Dante Egzum (©Star Sport)
Dante Egzum (©Star Sport)

Egzum bez dlake na jeziku: Jabusele nije ni probao da mi se izvini, to samo pokazuje kakvi su (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.05.23. | 00:17

“Jako smo razočarani, zaslužili smo da idemo dalje, svi to znaju. Mnogo toga se promenilo kada sam bačen na parket u onoj utakmici, definitivno. Suspendovali su dvojicu naših igrača, ja sam igrao povređen sve ove utakmice. Šta drugo da kažem“, kaže Australijanac

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Madrida)

Imao je Partzan Mozzart Bet vođstvo od 18 razlike i istorijsku šansu da se posle 13 godina nađe ponovo na Fajnal foru, ali nije se dalo.

Izabrane vesti

Cela utakmica okrenula se u drugom poluvremenu, a serija posle drugog meča koji je završen opštom tučom i kaznama koje su definitivno više oduzele crno-belima nego Real Madridu.

Posle svega Dante Egzum rešio je da izađe pred medije i bude brutalno iskren.

“Nema šta da se kaže...“, sa uzdahom počinje Egzum i nastavlja:

“Bili smo u prednosti, znali smo da mogu i koliko da budu prljavi i tako to ide“.

To je bio samo početak...

“Jako smo razočarani, zaslužili smo da idemo dalje, svi to znaju. Mnogo toga se promenilo kada sam bačen na parket u onoj utakmici, definitivno. Suspendovali su dvojicu naših igrača, ja sam igrao povređen sve ove utakmice. Šta drugo da kažem“.

Kaže da ovako nešto nikada nije doživeo...

“Smešno je sve ovo, oni su kontrolisali ceo narativ ove serije, kakve su priče izlazile u medijima, izvinjenja svih njih... Meni se Jabusele nije direktno izvinio. To pokazuje kakvi su, kakva je situacija bila na parketu. Držaćemo glavu visoko, foksuiraćemo se na ABA ligu“.

Vratio se Egzum na kazne posle druge utakmice...

“Svako ko je igrao košarku zna da su kazne suviše blage bile za Real. Svi su bili šokirani time što je Jabusele kažnjen na samo pet utakmica, kao da smo u WWE (kečeri), a ne košarci. Šta da kažem... Ne bi se mnogo toga promenilo i da je probao da se izvini, ali nije ništa. Onii su to sve radili preko medija, Evroliga je to progutala i dala blage kazne“, kaže Australijanac i nastavlja:

“Suspenzije Pantera i Lesora definitivno su okrenule seriju. Panter je probao da me odbrani od nekog ko me je napao i udarao s leđa i taj neko dobije jednu utakmicu suspenzije, a Kevin dve, iako me brani. Smešno je ovo, znali su tačno šta rade. Imali smo ovu utakmicu, morali smo da je dobijemo, ali definitivno se momentum serije promenio posle druge utakmice“.

O večerašnjem duelu...

“Brzo smo ušli u problem sa faulovima, menjale su se petorke često. Nismo bili zadovoljni nekim odlukama sudija, nekim stvarima koje nisu svirane i šta su oni radili. Oni očigledno dobro znaju kako da ukaljaju utakmicu“.

Ćaćo Rodrigez je odigrao majstoricu za pamćenje i doneo pobedu Realu...

“Oni su znali kako da igraju i drže pritisak. Kada je bilo najbitnije, pogađali su važne šuteve“.

Poruka za kraj...

“Ovo će nas dugo boleti... Trebalo bi da idemo u Kaunas, sada više ne možemo ništa da promenimo. Sada treba da malo izduvamo glave i okrenemo se na ABA ligu. Ako možemo da izvučemo nešto dobro iz ovoga, pokušaćemo. Trebalo je da završimo ovo na našu stranu“.



tagovi

Dante EgzumKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroligaTop 8 EvroligeKK Real Madrid

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara