Komentari na vest

Divizija Central: Klivlend rizikovao s Mičelom zbog napada na titulu, prsten hoće i Milvoki s Midltonom

b

bzz

pre preko 1 godinu

Rubio prošle godine igrao u Klivlendu, kakva crna Indijana...
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Samo teški košarkaški amater može da izjavi da je trejd Markanena za Mičela dobar posao. To je smešno i bez Sekstona, a kamoli sa njim. Generalno je nestašica kvalitetnih visokih igrača, a Lauri će tek da eskplodira. Velika greška Klivlenda. Nestvarno loš trejd. Mičel je klasičan potrošač lopti koji nikad neće doneti kvalitet bilo kom timu. Nešto poput Galinarija, koji je uvek najbolji strelac, ali njegove ekipe vazda gubitničke. Nema tu ni pobedničkog gena, ni harizme, ama ništa.
M

Miksii

pre preko 1 godinu

Milvoki je ozbiljan kandidat za prsten,jak i iskusan tim. Klivlend ćemo videti za šta je sposoban i koliki je plafon njihovih mladih igrača. Videćemo može li Čikago sa jačima od sebe da igra. Ne očekujem neki iskorak Lavina,možda samo malo odbranu bolje zaigra. DeRozan će teško ponoviti prošlu sezonu. Njihovi aduti su zdravi Patrik Vilijams i Lonzo Bol koji ekipu mogu podići za bar 20%
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Milvoki je svoje odsvirao. Imali su ludu sreću u kovid sezoni da se okite titulom. Neka zapamte taj prsten, jer u normalnim okolnostima, sa zdravim ostalim ekipama, nikad ne bi došli ni u priliku da ga uzmu.
г

гост

pre preko 1 godinu

Чини се као погрешан потез Кливленда, добра екипа, али довођење Мичела у тренутку кад на истоку има никад више кандидата за завршницу, делује као погрешан тајминг.