Nikola Radovanović Foto: MN press
Nikola Radovanović Foto: MN press

Dominacija Radovanovića i crno-belih u juniorskom derbiju

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.03.21. | 15:08

Juniori Partizana ubedljivo savladali vršnjake iz Crvene zvezde

Košarkaši Partizana pobedili su vršnjake iz Crvene zvezde sa 67:43 (14:16, 18:9, 17:7, 18:11) u derbiju odloženog 5. kola Juniorske lige Srbije.

Ključnu prednost crno-beli su napravili u drugoj deonici, ali tu nisu stali. U drugom poluvremenu su nastavili da pojačavaju ritam do maksimalnih 67:43.

Izabrane vesti

Najubedljiviji igrač utakmice bio je Nikola Radovanović. Prvotimac Partizana koji je 13. marta napunio 18 godina upisao je 24 poena (9-8 za dva, 8-8 sl. bacanja) i šest skokova za nepunih 26 minuta. Mihailo Petrović je upisao 14 poena pet skokova, Aleksa Milenković osam poena i isto toliko skokova, a Đorđije Jovanović četiri poena i sedam skokova.

Na drugoj strani, u ekipi Crvene zvezde najefikasniji je bio Filip Branković sa devet poena, Nikola Topić je dodao sedam, a Nikola Šaranović i Ognjen Matović po pet poena

Partizan posle nepotpunog 19. kola ima učinak od 14 pobeda i 3 poraza, dok je Crvena zvezda u 16 utakmica ostvarila 13 pobeda. Večiti će do kraja ligaškog dela odigrati još jedan međusobni duel koji je trebalo da se odigra 16. februara, ali je takođe bio odložen zbog korona virusa.


tagovi

KK PartizanKK Crvena zvezdaNikola Radovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara