Komentari na vest

Evrokup u novom ruhu: Čudan i inovativan sistem takmičenja i Partizan kao jedan od favorita

r

rsss

pre preko 2 godine

Smesan kup kad Panter kaze da za pola ekipa nikad nije cuo
T

Tropiko

pre preko 2 godine

Predajte im kup odmah, hehehe.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Takmicenje koje kad osvojis nagrada je igranje EUROLIGE, i tu sve svaka prica o trofeju zavrsava... Nije to nekadašnji Kup Koraca koji je imaomoc i snagu kad uzmes taj trofej, ovo sad kvalifikacije za euroligu, bukvalno.
P

Povratak u realnost

pre preko 2 godine

Realno Partizan ovde nema sanse. Jesu u slabijojoj grupi, ali kad dodje do ukrstanja izgubice protiv koga god da igraju.

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Izuzev Bolonje i Valensije druge ekipe su smesne iz ove druge grupe mada je i Valensija 30% slabija nego prosle sezone.
J

Juga

pre preko 2 godine

Koja televizija ce da prenosi utakmice Partizana u kosarci
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Ja zelim Partizanu da ovo osvoji, samo na taj nacin cemo imati 2 predstavnika u EL, nikako drugacije. Samo cu reci da to nece biti tako los posao kako se misli. Misljenja sam da Virtus konacno ima dobrog trenera, a i odlican tim, te njih vidim kao prve favorite.

Sakur

pre preko 2 godine

Nase je samo da udjemo u finale a panteri posle mogu i da osvoje aba ligu nista im nece znaciti jer ce ici u evrokup
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Nase je samo da osvojimo EL i onda nas nesto zabole sto cete vi da udjete u finale.
М

Мики1994

pre preko 2 godine

Наложени су толико да су сигурни да освајају ЕЛ следеће сезоне. Разлог за то им је Обрадовић. Мисле да је он свемогућ. Ја лично једва чекам мечеве за титуле, надам се са њима. Да виде колико појма немају о кошарци. Шампионски тим се не прави преко ноћи. Армани је знао да доведе гомилу сјајних индивидуалаца, имали су лани и Месину па их Виртус почисти 4-0 у ПО, и то је било заиста рутински. А Месина је сигурно одличан, врхунски тренер, у ЕЛ су коначно направили резултат али у Италији осташе само на купу. А Партизан је сиромашна верзија Арманија да се не лажемо. Тај Армани је имао поред Пантера и Ледеја једног Родригеза, Шилдса, Хајнса. Еј замислите ту петорку у Партизану? Па контам да би они били увјерени да су јачи од Милвокија. А ето та петорка је почишћена од Виртуса. И ми смо их лани добили тамо у ЕЛ. Они имају тих индивидуалаца типа Пантер, Ледеј, оног плеја и Летонца Куруца како ли се зове нисам никад гледао али то је далеко од тима. Много ће њима бити тешко да направе тимску игру да екипа буде борбена и хомогена, просто превише је ту странаца а они махом гледају своју статистику када тим нема домаће језгро играча да му се подреде.

Sakur

pre preko 2 godine

Al ste vi poleteli,po cemu ti mozes da meris veliki Partizan i taj vas mutirani klub,gledas zadnjih 10 godina gde ste uz pomoc drzave najurili duleta i unistili kk Partizan da bi vi mogli nesto da osvojite,ajde reci ti nama koji ste vi uspeh napravili u toj evroligi za ovih 10 godina
G

Gostttt

pre preko 2 godine

sakur reci mi jel tvoj klub igrao u novom sistemu el? ja ne znam sto vama smeta realnost i cinjenice... realno partizan ima 5 dobrih igraca i to je to, klupa 0, sa 5 igraca ne mozes nista...
L

Luka555

pre preko 2 godine

@Gost - Ako Partizan ima 5 dobrih igrača, zvezda ima 3.
b

bagdala

pre preko 2 godine

Partizan ima ogromne šanse u ovom takmničenju. Realno, tim će se uigrati kroz veliki broj utakmica, a posle u martu, na jednu utakmicu, trebalo bi da do izražaja dođe kvalitet i iskustvo Obradovića . Po mom mišljenju Partizan stiže minimum do polufinala. Sigurno je, da će kasnije tokom sezone Obradović dovesti još nekog igrača koji mu treba da bi zaokružio roster za mart. Mada, kad se igra na jednu utakmicu, to je mač sa dve oštrice.To vam je šansa, jer je Zvezda jača od vas i od abe nema ništa ove godine.
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Biće teško. Ne ide nam na ruku to što Monako igra dosta dobro za sada u Evroligi. Uniks je divlja ekipa i od njih nema ništa u top 8 ali Monako može da se ušunja tu. To nikako ne bi valjalo jer onda moramo osvojiti Evrokup gde bi u finalu najverovatnije išli na Virtus. Doduše grupa nam je (sem Lokomotive) mnogo lakša od Virtusove pa bi morali da imamo dosta pobeda i budemo 1. u našoj grupi i to ubedljivo, da bi imali bolji skor od 1. iz A grupe jer neverujem da možemo dobiti Virtus tamo u Italiji, pogtovo ako bude finale, 1 utakmica, sudije itd. U Areni padaju svi!
9

951357

pre preko 2 godine

Voli avangarda ove grupe gde 8/10 prolazi dalje, ili kao ranije 5/6 ili 4/6 :D Mada, i ranije u više od pola puta nisu prošli dalje :D
Б

Борчанац

pre preko 2 godine

Aj u B grupi jos i neki poznati,al Hamburger,Vroclav, Lijetbi... sta je to?
G

Gostttt

pre preko 2 godine

kako idiotski da se resava na jednu utakmicu posle grupe kao sto ne razumem zasto evroliga igra na vise utakmica sve osim f4, zar nije realno i da se polufinale i finale igra u vise dobijenih utakmica, do f4 se igra na vise pobeda a onda u f4 jedna utakmica resava nije fer to
P

Pfc

pre preko 2 godine

Ako budemo prvi u grupi tesko da ce nas ko pobediti kao domacina do kraja
C

CzBg_

pre preko 2 godine

Iskreno, Partizan jeste favorit. Na stranu navijacka opredeljenost i to da li ih volim ili ne, ali alo realno gledamo jeste favorit. Virtus je neko ko ima odlicnu ekipu, ali opet nece nista uraditi jer nemaju "onu stvar". I prosle godine kada je trebalo da prelome i rese nisu umeli. Jednostavno, nemaju snagu za tako nesto. Sta da pricamo dalje kada je prvi sledeci kandidat Valensija kojoj je pola ekipe otislo na kraju prosle sezone a oni su doveli jedino Klavera od ozbiljnijih igraca. Partizan ima Zeljka, publiku i veliku zelju. Uz malo srece iskreno mislim da bi Partizan ovo mogao da osvoji.
P

Parni-Valjak

pre preko 2 godine

Sve je moguće, ipak čudan je sistem da se posle grupe igra po jedna utakmica. Svakako da će biti zanimljivo, Partizan, Valensija i Virtus su negde favoriti na papiru, no treba to pokazati i na terenu.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Kakav favorit. . . Pa da se takmici u evroligi sa ovim timom, vi bi napisali da je favorit. . . Daj budite malo objektivni. . .
D

Drvo

pre preko 2 godine

Gledaces sledece sezone Partizan u Evroligi pa ces stvoriti pravu sliku.. Ne zuri sa izjavama!
G

Gosttt

pre preko 2 godine

ja ne znam sto slepo verujete ostoji i tegeltiji, partizan ima slabu ekipu, prvu petorku ima ali klupa jako tanka, 3 igraca vrede panter zek i smajli, pardon 4 mur je takodjr okej... ovo ostalo je prosek pa i ispod toga... kao prvo partizanu treba centar isto kao i zvezdi ali kod zvezde je iskocio mitrovic i odigrao iznenadjujuce dobro, dok kod partizana nema ko... druga je stvar ako partizan dovede 2-3 igraca kalibra panter onda jeste favoriti ali sa ovim sastavom tesko...
D

Drvo

pre preko 2 godine

Kup leptirića šarenića
B

Bolek

pre preko 2 godine

Polako sa sprdnjom. Kada vaše galaktikose zapadne taj isti kup, plus ono što u fudbalu zovete Kupom Seje Kalača, moraćete da se pomučite da ih proglasite za najteža i najzahtevnija takmičenja u istoriji sporta.

milford

pre preko 2 godine

Laički gledano partizan je favorit u svojoj grupi za koju mislim da je dosta lakša od grupe B ali to znači da se u plej ofu ukršta sa težim protivnicima. Navijački voleo bi da se i Patizan i Zvezda naredne godine nađu u Evroligi.

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Virtus je favorit br. 1 pa jedno 3 mesta prazno do sledećeg. Napred PARTIZAN ⚫⚪.
M

Mr.

pre preko 2 godine

Ako Partizan zavrsi prvi u grupi, krv dajem ako ga bilo ko pobedi kao domacina! Stavljam paraf na ovo sto sam napisao.

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Mr. I ja bih voleo da budemo prvi naravno i da osvojimo, ali Virtus ima mnogo iskusniji tim, bolji od predhodnih sezona i Skariola kao ozbiljnog trenera. Željko je sigurno bolji od njega, ali Skariolo je isto dobar stručnjak. ⚫⚪🖤