Aleksa Stepanović (©Starsport)
Aleksa Stepanović (©Starsport)

FMP se pojačava iz Humske: Krilni centar pred odlaskom iz Partizana

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.11.21. | 19:33

Stepanović na korak od promene dresa

Aleksa Stepanović, talentovani košarkaš Partizana, na korak je od prelaska u FMP. Krilni centar koji je pre crno-belog dresa branio boje Sparsa, Dinamika, Metalca i Slobode iz Užica ima još dve i po godine sa beogradskim klubom, ali bi u redove gradskog rivala mogao da pređe uz prethodni sporazumni rastanak.

Potencijalno pojačanje tima iz Železnika zaoštrilo bi konkurenciju u mladoj ekipi koja beleži vrlo dobre rezultate u ABA ligi na početku sezone i ima učinak od šest pobeda uz dva poraza, nakon osam kola.

Izabrane vesti

Sa druge strane, za Stepanovića bi promena sredine predstavljala neophodan iskorak imajući u vidu da se nije uklopio u projekcije Željka Obradovića, te da od prelaska iz Slobode i potpisivanja trogodišnjeg ugovora nije dobio konkretnu šansu.

Nije se Aleksa Stepanović našao na spisku licenciranih igrača Partizana za ABA ligu, što znači da bi krilni centar po prelasku u FMP - ozvaničenje saradnje očekuje se sutra u toku dana - mogao da bude registrovan za regionalno takmičenje i stavi se na raspolaganje Nenadu Stefanoviću.



tagovi

Aleksa StepanovićKK PartizanKK FMP

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara