Komentari na vest

Dominacija Radovanovića i crno-belih u juniorskom derbiju

N

Niski Grobar

pre oko 3 godine

Pa dobro, bar nije 25 razlike...
S

Sascha

pre oko 3 godine

Ajmo ,namesteno uskoro ovi momci vraćaju Partizan gde mu je mesto
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Radovanovic i M.Petrovic imaju ozbiljan potencijal, plus Miletic iz Borca i Matija Belic iz Mladosti Zemun, i naravno, Trifunovic koji je vec relativno afirmisan. Ovo ostalo klinaca tipa Dj. Jovanovic, L.Stefanovic, L.Tarlac, D.Tanaskovic, to sve kad saberes nema pola jednog igraca.
A

A.

pre oko 3 godine

Belic moze biti dobar, samo da nabaci masu i odrzi konstantan sut za 3.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

@ blajvco ...Trifunovica ne spominji molim te . On vise nije toliko mlad a i dobio je dobru minutazu ove sezone pa se videlo gde je . Los defanzivno, dosta gresaka i jednostavno nije igrac za neke ozbiljne rezultate . Ovaj mali je jos zelen za vecu minutazu sto se videlo u derbiju gde su ga fizicki nosili ali jednostavno od njega u njegovom uzrastu bolje nema tako da ga treba drzati i raditi , RADITI SA NJIM !!!. Pogledajte Pecarskog on je bio igrac juniorskog evropskog prvenstva a gradjen sa ramenima jacine vrabca i onda na seniorskom nivou nestao , Pa zasto neko ne udje sa njim u teretanu ???????
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

a uprava da izgori sto pomoc nije isporucena u kesu al nebi me zacudilo da su prodali koju garnituru nekom da uzmu koju kintu
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

kakav je to promasaj , jedan od vecih u istoriji kluba. Samo je Musa Norveski Nejmar gori od ovog . Al stalno neki njegov oporavak, cekamo ga, danas ce sutra ce , pa mu otpao jedan krampon na kopacki pa se cekaju nove kopacke,pa stigle kopacke al nema imalina ... terajte bre to iz kluba i javno objavite ko ga je doveo. Nismo bre mi ustanova za rehabilitaciju invalida . I navijaci Partizana kako se ne zapitate sta Vazura jos uvek trazi u klubu ??????