovati i povuci blokadu. Ali to ne ide tako. Nego Covic krije istinu a preko svojih botova i medija je okrenuo navijace protiv Bodiroge i covek lepo izasao da zbaci ljagu sa sebe i kaze da on nije taj ko odlucije da postoje organi i odbori i izvrsni direktor i da se oni pitaju. Covic muti kao i uvek a misli da ce proci nekaznjeno. E ovoga puta se malo preigrao. n
J

JaSamJa

pre preko 1 godinu

Ako mogu da primetim-ako postoje dupli ugovori sa 12 igraca,budzet Srbije je ostecen za (verovatno) vise stotina hiljada eura kroz neplacanje poreza....I da nije problem Evrolige,domaci sudovi bi trebali da se pozabave poslovanjem kk Crvena Zvezda...

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Gost maestro jel si ti dobro pročitao komentar ili se praviš blesav, lepo sam napisao šta su tražili 1 decembra kada su doneli odluku da Zvezdi zabrane registraciju novih igrača.Pa šta ti misliš da je Čović budala pa će dovoditi Kampaca 20 decembra a ima zabranu registrovanja igrača do 28 februara. Zvezda je uradila sve što su tražili da skinu suspenziju i to ti je izjavio i onaj Maršal Glikman. I ovo je prvi put u istoriji Evrolige da i pored toga nisu skinuli suspenziju. Zvezda je mogla da ne plati nikom ništa i da igra tako bez novih igrača do kraja sezone i suspenzija da traje i sledeće sezone, ili da nije dovela nikog a da je sve zahteve ispunila oni bih odma skinuli suspenziju registrovana novih igrača, ili da su doveli recimo onog Džinsa iz Hapoela isto bi suspenzija bila skinuta. U pitanju je igrač po imenu Kampaco i španski klubovi, ovo ti je suština produženja zabrane. Živ bio pa video šta će na kraju biti.
T

TerzaMag

pre preko 1 godinu

Dejan Bodiroga: Interes Evrolige je da Kampaco igra za Crvenu zvezdu...Koga ti onda zezas.Ko onda ne da registraciju?Svemirci?
T

TerzaMag

pre preko 1 godinu

Dejan Bodiroga: Interes Evrolige je da Kampaco igra za Crvenu zvezdu
K

KfZ

pre preko 1 godinu

Krajnje ciničan odgovor Zvezdi. Ako je interes Evrolige da Kampaco igra, zašto ne smanjite kaznu ? Nema Real Madrid veze sa ovim. Niti drugi španski klubovi
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Ovaj sad posao koji radi,nema veze sa njegovom vrhunskom karijerom.
k

kokos

pre preko 1 godinu

...i za prigovore se obratite upravi Vodovoda.
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

U Evropi objavili da su pojedini klubovi insistirali da Bodiroga i taj amerikanac uvedu Zvezdi tu drakonsku sto su oni i pristali. Da je Bodiroga zaista rekao da se Zvezdi odmah dopusti da registruje Kampaca i da se oslobodi kazne to bi se i dogodilo jer on i taj amerikanac odlucuju i imaju prava da poniste to sto se uvelo. Tako da ako je zaista to hteo,Zvezda bi se amnestirala ali izgleda da je samo hteo ali u novinama.Nema sta Bodiroga nekome da predlaze da ukinu kada on i taj amerikanac imaju prava da poniste kaznu. Tako da mu je ova prica suplja.
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Najlakše je opljunuti čoveka. A Crvena nevina.
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Ja ga ne pljujem. Svi su objavili da je par klubova zelelo da se Zvezda kazni i da su vrsili pritisak na Bodirogu i tog amerikanca. Oni su popustili i uveli Zvezdi kaznu.Tako da to treba nazvati pravim imenom a to je da su Bodiroga i taj amerikanac udarili po Zvezdi. A ovo pravdanje je smesno. Nema sta on da predlaze kada ima moc da kaznu ponisti.Dakle majstore,ako zaista mislis to sto si izjavio ti ponisti kaznu.Gotovo deceniju pod Bertomeuom Zvezda igra evroligu i nikada sem novcane kazne nije bilo,dosao Bodiroga dao Partizanu licencu,Zvezdu kaznjava. Sramotno.
Z

Zabrinut

pre preko 1 godinu

Da li ti umes da citas,covece?? Da umes,procitao bi da on nema pravo,samo taj drugi lik.
B

Bews26

pre preko 1 godinu

Ovo nije odgovor na pitanje koje je Zvezda postavila a glasi : Umanjenje grozne i neverovatno oštre kazne ?
A

Acke444

pre preko 1 godinu

A sto da se smanji kazna, valjda da se ukine kod vas je sve transparentno?
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Ovako govori neko ko je igrao košarku i to na vrhunskom nivou, ili što se kaže: pravi čovek na pravom mestu. Ovo govorim kao veliki i realni navijač Zvezde. Dosta više pljuvačine po nekome ko nas je toliko uveseljavao svojim neograničenim talentom. Neverovatno kako smo skloni da brzo zaboravljamo sve što je nekada bilo lepo. Imam dovoljno godina da se sećam kako smo svi obožavali Dejana i njegove majstorije sa loptom.
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Igrač i funkcioner nije isto. Isto tako, to što je neko dobar ili vrhunski igrač ne znači da je i dobar čovek.
G

Gost KPJ

pre preko 1 godinu

Ti si Zvezaš,kao što sam ja Partizanovac!
G

Gost123321

pre preko 1 godinu

Dobro, razumeli smo... Ti si samo ikebana, konce i dalje vuku Bertomeu i konkvistadori.
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

svi klubovi imaju dugovanja al nema veze,jer nisu iz srbije...u fudbalu Real,Barsa i ostali velikani duguju po 500 000 000€ ili preko milijarde al opet kupuju sve i svasta,dok nase ekipe zbog 200 000 € ili manje suspenduju praznim tribinama ili izbacivanjem iz euro takmicenja...pametnom dosta
N

Nisu problem

pre preko 1 godinu

Dugovanja ona su isplacena! Sta se pravite ludi ,problem je podmmetanje laznih ugovora i budzeta u vidu excel tabela i krsenje finasijskog fer pleja! U prevodu postali ste PSG!
2

222

pre preko 1 godinu

Zasto se nije javio posle ukradene pobede protiv barselone?
l

ljudi

pre preko 1 godinu

Covic muljao sa papirima i uhvacen.
_

_000459.195ed99a21c8410b90061d3611f5491c.1430

pre preko 1 godinu

Mulja te 10 god i zato patis
S

Sve jasno ko dan

pre preko 1 godinu

Krsenje finasijskog fer pleja kao Psg i podmetanje laznih excel buzdeta i ugovora ! Kazna je blaga ! Da se lepo prijavio realan budzet od 30 mil eura ne bi bilo problema ,ovako se se krije i podmece lazni excel budzet od 10 mil koji prolazi samo na jutarnjim programima! Ako lazem neka proslede tuzbu u Lozanu ako smeju ,a ne smeju jer znaju sta su radili!
p

problem nije Bodiroga

pre preko 1 godinu

Nego lazne informacije koje su prosledjivane. Hoce li konacno neko to da pita Covica i da zavrsimo sa ovom farsom.
0

097

pre preko 1 godinu

Koliko timova posluju u minusu i koliko su duzni igracima i niko nije kaznjen jedino su Zvezdu kaznili ocigleno da spanske klubove boli sto smo im ispred nosa uzeli dva igraca. Kakva ce biti odluka na zalbu Zvezde sto je ukradena pobeda protiv Barslone
I

Ista

pre preko 1 godinu

Kao i sto se Olimpijakos zalio protiv vas.

gemathegreat

pre preko 1 godinu

@Sotir! Jel kao Partizan što ih poštuje ???
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Izbacili ruse,nas kaznili drasticno. A da evroliga napravi samo takmicenje gde ce biti samo spanski i turski timovi i dubai
S

Sotir!

pre preko 1 godinu

A da pocnete da postujete pravila?? Sta mislis o tome? Nije vam bre ovo aba liga!!! I jos 6 klubova pre vas je kaznjeno, tako da nemooj da pravite mucenike od vas!! Uhvaceni ste sa spustenim gacama
R

Rasa77

pre preko 1 godinu

Koje nas🤣🤣🤣
n

nikola547

pre preko 1 godinu

Smeta vam jaka Zvezda ali dzaba vam sve zabranu ce sigurno ukinuti posle meca sa Realom a Bodiroga je sigurno mogao da utice da ne bude ovakva kazna ali nije
R

Ruleti

pre preko 1 godinu

Nista meni ovde nije jasno, pa sto ih kaznili ako će da im skinu kaznu.
0

009

pre preko 1 godinu

Veliki je pritisak naprevljen zbog toga ce je skinuti inace je ne bi skidali
n

nikola574

pre preko 1 godinu

A kad ce odluka na zalbu zbog gazenja linije?
K

Kad poniste mec

pre preko 1 godinu

Kad su bili cetvorokoraci!!! Karma je cudo!
B

Blaki

pre preko 1 godinu

Ma nije video sudija ipak je bio udaljen čak 1.5 m od Mirotića!
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Bukvalno problema nema ali ga ima. Ocito kazna nije jer nas EL mrzi, ali da je sumanuto velika to jeste. Finansijska kazna da ostane, mozda cak i malo veca od ove, ali zabrana da se ukine.
k

kralj Mida

pre preko 1 godinu

Izgleda da ga je neko zvao i objasnio mu nesto.
G

Gost 330482828

pre preko 1 godinu

Nek je i on rekao da ne bude evo Bodiroga glavni krivac za sve. Jbt ne mogu da verujem da čoveka razapese zbog kazne,kao da je on kriv
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Pa ako je on stvarno protiv...sto ga kao predsednika ne ispostuje taj direktor..da ne kazem zar ne bi trebalo isto da rezonuju i odlucuju, pa da taj amnestira
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Naravno da ce svako da vidi interes da Kampaco igra u C.Zvezdi zbog bolje kosarke na samom ferenu i vecih uspeha kluba.Ali neko mora da vodi racuna i o interesima igraca kada to vec sam klub necini kao u ovom slucaju C.Zvezde koja neizmiruje svoje obaveze na vreme ili ih uopste neizmiruje pa dolazi do tuzbe samih igraca na racun kluba kako bi dobili ono sto su zaradili.Samo objasnjenje kaze da je klub vise puta kaznjavan zbog istog dela i da ce svaka sledeca kazna biri strozija....tu je vec u pitanju svest onih koji vode klub i pokusavaju na sve nacine da izbegnu svoje obaveze.Sreca kluba KKC.Zvezda je sto nismo deo EU inace bi posle ovolikih kazni klub inace bio primoran na nepostojanje i svojim cinjenjem do sada jasno vode klub najbrzim koracima ka nestajanju....nazalost.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

molim vas gospodo sa druge strane brda o poslovanju stvarno sa vama nemamo šta da pričamo znate i sami kakvi ste
G

Gost DN

pre preko 1 godinu

Meni stvarno nikad nec biti jasno cemu ovoliki minusi na istinu! Jesu vec dva puta kaznjavani? Jesu! Jesu nastavili da muljaju? Jesu! Jesu pravili dvojne ugovore? Jesu! Kad Veldoza dosao dobili oponenu! Sve je to istina za koga god da navijas! Stavis prst na celo i kazes sam sebi, jbt ovaj covic mulja! I sad udri po Bodirogi zato sto je navijac drugog kluba!! Rodjace od mene imas veliki plus!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ahahahah ahahahah, pa zašto onda sabotiraš?????? U čemu je problem kada je Zvezda sve regulisala što je trebala.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Nije regulisala na vreme.
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Ako sve obaveze izmirite i dostavite papire sve necemo vas kazniti. Ne zelimo da vas kaznimo ali smo vas ipak kaznili. U interesu evrolige je da se Kampaco registruje ali vam ipak necemo dozvoliti registraciju
d

dostavili sve

pre preko 1 godinu

Papire ali lazne. Zato su vas i kaznili.
N

Nikola Niš

pre preko 1 godinu

Svaka čast. Kapitenski, kapa dole i veliki naklon! Ljudina.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Lazni interesi,lazno sazaljevanje.
Љ

Љубо

pre preko 1 godinu

Евролиге јесте, али није твој и интересне групе која те је ту поставила.

vbelic2@gmail.com

pre preko 1 godinu

Pa gde je onda probleeem?
b

bruka

pre preko 1 godinu

Problem je u tome sto se ne pita jedan covek, nego zaseda odbor, koji donosi odluke. Verovatno je i Real potegao malo veze, ali tri puta da napravis isti prestup, ne dostavis tacnu dokumentaciju i jos dovodis igraca bez da sredia sve? Bezobrazluk i za iste stvari se izbacuje iz takmicenja, a u realnom zivotu ide u zatvor!
n

noleeeerre

pre preko 1 godinu

Problem je sto muljate I saljete falsifikovane papire.
G

GostMaestro44

pre preko 1 godinu

Procitaj kompletan tekst e ne samo naslov. Zvezda ima pravo da se zali sudu u Lozani ali to moze da potraje i vise od dva meseca i postoji jos jedna opcija a to je da Mišel Glikman obori kaznu jer je on izvrsni direktor EL i samo on to moze a ne Bodiroga. Pljuvali ste po Bodirogi a pojma niste imali kakva su njegova ovlascena. A to zasto je Zvezda kaznjena treba da pitate svoju upravu tj Covica jer on to dobro zna. Umesto da to kaze on vrsi pritisak i preko navijaca i medija i drzave na Bodirogu da to obori a Bodiroga nema ovlascenja za to.
G

Gost Grobar

pre preko 1 godinu

Problem je u kkcz i njenom predsedniku, napravili su TEZAK prekrsaj...pokusaj podvale laznih papira.. malu kaznu ste dobili, upozoreni ste da su se mogle i pobede brisati.
G

GostRekonstrukcija

pre preko 1 godinu

To pitajte Čovića. Zašto ćuti?
p

problem je false informacije

pre preko 1 godinu

Among the actions that the Euroleague demands from the Serbian team are non-payment to players and the fact of having provided false information. But the Euroleague goes further and threatens: "The sanction also warns the club that any other violation of the FSFPR may lead to more severe sanctions, such as victories deducted from the team's record."