Komentari na vest

Evroliga potvrdila suspenziju ruskih klubova

d

delijadelikates

pre oko 2 godine

Očekivana odluka, sada zvezda ide na fajnal for pa tamo šta bude
G

Gost13345

pre oko 2 godine

@,Saša2234 Izlupa se ti pošteno. Cz nije profitirala zbog izbacivanja rusa. Napredovala samo tri mesta i opet je deveta a da su ostali rusi bila bi 12-ta. Stvarno nije profitirala.
N

NEZAPAMĆENO

pre oko 2 godine

Znači, 3 kluba iz Rusije, koji su na tabeli bili ispred Zvezde, ne nastavljaju takmičenje, brišu se svi rezultati s njima (a Zvezda je imala negativan skor) i još je Final Four prebačen iz Berlina u Beograd. Ovo što se dešava Zvezdi nikad nikom nije. S druge strane, pretprošla sezona, u kojoj bi vrlo verovatno Partizan sve osvojio, je prekinuta, a ove iz Evrokupa sezonu neće nastaviti samo jedan tim iz Rusije, koji je na tabeli bio iza Partizana. Neka me neko ispravi ako grešim.
S

Svabanoti

pre oko 2 godine

Gresis. Ne bi sve osvojio. Pozz
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Pa za pocetak, te sezone kad biste "osvojili sve", ne biste osvojili nista, garantujem ti. I tad je od vas Zvezda bila bolja, kao i neke ekipe u EC. Drugo, Zvezda je imala nekoliko pobeda nad ruskim timovima, i najveci pobednici ovoga su cini mi se Makabi i Bajern. A koliko se secam, Partizan bese izgubio od te jedne ruske ekipe u EC, je l' da?
S

Sasa1234

pre oko 2 godine

@nezapamceno Raduj sto su ruse izbacili ti koji navijas za partizan jer da nisu, uniks bi bio u top 8 i ti bi morao osvojiti evrokup da bi igrao euroligu, sad navijaj za zvezdu da bude ispred monaka zbog toga....usput su izbacili lokomotivu iz eurokupa koja je bolja ekipa od vas....a zvezdi je svejedno pobjedom protiv cska bi bila na nuli sa rusima, tako da je veci pobjednik partizan izbacivanjem rusa nego zvezda