Komentari na vest

Egzumov trojkaški masakr za Lejkerse: Dante zasenio Luku, a razneo Lebrona i Dejvisa (VIDEO)

H

Haha

pre 5 meseci

Jos jedan preskup igrac koji je igrao za partizai.sad ce da ga forsiraju kao Sadika,narednih nekoliko godina idu naslovi,gde je i sta radi Dante,sta je jeo,ko mu je zena,tasta,koliko tetovaza ima,dali se probudio na desnu nog,isto ce bti kao i sa Sadikom,a kad drzava digne ruke i zavrne slavinu manjini ce biti najbitnije gde su njihovi bivsi igraci i sta su jeli.
M

Monterooo

pre 5 meseci

E sad svako moze da vidi kako Obrad utice na igrace,a u kakvom stanju ga je Jaskivicijus isporucio partizanu,nikad pozer Rasel nije gledao zagrevanje partizana...dante kad namesti noge sutira trojke 20-20 kao bacanja...unapredio mu je pogled na igru 90 posto igra pleja ,otvara kontre, ima fiziku... Ko kod obrada za 2 godine ne postane ozbiljan igrac taj nije za EL.
S

Smederevo76

pre 5 meseci

Bravo momak. Samo napred.
s

soichiro

pre 5 meseci

zauvek jedan od nas...cale mu je ponosan na nebu.
S

SB

pre 5 meseci

Nas je Dante jaci od Lebrona💪
L

Lepi mića

pre 5 meseci

Duda Ivković bi u NBA uzeo 15 prstenova, sa ubedljivo najjeftinijom ekipom u istoriji takmičenja.
D

Da se ne lažemo

pre 5 meseci

Svaka mu čast, i zaista je lepo da bude uspešan. Dante deluje kao dobar momak koji ce tamo preko bare reci lepe reči o Beogradu i Srbiji. Ono što je činjenica je da je pored Luke mnogo lako igrati, čak je i Majk Tobi izgledao kao dobar igrač.
B

Bafana

pre 5 meseci

Porzingis procvetao od kada je otišao id Luke…
D

Da se ne lažemo

pre 5 meseci

Kada je igrao u Dalasu igrao je finale konferencije. Danas igra u timu koji je i pre njega bio prejak i jedan od glavnih kandidata za titulu. Epizodu u Wizardsima ne treba komentarisati posto su oni cirkus.
b

bulls1988

pre 5 meseci

valjda je svima sad jasno sta je zelimir obradovic, od lika koji je propao u nba okvirima, vrati mu to samopouzdanje, da egzum sad igra 35 min po utakmici, a ugovor je za realnih 3 minuta
V

Vasilis

pre 5 meseci

Jao sad cemo opet citati o partizanovoj skoli, a ono lik ima 30 godina i vezao 2 dobre utakmice…
L

Lud

pre 5 meseci

@Vasilis, pa liče taj isti Exum je propao u NBA i zbog povrede nije igrao. Došao u Barsu propadao dodatno pored Šarasa koji ga forsirao na poziciji koju ne igra. Došao kod Željka i prodisao, odigrao odličnu sezonu i evo ga tu je gde je. Realno ako je neko nekim delom zaslužan za njegovo samopouzdanje sad i igru, to je Željko. Čovek kada je došao kod nas imao viška kila i bio nikakav. Leči komplekse na drugom mestu
Z

Zivkovic

pre 5 meseci

Luka se ne moze zasjeniti,pazite sta pisete!
b

borcaac5

pre 5 meseci

Vrhunska partija nema šta, ali dal je realno da 5 puta bude skroz sam na istoj poziciji u razmaku od 5 minuta i ostajao bi sam do prekosutra
n

neba8ra

pre 5 meseci

To je NBA. Da li si nekada video trenera da pozove igrača koji ga čuva i da mu se izdere u facu, posadi ga na klupu i ostavi ga tamo do kraja utakmice? Pa kako da nauči, leba ti, da ne sme da ga ostavlja samog?!
D

Djape45║

pre 5 meseci

U nba se masovno pomaze u odbrani, cesto bez ikakvog razloga, tako da ces redovno videti igrace da ostaju sami na trojci.