Foto: Reuters
Foto: Reuters

Edvardsovo telo pripada košarci, a srce kuca za NFL

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.04.21. | 16:55

“Na terenu možeš da radiš šta god želiš, da plešeš, šutneš loptu, da te proslavi dobar potez...”

Entoni Edvards, zvezda Minesote u usponu, nastavlja da oduševljava ljubitelje košarke, ne samo na terenu...

Mnogi još nisu zaboravili njegovu iskrenost u predvečerje prošlogodišnjeg drafta kada je priznao da ne prati košarku.

Izabrane vesti

"Američki fudbal mi je prva ljubav, ali mnogo toga se promenilo kada sam prvi put zakucao. Volim da igram košarku, time se bavim, ali NFL je prava stvar. Na terenu možeš da radiš šta god želiš, da plešeš, šutneš loptu, da te proslavi dobar potez... U NBA te kazne za tako nešto", izjavio je tada Entoni.

Njegove reči nisu sprečile upravu, niti aktuelnog gazdu Vukova Glena Tejlora da ga uzmu kao prvog pika. On im uzvraća s prosekom od 18,0 poena, 4,5 skokova, 2,6 asistencija i 1,1 ukradene lopte na meču.

A onda je mladi bek još jednom pokazao iskrenost kada su ga pitali da li mu je drago što će od 2023. godine novi suvlasnik tima iz Mineapolisa biti ni manje ni više nego Aleks Rodrigez, bivši bejzbol igrač i jedna od najvećih zvezda američkog sporta u ovom milenijumu.

"Ne znam ko je to. Mislim, znam da će on biti vlasnik. Ali stvarno ne znam ništa o bejzbolu", klinački je rekao momak koji će u avgustu napuniti 20 godina...

Čuveni bejzbol igrač nije se naljutio. Naprotiv.

"Zdravo Entoni, ja sam Aleks", poslao je Rodrigez preko Instagrama poruku Edvardsu koji je odgovorio na takođe simpatičan način.


tagovi

Entoni Edvards

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara