Komentari na vest

Gagić posle partije sezone: Volim Partizan, ali Dule me je naučio - ni u ljubavi nema puštanja

T

TransUdav

pre oko 2 godine

Ja osim sebe nikada nikog nisam voleo
N

No

pre oko 2 godine

Gagic 21 poen,Lesor 7,Koprivica 7, Lidej 4 znaci zajedno 18 poena! Pametnom dosta.
s

savetnik

pre oko 2 godine

hmm,posto grobari imaju iskustva u moljakanju i slanju posiljki za ucesce u nekom kupu,mislim da bi vajld kard vec trebali da salju na neke adrese. Da ij ne preteknu drugi,poput Mege,Cibon,Studenskog centra,Kluza,Karsijake,Arisa,Bamberga i slicnih velicina. A da i Trenta i Sljonska
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Jedna vest o pobedi zvezde nad realom...JEDNA...cekamo pobedu partizana nad trentom pa da vidimo tekst o svakom igracu ponaosob.
h

humskapfc..

pre oko 2 godine

Kad svatis da je Partizan za vas institucija, Boston seltiks bice ti lakse
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Humska....jos stotinu ljeta ovako da bude institucijooo 😂

Kontraudar

pre oko 2 godine

Ne izleći se. Eno ti vest o tome kako je srušen Kralj, pa pojedinačno o igračima i mangupu Davidovcu. Možeš da se naslađuješ tamo ali više voliš da pročitaš koju o Partizanu.
@

@humskapfc

pre oko 2 godine

Ako ste vi za nas u kosarci Boston Seltiksi, Zvezda je za vas u fudbalu Real, Barselona, Milan, Liverpul,Inter,Porto, Bayern,Chelsea,Juventus i svi osvajaci LS i svetskog kupa u jednom.Mi smo 100 puta veci klub u fudbalu od vas, nego sto ste vi u kosarci od nas.

Bogdanovic za 3

pre oko 2 godine

@@humskapfc Sta ste vi u fudbalu vas 3 decenije nije bilo na mapi ne bi vas idalje bilo da nije ovog rezima pre toga u onoj drzavi najvise ste bili favorizovani pa ste pravili i vece uspehe ali onaj krajnji je i Partizan zamalo dohvatio a vi u kosarci sa svim ovim parama ne mozete da dobacite do f4 sto je Partizan uspeo u blizoj buducnosti.
S

Skocajic

pre oko 2 godine

Solidan igrac sa solidnom karijerom. Ipak utisak da je trenirao malo vise i radio na fizikalijama, sve bi to jos bolje uzgledalo.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Canak oduzeo Zociki licencu.
S

Stari Partizan bez Ostoje

pre oko 2 godine

Bravo Gagiću bolji si od svih centara Partizana!Oterali su te kao kera.Isto tako i Čanka! Živeo Stari Partizan!
k

kosta nas je

pre oko 2 godine

Nikada mu necu zaboraviti onu glupost protiv Cedevita kada smo izgubili polufinale Aba lige. Onu nesportsku.
G

Gost gost

pre oko 2 godine

Jesi li dobio patike?
д

д.г.

pre oko 2 godine

Звезду по тој логици обожавају Недовић Гудурић и Берон.
S

Samo PARTIZAN i uvek PARTIZAN

pre oko 2 godine

Gagicu zelimo ti sve najbolje u daljoj karijeri... hvala za svu pozrtvovanost i lepe trenutke u nasem PARTIZAN-u... VOLIM PARTIZAN
Б

Борчанац

pre oko 2 godine

ali Gagara MBP.😂
x

xbx

pre oko 2 godine

Dule zna najbolje sta je ljubav do poslednje pare
G

Gazda Srba

pre oko 2 godine

Dali bi mi njemu i više, samo kad je vas ugasio.

Wizard

pre oko 2 godine

@Gazda Srba- Ako pogledaš realno, Radonjić zajedno sa Zvezdom je ugasio njegovu karijeru. Poslao ga u Francusku, puk'o, otiš'o u Rumuniju, puk'o. Šta reći više?

Axa

pre oko 2 godine

Nije on otišao zbog Radonjića nego zbog politike. Morao je da ode.
A

Axa@

pre oko 2 godine

Koje politike imao Pavlovica , Macvana,Milosavljevica, Marinkovica,Milutinova itd?Kakva politika?Vama je politika sto imate najskupljeg evro trenera ikada.Covek radio za 4-5 miliona evra godisnje.Dodje kod vas na 3 godine.Pa neka vam je "ucinio" on ne zaradjuje i sada ispod 1.5 do 2 miliona evra godisnje.Odakle?

Ima jedan tim

pre oko 2 godine

Lepo nabrojeno tih 5 nasih Milutinov protiv Marjanovica i Nemackog reprezentativca na centru onda Jovic i Kalinic kao nasi reprezentativci finalisti svetskog prvenstva , i jos Blazic ,Dzenkins i Vilijams kod vas koji je bio dopingovan a od nasi vecina mladih jedino Pavlovic bio zvucnije ime i posle toga Radonjic ispao bolji trener od Duleta kome je i zdravlje dosta bilo naruseno i posle Partizana nije vise mogao da se ozbiljno bavi tim poslom.
@

@Ima jedan tim

pre oko 2 godine

Vi uvek, imate neku izmisljenu pricu, neverovatno.Pa jel ga oterala politika ili naruseno zdravlje?Jel Macvan i Muric nisu reprezentativci i Tepic ili jesu, jel Pavlovic iz Nba dosao ili ne, jel Milosavljevic bio ili ne reprezentativac?Covece, ove bajke navijaca oartizana su smesne.

Ima jedan tim

pre oko 2 godine

Milenko Tepic jeste bio ali tada vec bivsi reprezentativac posle 2013. nije ga bilo godinama sve do nekih kvalifikacija kao rezervna opcija ,bio je i Muric ali za Sloveniju on je prakticno bio anonimus tada ,slicno je i Milosavljevic koji je tek kasnije imao debi kod Djordjevica i krenula mu karijera.Macvan jeste bio ali na sirem spisku on je bio eto pored Pavlovica najzvucniji koji je tih sezona dobijao otkaze i bio mesecima bez kluba, to su da kazemo bila najzvucnija imena ali pored toga taj tim je bio mnogo slabiji i jeftiniji od Zvezdinog.