Komentari na vest

Desetkovana Zvezda gostuje Feneru koji nikad nije dobila na strani: Da pokažemo reakciju i sprečimo padove

S

Sala komika

pre preko 1 godinu

Jel to isti ovaj Radonjic koji je bananiran i skartiran iz Bajerna koga je ukanalio a pre toga hvatao lovorike svog prethodnika? Ili je to isti onaj Radonjic sa velikim uspehom od 16-18 mesta u evroligi sa 3 razlicita tima? Ili pak onaj Radonjic koji sa Panatinaikosom gubi od Arisa pa je tek 5. ili sto ima skor 1:5 u evroligi i jedan je od retkih gorih od Zvezde? Ili je ti onaj Radonjic koga je Partizan odvalio prosle sedmice u sred Atine? Ili onaj Radonjic koji u timu ima Ponitku, Bejkona, Vilijamsa, Lija, Papajanisa, Grigonisa, … a ipak je najgori u evroligi? Poljaci su samo sa Ponitkom izbacili Slovence sa Doncicem. Ako je to taj Radonjic koji je “penzionisao” najboljeg trenera u evropi ikad ili Vujosevica koji za razliku od Radonjica ima bar 2 final foura, onda stvarno …
N

Nije to Zadar

pre preko 1 godinu

Hajde, hajde, glavu gore, pa nije Fenerbahce Zadar …
I

Igokeac

pre preko 1 godinu

Kaže to navijač kluba koji je do juče igrao Fibinu ligu šampiNJona.
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Vlado cuti, pokusajmo da izgubimo sa sto manjom razlikom,a ne da izjavljujes da smo sve pripremili,samo treba sprovesti u delo. Pa i da smo kompletni,sve ispod dvadeset razlike,bilo bi uspeh. A ovako,bice trideset,a mozda i vise. Bojim se katastrofe najvece u istoriji. Jedino ako se njihov trener smiluje na pravislavnu bracu, pa u nekom momentu,povuce rucnu. Vlado odlazi i spasi Zvezdu od sebe samog. Zar ne vidite svi u klubu da nam je hala poluprazna,a kod groblja je cak i arena polupuna. Ova sezona je totalni promasaj i Markovic i Raduljica i Adams,a i Martin je upitan.
s

sportski pozdrav

pre preko 1 godinu

Ajde ljudi,valjda je reprezentacija bitnija sada. J... jedno kolo EL,i ovako nemamo neke sanse za 8
P

Princip

pre preko 1 godinu

sa ovim trenerom, sve ispod 20 razlike je uspeh...

Forzza

pre preko 1 godinu

TI KAO PRVO SAZNAJ SA KIM IGRA ZVEZDA PA TAD VERUJ U POBEDU!VEČERAS FENER KOJA JE PO SVEMU PRIKAZANOM NAJJAČA EKIPA I NAJKOMPAKTINIJA A U ZVEZDI VLADA RASULO SA VLADOM NA ČELU KOJI MISLIM DA JE SAM NJEGOV MORALNI ČIN DA AKO IZGUBI VEČERAS PODNESE OSTAVKU!!! I ČOVIĆU DOVEDI FANATIKA U RADU KOJI SAMO MISLI NA KOŠARKU 24h POCEKA DA ZATEGNE EKIPU I ZALICI KOLIKO TOLIKO JER OVO JE MUKA ZA GLEDANJE NAJGORA SEZONA U EUROLIGI ILI EVENTUALNO SFEIROPOULOSA
P

Princip

pre preko 1 godinu

Pablo mora doci.. kad se trosi tliko love moze jos par milki.. inace smo u kanti ove godine..
W

Walldorf

pre preko 1 godinu

@Forzza Ovo je, što bi se reklo, van zapisnika jer sam rekao da više neću komentarisati dok ne vidim pozitivne pomake u KK Crvena zvezda. Pišem ovo da bih podržao tvoj post. Apsolutno si u pravu što se samozvanog trenera Jovanovića tiče. Neverovatan čovek, zaista. Nakon par godina u FMP-u i otkaza u raspaloj Ciboni, taj čovek se prihvatio EL i Zvezde!?! Njegova krivica je čak i manja od krivice i bandoglavosti prvog čoveka KK Crvena zvezda. Letos je najurio trenera Radonjića. Trenera koji je jednog samozvanog Generala najurio u Rumuniju. Trenera koji je bio na korak da u penziju pošalje i čačanskog semafora, porazivši ga do nogu prošle sezone. Isto bi to učinio i ove sezone, samo da je sam mogao selektirati ekipu. No, dobro. Trener Radonjić je trenutno nedostupan ali bi idealna zamena bio trener Duško Ivanović. Čovek koji u kratkom roku zna da nemilosrdno zavede red, rad, disciplinu i sistem igre sličan Radonjićevom. Upravo ono što nam je neophodno. Sferipulos je stranac. Dok ukapira naš mentalitet, pa onda sklopi osnovna saznanja o svakom igraču, dok sve to sklopi, ode voz. Ivanović bi to i brže i lakše. Živ i zdrav bio. Sportski pozdrav!
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

Daj bre smenite više ovog filozofa..ni on ni stručnjaci Simonović i Jorović nisu dorasli Zvezdi ni EL..ista je situacija sa zetom na na poziciji sportskog direktora ...bla bla da odgovorimo energetsku bla bla..da pokazemo karakter...alo vre prvo pokazite kako se igra kosarka!
V

Verujem u pobedu

pre preko 1 godinu

Pricajte vi po komentarima sta hocete ali ja ocekujem pobedu. Nekoliko je razloga za to: Zvezda ne moze losije nego zadnju protiv Zadra, Oli je u padu i gubi kod kuce od slabijih protivnika, Oli ce da potceni Zvezdu, tako da verujem da ce Zvezda odigrati jako dobru utakmicu i da ce ih ici sut dok je momentum Olija jako los i mislim da ih sut nece ici.
H

Hahahah

pre preko 1 godinu

Zvezda igra sa fenerom. Partizan igra sa Olimpijakosom, gde si ti zalutao hahahaahah

kln

pre preko 1 godinu

Oli?
1

123hop

pre preko 1 godinu

Ako je 10 igraca u rusteru hendikep...
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Igra mačke i miša
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ko forsira ovog Lazarevića. Svi misle da je on klinac a ima 26 godina. Mi da smo kompletni ne bi imali nikakve šanse da tamo pobedimo. A koga uopšte da pobedimo sa TRENEROM AMATEROM. Koji niti ima znanje, niti ima autoritet. Ne znam šta Čović čeka, što ne menja trenera. Jel treba da nabijemo još poraza u Aba ligi, pa da posle nemamo nikakve šanse da prvo mesto. MENJAJ TRENERA, još juče.
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Sve i da smo kompletirani,ne vredi sa ovim dunsterom od nabedjenog trenera. Ne vredi!! Ovu ekipu sada iz kanala ne bi izvukao ni licno da se pojavi pokoj mu dusi Duda.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Утакмица без брига.
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Ako ovi saberu 3 Pobede ukupno u evroligi to ce biti uspeh