Komentari na vest

Duško Ivanović o porazima u neizvesnoj završnici: Dajte, molim vas, pa koliko smo utakmica dobili!?

Š

Šahmat

pre 6 meseci

Čini mi se da se teško borimo sa fizički snažnijim ekipama,pa zbog toga na kraju forsiramo šut za 3p.Gedraitisa celu četvrtinu drži na klupi a do tada je bio najbolji na terenu.Jako čudne odluke donosi Ivanović.Bez snažnog centra i beka šutera nemamo šta da tražimo.
j

jaijdj

pre 7 meseci

Utakmicu su izgubili Teo,Sabaz i reponja!Pr a dvojica insistiranjem na sutu za 3 poena,kada vodimo!!!!Pa naucite vise da se tada ide na siguran kos,a protivnik neka juri rezultat,gadja trojke i mozda promasuje!!!Svakom promasenom trojkom pruzamo sansu za napad i smanjenje razlike.Trener MORA da zaustavi divljanje "zvezda",zameni ih i ohladi na klupi.Ova dvojica su ispalila po 7 trojki(po jednu pogodili) i imali po 3 izgubljene lopte.To vam je 18 upropastenih napada od strane ove dvojice!
m

milo123

pre 7 meseci

pricati o nekom zvezdinom praznom hodu kada nas ovi doslovce prebijaju u trecoj cetvrtini, bez faula (bilo par faulova na sutu, Teo za 3), sa druge strane se svira Bolomboju prekrsaj gde covek nije ni telom dirao igraca maltene - Monako tu lomi utakmicu i stice plus 5 (u ovakvim utakmicama to je previse), pritom jasno je da su svi igraci pali psihicki jer su prisustvovali kradji na terenu.
S

Skonca i konopca

pre 7 meseci

Da pogledamo sastav u poslednje 2.min mi na terenu sa igracima gde niko nema vise od 2.00 metra neznam na koji nacin moze da se dobije utakmica bez visokog igraca sa snaznim blokom gde su oni dominantni skakaci i to svako protiv svakoga pa ko moze Teo da mu zagradi kos i uzme skok u odbrani teo,Nedovic,Draper stvarno ponekad neznam dali Ivanovic zna sta radi ili se u poslednjoj dionici on pogubi konce i konopce
R

Radonjic za trenera

pre 7 meseci

Podrzavao sam Ivanovica najvise od svih trenera posle Radonjica, ali sad je postalo vise nego jasno i meni i svim pravim navijacima da covek jednostavno NIJE ZA ZVEZDU i Tacka,prosle godine od 100% neizvesnih zavrsnica u EL i ABA pogubio je 90% i kostao nas ABA titule koju je licno on izgubio jer mu je taktika nacisto bila pogresna u finalu, evo sad je poceo isto to ponovo da radi i to sa 3 puta jacim i boljim timom nego sto smo imali prosle sezone,OPET GUBIMO SVE ZAVRSNICE kad je neizvesno potpuno isto ko cele prosle sezine,znaci da NIJE do igraca vec DO TRENERA cim se potpuno iste stvari ponavljaju sve vec dve godine za redom NON STOP,sto znaci da Ivanovic mora da leti iz kluba dok je jos vreme i dok nas nije upropastio nacisto pa da i ove sezone izgubimo titulu u ABA i sve sanse za Top8,krajnje je vise vreme da se kancer odstrani sa klupe i iz kluba i da se vrati jedan i jedini Dejan Radonjic najbolji trener Zvezde u zadnjih 30 godina bez premca! On je covek sa 5 puta slabijom ekipom nego sto je ova sad koju imamo pravio 10 puta bolje rezultate nego Ivanoviv, a zamislite sad da ovaj dobar i kvalitetan tim Radonja uzme pod svoju komandu...pa nebo bi samo bilo granica,bukvalno bi se prosetao do titule i Top8 smem da potpisem!
I

Ivanovicu...

pre 7 meseci

ODLAZI IZ KLUBA,DOSTA JE BILO VISE,POGUBIO SI SVE MOGUCE ZAVRSNICE,VREME JE ZA RADONJICA!
L

Luka994

pre 7 meseci

Ma dovedite Atamana, ionako će brzo da leti iz PAO.
p

paaaaa

pre 7 meseci

dobili smo od 10 jednu,eto to ti je neki procenat

nikola6683@gmail.com

pre 7 meseci

Lično na mene dva utiska koja su ostavila najveći utiska na mene su Bolomboj koji je odigrao odličnu utakmicu i čini mi se da smo najzad dobili posle dugo godina dobrog centra. Drugo je povratak Plavsica na komentatorsku poziciju najzad. Ivanovic još uvek uigrava ekipu i pronalazi ko sa kim i kad biće to sve ok. Mnogo nam fali kapiten Lazić da zatvori najbolje protivničke igrače u izolaciji, tu je zato Hanga koji mora više da igra. Ne znam zašto ne koristi više Tobija i Jaga, prvi bi bio odličan u piku sa Teom dok Jago bi bio odlična zamena za Tea ili Nejpira kada im ne ide….
P

Princip

pre 7 meseci

ODLAZI
г

гост 1312

pre 7 meseci

Прошле сезоне кад је дошао, па везао оне силне победе, Недовић д тројка, исто ови никови су од Ивановића правили Фила Џексона , за Недовића говорили како је Стеф Кари лично само није имао среће да успе у НБА и како смо ми заправо више срећни него паметни да имамо њих двојицу. Сад на почетку сезоне, после 6 утакмица и скора 4:2 обојица су немачи појма, Тео је пензионер а за истанчан укус коментатора на моцарт спорту Нејпир је превара! После Асвела смо освајали евролигу, сад после Монака нећемо освојити ни куп у Нишу. Све у свему незадовољство сопстевеним животом, неоствареним амбицијама, малим пишама манифестујете тако што пљујете од јутра до сутра!
B

Boogy

pre 7 meseci

Predlog za novinara da izvuče statistiku koliko je utakmica zvezda vodila u EL u završnici i nakon toga je protivnik napravio seriju u poslednjoj četvrtini. Mislim da bi statistika bila poražavajuća. Puno utakmica smo vodili do pred kraj a onda protivnik pravio seriji tipa 20:5 i pravi preokret.
P

Preža

pre 7 meseci

Radonjić kada nauči engleski jezik možda i bude trener. Dobro mu je išlo sa Zvezdom, jer se dešavalo da mu prva petorka bude sastavljena bez ijednog stranca, i imao je gro domaćih igrača.
d

d. g.

pre 7 meseci

Kog Radonjića vi pominjete?To je isto kao što u fudbalu pominjete Milojevića. Čovek otpušten i u Bajernu i u Panatinaikosu. Zvezda je tim koji traži rezultat odmah i prerano je za Alimpijevića. Ili Ivanović ili stranac.
F

Fakti

pre 7 meseci

Radonjić je najtrofejniji trener Bajerna u istoriji. PAO iz prošle sezone ne bi spasao ni Hudini. Gledaj gde su ti igrači sada
T

Torbicis

pre 7 meseci

Nazalost nemate mladog igrača u timu a mogli ste bar Toplica da istrpite,a ne,vi na njegovu poziciju dovedete dva najjača igrača,a sto se tice trenera Alimpijevic bi vam bio najbolji ali da radi na duže staze!
A

ABCD...

pre 7 meseci

Radonjic je Melon licno za ovog vampira,ali uz duzno postovanje Radonjic nije neko ko bi Zvezdu pogurao korak dalje u EL. I sa njim je Zvezda bila pri dnu. Vreme je za nekog stranca,pustite vise to tipa ne zna nas mentalitet i te gluposti. Ivanovic mora da je jos danas bivsi!
4

450

pre 7 meseci

Sa Radonjićem Zvezda nije bila pri dnu. Imaš sajt EL pa pogledaj. Prosečno smo bili oko desetog mesta, sa uvek najmanjim budžetom. Jednom osmi, jednom deveti, a nikad ni približan budžet kao Duškov i nikad igrači tipa Kampaco, Vildoza, Napier, Panter, Ledej, Naneli i sl, neko odpadak iz drugih klubova koje niko drugi u EL neće, pa sa time napravi čudo. Radonja je istinski alhemičar. Dangubić, Lazić, Simon, Mitar, Cirbes, Đenka, Jović, sa takvim timom je Radonja pržio prebogate Fenere i Barse sa svojim razmaženim trenerima redovno.
M

Mr007

pre 7 meseci

VRACAJ RADONJU,VRACAJ RADONJUUUU!!!💪
O

Odlazi Covicu

pre 7 meseci

Kao sto sam rekao kad je sklepana ova ekipa od strane Covica i nikoga drugog, 16. mesto u EL i 2. mesto u ABA ligi je domet ovog "Frankestajna" od ekipe ! E sad ktenite sa lupanjem minusa gospodo draga !
a

astalavista

pre 7 meseci

ajde ćiku lakopo...
D

Dujo

pre 7 meseci

Dobro je to! Bitan je tvoj osmeh na konferenciji ! Uzeo si im milion po sezoni i samo udri legendo!
C

Cccc

pre 7 meseci

Posle Asvela sam rekao da se utakmice ne dobijaju i prvenstva ne osvajaju trojkama, nego jakom i sigurnom igrom iz reketa jer trojke često zakažu. Mi centara ni za leka nemamo. Naši igrači se pogubili, kad ti Lazarević i Ilić igraju boze me sačuvaj. I još kad ti trener ovako vodi utakmicu onda je doživljaj pravi.
d

d. g.

pre 7 meseci

A šta je Bolomboj? Možda plej.
Z

Zvezda 91

pre 7 meseci

Stobom ni jednu !
T

Teooo

pre 7 meseci

Ne znam jeste li primetili kada je Teo napravio 4.faul i Ivanovic mu sprema izmenu a ovaj odmahuje rukom prema Ivanovicu i pokazuje mu da nece napolje. I naravno ostaje u igri, i usere sledeci napad.
M

Maki3231

pre 7 meseci

Isto tako je u reprezentaciji na nekoj utakmici rekao Dudi Ivkovicu psovku, bukvalno ga napsovao, do skoro ste imali i taj klip na yt, ne znam dal jos uvek postoji... To je taj Teodosic!
N

Necke

pre 7 meseci

Reponja da se ne ljubimo. Hokejaske izmene, dovedes Jaga, nema ga u 12, a Topica posaljes na pozajmicu. Putuj igumane, ne misli na manastir.
S

Sunking

pre 7 meseci

Sve u svemu, kad pročitaš ceo intervju, pojeo vuk magarca. Nikome ništa Izgubili smo, boli nas paja Nema veze. Potrošili smo tudje pare, zajebavamo se, uživamo...niko ništa neće promeniti. Sledeća utakmica opet ista, opet isti izgovlti A vi se budale nervirajte što mi igramo kao slepci
G

Gost " '

pre 7 meseci

Dobro, ima taj gradski derbi za vikend , a Evroliga nas svakako ne zanima , igramo čisto jer nam se igra 💪💪💪🤣🤣🤣🤣
n

nikolas1

pre 7 meseci

Kada je izašao raspored evrolige komentari su bili tipa pobede 5 od 5 ili 4 od 5,a sada muka da će biti i 2 od 5.
S

ShoneGrobar

pre 7 meseci

Jako lose izgledamo i mi i vi za sada. Koja ekipa ce pre da proigra tesko je reci. Mozda ga igraci zaista miniraju zbog tih rigoroznih treninga jer neretko deluju kao da rade sve na ruku, neodgovorno a sa druge strane neverovatno mi da trener kao Ivanovic ne moze da privede utakmicu kraju, ne jednu nego 10 jer tim iz prosle sezone uopste nije bio los. Radonjic je mozda najbolja opcija za vas, covek igra odbranu i na tome mu se igra bazira. Nazalost limitiran je u komunikaciji a i taj still igre slabo ko igra pa ne moze da prodje vani a i navijaci se najvise naloze kad iz dobre odbrane proizadje nesto dobro u napadu, podigne se hala i igraci igraju sa 100% svojih mogucnosti.
Ј

Јосиф

pre 7 meseci

80% од вас сендвичара који га, сада терате, здушно сте га бранили прошле сезоне када је екипа играла исто лоше! Алиби је била екипа коју није он селектирао, па серија 6-0,па неигра кампацо, па вилдоса се заљубио, па био у депресији, итд. итд! Е сад, има нас који смо упозоравали да човек није тренер који може да испрати звездине амбиције, даје сујетан и тврдоглав, и да неучи на својим грешкама. Па колико пута је играча који је у налету он га извади из игре, а уведе неког ко је веч заспао. Јуче боломбој игра утакмицу живота, он уводи митровиќа који веч био отишо на спавање, а гесраитис му исто на клупу али зато деда игра, коме су они њихови црнци покупили све лопте јер човек једноставно неможе да чува више и скочније играче. Душко одлази после болоње, али за звезду је веч касно! Нови тренер, па јово наново! Тако без концепта, годинама!
ц

црвена.врана

pre 7 meseci

ЗВЕЗДИНИ НАВИЈАЧИ СУ НАЈЈАЧИ. ЗВЕЗДА СРБИЈА НИКАД ЈУГОСЛАВИЈА.
P

PFC

pre 7 meseci

Videlo se koliko ste najjaci
A

Alo, alo

pre 7 meseci

Nabroj domace zivotinje:bubašvaba, nindža kornjača, DRAKULA, mjau, mjau.
P

Pajac

pre 7 meseci

Kad su otvorili pozoriste u areni?
s

smehotresu

pre 7 meseci

U pravu si sledeća neće na 2 lopte već -20 od Vitrus eurocup ekipe.
V

Voždovac

pre 7 meseci

Evo ga košarkaški Piksi. Umesto da se postidi što ga preveslao 20 god mlađi trener i to bez Lojda, on relativizuje stvar. Pitam se samo otkud mu ideja da igra Teo umesto Jaga, protiv Monaka sa Džejmsom.
а

аууу

pre 7 meseci

Без Лојда?!
K

Kako demu je

pre 7 meseci

Jago ce da igra samo Aba ligu, a Teo Evroligu, ima da se menjaju ko ce kad da odmara zato u timu ima 15 igraca, od kojih ce uvek po 3 da odmaraju.
S

Skeletore

pre 7 meseci

Pitaj Taru da li pamti ljubav staru🎼
T

Trpadzija

pre 7 meseci

Vracaj Alimpija i Daj mu ugovor na 5 godina !
n

nije trener kriv

pre 7 meseci

nejpir najbolji i najskuplji igrac je upropastio prevagu na nasu stranu. bio je los u prvom delu a kasnije kada se lomilo jos gori. nije pogadjao otvorene suteve zaletao se i u kontri bacao lopte u aut. da je odigrao samo prosecno od svojih mogucnosti pobedlili bi vcrs.
L

Lolol

pre 7 meseci

Preslikana sezona!! Ko drži ovog trenera? Zašto nije smenjen
a

a zasto

pre 7 meseci

Da bude smenjen? Koji je njegov skor u El od kad je dosao? Koji je njegov skor u neizvesnim zavrsnicamq? Pozitivan je skor samo izguglaj.
m

monteroo

pre 7 meseci

Nije Teo ono sto svi misle da jeste,inace bi CSKA imao jedno deset evroliga u zadnjih 20godina.... Obicna divljana bez savesti,u odbrani igrac manje... A ti cirkus pasovi skupi kostaju velike ekipe kad se lomi rezultat..
t

toliko

pre 7 meseci

Najveća greška u narednim nedeljama mogla bi biti otkaz Ivanoviču
s

spiritus movens

pre 7 meseci

Nisam video potrebnu energiju. Slabo smo gradili kos i dozvoljavali im previse ofanzivnih skokova, iz cega su postigli 22 poena. U napadu nije bilo timske igre, previse soliranja i izgubljenih lopti, kao i ispucavanja za tri poena. Bice bolje, ekipe se jos uigravaju. I Olimpijakos i Panatinaikos su na istom skoru. Pogledajte Partizan koliko je para skrckao pa juce npr. nisu prisli Barseloni.
b

bxjdj

pre 7 meseci

Klinac gledaj svoje dvoriste i pusti se KKP. Ekipa je divlja, forairaju se trojke a tecne igre nema.
n

nekoizmase77

pre 7 meseci

Manje para nego što je Zvezda skrckala
J

Ja i ti

pre 7 meseci

Mnogo manje nego vi, doveli ste 10 igrača...

Grobar214

pre 7 meseci

Drakuli se drma stolica polako…
ц

црвена.врана

pre 7 meseci

Мислим да сам ти нешто рекао.
T

Tpb

pre 7 meseci

A filing bato,nista a?
t

tre

pre 7 meseci

Bato filing mu je 2 god Milliona i miliona ..a trofeji 6-1…
R

Rajko car

pre 7 meseci

Kao sto sam rekao sa ovim trenerom nikad nista necemo osvojiti.Ekipa krene da razbija Monako,vodimo preko 10 razlike i umesto da odemo u tom ritmu na 20,30 razlike, tada na scenu kao i svaki put stupa Dusko Ivanovic sa izmenama.Nicim izazvan ubacuje Lazarevica,Ilica i kraj.
b

banence

pre 7 meseci

danas ni 15 razlike neznaci nista...kraj se gleda druze...dusko je dobar i zahtevan...svi igraju...polako...grobari vrlo slicno sut je bas slab..skok ocajan ali borbe i krvi ima...slozice se i kod jednih i kod drugih....malo strpljenja..
A

Ako cemo iskreno

pre 7 meseci

Da bilo je pobeda u zavrsnici, ali ruku na srce ni jedna bitna.
g

gost011

pre 7 meseci

partizan u areni recimo
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

Samoubitačna kombinacija: Čović - Teodosić.
K

Kraljević Marko

pre 7 meseci

Vraćaj Radonju, vraćaj Radonju.
Z

Zn

pre 7 meseci

Dajte, molim Vas, pa ubacio sam Mitrovica koji nije igrao od sredine 2/4 da igra zadnjih par minuta, izbacio sam Bolomboja koji je bio najbolji (kaze bio najbolji ali se umorio, pa do kad treba da bude najbolji do zadnjih 8 minuta😂), pa nisam Simonovica vise uvodio iako je uz Bolomboja jedini mogao da uhvati nesto), pa molim Vas, pa dajte…

Milos Bozic

pre 7 meseci

konstatacija...Ni jedan grobar na vesti.
D

Dejan Radonjic.

pre 7 meseci

Prevara od trenera i ovo kazem kao Zvezdas koji prati Zvezdu 40 godina,Odlazi iz kluba jer covece nisi vise sposoban jednu jedinu zavrsnicu da pobedis,igraci ti se povredjuju non stop sto ih izrabljujes i mucis na treningu i zato non stop imamo po 4-5 povredjenih igraca! Vreme je da napustis klub,izgubio si svaki mogucu podrsku navijaca Zvezde! Jedan je Radonjic Dejan!🏆👍
k

koliko?

pre 7 meseci

Pa puko si Aba ligu,u top 8 nisi usao prosle sezone,osvoji kup koraca,i superligu( jeste nase prvenstvo ali bitno je kao i prijateljska)... Radonja bar nije dozvolio da uzmu Aba ligu a i u evropi je bio bolji,al ajde... Realno ne mlati kriv si iskljucivo ti imas igrace,podrsku navijaca i opet poraz,od monaka koji je imao 2 poraza,i to ubedljiva... Iskreno mnogo lose ,nadam se boljim danima
K

Kraljević Marko

pre 7 meseci

Vraćaj Radonju.
O

Odlazi ivanovicu

pre 7 meseci

Dusko Ivanovicu da se ne ljubimo...Dosta je Bilo covece,licno tvojih poraza,jednostavno Nisi vise trener za Zvezdu i Tacka,imas najbolji moguci tim u zadnjih 10.god a ni jednu jedinu meizvesnu zavrsnicu ne mozes da dibijes...ODLAZI IZ KLUBA!
b

banence

pre 7 meseci

nema najbolji tim bio je bolji prosle godine..vodio ih je dobro kroz evropu..fali petrusev nema vildoze nema kampaca i dobrica druze...bolja je to ekipa bila...vidi kampaca u realu....sve ima svoje
S

Skokovi..??

pre 7 meseci

OFANZIVNI I DEFANZIVNI SKOKOVI U NASEM TIMU BUKVANO NE POSTOJE,MENI JE VISE MUKA GLEDATI KAKO NAS SVI ZIVI NADSKACU NON STOP U SVAKOM MECU!
D

Dosta je bilo

pre 7 meseci

Uopšte me ne bi iznenadila vest da je Duško Ivanović smenjen.. Čak šta vise prizeljkujem to... Istrošio je sve kredite...za sta vi dovodite nazovi proverene evroligaske igrače da bi bili opet u donjem delu tabele... Dosta više... Ili izadjite iz prosečnosti ili bre igrajte eurokup...ili makar pobeđujte u kupu Lilijane Ronketi kad već ne možete nikog da pobedite u evroligi..
S

Sever4ever

pre 7 meseci

ivanovic je bivsi od veceras... Covicu vracaj Radonjica dok nismo sve pogubili,dosta je bilo vise poraza zbog licno ne znanja ivanovica!
A

Aleksejko

pre 7 meseci

Moram da prokomentarisem iako ne navijam za Zvezdu,iskreno ne mislim da Ivanović ne zna da dobije završnicu i da on gresi mnogo, prosto mi se cini da polovina igrača njega ne poštuje kao trenera i mislim da je Zvezda vrlo kvalitetna ali potpuno nedisciplinovana i da nije kompaktna kao tim, dal je trener zato kriv ne znam, možda,jednostavno ne delujete timski. Ovo kažem kao neko ko voli košarku,dal ćete da sredite taj problem, nadam se ne, ali meni to deluje kao ozbiljna mana.
J

Ja i ti

pre 7 meseci

Slažem se sa time ali kao još jedan Partizanovac i neko ko dugo prati košarku, primećujem i drugu stvar. Imam osećaj da je Zvezda u jednom trenutku dovela sve moguće igrače koji su bili na tržištu, imaju neko ime ali se očigledno nije gledalo o kompaktnosti istih.. Previše dovedenih "imena", verovatno dosta ima sujete pa to teško funkcioniše... Jedino je "Gidra" opravdao za sada. Teodosic vam je velika greška kao i Kampaco prošle godine koji je ugušio Vildozu. Treba vremena, u drugoj polovini ili krajem novembra, videće se pravo stanje.
M

Milen22

pre 7 meseci

Druze drzis Gidru na klupi a covek jedini bio dobar pored Bolomboja. Ubacujes Mitrovica 3-4minuta pred kraj covek u kanalu celu tekmu, umesto Simonovica ili Bolomboja. Cekas da nas Nejpir ukanali da ubacis Tea...itd itd
0

0000

pre 7 meseci

ODLAZIIIII VISEEEE
P

Premudri

pre 7 meseci

Čovek ga lepo pita da objasni zašto ponovo gubi u finišu,a on se cinično smeje...Koliko je REPTIL sujetan,majku ti Božju...
B

Bivsi trener

pre 7 meseci

Dejan Radonjic ce biti novi trener! Dusko ti si bivsi samo ti to jos nije saopsteno..DOVIDJENJA!
R

Radonja na klupu

pre 7 meseci

ODLAZI IZ ZVEZDE!!!
I

Ivanovicu

pre 7 meseci

Odlazi iz kluba jos koliko sutra,izgubio si svo poverenje navijaca,Dosta je bilo poraza u meizvesnim zavrsnicama koji su licno Tvoja Krivica! Imas najbolji i najjaci tim Zvezde u zadnjih 10.god a gubis sve utakmice redom,malo je falilo cak i od Borca da izgubimo u Cacku licno zbog tebe,DOSTA JE BILO,vreme ti je da ides iz kluba i oslobodis mesto Doktoru Radonji koji ce sa ovim igracima koje ti ne znas da vodis da se proseta do titule i F4 i to lagano!
t

torbicis

pre 7 meseci

El Grande Radonja je zauzet,ceka se da neko od trenera Reala,Barse,Panate,Olimpijakosa dobije otkaz i Radonja odma dobija ugovor ili ce preko bare,stručnjak je to..
I

Ivanovicu

pre 7 meseci

Odlazi iz kluba jos koliko sutra,izgubio si svo poverenje navijaca,Dosta je bilo poraza u meizvesnim zavrsnicama koji su licno Tvoja Krivica! Imas najbolji i najjaci tim Zvezde u zadnjih 10.god a gubis sve utakmice redom,malo je falilo cak i od Borca da izgubimo u Cacku licno zbog tebe,DOSTA JE BILO,vreme ti je da ides iz kluba i oslobodis mesto Doktoru Radonji koji ce sa ovim igracima koje ti ne znas da vodis da se proseta do titule i F4 i to lagano!
g

gorojko1978

pre 7 meseci

Ova trenerska neznalica nas je zavarala onom serijom pobeda kad je došao u Zvezdu..Nažalost,to je bilo sve od njega..Nakon toga nijednu bitnu utakmicu nije pobedio a najmanje 10 izgubio u zadnjij cetvrtini pri vodstvu od minimum 10 poena..Petorke koje on skocka i drži po 5 min u igri gde protivnik napravi preokret ni moj sin od 11 godina ne bi upario..15 godina redovno uzimam sezonske ali dok ova neznalica ne bude oterana iz kluba Arena me više videti neće..
h

hxjdj

pre 7 meseci

Cim budete dobili megu ili zadar 30 razlike pevaces pesme . Opusti se, pa nece ni zvezda ni Partizan osvojiti evroligu
M

Muka mi je...

pre 7 meseci

...vise da gledam ovog ivanovica na klupi,zaista ljudi moji covek jednostavno NE ZNA da dobije niti jednu jedinu neizvesnu zavrsnicu i tacka,muci nam igrace na treningu i zato i imamo ovoliko povreda(najvise u zadnjih 10.god) od kako je on trener,ovo mora vise da prestane,Covic i uprava moraju kako znaju i umeju da vrate Radonjica inace sa ivanovicem na klupi sav trud koji smo ulozili u dovodjenje dobrih igraca i stvaranje dobrog tima ima da padne u vodu ako nam ivanovic ostane trener,Radonjic je izmislio kosarku za njega a i redovno ga je pobedjivao u EL dok je ivanovic bio trener baskonije!

Marakana rodjaci

pre 7 meseci

Radonjic je inače objasnio kako biti u donjem domu evro lige,čoveče saberi se...
s

samuel bn

pre 7 meseci

Kako ono rekoste sinoć, samo rekreativno ove sezone
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 meseci

Ukratko : Ivanović out - Radonjić In
A

Atru

pre 7 meseci

Dok je Teodosic tu nama tu vajde za klub.
G

GospodinDr.Terzic

pre 7 meseci

Ta dosadna arena, da je bio pionir lagana pobeda!

Marko L

pre 7 meseci

Nije bas bistar Dusko...
A

Agjkjg12

pre 7 meseci

Dusko postao si previše mekan.U Baskoniji i na početku rada u Zvezdi si bio strog i vladao je red rad i disciplina.Bilo je trening trening i trening.Govorio si da igraci moraju vazda da veruju u pobedu.Mi sad imamo ultra gubitnicki mentalitet.Ovo sad divljanje je uzas.

Zvezda ispred svih!

pre 7 meseci

Bolan poraz, a tek je pocetak. Nadam se da cemo se nakon ovoga podignuti i igrati sve bolje...
J

Jovanaki6

pre 7 meseci

Nadam se i ja … ali po svemu sudeci dzaba…
p

pero7

pre 7 meseci

jel.su igrali Teo..deda i Neda...koga je Misko pratio?
i

imenjjaa

pre 7 meseci

Da li je Teo novi trener?
D

DV

pre 7 meseci

Bjelica prvi pomocnik!? Hajte, molim vas...🤣🤣🤣🤣🤣🤣
D

Drvo

pre 7 meseci

34 šuta za tri, 33 šuta za dva, brate posle takve statistika ako ne dobiješ otkaz pa makar i pobedio utakmicu znači da uprava ne radi svoj posao. Što je najgore nije prvi put. ne znaš NIŠTA. I plus si ladno si izgubio titulu u ABA od živčanog Želimira koji već deset godina ništa nije osvojio, pto je takodje blam.
j

juzny

pre 7 meseci

nemaš pojma, ali bar ti je u glavi lagano misija u Feneru je završena......toliko o ZELIMIRU
W

Wade

pre 7 meseci

Covek prvak Spanije vise x-nikad sa najvecim budzetom...F4 i nema pojma. A ni Želimir koji uze sve sa Fenerom ne tako davno. Zanimljivo. Daj Pet Rajlija da vodi mendzment a Grega Popovica ekipu. Ili su matori pa izlapeli?
G

Gospodinnnnnn

pre 7 meseci

Nisam neki strucnjak kosarke. Pratim i volim Zvezdu. Moze li neko da mi objasni zasto menja igrace tokom svakog Meca a i da ne stignu da se oznoje? Razume li bilo ko zasto je to tako? Izgleda kao da smo totalno neorganizovani. Ne znam kosarku ali ove izmene mi nisu jasne
P

Prijatelju

pre 7 meseci

Nema objašnjenja za to. Što je najgore to radi ogroman broj trenera u Evropi, dok u NBA kada igrača krene, celu utakmicu se ide na njega. Gedraitis bi u NBA danas šutnuo 30x, kod nas posle prve četvrtine uzeo 4 šuta. Šabaz koji se videlo da je u autu, igra da bi kao “sačuvao” Tea zbog faulova, a da nemaju napravljene lične, svakako bi utakmicu završavao Šabaz, pa ostavi onda Tea na terenu dok ne napravi i peti faul, onda uvedi Šabaza i motiviši ga da sada treba da preuzme sve na sebe.
Б

Блок

pre 7 meseci

Дај бре играју човека ,шта удвајаш ... Шта ротираш нон стоп ...јел нам играју аматери па немају снаге? Тоби за Словенију ,пик ...и шутира за три ...с код нас? Давидовац ...нула вечерас...ал игра ... И опет докле удвајање
б

бокиридис

pre 7 meseci

Ћао Дуле...
I

Ivanovicu...

pre 7 meseci

ODLAZI IZ KLUBA,NI JEDNU JEDINU NEIZVESNU ZAVRSNICU NE ZNAS DA DOBIJES,VREME JE ZA D.RADONJICA!
g

goje

pre 7 meseci

nece doci radonjic dok je covic tu...
P

Pera genije

pre 7 meseci

Možda i jeste vreme za rastanak s Ivanovićem ali baš da ga menja Radonjić pa tek bi to bila katastrofa sa ovim timom? Na stranu da Milogorac gde god radio svuda popio otkaz a nije baš da je imao loše ekipe.
R

Ragdar

pre 7 meseci

A Radonjic sve dobijao neizvesne zavrsnice hhahah pa to je bio glavni pik na njega i halabuka, bukvalno Ivanovic kad je dosao dobio je ako se ne varam dve utakmice u zadnjim sekundama(sa nekim timeout varijantama) i bilo je E ovo je trener a vidi ga Radonjic nije mogao da dobije nijednu zavrsnicu a Ivanovic cim dosao vidi se pecat, hhahah smesni ste koliko se ne razumete, da je samo do trenera to bi bilo odlicno ali ne lezi vraze.....
g

gunnersi

pre 7 meseci

Tek je radonja majstor da gubi zavrsnice. Dusko kad je dosao dobio je gomilu tesnih meceva na jednu loptu. Ovaj tim nema kvalitet za gornji deo tabele i to je to.
Х

Х Х

pre 7 meseci

Након другог одласка нека хвала. Једина неизвесна завршница коју је он добио је она против Фенера.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

covek izgubi kuci i prevrnu se od smeha na konferenciji. milogorac dosao da sahrani povampireni stub srPstva
p

prti

pre 7 meseci

Dajte Radonjica ovaj je propo.
J

Junker

pre 7 meseci

Mislim da Dusko nema puno vremena da opstane na klupi. Teodosic ga je danas ponizio sa onim odbijanjem izmene uz komentar "Bezi bre". Teodosic je povece ime u Evropi (ima i te kako vecih koji su igrali u njegovo vreme), ali Teodosic NIJE nikakva legenda Zvezde jer za nas klub nikad nije zeleo da igra. Teodosic nije ni neki stranac, tipa Nejpir ili Kampaco, pa precutis neke bubice. Teo ce vrlo lako oformiti klan, koji donekle vec postoji, i krenuti da busi Duska.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 7 meseci

Teo je fantastičan igrač ali jako loš čovek. Znam o čemu pričam. Ivanoviću može mnogo da se zameri, ali je bio u pravu kada je na početku sezone bio protiv dolaska Teodosića u Zvezdu. To je bila Čovićeva odluka. Čoveka koji je najveći problem Zvezde.
D

Drvo

pre 7 meseci

Nejpir ga već očigledno buši, lik je u fazonu "brate, smaraš sa kurčenjem sad ću za tebe da se šetkam po terenu i šutiram iz zajebancije, pa ako udje udje". Možda je i u pravu.
g

gostttt12121

pre 7 meseci

forma treba da se tempira i polako podiže, najbolje da sad sve utakmice dobijamo a kasnije kada se bude lomilo za trofeje i plejof budemo u padu... bice sve to kako treba
l

lslw

pre 7 meseci

Prijatelju pobede se sabiraju od sad i jedan poraz ili pobeda mogu da budu presudne za plej of. Nismo mi Real pa da imamo toliku koncentraciju kvaliteta da se uzdamo da cemo kasnije "nakasati" sto prospemo na sad na pocetku.
O

OkosBokos

pre 7 meseci

Jedno pitanje kolegama ljubiteljima ovog sporta. Dusko Ivanovic je 40+ godina u profesionalnoj kosarci, od svog rada zivi jako dobro i cenjen je u celoj Evropi samim tim sto je vodio dosta solidnih klubova. Sigurno se u ovaj sport razume neuporedivo vise puta od mene, ALI...Kako i zasto napravi izmenu u 2. cetvrtini pa nam petorka izgleda Teo-Nedovic-Despot-Dalibor-Mitrovic? Ta petorka je u napadu losa, a u odbrani uzasna, to nije misljenje vec konstatacija nakon serije 11:0. Zatim pocinje drugo poluvreme sa petorkom gde Monako pravi seriju 7:0. To nije prvi put, vec bar 10+ puta od kad je na klupi nas tim nakon nekih njegovih izmena upada u dubiozu, a protivnik pravi serije. Ponavljam, nije misljenje vec se to zaista desilo tako. Zasto 2x, on kao neko o kome svi govore da je ogroman autoritet, dozvoljava da mu Teodosic odmahuje rukom nakon 3. i 4. faula i ostaje samoinicijativno na terenu i tim ostankom primamo poene direktno preko njega dok u napadu ne realizujemo nista? Eto, to mi nije jasno...
Ч

Човкинс

pre 7 meseci

Баш сам причао са другарима о тим његовим петоркама, као прошле године кад играју Пефи Марковић, Лазић, Лазаревић, Далибор Илић, Кузмић. Па то није КЛС, а не за Евролигу.
D

DrvoMama

pre 7 meseci

Dajte molim vas hahaha drma mi se klupa
B

Bizon

pre 7 meseci

Kralju!!!Uvek me zabavis kada izgubis, sve cesce....
M

Mingel

pre 7 meseci

Treneru video sam ko ti je sugerisao izmenu da udje Teodosic i izgubi utakmicu u trecoj, a nije clan strucnog staba. Tad si treneru po najnize. Isplatite coveka do kraja jer nece dinara da oprosti sigurno i ajde sledeci.
G

Gost "

pre 7 meseci

Daj ti ostavku, molim te!! Tajm aut na 45 sekundi do kraja i - 7 sve govori ...
u

u3u3373u

pre 7 meseci

SRAM TE BILO !!!
j

jhhgd

pre 7 meseci

Idi sto pre molim te
D

Domacin

pre 7 meseci

Daj da ga omulamo na keca mozda nas krene
H

Hermano7

pre 7 meseci

Izdrzi do kraja meseca reponjo